Market

Market

Son dakika market haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan market gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan market haber sayfamızda...

Market

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.474 market haberi bulunmuştur.
18 yıl sonra ev sahibi oldu, 4 ay yaşayabildi! Felaketin ardından yeni yaşam
18 yıl sonra ev sahibi oldu, 4 ay yaşayabildi! Felaketin ardından yeni yaşam Diyarbakır’da, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar, kaldıkları konteyner kentte iftara hazırlık yapıyor.
17.03.2024 Gündem
Bakanlıktan yeni uygulamalar: Organik Kars kazı üretilecek
Bakanlıktan yeni uygulamalar: Organik Kars kazı üretilecek Tarım ve Orman Bakanlığı, üretim planlamasında öncelikli alanlar arasına giren organik tarım ve iyi tarım uygulamalarında ürün çeşitliliğini artırmayı hedefliyor. Organik olarak üretilen 9 bin ton midyenin ardından Kars kazının da organik tarıma dahil edilmesi planlanıyor.
17.03.2024 Ekonomi
Turizmde Türkiye birinci
Turizmde Türkiye birinci Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, İngiltere, Benelüks ve İskandinav ülkeleri ile Almanya pazarında tur operatörü satışlarında Türkiye'nin birinci sırada olduğunu açıkladı. Kavaloğlu, Antalya'ya bu yıl ilk defa 4 milyonun üzerinde Alman turist geleceğini de söyledi.
16.03.2024 Ekonomi
Merdiven altı ürünler toplatıldı
Merdiven altı ürünler toplatıldı Tarım ve Orman Bakanlığı, alışveriş merkezlerinde yöresel ürün adı altında satılan etiketsiz sucuk, peynir ve tereyağlarına el koydu.
16.03.2024 Ekonomi
Ev alamayanın yeni tercihi oldu! Talep patladı, yüzde 400’lük artış!
Ev alamayanın yeni tercihi oldu! Talep patladı, yüzde 400’lük artış! Pandemi ve depremden sonra daha güvenli bir yapıda yaşamayı tercih edenler ve konut fiyatlarındaki artıştan dolayı ev alamayanların gayrimenkul tercihi değişti. Vatandaşın talebinde yüzde 400’lük artış yaşandı. İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde 2 Eylül 2023 tarihinde eski eşi Elif Gedik’i (35) bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık’ın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık Halil Karabıyık savunmasında, “Öldürme gibi bir niyetim olmasaydı bıçağı belden aşağı ayaklarına doğru sallamazdım, boynuna, kalbine saplardım. Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm” dedi.
14.03.2024 Gündem
ŞOK AKTÜEL KATALOG İNDİRİMLERİ 13-19 MART 2024 | ŞOK aktüel ürünler kataloğunda neler var?
ŞOK AKTÜEL KATALOG İNDİRİMLERİ 13-19 MART 2024 | ŞOK aktüel ürünler kataloğunda neler var? ŞOK aktüel ürünler kataloğu indirim listesi yayınlandı. ŞOK market, 13-19 Mart tarihinde geçerli yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. ŞOK market indirimlerini kaçırmak istemeyen vatandaşlar, güncel indirimli aktüel ürünler kataloğunu incelemek istiyor. Yoğurt, Peynir, Sucuk, Süt ve daha birçok üründe indirim başladı. İşte 13-19 Mart ŞOK markette bu haftanın indirimli ürünleri…
14.03.2024 Bilgi Rehberi
Marketlerde indirim kararı! Ramazan boyunca sürecek
Marketlerde indirim kararı! Ramazan boyunca sürecek Artan gıda fiyatlarına karşı bazı yerel market zincirleri Ramazan boyunca hem fiyatları sabitledi hem de indirimler yaptı. Peki bu indirimleri tüketici yeterli buldu mu? Ayrıntılar CNN Türk'te ortaya çıktı. İşte detaylar...
13.03.2024 Haberler
Marketlerde indirim kararı! Ramazan boyunca sürecek
Marketlerde indirim kararı! Ramazan boyunca sürecek Artan gıda fiyatlarına karşı bazı yerel market zincirleri Ramazan boyunca hem fiyatları sabitledi hem de indirimler yaptı. Peki bu indirimleri tüketici yeterli buldu mu? Ayrıntılar CNN Türk'te ortaya çıktı. İşte detaylar...
13.03.2024 Ekonomi
Markette '1.5 TL’lik komisyon' kavgası!
Markette '1.5 TL’lik komisyon' kavgası! Esenyurt’ta market sahibi ile müşteri arasında sigara ücretinden dolayı çıkan tartışmada ortalık karıştı.
13.03.2024 Haberler
Markette '1.5 TL’lik komisyon' kavgası!
Markette '1.5 TL’lik komisyon' kavgası! Esenyurt’ta market sahibi ile müşteri arasında sigara ücretinden dolayı çıkan tartışmada ortalık karıştı.
13.03.2024 Gündem
Sümeyye'nin katiline ağırlaştırılmış müebbet
Sümeyye'nin katiline ağırlaştırılmış müebbet Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak’ın (33) yargılandığı davada mütalaasını veren savcı, sanık için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep etti.
12.03.2024 Gündem
Türkiye'de dünyaya örnek olacak proje! 20 milyardan fazla ürün dönüşecek
