Mate 30

Mate 30

Son dakika mate 30 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mate 30 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mate 30 haber sayfamızda...

Mate 30

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 mate 30 haberi bulunmuştur.
Kablosuz Şarj Etme Özelliği Olan Telefonlar Hangileridir?
Kablosuz Şarj Etme Özelliği Olan Telefonlar Hangileridir? Pek çok yeni teknoloji gibi kablosuz şarja hayatımıza girmiştir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte kablosuz şarj eden telefonlar çok sık araştırmaya başlanmıştır. Bu anlamda sektörde pek çok bu özelliği barındıran akıllı telefon bulunmaktadır. Peki, kablosuz şarj etme özelliği olan telefonlar hangileridir? Sizlere kablosuz şarj eden telefonlar hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
3.11.2021 Teknoloji
Huawei'den radikal ve ilginç kavisli ekran patenti hamlesi geldi
Huawei'den radikal ve ilginç kavisli ekran patenti hamlesi geldi Huawei’in yeni aldığı bir patent ile dikkat çekiyor. Ortaya çıkan detaylarda radikal bir kavisli ekranlı akıllı telefon tasarımı gözler önüne seriliyor.
23.08.2021 Teknoloji
Huawei kullanıcılarına HarmonyOS güncellemesi ne zaman gelecek?
Huawei kullanıcılarına HarmonyOS güncellemesi ne zaman gelecek? HarmonyOS geliştirici beta sürümünün yolda olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Huawei kullanıcıları için HarmonyOS güncellemesinin ne zaman sunulacağı belli oldu.
4.05.2021 Teknoloji
Google Haritalar'ın rakibi Petal Haritalar çıktı!
Google Haritalar'ın rakibi Petal Haritalar çıktı! Huawei, Google'la bağları iyice koparmaya hazırlanıyor. Çinli teknoloji devi cihazları için HarmonyOS'yi sunmaya hazırlanıyor. Diğer yandan Huawei, Google'ın uygulamalarına alternatif uygulamalar geliştirdi. Şirket yaklaşık bir ay önce Petal Haritalar ismindeki uygulamasını duyurmuştu. Şimdi de Petal Haritalar'ın betasını yayınladı.
4.12.2020 Teknoloji
Huawei, EMUI 10.1 güncelleme takvimini duyurdu
Huawei, EMUI 10.1 güncelleme takvimini duyurdu Bu yılın mart ayında Huawei P40 Serisi’nin tanıtımında bilgisi verilen ve Huawei’nin mobil ekosistemi üzerine inşa edilen EMUI 10.1'in dağıtımına bugünden itibaren kademeli olarak başlanıyor.
19.08.2020 Teknoloji
Huawei Mate 40 Pro ortaya çıktı!
Huawei Mate 40 Pro ortaya çıktı! Huawei geçtiğimiz haftalarda tanıttığı P40 serisi ile tekrardan yükselişe geçerken, bir yandan da Mate 40 ailesi üstünde çalışmaya devam ediyor. Huawei Mate 40 Pro'dan ilk görsel ortaya sızdırıldı.
27.04.2020 Android
İcatlara virüs rötarı
İcatlara virüs rötarı Dünyanın en büyük teknoloji fuar ve kongrelerinden Mobil Dünya Kongresi’nin (Mobile World Congress), koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmesi cepte yeni modellerin lansmanını da erteletti.
14.02.2020 Ekonomi
1 milyon telefonu Google’sız satacak
1 milyon telefonu Google’sız satacak Turkcell uygulamalarını Huawei’nin mobil pazar yeri Huawei Mobil Servisleri’ne (HMS) taşıdı. Turkcell, Google servisleri bulunmayan HMS’li 1 milyon cep satmayı hedefliyor
13.02.2020 Ekonomi
2020’nin tekno trendleri
