Masterchef Ödül Oyunu

Masterchef Ödül Oyunu

Son dakika masterchef ödül oyunu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan masterchef ödül oyunu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan masterchef ödül oyunu haber sayfamızda...

Masterchef Ödül Oyunu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 118 masterchef ödül oyunu haberi bulunmuştur.
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eren mi, Kıvanç mı? 📍 Dün Masterchef'te ödül oyunun birincisi kim oldu, ödülü hangi yarışmacı aldı?
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eren mi, Kıvanç mı? 📍 Dün Masterchef'te ödül oyunun birincisi kim oldu, ödülü hangi yarışmacı aldı? Masterchef'te ödül oyunu için yarışmacılar rekabet ettiler. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ödül oyunu bölümünde Masterchef'e konuk olarak katıldı. Bakan Kacır, coğrafi işaretli ürünler hakkında bilgi verdi. Yarışmacılar coğrafi işaretli ürünlerle tabaklar hazırladılar. Peki 22 Aralık Masterchef'te ödül oyunu kim kazandı, ödülü hangi yarışmacı aldı?
22.12.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU HANGİ İSİM KAZANDI? MasterChef All Star'da bu hafta 100.000 TL'lik ödülün sahibi kim oldu? İşte kazanan isim...
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU HANGİ İSİM KAZANDI? MasterChef All Star'da bu hafta 100.000 TL'lik ödülün sahibi kim oldu? İşte kazanan isim... MasterChef All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 2 etaptan oluşan ödül oyununun ilk etabında Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları Kestane'nin ana ürün olduğu 5 ayrı tabak hazırladı. Şefler tarafından yapılan tadımlar sonrasında gecenin kazananı Kırmızı takım olurken yarışmacılar ikinci etapta bireysel olarak mücadele etti. Peki MasterChef'te ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte ödülün sahibi olan yarışmacı...
1.12.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI, Hasan mı Barbaros mu? 24 Kasım Masterchef'te ödülü kim aldı? Masterchef ödül oyunu kazananı...
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI, Hasan mı Barbaros mu? 24 Kasım Masterchef'te ödülü kim aldı? Masterchef ödül oyunu kazananı... Masterchef'te ödül oyunu için yarışmacılar rekabet ettiler Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü olması nedeniyle yarışmacıların öğretmenleri sürpriz yapıp stüdyoya geldiler. Masterchef'te ödül oyunun 2.turunda en iyi yemeği yapan ödülü kazandı. Peki 24 Kasım'da Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı, hangi yarışmacı?
24.11.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI? 📌 MasterChef All Star ödül oyunu hangi takım kazandı? İşte ödül oyununu kazanan yarışmacı...
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI? 📌 MasterChef All Star ödül oyunu hangi takım kazandı? İşte ödül oyununu kazanan yarışmacı... MasterChef All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelen son bölümde Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları Aydın'da ödül oyunu için mücadele etti. Aydın'a özgü yöresel lezzetlerin yapıldığı ilk turda yapılan puanlama sonuçları stüdyoda açıklandı. Mavi takım yaptığı yemekler ile Kırmızı takımı ödül oyununda saf dışı bırakırken mavi takım yarışmacıları kendi arasında ödül için bireysel olarak müdahale etti. Peki MasterChef ödül oyununu kim kazandı?
18.11.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU kazanan belli oldu! Masterchef ödülünü Tanya mı, Hasan mı aldı? Masterchef ödül oyununu kim kazandı?
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU kazanan belli oldu! Masterchef ödülünü Tanya mı, Hasan mı aldı? Masterchef ödül oyununu kim kazandı? Masterchef ödül oyunu için yarışmacılar birbirleri ile rekabet ettiler. Lösemili Çocuklar Haftasına özel olarak Masterchef yarışmacıları çocukken lösemi geçirmiş ve atlatmış gençler için yemekler hazırladılar. Masterchef ödül oyununda yarışmacılar iki etaplı oyun oynadılar. Peki 3 Kasım Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı, ödülü kim aldı?
4.11.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU kazanan açıklandı! Masterchef'te ödülü Cemre mi, Tanya mı aldı? Masterchef'te ödülü kim kazandı?
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU kazanan açıklandı! Masterchef'te ödülü Cemre mi, Tanya mı aldı? Masterchef'te ödülü kim kazandı? Masterchef'te ödül oyununda yarışmacılar kıyasıya rekabet ettiler. Yeni bölümde Masterchef ekibi Kahramanmaraş'a gitti ve oraya özgü yemekleri yaptılar. Masterchef ödül oyununda kazanan takım daha sonra ise kendi arasında ödülü alacak kişinin belirlenmesi için bir yarışa çıktı. Peki 27 Ekim Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı? Masterchef'te ödülü kim aldı?
