Huawei’nin bir sonraki katlanabilir telefonunun şekli Galaxy Z Flip’e benzeyebilir
Huawei’nin bir sonraki katlanabilir telefonunun şekli Galaxy Z Flip’e benzeyebilir Huawei, 2019 yılında piyasaya sürülen Mate X modeliyle katlanılır telefon sektörüne giren ilk firmalardan biri olmuştu. Yeni yayınlanan patentlere bakılacak olursa Huawei, başka bir katlanabilir telefon daha üretmek üzere ve bu sefer katlanma şekli itibariyle istiridyeye benzer bir tasarım uygulanacak.
28.10.2020 Teknoloji
Huawei Mate X'in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu!
Huawei Mate X'in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! ABD ile olan sıkıntılar nedeniyle yeni Mate 30 serisinde Google uygulamaları kullanamayan Huawei, ilk katlanabilir telefonu Mate X'in çıkış tarihi ve fiyatı netleşti.
23.10.2019 Android
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X'in kutu içeriği ortaya çıktı
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X'in kutu içeriği ortaya çıktı Huawei'nin uzun zamandır üzerinde çalıştığı katlanabilir telefonu Mate X'in kutu içeriği ortaya çıktı. YouTube üzerinden paylaşılan videoda, Huawei Mate X'in kutu içeriğini görebilirsiniz.
14.10.2019 Android
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X'in çıkış tarihi belli oldu!
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X'in çıkış tarihi belli oldu! Uzun zamandır beklenen katlanabilir telefon Huawei Mate X'in çıkış tarihi belli oldu! Piyasadaki marka katlanabilir telefonlar hakkında çalışmalarını yürütüyor. Bu markalar bildiğiniz gibi Samsung ve Huawei. Galaxy Fold'un piyasaya sürülmesinden sonra şimdi de gözler Huawei Mate X'de. Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X ne zaman çıkacak?
26.09.2019 Android
Huawei Mate X'in çıkış tarihi açıklandı! İşte fiyatı ve özellikleri
Huawei Mate X'in çıkış tarihi açıklandı! İşte fiyatı ve özellikleri Huawei'nin merakla beklenen katlanabilir telefonu Mate X'in çıkış tarihi hakkında resmi açıklama geldi.
24.06.2019 Teknoloji Haberleri
Sharp'dan dikey katlanabilir telefon hamlesi!
Sharp'dan dikey katlanabilir telefon hamlesi! Katlanabilir telefon piyasasına bir atılım da Sharp'dan geliyor. Fakat bu sefer telefon yatay değil dikey katlanacak...
12.04.2019 Teknoloji
LG'den hem şeffaf hem katlanabilir telefon hamlesi
LG'den hem şeffaf hem katlanabilir telefon hamlesi Katlanabilir telefon piyasasına adım atmak isteyen LG'nin, hem şeffaf hem katlanabilir modelinin patenti ortaya çıktı.
11.04.2019 Teknoloji
Huawei'den katlanabilir telefon için fiyat açıklaması
Huawei'den katlanabilir telefon için fiyat açıklaması Huawei Ceo'su Richard Yu, fiyatı pahalı bulunan katlanabilir telefon Mate X'in gelecek yıllarda daha düşük fiyatla piyasaya çıkabileceğini söyledi.
13.03.2019 Android
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X fiyatı da katladı!
Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X fiyatı da katladı! Huawei'nin satışa çıkardığı katlanabilir telefonu Mate X, rakibi Samsung Fold'a fiyat farkı attı.
25.02.2019 Android