Satırlı, bıçaklı gaspçıyı market çalışanı kovaladı
Satırlı, bıçaklı gaspçıyı market çalışanı kovaladı Adana’da satır ve bıçakla marketten 100 lira gasp eden zanlının market çalışanı tarafından bıçakla kovalanması güvenlik kameralarına yansıdı. Yakalanan şüpheli ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.05.2022 Haberler
Adana'da silahlı market soygunu
Adana'da silahlı market soygunu Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir markete silahla giren zanlı, görevliyi tehdit ederek kasadaki yaklaşık 1500 lirayı gasbedip kaçtı.
19.11.2020 Haberler
Polis, 3 bin kişinin gözünü inceleyip yakaladı!
Polis, 3 bin kişinin gözünü inceleyip yakaladı! Bursa’da, yüzünü kırmızı bandanayla kapatıp, girdiği markette, kasiyere tabanca ve bıçak doğrultarak kasadaki 1470 TL'yi çalan soyguncu, kaçtı. Polis, şüpheliyi kamera görüntülerinde görünen tek yeri olan gözlerinden bulmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 3 bin kişinin incelenmesinin ardından kimliği tespit edilen F.K., İstanbul'da yakaladı.
26.01.2020 Haberler
2 ay içinde 5 kere yaptı
2 ay içinde 5 kere yaptı İstanbul'da 2 ay içinde komşu iki marketi  5 kez soyan silahlı ve maskeli soyguncu polis tarafından yakalandı. Soygun anları güvenlik kameralarınca görüntülenirken şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Eyüpsultan, Güzeltepe Mahallesi'nde komşu iki marketten biri 21 Nisan günü silahlı bir gaspçı tarafından soyuldu. Bin lira para alınan soygunun ardından çalışma başlatıldı. Olayla ilgili çalışma sürerken 2 gün sonra yine aynı market ve bitişiğinde bulunan diğer market aynı gün içinde soyuldu. Şüpheli marketlerden bin 585 lira para alarak, kayıplara karıştı. Aradan bir süre geçtikten sonra komşu marketler birer kez daha soyuldu. Gasp Büro Amirliği ekipleri soyguncuyu yakalamak için harekete geçti. Kamera görüntüleri incelendiğinde soygunları aynı kişinin yaptığı tespit edildi. Kısa süre içinde kimliği tespit edilen Burak B.(26)'nin evine giden polis onun Alibeyköy barajına balık tutmaya gittiğini öğrendi. Şüpheli geri döndüğünde evinin önünde gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliyle birlikte bir pompalı tüfek, bir tabanca ile mermiler ele geçirildi. Şüphelinin daha önceden iki adet gasp, tehdit ve kötü muamele suçlarından gözaltına alındığı ortaya çıktı. Şüphelinin soygunların ardından yakın bir yere park ettiği otomobilinin içinde kıyafetlerini değiştirdiği tespit edildi. Poliste işlemleri tamamlanan  ve toplamda hakkında 6 market gaspı yaptığı ortaya çıkan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Haberler
İki marketi birden soydu
İki marketi birden soydu Eyüpsultan'da maskeli bir kişi elinde pompalı tüfekle yan yana olan iki marketi birden soydu. Silahlı soyguncu, yaklaşık 2 bin TL ile kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Güzeltepe Mahallesi Üçtepe Sokak'taki bir markete gelen silahlı ve maskeli bir kişi, kasiyeri tehdit ederek kasadaki paraları elinde getirdiği çantaya doldurmasını istedi. Market çalışanı, kasadaki tüm parayı çıkartıp şüpheliye verdi. Paraları alan şüpheli, aynı sokak üzerindeki 50 metre uzaklıktaki başka bir markete girerek aynı şekilde bir miktar parayı alarak olay yerinden kaçtı. Silahlı soyguncu, yaklaşık 2 bin TL para alıp kayıplara karıştı.  İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek, kayıplara karışan soyguncuyu bulmak için çalışmalara başladı. Herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığı soygunla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Görgü tanığı Umut Arus, "Berberden çıkıyordum birinin dışarı çıktığını elinde silah gördüm çok korktum. Birkaç el silah sesi duydum ve çok rahat tavırlarla uzaklaştı" dedi.  Öte yandan, bir marketin iki gün önce de soyulduğu öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
İstanbul'da silahlı market soygunu
İstanbul'da silahlı market soygunu Maltepe'de markete giren eli silahlı bir kişi, çalışanlara silah doğrultarak etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki bin lirayı alıp kayıplara karıştı. Soyguncunun, markete giriş ve çıkış anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, saat 21.00 sıralarında Zümrütevler Mahallesi, Filiz Sokak üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Eli silahlı bir kişi, kapanış saatini bir süre beklediği markete girdi. Çalışanlara silah doğrultarak onları etkisiz hale getiren soyguncu, kasada bulunan yaklaşık bin lirayı alıp koşarak kaçtı.  Soyguncunun markete giriş ve çıkış anları güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, hırsızın marketin dışında beklediği, ardından içeri girdikten sonra parayı alıp kaçtığı görülüyor. Güvenlik kameralarını inceleyen polis soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Haberler
