Marmara Forum

Marmara Forum

Son dakika marmara forum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan marmara forum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan marmara forum haber sayfamızda...

Marmara Forum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 364 marmara forum haberi bulunmuştur.
Duru ziyaret
Duru ziyaret Nükhet Duru, yüzü olduğu Kelebek Mobilya’nın Marmara Forum’da açılan mağazasını gezdi.
10.12.2021 Cadde
Malezyalı ‘dev’den 5 yılda 400 mağaza
Malezyalı ‘dev’den 5 yılda 400 mağaza Ev dekorasyonu alanında mağazalar zinciri olan Malezyalı MR. D.I.Y. Türkiye’de 5 yılda 400 mağaza açacağını ve her yıl 40 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.
3.12.2021 Ekonomi
Sevenleriyle kucaklaşıyor
Sevenleriyle kucaklaşıyor Gökhan Türkmen, Türkiye konserlerine aralık ayında da devam ediyor.
2.12.2021 Cadde
Son dakika haberi: Tarih verildi! Yerli oto fabrikasında 5 bin kişiye iş
Son dakika haberi: Tarih verildi! Yerli oto fabrikasında 5 bin kişiye iş Türkiye’nin otomobili TOGG’un fabrikasının inşaatını yapacak olan Yapı Merkezi’nin patronu Başar Arıoğlu, “Ocakta inşaatı başlatıyoruz. Toplam 5 bin kişiye istihdam sağlayacağız” dedi.
29.12.2020 Ekonomi
Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında? Furkan Andıç biyografisi...
Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında? Furkan Andıç biyografisi... Son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alan Furkan Andıç bu akşam ekrana gelecek olan Çatı Katı Aşk dizisinde Ateş Avcı karakterine hayat verecek. 4 Nisan 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Andıç, çeşitli reklam filmlerinin yanı sıra ilk oyunculuk deneyimini 2011 yılında Umutsuz Ev Kadınları adlı dizi ile yaşamıştır. İşte Furkan Andıç hakkında merak edilenler...
9.07.2020 Cadde
AVM'ler ne zaman açılıyor? Hangi AVM'ler açıldı?
AVM'ler ne zaman açılıyor? Hangi AVM'ler açıldı? Normalleşme planı çerçevesinde AVM'ler yavaş yavaş kapılarını açacak. Bugün ise birçok ünlü AVM ilk açılıını yapıyor. Şimdi vatandaşlar ve AVM'lerde çalışanlar 'AVM'ler ne zaman açılıyor? Hangi AVM'ler açıldı?' sorusunu soruyor.
11.05.2020 Gündem
AVM’den merhaba
AVM’den merhaba Koronavirüs salgınıyla kapanan AVM’lerin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. AVM’lerde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor
11.05.2020 Ekonomi
Mayısta AVM’ler açılıyor
Mayısta AVM’ler açılıyor Ülkemizde koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan AVM’ler 8 - 15 Mayıs arasında kademeli şekilde açılmak için hazırlık yapıyor
23.04.2020 Ekonomi
AVM’lere sömestir dopingi
AVM’lere sömestir dopingi Türkiye genelinde bütün alışveriş merkezlerinde sömestir patlaması yaşanıyor. Havaların da soğuk olmasıyla AVM’ler dolup taşıyor. Düzenledikleri pek çok eğitici ve öğretici aktivite ve çocuk tiyatrolarıyla ilgi çekiyorlar
28.01.2020 Ekonomi
Özdilek çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Özdilek AVM kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Özdilek çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Özdilek AVM kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Özdilek AVM saat kaçta açılıyor? Özdilek AVM'de işi olan vatandaşlar haftasonu, cumartes-pazar günleri, Özdilek AVM'nin açık olup olmadığını merak ediyor. İşte Özdilek AVM çalışma saatleri...
21.01.2020 Gündem
Örnek davranış
Örnek davranış Göksel, Bakırköy Marmara Forum AVM’de Coffee Weeks kapsamında sahne aldı.
21.12.2019 Cadde
Göksel'den örnek hareket
Göksel'den örnek hareket Şarkıcı Göksel, geçen akşam Bakırköy Marmara Forum AVM’de Coffee Weeks kapsamında sahne aldı. Oldukça kalabalık olan konserde şarkıcı yaptığı ufak jestle takdir topladı.
17.12.2019 Cadde
Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında? Furkan Andıç biyografisi
Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında? Furkan Andıç biyografisi Furkan Andıç, kariyerine 2011 yılında rol aldığuı Umutsuz Ev Kadınları dizisi ile adım attı. Daha sonra 2014 yılında Kaçak Gelinler dizisinde rol alan Furkan Andıç en büyük popüleritesini ise 2015 yılında yayınlanan Kırgın Çiçekler ve 2016 yılında yayınlanan Tatlı İntikam dizileri ile yakaladı. Peki Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında?
