Masterchef Türkiye

Masterchef Türkiye

Son dakika MasterChef Türkiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MasterChef Türkiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MasterChef Türkiye haber sayfamızda...

Masterchef Türkiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.817 masterchef türkiye haberi bulunmuştur.
Şef tesellisi! Aslı Turanlı ile Somer Sivrioğlu'nun samimi halleri
Şef tesellisi! Aslı Turanlı ile Somer Sivrioğlu'nun samimi halleri Oyuncu Aslı Turanlı ile 'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyelerinden şef Somer Sivrioğlu, önceki gece Etiler'de bir mekanda objektiflere yansıdı. İkili, samimi tavırlarıyla dikkat çekti.
4.04.2024 Cadde
Danilo Zanna: Ruh eşim isterse estetik yaptırırım!
Danilo Zanna: Ruh eşim isterse estetik yaptırırım! Ünlü şarkıcılar Rafet El Roman ve Gökhan Özen'in basın yansıyan görüntülerinin ardından 'erkeklerin estetik yaptırması' tartışmasına, İtalyan şef Danilo Zanna da dahil oldu.
26.02.2024 Cadde
MasterChef Eslem Sena Yurt'un değişimi herkesi şaşırttı!
MasterChef Eslem Sena Yurt'un değişimi herkesi şaşırttı! 2018 yılında katıldığı 'MasterChef Türkiye' ile tanınan Eslem Sena Yurt, fenomen yarışmadan sonra adeta bambaşka biri oldu. Ünlü isimlere yemek yapan MasterChef Eslem'in büyük değişimi sosyal medya paylaşımlarına da yansıyor.
10.02.2024 Cadde
Mehmet Yalçınkaya'dan yürek yakan baba itirafı! 'Rüyamda görmek için yalvarıyorum'
Mehmet Yalçınkaya'dan yürek yakan baba itirafı! 'Rüyamda görmek için yalvarıyorum' Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'te meydana gelen deprem felaketi sonrası 32 gün afet bölgesinde kalan Mehmet Yalçınkaya, katıldığı programda o acı günlere dair konuştu. Mehmet Şef, babasının vefat ettiği gün ambulansın etrafından ayrılmayan babasının köpeğinin yaptıklarını da ilk kez anlattı.
10.02.2024 Cadde
Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte kızı Banu'nun yeni yaşını kutladı!
Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte kızı Banu'nun yeni yaşını kutladı! 'Survivor' ve 'MasterChef Türkiye' yarışmalarının yapımcısı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, kızı Banu Ilıcalı'nın yeni yaşını kutladı. Kızı Banu ve ile pozlarını paylaşan Ilıcalı duygusal notuyla beğeni topladı.
30.01.2024 Cadde
Somer Sivrioğlu'ndan MasterChef Serhat itirafı! 'Gıcık olmuştum'
Somer Sivrioğlu'ndan MasterChef Serhat itirafı! 'Gıcık olmuştum' 'All Star' sezonu geçtiğimiz günlerde final yapan 'MasterChef Türkiye'de yıllardır jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu, yarışmaya dair itirafıyla sosyal medyada gündem oldu. Somer Şef, "Çok basit şekilde birinci olacağım" diyen eski şampiyonlardan Serhat Doğramacı hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
26.01.2024 Cadde
MASTERCHEF ŞAMPİYONU ESRA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 2023 Masterchef Türkiye All Star Şampiyonu Esra Tokelli
MASTERCHEF ŞAMPİYONU ESRA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 2023 Masterchef Türkiye All Star Şampiyonu Esra Tokelli Masterchef Türkiye All Star 2023 şampiyonu belli oldu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı Masterchef'te son ikiye kalan Tahsin ve Esra arasında şampiyon Esra Tokelli oldu. Peki, Masterchef şampiyonu Esra kimdir, kaç yaşında? İşte Masterchef Esra ile ilgili merak edilenler.
