MASTERCHEF'TE EN SON KİM ELENDİ? 29 Ekim'de MasterChef'e kim veda etti? İşte elenen isim
MASTERCHEF'TE EN SON KİM ELENDİ? 29 Ekim'de MasterChef'e kim veda etti? İşte elenen isim MasterChef All Star'da kritik veda gecesi! Lezzetin ön planda olduğu yarışma MasterChef'te çember daralıyor, şampiyonlar ve finalistler aynı potada mücadele ediyor. 16. hafta sonunda mavi takımın neredeyse tamamı eleme potasında yer aldı. Pazar akşamı ise iki aşamalı eleme oyunu düzenlendi. 29 Ekim MasterChef'te kim elendi?
30.10.2023 Cadde
MasterChef Türkiye kim gitti? 48. son bölümde elenen isim...
MasterChef Türkiye kim gitti? 48. son bölümde elenen isim... TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye eleme gecesi büyük bir heyecana sahne oldu.  Mustafa, Alican, Ekin ve Yasin arasından hayallerine veda eden isim belli oldu. Peki MasterChef son bölümde kim elendi?
14.11.2019 Gündem
MasterChef'te kim elendi? İşte 44. son bölümde veda eden isim...
MasterChef'te kim elendi? İşte 44. son bölümde veda eden isim... MasterChef Türkiye heyecanı bu akşam 44. yeni bölümle devam etti. Sevilen yemek yarışmasında bu akşam merakla beklenen eleme gecesinin heyecanı yaşandı. Peki MasterChef Türkiye bu hafta kim elendi? İşte yarışmaya veda eden isim...
7.11.2019 Gündem
MasterChef kim elendi? 23 Ekim MasterChef Türkiye'de elenen isim...
MasterChef kim elendi? 23 Ekim MasterChef Türkiye'de elenen isim... MasterChef Türkiye'de kim elendi? İlgiyle takip edilen yemek yarışmasında dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme yaşandı. Kırmızı Takımdan Faruk Batuhan ve Alican'nın eleme adayı olmasının ardından iki isim daha eleme potasına girdi. MasterChef Türkiye'de kim elendi?
24.10.2019 Gündem
MasterChef'te kim elendi? İşte son bölümde veda eden isim...
MasterChef'te kim elendi? İşte son bölümde veda eden isim... MasterChef Türkiye heyecanı bu akşam 31. yeni bölümle devam etti. Sevilen yemek yarışmasında dün akşam dokunulmazlığı Kırmızı Takımın kazanmasının ardından bu akşam kazanan taraf Mavi Takım oldu ve bu hafta 4 kişi eleme adayı oldu. Peki MasterChef Türkiye bu hafta kim elendi? İşte yarışmaya veda eden isim...
16.10.2019 Gündem