27.10.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ARSA ÖDÜLÜ kazanan kim oldu? MasterChef 20 Ekim arsa ödülünü hangi takımdan kim kazandı? İşte kazanan yarışmacı...
MASTERCHEF ARSA ÖDÜLÜ kazanan kim oldu? MasterChef 20 Ekim arsa ödülünü hangi takımdan kim kazandı? İşte kazanan yarışmacı... MasterChef All Star'da ekrana gelen son bölümde Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları arsa ödülü için mücadele etti. Lüleburgaz'da gerçekleştirilen dış çekimde en güzel tabakları çıkaran ve en başarılı olan takım Mavi takım oldu. Mavi takım kendi içinde oynadığı bireysel oyunun ardından 4 ismin tabağı şefler tarafından beğenildi. Peki MasterChef'te arsa ödülünün sahibi kim oldu?
20.10.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ KİM KAZANDI, 📢 Hasan Mı, Kıvanç mı? Masterchef'te 100 bin TL ödülü kim aldı? Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı?
MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ KİM KAZANDI, 📢 Hasan Mı, Kıvanç mı? Masterchef'te 100 bin TL ödülü kim aldı? Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı? Masterchef ödül oyununda yarışmacılar kıyasıya rekabet ettiler. Yeni bölümde yarışmacılar Denizli'de yemekleri hazırladılar. İlk etapta 7 misafir için 5 çeşit yemek yaptılar. En güzel yemeği yapan yarışmacı 100 bin TL ödülün sahibi oldu. Peki 22 Eylül Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı, 100 bin TL ödülü kim aldı?
22.09.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star 14 Eylül Perşembe ödülü ne kadar, kim aldı?
MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star 14 Eylül Perşembe ödülü ne kadar, kim aldı? MasterChef All Star yarışmasında ödül heyecanı ekrana geldi. Yarışmacılar bu defa diğer ödül oyunlarından farklı olarak mücadele verdi. Kırmızı ve mavi takım üyeleri, 14 Eylül Perşembe günü ödülü kazanabilmek için iki aşamalı yarışa çıktı. Düello havasında geçen ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star ödül ne?
14.09.2023 Cadde
MASTERCHEF ÖDÜL oyununu kim kazandı Tanya mı, Kıvanç mı? Masterchef'te 100 bin TL'yi kim aldı?
MASTERCHEF ÖDÜL oyununu kim kazandı Tanya mı, Kıvanç mı? Masterchef'te 100 bin TL'yi kim aldı? Masterchef ödül oyunu için yarışmacılar yemeklerini hazırladılar. Yarışmacılar, 100 bin TL ödül için iki etaplı oyunda yarıştılar. Bu hafta ödül oyunun ilk etabında mavi ve kırmızı takım fındık ile çeşitli yemekler hazırladılar. İlk etabı kazanan takım daha sonra ise kendi arasında oyun oynadı. Peki 25 Ağustos Masterchef ödül oyunu kim kazandı, Masterchef'te 100 bin TL ödülü kim aldı?
26.08.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eda mı, Sefa mı? 28 Temmuz Masterchef All Star'da ödülü kim aldı, hangi yarışmacı?
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eda mı, Sefa mı? 28 Temmuz Masterchef All Star'da ödülü kim aldı, hangi yarışmacı? Masterchef'te ödül oyunu için yarışmacılar rekabet ettiler. Masterchef All Star'da oyununu kazanan yarışmacı ödülün sahibi oldu. Yarışmacılar yemeğe başlamadan önce kümesten yumurtalarını aldılar. İlk olarak kırmızı ve mavi takım yarışmacıları düelloya çıktılar. Peki 28 Temmuz Masterchef'te ödül oyunu kim kazandı? Masterchef'te ödülü kim aldı?
28.07.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eray mı, Batuhan mı, 100 bin TL ödülü kim aldı? Masterchef All Star'da ödülü kim kazandı?
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eray mı, Batuhan mı, 100 bin TL ödülü kim aldı? Masterchef All Star'da ödülü kim kazandı? Masterchef'te ödül oyunu için yarışmacılar kıyasıya rekabet ettiler. Masterchef All Star'da ödül oyununu kazanan 100 bin TL ödülün sahibi olacak. Masterchef ödül oyununda önce mavi ve kırmızı takım ikinci aşamaya geçmek için yarışıtılar. Daha sonra kazanan takım arasında bireysel bir oyun oynadı. Peki 14 Temmuz Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı, 100 bin TL ödülü kim aldı?