2020’nin tekno trendleri Türkiye, her alanda olduğu gibi teknolojide de iyisiyle kötüsüyle 2019 yılını geride bıraktı.
5.01.2020 Ekonomi
Huawei Mate 30 Pro Türkiye'de satışa çıkıyor!
Huawei Mate 30 Pro Türkiye'de satışa çıkıyor! Huawei'nin geçtiğimiz aylarda satışa sunulan amiral gemisi Mate 30 Pro, Ocak ayından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak. Resmi açıklamanın ardından Huawei Mate 30 Pro'nun fiyatı merak konusu. ABD yasağı nedeniyle Google uygulamaları kullanamayan Mate 30 serisi sonunda Tirkiye'ye geliyor!
23.12.2019 Android
Huawei Mate 30 Pro Ocak 2020'de resmi olarak Türkiye'de satışa sunulacak!
Huawei Mate 30 Pro Ocak 2020'de resmi olarak Türkiye'de satışa sunulacak! HUAWEI’nin son amiral gemisi Mate 30 Pro, farklı özellikleriyle, akıllı telefon deneyimine yepyeni bir boyut getiriyor. Tasarımından işlemcisine kadar önemli yeniliklerle sunulan HUAWEI Mate 30 Pro, yapay zeka destekli kamera özellikleri ile adından söz ettirirken, yüksek performanslı işlemcisi Kirin 990 ile dikkatleri üzerine çekiyor. Fotoğraf makineleri ve akıllı telefonların kameralarını bilimsel olarak test eden DxOMark, Huawei Mate 30 Pro’yu derinlemesine inceledi ve hem 4G hem de 5G versiyonunu ilk iki sıraya yerleştirdi.
23.12.2019 Android
Türkiye'de Google uygulamalarını kullanamayacak telefonlar!
Türkiye'de Google uygulamalarını kullanamayacak telefonlar! Google ile Rekabet Kurumu arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle, yeni çıkan akıllı telefonlarda Google uygulamaları kullanılmayacak. Bu durumu özetlemek gerekirse, Android işletim sistemli tüm yeni telefonlar Huawei Mate 30 serisindeki gibi olacak.
19.12.2019 Android
Huawei Mate X'in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu!
Huawei Mate X'in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! ABD ile olan sıkıntılar nedeniyle yeni Mate 30 serisinde Google uygulamaları kullanamayan Huawei, ilk katlanabilir telefonu Mate X'in çıkış tarihi ve fiyatı netleşti.
23.10.2019 Android
ABD Huawei ile anlaşma sağladı!
ABD Huawei ile anlaşma sağladı! Mayıs ayından beri ABD ile Çin arasında yaşanan ticaret sorunları nedeniyle, Huawei markası büyük sıkıntılar yaşıyordu. Hatta yaşanan sıkıntılar nedeniyle yeni piyasaya sunulan Huawei Mate 30 serisinde Google uygulamaları yer almıyordu ve bu durum kullanıcılara kötü bir şekilde yansımıştı. Yeni gelen gelişmelere göre ABD, Huawei'ye ticaret yapabilmesi için izin verdi.
10.10.2019 Android
Huawei yeni bir telefon tanıtabilir
Huawei yeni bir telefon tanıtabilir Mate 30 serisiyle dikkatleri üzerinde toplayan Huawei, yakın tarihte yeni bir orta seviye akıllı telefon tanıtabilir. TENAA'da ortaya çıkanlara göre ART-TL00x kod adlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyorlar. Huawei'nin yeni akıllı telefonu hangi özelliklere sahip olacak?
5.10.2019 Android
Mate 30'da büyük indirim!
Mate 30'da büyük indirim! 19 Eylül'de düzenlenen özel bir etkinlikle birlikte Huawei Mate 30 serisi tanıtıldı. Huawei ile ABD arasında yaşanan olaylar nedeni ile yeni tanıtılan bu modellerde maalesef, Google uygulamaları bulunmayacak. Bu nedenle, Huawei Mate 30 için özel bir indirim yaptı.