Türkiye'de dünyaya örnek olacak proje! 20 milyardan fazla ürün dönüşecek Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünlersisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, milyonlarca çalışanın merakla beklediği 'asgari ücrete ara zam gelecek mi' sorusuna cevap verdi. Avdagiç "Enflasyonu aşağıya çekeceksek; hiçbir şeye dokunmadan, hiç kimsenin konfor alanına giriş yapmadan bunu dünyada başaran hiçbir ülke yok. Enflasyonu düşürmenin belli kuralları, kaideleri, konseptleri var" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Perakendede lezzetli dönüşüm
Perakendede lezzetli dönüşüm Değişim ve dönüşüm odağında yatırımlara devam ettiklerini vurgulayan CarrefourSA CEO'su Kartallıoğlu, "Geleceğin perakendesini şekillendirecek projeleri arka arkaya devreye alıyoruz" dedi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Kasiyer Merve'yi öldürdüler! Market baskınında küfür savunması
Kasiyer Merve'yi öldürdüler! Market baskınında küfür savunması Denizli’de kasiyer Merve Acar’ın öldürüldüğü market baskını olayının davasında, sanıkların tutukluluklarının devamına karar verilerek duruşma erteledi.
10.03.2024 Gündem
"Tüketicilerimiz marketler arasındaki değişen fiyatları göz önünde bulundurmalı"
"Tüketicilerimiz marketler arasındaki değişen fiyatları göz önünde bulundurmalı" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ramazan öncesi fırsatçılığa izin verilmemesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Tüketicilerimiz marketler arasındaki değişen fiyatları göz önünde bulundurmalı ve alışverişlerinden önce fiyat araştırması yapmalıdır” dedi.
8.03.2024 Ekonomi
BİM 8 MART CUMA AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM Market'de bu hafta Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? Senna TV, Tecno Cep Telefonu, Powerbank, TWS Kulaklık...
BİM 8 MART CUMA AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM Market'de bu hafta Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? Senna TV, Tecno Cep Telefonu, Powerbank, TWS Kulaklık... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günlerine özel yayımlanan aktüel katalog ürünlerinde bu hafta yer alan ürünler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu hafta Cuma günü satışa çıkan ürünler arasında TV, Cep Telefonu, Hırdavat Ürünleri, Tekstil Ürünleri, Mutfak araç ve gereçleri mağazalarda satışa çıkacak. İşte BİM 8 Mart Cuma aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
6.03.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar!
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar! Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Haberler
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar!
İstanbul ve Ankara’da zincir marketlerden kırmızı et fiyatıyla ilgili karar! Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Polislere direnip başörtülü kadına hakaret etmişti! Müdür yardımcısı açığa alındı
Polislere direnip başörtülü kadına hakaret etmişti! Müdür yardımcısı açığa alındı Zonguldak'ta tartıştığı market kasiyerine "Başımıza ne geldiyse, bu kapalılardan geldi" deyip, gelen polislere de "Kimi aldığınıza dikkat edin, yoksa hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm" diyerek direnen Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Onur D. (40) hakkında idari soruşturma başlatılıp, açığa alındı.
5.03.2024 Gündem
Peş peşe operasyonlar! 12 ilde 36 gözaltı kararı
Peş peşe operasyonlar! 12 ilde 36 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütleri FETÖ/PDY ve PKK/KCK'ya yönelik yürütülen soruşturmalar sonucu, 12 ilde 36 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verildi.
5.03.2024 Gündem
‘İş hayatında kadın dayanışmasını güçlendirelim’
‘İş hayatında kadın dayanışmasını güçlendirelim’ Kadın liderlerin güçlenmesi ve dayanışması amacıyla bundan 50 yıl önce kurulan IWF’in Türkiye yapılanması başkanı Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün, “Erkekler arasında bir abicilik müessesesi var. Tanıştıkları üçüncü dakikadan itibaren birbirine ‘abi’ diyorlar ve abicilik gerçekten bir desteğe dönüşüyor. İster ablacılık ister kız kardeşlik diyelim, biz de bunu başarmalıyız” diyor.
4.03.2024 Ekonomi
‘52 yıllık işim beni bile kandırırlar’
‘52 yıllık işim beni bile kandırırlar’ Zeytinyağı, tereyağı, bal derken şimdi de peynir, sucuk, sirkede sahtecilik yapıldı. Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birlik Başkanı Ziya Şahin ‘52 yıldır işin içindeyim beni bile kandırırlar’ diye uyarıyor.
4.03.2024 Gündem
Çağdaş Atan: Biz bu oyun planına sadık kalacağız!
Çağdaş Atan: Biz bu oyun planına sadık kalacağız! Süper Lig'in 28'inci haftasında Samsunspor'u 1-0 mağlup eden Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.
3.03.2024 Basaksehir

Benzer Haber Etiketleri

Market ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.