14.06.2019 Gündem
Meydan emekçilerin
Meydan emekçilerin İstanbul’daki 1 Mayıs kutlamalarının merkezi Bakırköy Halk Pazarı alanıydı. 3 koldan kortej halinde alana giriş yapan on binlerce İstanbullu 1 Mayıs’ı marşlar, türküler ve halaylar eşliğinde kutladı. Etkinliğe eşiyle birlikte katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu da ‘Yaşasın 1 Mayıs’ sloganlarına eşlik etti...
2.05.2019 Gündem
Hayaller hayat bulacak
Hayaller hayat bulacak Marmara Forum Alışveriş Merkezi, 8 Mart’ta kadınların hayallerini destekleyen ilham verici bir etkinliğe imza atıyor.
6.03.2019 Cadde
Tüketiciler beyaz eşya alırken en çok nelere dikkat etmeli?
Tüketiciler beyaz eşya alırken en çok nelere dikkat etmeli? Akıllı telefon ve TV'lerın yanında beyaz eşyalar da gün geçtikçe akıllanıyor. Yeni nesil buzdolapları, iki farklı çamaşır grubunu eş zamanlı yıkayabilen çamaşır makineleriyle dikkat çeken LG’nin ürünlerini ve Türkiye pazarını LG Electronics Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya Satış Direktörü Ergün Altay ile konuştuk.
21.01.2019 Teknoloji
Buray kendisiyle yarışıyor
Buray kendisiyle yarışıyor Yeni albümü "Kehanet" ile müzik listelerine zirveden giriş yapan Buray, fiziki satış listelerinde de 1 numaraya yerleşti.
11.11.2018 Cadde
ECCO'da bayram indirimi
ECCO'da bayram indirimi İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO, sezonun en yeni ve üstün teknolojiye sahip ürünleriyle, bayram seyahatlerinde de sizleri yalnız bırakmıyor. ECCO, 26 Ağustos 2018 tarihine kadar yeni sezon ikinci ürün alımlarında geçerli olacak “%25 indirim” fırsatı ile bayram keyfini ayağınıza getiriyor.
Eti, balığı reyondan seç Lezzet Arası’nda pişirt!
Eti, balığı reyondan seç Lezzet Arası’nda pişirt! CarrefourSA, 10 milyon TL yatırımla İstanbul’da Tepe Nautilus, Forum İstanbul, Maltepe Park, Marmara Forum, Marmara Park, Adana ve İzmir’deki hipermarketlerinde ‘Lezzet Arası’ restoranlarını hizmete açtı.
3.08.2018 Ekonomi
Minik hayran ilgisi
Minik hayran ilgisi Mehmet Erdem, yeni stüdyo albümü ‘Neden Böyleyiz’in ilk imza gününde, D&R Marmara Forum’da hayranlarıyla buluştu.
28.05.2018 Cadde
Yeni albüme ilk imza
Yeni albüme ilk imza Şarkıcı Mehmet Erdem’in yeni stüdyo albümü 'Neden Böyleyiz'in ilk imza günü D&R Marmara Forum’da yoğun bir ilgiyle gerçekleşti.
28.05.2018 Cadde
2018 23 Nisan etkinlikleri
2018 23 Nisan etkinlikleri 2018 23 Nisan etkinlikleri ile bu bayram çocuklarınızı gönül rahatlığı ile eğlendirebileceksiniz. Dünyada çocukların tek bayramı olarak kabul edilen 23 Nisanda sizde çocuklarla ne gibi şeyler yapabilirim, bu bayramda çocuklarımı nasıl eğlendirebilirim düşüncesindeyseniz tam olarak doğru yerdesiniz. İşte sizler için araştırıp bir raya getirdiğimiz 2018 23 Nisan etkinlik örnekleri ve İstanbul da olan 23 Nisan etkinlikleri nelerdir sorularının cevapları.
20.04.2018 Kültür Sanat
Disney ile rengarenk bir 23 Nisan
Disney ile rengarenk bir 23 Nisan Disney Türkiye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl yine aralarında pek çok ilklerin de yer alacağı coşkulu ve rengârenk aktivitelerle kutluyor.
20.04.2018 Kültür Sanat
İş çocuklara kaldı aileler keseyi açtı
İş çocuklara kaldı aileler keseyi açtı Alışveriş merkezleri yarıyıl tatilini hareketli geçiriyor. Öğrenciler için özel olarak hazırlanan etkinlik ve atölye çalışmasıyla ziyaret sayıları yüzde 20 artarken, ciro seviyeleri de yükseldi
29.01.2018 Ekonomi
Robotik Planet atölyesi Marmara Forum'da
Robotik Planet atölyesi Marmara Forum'da Da Vinci Learning Televizyon Kanalı’nın çocuklara bilimi sevdiren ünlü atölyeleri, sömestr tatili boyunca Marmara Forum Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen Robotik Planet etkinliğinde çocuklarla buluşuyor.
24.01.2018 Ebeveyn

Benzer Haber Etiketleri

Marmara Forum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.