15 bin TL çaldı, 20 dakikada yakalandı
15 bin TL çaldı, 20 dakikada yakalandı Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde kurusıkı tabancayla girdiği marketin iki çalışanını darp ettikten sonra yaklaşık 15 bin TL çalarak kaçan şahıs, polisin başarılı çalışması sayesinde 20 dakikada yakalandı. Olay, 22.00 sıralarında, merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi Yenihal Caddesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kapatma hazırlığı yapılan ve kepengi yarıya kadar indirilen markete silahla giren şahıs, çalışanlardan kasayı boşaltmalarını istedi. Çalışanlar ise şahsı engellemeye çalıştı. Bunun üzerine şahıs, mağaza müdürü ve bir personeli darp ederek, kasada bulunan yaklaşık 15 bin TL’yi alarak kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda polis sevk edildi. Markette bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis, şahsın 1990 doğumlu T.S. olduğunu belirledi.  MOBESE kameralarından şahsın kaçtığı güzergahı tespit eden polis, durumu devriye gezen ekiplere bildirdi. Ekipler, şahsı 20 dakika içerisinde yakalayarak, gözaltına aldı. Şahıs, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yapılan incelemede şahsın olay sırasında kullandığı silahın kuru sıkı olduğu belirlendi.
11.09.2019 Haberler
Soğukkanlılık mı vurdumduymazlık mı?
Soğukkanlılık mı vurdumduymazlık mı? ABD’nin Las Vegas kentinde silahlı soyguncuyla yüz yüze gelen adamın tepkisizliği şaşırttı. Bir marketi soyan silahlı şahıs, tam dışarı çıkarken, içeri bir müşteri girdi. Şahıs bir ara silahını ona doğrulttu ama adam belki soğukkanlılığından belki de umursamadığından hiçbir tepki göstermedi. Soyguncu kaçarken, müşteri ise alışverişini yapıyor, parasını ödeyip çıktı. Görüntüleri izleyenlerse şaşkınlıklarını gizleyemedi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Eyüpsultan’da silahlı market soygunu
Eyüpsultan’da silahlı market soygunu Eyüpsultan’da silahlı iki kişi bir markete girerek soygun gerçekleştirdi. Soyguncular kasada bulunan yaklaşık 600 TL’yi alarak kayıplara karıştı. Olay, saat 22.30 Alperen Caddesi üzerinde bulunan bir markette gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli iki kişi markete girdi. Market sahibini silahla tehdit eden soyguncular kasadaki parayı istedi. Maskeli soyguncular silah tehdidiyle kasada bulunan yaklaşık 600 TL’yi alıp yaya olarak kayıplara karıştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Haberler
Maltepe’de maskeli hırsız market soydu
Maltepe’de maskeli hırsız market soydu Maltepe’de yüzü maskeli ve eli silahlı bir kişi marketin çalışanlarını tehdit ederek kasada bulunan bir miktar parayı alıp kayıplara karıştı. Olay, 21.00 sıralarında Maltepe Esatpaşa Mahallesi Penguen Sokakta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzü maskeli ve elinde silah olan bir kişi markete geldi. Markete gelen kişi içerdekileri tehdit ederek kasadaki paraları istedi. Kasadaki paraları alan kişi hızla olay yerinden kaçtı. Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyerek kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan marketin daha önceden de soyulduğu öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Çaldıkları otomobil ile hırsızlık yapamadan yakalandılar
Çaldıkları otomobil ile hırsızlık yapamadan yakalandılar Konya’da otomobil çaldıktan sonra hırsızlık için iki ayrı markete girmeye çalışan şüpheliler, polisi fark edince kaçmaya çalıştı ancak devriye gezen polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, merkez Karatay ilçesi Çatalhüyük Mahallesi Alayköşkü Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet K. (21) ile Halil İbrahim A. (19) uzun süredir marketten hırsızlık için plan yaptı. İki şüpheli planlarını gerçekleştirmek için ilk olarak geç saatlerde düz kontak yaparak 42 ES 049 plakalı otomobili çaldı. Araç sahibi Ahmet K. çalınan otomobilini sokak üzerinde bulamayınca polis ekiplerine durumu bildirdi. İki marketten hırsızlık yapamadan kaçtılar Arabayı çalan şüpheliler daha sonra Karaman Yolu Caddesi civarında iki marketten hırsızlık yapmak için iş yerinin kepenklerini kırmaya çalıştı ancak başarılı olamayınca geldikleri otomobille olay yerinden ayrıldı. İş yerindeki çalan alarm üzerine iş yeri sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin Mehmet K. ile Halil İbrahim A. olduğunu tespit etti. Devriye gezen ekipler tarafından yakalandılar, tutuklanarak cezaevine gönderildiler
11.09.2019 Yaşam
Ataşehir'de polis soyguncularla çatıştı!