14.07.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF 50 BİN TL'lik ödülün sahibi kim oldu? MasterChef'te ödül oyunu kazanan yarışmacı belli oldu
MASTERCHEF 50 BİN TL'lik ödülün sahibi kim oldu? MasterChef'te ödül oyunu kazanan yarışmacı belli oldu MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu haftanın eleme adaylarının belli olduğu sevilen yemek yarışması MasterChef'te ekrana gelen son bölümde iki takım ödül için mücadele etti. Danilo Zanna'nın tek jüri olduğu yarışmada Mavi takım'a Mehmet Şef, Kırmızı Takım'a Somer Şef kaptanlık yaptı. Peki MasterChef'te ödül oyununu hangi takım kazandı?
19.11.2022 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU hangi yarışmacı ve takım kazandı? MasterChef 50 bin TL'lik ödülün sahibi olan yarışmacı kim oldu?
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU hangi yarışmacı ve takım kazandı? MasterChef 50 bin TL'lik ödülün sahibi olan yarışmacı kim oldu? MasterChef 2022'de bu akşam ekrana gelen son bölümde Kırmızı ve Mavi takım ödül oyunu için mücadele etti. Takımlar arası mücadelenin ardından en başarılı olan takım kendi içerisinde büyük ödülü alabilmek için mücadele etti. Peki MasterChef'te büyük ödülün sahibi hangi yarışmacı oldu?
23.10.2022 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ kim kazandı, mavi takımdan ödülü hangi isimler aldı? || 15 Ekim Masterchef'te ödülü hangi takım, kimler kazandı, ödül ne?
MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ kim kazandı, mavi takımdan ödülü hangi isimler aldı? || 15 Ekim Masterchef'te ödülü hangi takım, kimler kazandı, ödül ne? Masterchef'te ödül oyunu için mavi ve kırmızı takım yarışmacıları rekabet ettiler. Ödül oyununda yarışmacılar çay saati menüsü hazırladılar. Masterchef'te ödül oyununu kazanan takım arasında bir yarış oldu ve 3 kişi ödülü kazandı. Peki 15 Ekim Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı?
15.10.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef'te yedeklerden ana kadroya giren son isim kim oldu? MasterChef 2022 ana kadroya giren son yarışmacı belli oldu! İşte o isim...
MasterChef'te yedeklerden ana kadroya giren son isim kim oldu? MasterChef 2022 ana kadroya giren son yarışmacı belli oldu! İşte o isim... MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelen son bölümde MasterChef'te ana kadroya girebilmek için yedek yarışmacılar kıyasıya bir mücadeleye girdi. Yarışmacılar iki etaplı yarışmanın ilk etabının ilk etabında kuru fasulye pilav yaptı. En iyi yapan 6 yarışmacı ikinci tura kalırken ikince etapta kontrafile verilen 6 isim en farklı ve en lezzetli yemeği yapabilmek için mücadele etti. Peki MasterChef'te ana kadroya giren son isim kim oldu?
25.09.2022 Bilgi Rehberi
Masterchef'te ödülü kim kazandı, dün ödülü kim aldı? 16 Eylül Masterchef'te ödül nedir, masterclass ödülünü kim kazandı?
Masterchef'te ödülü kim kazandı, dün ödülü kim aldı? 16 Eylül Masterchef'te ödül nedir, masterclass ödülünü kim kazandı? Masterchef'te ödül için yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyorlar. Masterchef'in yeni bölümünde yarışmacılar Masterclass eğitimi için Somer Sivrioğlu'nun restoranına gittiler. Ödül oyunun ilk etabında Ali Nazik yaptılar. Peki 16 Eylül Masterchef'te kim kazandı, ödülü kim aldı? Masterchef Masterclass oyununu kim kazandı?
16.09.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef eleme adayı kim oldu? 14 Aralık MasterChef aileler yarışmasını kazanan kim oldu?
MasterChef eleme adayı kim oldu? 14 Aralık MasterChef aileler yarışmasını kazanan kim oldu? MasterChef Türkiye 14 Aralık tarihli oyunda aileler yarışmacılara eşlik etti. Ailelerle keyifli zaman geçirmek adına çeşitli yöresel yemekleri en iyi şeklde yaptılar. Yarışmacılar ailelerinden gelen istekle yemeklerde birinci olmak adına ter döktü. MasterChef ödül oyunu kazananı kim?
14.12.2020 Cadde
MasterChef 8 Aralık ödül oyununu kim kazandı, 25 bini kim aldı?