8.01.2024 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ESRA kimdir? MasterChef All Star şampiyonu Esra Tokelli kaç yaşında, nereli ve evli mi?
MASTERCHEF ESRA kimdir? MasterChef All Star şampiyonu Esra Tokelli kaç yaşında, nereli ve evli mi? Esra Tokelli kimdir? sorusu MasterChef finalini izleyenler tarafından merak konusu oldu. MasterChef Türkiye 2023 All Star şampiyonu Esra Tokelli'nin hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Peki, MasterChef Esra kimdir? MasterChef All Star finalisti Esra Tokelli kaç yaşında ve nereli?
8.01.2024 Bilgi Rehberi
🏆🍽 MASTERCHEF TÜRKİYE ALL STAR FİNALİ NE ZAMAN? MasterChef'te kim kazandı, Esra, Sergen, Hasan, Barbaros, Tahsin arasında kim 1. oldu?
🏆🍽 MASTERCHEF TÜRKİYE ALL STAR FİNALİ NE ZAMAN? MasterChef'te kim kazandı, Esra, Sergen, Hasan, Barbaros, Tahsin arasında kim 1. oldu? MasterChef Türkiye ile ilgili meraklı arayış başladı. Neredeyse her akşam yayınlanan ve izleyicisini ekrana kilitleyen MasterChef Türkiye'ninfinal tarihi için araştırmaya geçit. MasterChef Türkiye kim birinci oldu? Esra, Sergen, Hasan, Barbaros, Tahsin arasında geçen final mücadelesinde hangi yarışmacı birinciliği hak etti? MasterChef Türkiye'de kim kazandı, belli oldu mu, yarışmanın finali ne zaman? İşte detaylar...
5.01.2024 Bilgi Rehberi
MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında? 👨🏻‍🍳 MasterChef Sergen nereli, kaç yıllık tecrübesi var?
MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında? 👨🏻‍🍳 MasterChef Sergen nereli, kaç yıllık tecrübesi var? MasterChef Türkiye yarışmacılarının arasında son 5'e kalan isimlerden biri olan Sergen ile ilgili meraklı arayış başladı. İzleyiciler MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında, nereli sorularına cevap arıyor. Peki MasterChef Sergen'in kaç yıllık tecrübesi var? İşte yarışmaya damga vuran isimlerden biri olan Sergen'in yaşamı hakkında bilinenler
5.01.2024 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF FİNALİ NE ZAMAN 2023? Masterchef Türkiye All Star final tarihi belli oldu mu? Masterchef finalistleri
MASTERCHEF FİNALİ NE ZAMAN 2023? Masterchef Türkiye All Star final tarihi belli oldu mu? Masterchef finalistleri Masterchef Türkiye'de final için geri sayım başladı. Ceketi alan son 5 isim belli oldu. Dün akşam yapılan son oyunda ceketi giyen son isim netleşirken kupa için 5 yarışmacı bu akşam kıyasıya bir mücadele verecek. Canlı yayınlanacak final gecesinde hangi iki isim yarışacak merak konusu. Masterchef finali tarihi ise heyecanla bekleniyor.
30.12.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF 5. CEKETİ KİM ALDI? MasterChef Türkiye'de iki kişi elendi! Masterchef'te kazananlar
MASTERCHEF 5. CEKETİ KİM ALDI? MasterChef Türkiye'de iki kişi elendi! Masterchef'te kazananlar MasterChef Türkiye adım adım finale ilerliyor. MasterChef Türkiye'de finale giden yarışmacılar belli oldu. Peki kimler önlük giydi? Son önlük için verilen mücadele sonrasında iki kişi yarışmaya veda etti. Yarışmacıların sayısı günden güne azalırken MasterChef Türkiye finali ne zaman? sorusunun cevabı da merak edilmeye başladı. İşte yarışmanın 5. ve son ceketini giymeye hak kazanan isim ve MasterChef'ten elenen iki isim...