Ataşehir'de polis soyguncularla çatıştı! İstanbul'da polisin takibe aldığı bir gasp çetesi silahlarla girdiği bir marketi soymaya çalışırken polis baskınına uğradı. Polisin teslim ol çağrısına ateşle karşılık veren silahlı 3 gaspçıdan birisi birisil yaralı ele geçirilirken, çatışmada bir polis memuru da hafif şekilde yaralandı.
11.09.2019 Haberler
Kağıthane’de bıçaklı market soygunu
Kağıthane’de bıçaklı market soygunu Kağıthane’de kasklı iki kişi, market çalışanını bıçakla tehdit ederek kasada bulunan paraları alıp kayıplara karıştı.
19.11.2017 Gündem
Markette silahlı soyguncu dehşeti
Markette silahlı soyguncu dehşeti Markette silahlı soyguncu dehşeti böyle görüntülendi. Amerika Birleşik Devletleri’nin Philadelphia şehrinde, markete müşteri gibi giren şahıs, aniden silahını çekerek, kasiyerden paraları istiyor. Bu sırada marketin içindeki bir şahsı fark eden saldırgan, talihsiz adamın kafasına silah dayayarak kasiyeri ikna etmeye çalışıyor. Amacına ulaşan saldırgan, kasadaki paraları aldıktan sonra olay yerinden uzaklaşırken, o anlar anbean güvenlik kamerasına yansıyor.
11.09.2019 Haberler
Sultangazi'de akıl almaz soygun!
Sultangazi'de akıl almaz soygun! Cumartesi saat 21:00 sıralarında meydana gelen olayda, yüzleri maskeli 3 kişi ellerinde pompalı tüfekle markete geliyor… Beyaz bir arabayla olay yerine gelen 3 şahıs market çalışanlarına doğru tüfeği doğrultup kasadaki paraları istiyor… Bu sırada markette bulunan çocukların, vatandaşların ve çalışanların korkusu ise, kameralara böyle yansıyor… Kasada bulunan 6500 lirayı alan şahıslar ardından olay yerinden kaçıyor… Polis kaçan soyguncuları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor…
11.09.2019 Haberler
İstanbul’da bıçaklı soygun: Marketi böyle soydular!
İstanbul’da bıçaklı soygun: Marketi böyle soydular! İstanbul Kartal’da dün akşam saatlerinde yaşanan soygun, güvenlik kameralarına yansıdı. Bir markete girin iki kişi, kasiyeri etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki paraları alarak kaçtı. Bıçaklı kişilerin kasiyeri tartaklaması ve soygun anı ise anbean kaydedildi. Çalışanların ihbarı üzerine markete gelen polis, kamera kayıtlarını inceledi. Güvenlik güçleri, soyguncuların peşine düştü.
11.09.2019 Haberler
Kalaşnikoflu market soygunu
Kalaşnikoflu market soygunu Küçükçekmece'de bir markete gelen biri otomatik silahlı 3 kişi, kasada bulunan 600 lira ile bir miktar sigarayı alarak kaçtı. Soygun anları marketin güvenlik kamerasına yansıdı.Olay dün gece 00.30 sıralarında Halkalı'da meydana geldi. 24 saat açık markete otomobille gelen 1'i otomatik silahlı 3 kişi bir süre çevrede dolaşarak kimsenin olmadığından emin oldu. Soyguna karar veren 3 kişi markete yöneldi.Elinde kalaşnikof silah şüpheli marketin kapısına vurarak kapıyı açmaya çalıştı. Çıkan ses nedeniyle paniğe kapılan 2 market çalışanı ne olduğunu anlamaya çalıştı. Bu sırada içeri 3 soyguncu girdi.Elindeki silahı alışanlara çeviren soyguncu bir yandan da dışarıyı gözetlemeye başladı. Diğer soyguncu kasadan paraları aldı. Soyguncular, market çalışanından yanlarında getirdikleri poşete sigaraları da doldurmasını istedi.Pahalı sigaraları alan 3 soyguncu daha sonra geldikleri araçla kaçtı. Polis 3 soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Uyuşturucu krizine girince market soydu
Uyuşturucu krizine girince market soydu Denizli’de uyuşturucu krizine girdiği iddia edilen 25 yaşındaki M.G.,uyuşturucu parası bulmak için girdiği bir markette bıçakla kasiyeri tehdit ederek 255 TL gasp etti. Olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Bulana ödül verecek, çünkü...
Bulana ödül verecek, çünkü... Ankara’da marketinin ikinci kez soyulmasına sinirlenen işyeri sahibi, kendisini 30 bin TL zarara uğratan iki hırsızı yakalayana 10 bin TL ödül verecek.
11.09.2019 Yaşam