MasterChef 2020'de bu hafta kim elendi? İşte MasterChef'e bu hafta veda eden isim...
MasterChef 2020'de bu hafta kim elendi? İşte MasterChef'e bu hafta veda eden isim... MasterChef'te bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu! Haftanın ilk takım oyununu Mavi takımın kaybetmesinin ardından takım içerisinde en fazla oyu alan Furkan eleme adayı olurken ikinci ve üçüncü takım oyununu kaybeden Kırmızı takımda Uğur ve Barbaros bu haftanın eleme adayları oldu. Elemede değişen yeni kuralların ardından 3 yarışmacı Mehmet Şef tarafından yapılan Kaz Ciğeri Terre yemeğini yapabilmek için mücadele etti. En güzel tabağı yapan isim Uğur olurken yarışmaya veda eden isim ise Furkan Yalçın oldu.
9.11.2020 Cadde
MasterChef Türkiye eleme gecesi için heyecan dorukta! MasterChef kim elendi, belli oluyor...
MasterChef Türkiye eleme gecesi için heyecan dorukta! MasterChef kim elendi, belli oluyor... MasterChef Türkiye eleme adayları belli oldu. Perşembe akşamları yapılan MasterChef eleme gecesi cuma gününe alındı. Bu akşam bir kişi yarışmaya veda edecek. Rıfat, Kıvanç, Batuhan ve Güzide eleme potasında. Peki, MasterChef'te kim elenecek?
29.11.2019 Gündem
MasterChef Türkiye kim gitti? 48. son bölümde elenen isim...
MasterChef Türkiye kim gitti? 48. son bölümde elenen isim... TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye eleme gecesi büyük bir heyecana sahne oldu.  Mustafa, Alican, Ekin ve Yasin arasından hayallerine veda eden isim belli oldu. Peki MasterChef son bölümde kim elendi?
14.11.2019 Gündem
MasterChef'te kim elendi? İşte bu hafta elenen isim
MasterChef'te kim elendi? İşte bu hafta elenen isim MasterChef Türkiye son bölümüyle oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. İlgiyle takip edilen yemek yarışmasında dün akşam dokunulmazlık oyunu ve eleme yaşandı. İlk oyunda Suna ve Mustafa'nın eleme adayı olmasının ardından dün akşam Eda ve Orhan eleme adayları oldu. Peki TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye'de kim elendi?
18.09.2019 Gündem