30.12.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef All Star'da son ceketin sahibi belli oldu
MasterChef All Star'da son ceketin sahibi belli oldu MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Masterchef finaline adını yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarıştı. Son ceketin de sahibi belli oldu.
30.12.2023 Cadde
BİYOGRAFİ 👨🏻‍🍳 Maksut Aşkar kimdir, nereli? Şef Maksut Aşkar kaç yaşında? İşte hayatı
BİYOGRAFİ 👨🏻‍🍳 Maksut Aşkar kimdir, nereli? Şef Maksut Aşkar kaç yaşında? İşte hayatı MasterChef Türkiye'nin bugünkü konuk jürisi Maksut Aşkar. Başarılı şef Maksut Aşkar izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki Maksut Aşkar kimdir, nereli? Şef Maksut Aşkar kaç yaşında? İşte hayatı
29.12.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF İLK CEKETİ KİM ALDI? MasterChef Türkiye All Star'da ilk ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu?
MASTERCHEF İLK CEKETİ KİM ALDI? MasterChef Türkiye All Star'da ilk ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu? Masterchef All Star'da final heyecanı için heyecan dorukta. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar 25 Aralık Pazartesi akşamı ilk ceketi kazanmak için kıyasıya rekabet ettiler. Her yıl 5 finalisti ceket sahibi yapan Masterchef, bu yılın ilk ceketini dün akşam verdi. Yarışmacılar ilk etapta mavi haşhaşla yaratıcı tabaklar çıkardılar. İkinci etapta ise Şef tabağı çıkaran yarışmacılar kazanmak için ter döktü. Peki, Masterchef ilk ceketi kim aldı? MasterChef'te ilk ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu?
26.12.2023 Bilgi Rehberi
İDDİALI İSME VEDA! MASTERCHEF KİM ELENDİ? MasterChef Türkiye hangi yarışmacı elendi, kim veda etti? Son bölüm eleme gecesi yaşananlar
İDDİALI İSME VEDA! MASTERCHEF KİM ELENDİ? MasterChef Türkiye hangi yarışmacı elendi, kim veda etti? Son bölüm eleme gecesi yaşananlar MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca eleme potasına giden dört isim bugün eleme gecesi için kıyasıya rekabet etti. İki etaptan oluşan yarışmanın ilk etabında bıldırcın ve börülce konseptli tabaklar istendi. İkinci etap için ise zorlu bir tatlı tabağı için yarışıldı. Peki, MasterChef kim elendi? 17 Aralık MasterChef hangi yarışmacı elendi, kim veda etti? İşte MasterChef son bölüm eleme gecesinde yaşananlar...
18.12.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef Dilara kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Dilara nerelerde çalıştı?
MasterChef Dilara kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Dilara nerelerde çalıştı? MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında mücadele etmeye devam eden Dilara ile ilgili araştırmalar da sürüyor. İzleyici tarafından merak edilen Masterchef Dilara kimdir, kaç yaşında, nereli? Başarısı ve hırsıyla bilinen MasterChef Dİlara nereli, burcu nedir, boyu kaç?
17.12.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR, mesleğe ne zaman başladı? Yılmaz Öztürk hakkında bilgiler
MASTERCHEF YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR, mesleğe ne zaman başladı? Yılmaz Öztürk hakkında bilgiler Yılmaz Öztürk Masterchef Türkiye All Star'a konuk oluyor. Eleme potasına katılacak son yarışmayı belirlemek için yapılacak son oyunda yarışmacılar Yılmaz Öztürk'ün yemeğini yapmaya çalışacaklar. Peki, Yılmaz Öztürk kimdir, mesleğe ne zaman başladı?
16.12.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı? 📺 MasterChef Türkiye'de ödülü kim aldı? Bu haftanın eleme adayları kimler?
