MASTERCHEF SON BÖLÜMDE KİM ELENDİ? MasterChef'e bu hafta veda eden yarışmacı belli oldu! İşte elenen isim...
MASTERCHEF SON BÖLÜMDE KİM ELENDİ? MasterChef'e bu hafta veda eden yarışmacı belli oldu! İşte elenen isim... MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Cumartesi akşamı yedeklerden yarışmaya dahil olan son isim belli olurken dün akşam ekrana gelen son bölümde yarışmya bir isim daha veda etmek zorunda kaldı. Peki MasterChef'te bu hafta kim elendi?
26.09.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef kim elendi? MasterChef'te bu hafta yarışmaya veda eden isim kim oldu? İşte elenen isim...
MasterChef kim elendi? MasterChef'te bu hafta yarışmaya veda eden isim kim oldu? İşte elenen isim... MasterChef'te bu gece eleme heyecanı yaşandı. Batuhan, Alican ve Ekin'in eleme potasında yer aldığı MasterChef'te eleme yemeği Somer Şef'ten geldi. Somer Şef, Siirt'e özgü yöresel bir yemek olan Perde Pilavını eleme adaylarından yapmalarını istedi. Son dörde kalmak ve finale giden yolda büyük bir viraj olan eleme gecesinde en iyi Perde Pilavını yapan isim Ekin oldu. Peki MasterChef'e hangi isim veda etti. İşte MasterChef'e veda eden isim...
20.12.2019 Gündem
MasterChef'te elenen isim belli oldu! MasterChef'e veda eden o isme Şefler'den övgü dolu sözler
MasterChef'te elenen isim belli oldu! MasterChef'e veda eden o isme Şefler'den övgü dolu sözler MasterChef'te bu hafta yarışmaya veda eden isim dün akşam yayınlanan eleme gecesinde belli oldu. Elemeye kalan son isim MasterChef'te kaybedilen dokunulmazlık oyununun ardından Güzide oldu. Güzide, Batuhan ve Rıfat'ın eleme potasına girdiği yarışmada bu haftanın elenen ismi belli oldu. Peki MasterChef'te kim elendi?
14.12.2019 Gündem