28.09.2019 Android
Karşınızda en iyi fotoğraf çeken telefon
Karşınızda en iyi fotoğraf çeken telefon Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte, yeni akıllı telefonların kameraları çok kaliteli fotoğraflar çekmemize imkan sağlıyor. Hal böyle olunca, piyasanın en iyi kamerasına sahip olan telefonu bulmak da biraz güç olabiliyor. Bu sebeple DxO Mark'ın yaptığı testleri ve sonuçlarına göz atmak yarayışlı olabiliyor. Peki, piyasadaki en iyi fotoğraf çeken telefon hangisi?
26.09.2019 Android
Huawei Mate 30 Pro tanıtıldı! İşte fiyatı ve tüm teknik özellikleri!
Huawei Mate 30 Pro tanıtıldı! İşte fiyatı ve tüm teknik özellikleri! Huawei'nin 19 Eylül 2019 tarihi ile birlikte Türkiye saati ile 15:00'da yaptığı lansman ile birlikte yeni Huawei Mate 30 serisi tanıtıldı. Huawei Mate 30 Pro teknik özellikleri neler? Huawei Mate 30 Pro fiyatı ne kadar olacak? Huawei Mate 30 ile ilgili tüm detaylar burada!
20.09.2019 Android
Fırına seslen yemeği pişirsin
Fırına seslen yemeği pişirsin Sesle komut alan akıllı fırınlar, bulunulan ortama göre gürültüyü algılayıp engelleyen kulaklıklar, sesli asistan Alexa ve Google Asistan’la çalışan ev eşyaları… IFA 2019 fuarı bu tarzda pek çok teknolojiye ev sahipliği yapıyor
8.09.2019 Ekonomi
Huawei'ye Google'dan bir darbe daha
Huawei'ye Google'dan bir darbe daha ABD tarafından alınan kararla Huawei'in yolu tıkanmıştı. Google'ın piyasaya sunduğu Android işletim sisteminin Huawei marka telefonlarda kullanılıp kullanılmayacağı konusundaki soru işaretleri devam ederken, bir darbe daha geldi. Huawei telefonlar Android destekliyor mu? Huawei Android 10 desteği var mı? Huawei Mate 30 Pro Android 10 desteği
7.09.2019 Android
Huawei Mate 30 serisinin tanıtım tarihi ve teknik özellikleri
Huawei Mate 30 serisinin tanıtım tarihi ve teknik özellikleri Akıllı telefon alanında son dönemlerin yıldızı haline gelen Huawei, yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını 19 Eylül'de Almanya'nın Mücih kentinde tanıtacak.
21.10.2019 Android
Huawei yeni modellerinde Google uygulamalarını kullanamayacak
Huawei yeni modellerinde Google uygulamalarını kullanamayacak ABD'nin yaptırımlarından sonra tanıtılan ilk amiral gemisi telefon modeli olan ve önümüzdeki haftalarda satışa sunulması planlanan Huawei Mate 30 Pro, Google'nin uygulama ve servislerini kullanamama kararı aldı. İşte Huawei'nin şaşırtan kararı hakkında tüm detaylar...
30.08.2019 Android
Cepte üçlü karşılaştırma
Cepte üçlü karşılaştırma Samsung’un Note serisinin iki modeli Galaxy Note 10 ve Note 10+ lanse edildi.
9.08.2019 Ekonomi
Cepte amiral gemisi modeller yolda
Cepte amiral gemisi modeller yolda Cep telefonunda üst segmentte yeni model furyası bekleniyor. Samsung, Huawei ve Apple’ın yeni modelleri yolda.
4.08.2019 Ekonomi
Huawei Mate 30 Pro bu özelliğiyle dikkat çekecek!
Huawei Mate 30 Pro bu özelliğiyle dikkat çekecek! Huawei'nin Mate 30 serisi  bu yıl eylül veya ekim aylarında tanıtılacak. Peki Huawei Mate 30 serisinin en dikkat çekici özelliği ne olacak?
3.04.2019 Android

Benzer Haber Etiketleri

Mate 30 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.