MasterChef ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı? 📺 MasterChef Türkiye'de ödülü kim aldı? Bu haftanın eleme adayları kimler? MasterChef Türkiye tüm heyecanla devam ediyor. Son bölümde ödül oyunu oynandı. İzleyicilerin büyük merakla beklediği MasterChef Türkiye ödül oyununu kim kazandı? Bursa'da çekilen MasterChef Türkiye yeni bölüm ve haftanın eleme adayları haberimizde...
16.12.2023 Bilgi Rehberi
Bursa'nın meşhur yöresel yemekleri nelerdir? Bursa'nın neyi meşhurdur?
Bursa'nın meşhur yöresel yemekleri nelerdir? Bursa'nın neyi meşhurdur? MasterChef Türkiye yarışması Bursa'da çekildi. Yarışmacılardan Bursa'nın meşhur yöresel yemekleri yapmaları istendi. Peki Bursa'nın meşhur yöresel yemekleri nelerdir? Bursa'nın neyi meşhurdur?
15.12.2023 Bilgi Rehberi
Muradiye çorbası tarifi nedir? Muradiye çorbası nasıl yapılır? İşte malzemeleri
Muradiye çorbası tarifi nedir? Muradiye çorbası nasıl yapılır? İşte malzemeleri MasterChef Türkiye yarışmasında Bursa'nın yöresel lezzetleri ekrana geliyor. Bunlardan biri de muradiye çorbası. Peki Muradiye çorbası tarifi nedir, nasıl yapılır?
15.12.2023 Bilgi Rehberi
Cennet Künkü tatlı tarifi: Cennet Künkü nasıl yapılır? İşte malzemeler
Cennet Künkü tatlı tarifi: Cennet Künkü nasıl yapılır? İşte malzemeler MasterChef Türkiye yarışması bugün Bursa'da. Yarışmacılar, meşhur ve yöresel lezzetleri yapıyor. Bunlardan biri de cennet künkü. Peki Cennet Künkü tatlı tarifi nedir? Cennet Künkü nasıl yapılır? İşte malzemeler
15.12.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef Türkiye ne zaman bitecek? 📺🍽 MasterChef Türkiye 2023 sezon finali hangi tarihte?
MasterChef Türkiye ne zaman bitecek? 📺🍽 MasterChef Türkiye 2023 sezon finali hangi tarihte? MasterChef Türkiye yarışması ile ilgili final tarihi araştırılıyor. TV8 kanalının her sezon büyük beğeniyle takip edilen yemek yapma yarışması MasterChef Türkiye ne zaman bitecek? MasterChef Türkiye'de hangi isimler kaldı? İşte hala mücadele veren isimler ve MasterChef Türkiye'nin final tarihi
15.12.2023 Bilgi Rehberi
Babası her şeyi sattı, bu apartmanı yaptırdı! 'Tüm hikaye burada başlıyor'
Babası her şeyi sattı, bu apartmanı yaptırdı! 'Tüm hikaye burada başlıyor' Bu sezon 'All Star' formatıyla ekranlarda olan 'MasterChef Türkiye' yarışmasında beş yıldır jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu, kızı Derin'le birlikte Kadıköy'de bulunan Sivrioğlu Apartmanı’nın önünde çektirdiği fotoğrafı paylaştı.
12.12.2023 Cadde
ŞOKE EDEN VEDA! MASTERCHEF KİM ELENDİ? 10 Aralık MasterChef hangi yarışmacı elendi, kim veda etti?
ŞOKE EDEN VEDA! MASTERCHEF KİM ELENDİ? 10 Aralık MasterChef hangi yarışmacı elendi, kim veda etti? MasterChef elenen isim merak ediliyor. MasterChef All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada mücadele hız kesmeden devam ederken ilk etapta tirik balığı ve meyan kökü ile yaratıcı bir tabak çıkarmaları istendi. Yarışmacılar en iyi tabağı çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar. Peki, MasterChef kim elendi? 10 Aralık MasterChef hangi yarışmacı elendi, kim veda etti?
11.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Türkiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.