MasterChef 8 Aralık ödül oyununu kim kazandı, 25 bini kim aldı? MasterChef Türkiye, 8 Aralık 117. yeni bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmanın ilk 6'sında yer alan yarışmacılar 25 bin TL için kıyasıya mücadele etti. Farklı bir formatta düzenlenen ödül oyunu ile altı farklı tatlı yapıldı. Peki, MasterChef 25 bini kim aldı?
8.12.2020 Cadde
MasterChef ödül oyununu kim kazandı? İşte, 1 Aralık MasterChef ödül oyunu menüsü ve ödülü...
MasterChef ödül oyununu kim kazandı? İşte, 1 Aralık MasterChef ödül oyunu menüsü ve ödülü... MasterChef Türkiye, 1 Aralık Salı günü Türk mutfağının lezzetli yemekleriyle ekrana geldi. 25 bin TL ödül oyunu için kıyasıya mücadele veren yarışmacılar, jürinin istediği yemeği en iyi şekilde hazırlamak için yarıştı. İşte, MasterChef ödül oyununu kazanan yarışmacı...
1.12.2020 Cadde
MasterChef'te ödülün sahibi hangi yarışmacı oldu? MasterChef'te 25 bin TL ödülü kim aldı?
MasterChef'te ödülün sahibi hangi yarışmacı oldu? MasterChef'te 25 bin TL ödülü kim aldı? MasterChef 2020'de Salı akşamları ekrana gelen ve ödül oyununun oynandığı MasterChef 2020'de bu hafta yine Kırmızı ve Mavi takım 25 bin TL'lik büyük ödül için yarıştı. İlk olarak Kırmızı ve Mavi takım arasında gerçekleşen mücadelenin ardından Mavi takım ödül oyununda ilk turu kazandı ve takım olarak yarışma şansı elde etti. Şefler 25 bin TL'lik büyük ödül için yarışmacılardan Orman Meyveli Tart yapmalarını istedi. Peki MasterChef'te 25 bin TL ödülü kim aldı?
25.11.2020 Cadde
MasterChef'te ödül oyunu heyecanı! 25 bin TL'yi kim kazandı?
MasterChef'te ödül oyunu heyecanı! 25 bin TL'yi kim kazandı? TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef', dün akşam 97. bölümüyle ekranlara geldi. Ödül oyununun oynandığı gecede 10 Kasım dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği yemekler yapıldı. Yemekleri tadan jüri üyeleri en iyi menüyü yapan takımı belirledi. Takım oyunu sonrası üçlü turda bireysel ödül oyunu oynayan yarışmacılardan biri 25 bin TL'nin sahibi oldu. Dünkü bölümde gecenin sonuncusu Serhat olurken; Ayyüce, Esra ve Özgül finale kaldı. Peki MasterChef ödül oyununu kim kazandı?
11.11.2020 Cadde
Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı? 21 Ağustos 2020 Masterchef'te 10.000 TL ödülü kim aldı?
Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı? 21 Ağustos 2020 Masterchef'te 10.000 TL ödülü kim aldı? Masterchef Türkiye'nin yeni bölümü ekranlara geldi. Dün yayınlanan Masterchef'te kadın ve erkekler birer takım olarak yarıştılar. Kazanan takım ise 10 bin TL ödülün sahibi oldu. İşte 21 Ağustos Masterchef ödül oyununu kazanan takım...
22.08.2020 Cadde
Masterchef'te dün akşam kim kazandı? 20 Ağustos Masterchef ödül oyununu kim kazandı?
Masterchef'te dün akşam kim kazandı? 20 Ağustos Masterchef ödül oyununu kim kazandı? Masterchef'in dün yayınlanan bölümde yarışmacılar Masterclass eğitimi aldılar.Yeni sezonun ilk Masterclass dersinde yarışmacılar sebze ve et kesme eğitimi aldılar. En iyi şekilde verilen eğitimi uygulayan 4 kişi ödül için rekabet ettiler. Peki Masterchef'te dün akşam kim kazandı?
21.08.2020 Gündem
Survivor'da MasterChef sürprizi! Oyunda ilginç karar
Survivor'da MasterChef sürprizi! Oyunda ilginç karar TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor' dün akşam 61. bölümüyle ekranlara geldi. Ödül oyununun oynandığı gecede MasterChef heyecanı yaşandı. Mehmet Şef ile Somer Şef kaptanlığında yarışan ünlüler ve gönüllüler en güzel yemekleri pişirerek jüriden tam not almaya çalıştı. Acun Ilıcalı, Esat Yontuç ve Survivor ekibi ise jüride yer aldı. Ancak yarışmanın sonunda sürpriz bir karar çıktı. İşte Survivor MasterChef yarışmasını kazanan takım...
30.04.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Ödül Oyunu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.