Matild Manukyan

Matild Manukyan

Son dakika Matild Manukyan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Matild Manukyan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Matild Manukyan haber sayfamızda...

Matild Manukyan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 matild manukyan haberi bulunmuştur.
Hülya Avşar: Manukyan'ı canlandırmak aklımda kaldı!
Hülya Avşar: Manukyan'ı canlandırmak aklımda kaldı! Son dönemde hakkında çıkan aşk dedikoduları ve reklam anlaşması teklifiyle gündemde olan Hülya Avşar, Yeniköy’de objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Avşar, yeni albümü için stüdyoya girdiğini söyledi. Matild Manukyan'ın hayatını oynamak istediğini yineleyen Avşar, bir dönem bu proje üzerine çalıştıklarını da anlattı.
25.03.2022 Cadde
Hülya Avşar'dan 'kozmetik reklamı' açıklaması!
Hülya Avşar'dan 'kozmetik reklamı' açıklaması! Ünlüler dünyasında her daim adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte Tarabya'da görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, bir kozmetik firmasından reklam teklifi aldığı iddialarına yanıt verdi. İşte detaylar...
21.03.2022 Cadde
Beyoğlu Kaymakamlığı'ndan 'sahte kontrat' açıklaması
Beyoğlu Kaymakamlığı'ndan 'sahte kontrat' açıklaması Beyoğlu Kaymakamlığı,  genelev patronu Matild Manukyan'ın sahibi olduğu Şişli'deki 3 daireyi sahte kontrat hazırlayarak aylık sadece 150 TL'ye kendisine ve akrabalarına kiraladığı iddia edilen eski Yazı İşleri Müdürü İ.O. hakkında disiplin cezası uygulandığını ve savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
14.02.2022 Gündem
Zürafa Sokak'ta dönüşüm vakti
Zürafa Sokak'ta dönüşüm vakti İstanbul'un ilk genelevinin bulunduğu Karaköy'deki Zürafa Sokak, kültür ve sanat merkezi oluyor. Manukyan'ın torunlarının iş birliğiyle Beyoğlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek dönüşüme hazırlanan tarihi sokakta, geçmişin izleri ise hüzün yaratıyor...
25.12.2021 Gündem
Matild Manukyan’ın arşivi çöpte
Matild Manukyan’ın arşivi çöpte Hayatı şehir efsanelerine konu olan ve servetinin boyutu halen bilinmeyen genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın, Karaköy Zürafa Sokak’taki genelevlerle ilgili tuttuğu kayıt defterleri, bölgedeki dönüşüm çalışmalarında çöpe gitti. Defterlerde genelevde çalışan kadınların kayıtları, maaş giderleri, vizite ücret tarifesi gibi bilgiler de bulunuyordu.
22.12.2021 Gündem
Manukyan'ın mirası davasında yeni gelişme! Mahkeme kararını verdi
Manukyan'ın mirası davasında yeni gelişme! Mahkeme kararını verdi Eski vergi rekortmeni ve genelev patroniçesi Matild Manukyan'ın tek mirasçısı olan 80 yaşındaki Kerope Çilingir'in kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Kahraman'la evlenmesi üzerine, kızı Dora Çilingir babasının akıl sağlığı yerinde olmadığı iddiasıyla babasının evliliğin iptali için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak dava açtı. Mahkeme, Kerope Çilingir ve eşi Neslihan Çilingir'in evliliğinin iptal edilmesine karar verdi.
18.03.2021 Gündem
3 milyar dolarlık kavgada flaş gelişme!
3 milyar dolarlık kavgada flaş gelişme! Mahkeme, Matild Manukyan'ın geçen yıl ölen tek varisi Kerope Çilingir’in, 40 yaş küçük eşi Neslihan Çilingir ile evliliğinin sahte olmadığına karar verdi. Çilingir, dudak uçuklatan servetin ortağı oldu.
17.03.2021 Gündem
Son dakika... Manukyan’ın mirasında 37 kişiye kötü haber
Son dakika... Manukyan’ın mirasında 37 kişiye kötü haber Gelen son dakika haberine göre; Merhum Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık mirasına ortak olmak için 37 kişinin açtığı dava reddedildi.
27.11.2020 Gündem
Çilingir’in doğum belgesi bulunamadı
Çilingir’in doğum belgesi bulunamadı Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık servetinin tek mirasçısı 80 yaşındaki Kerope Çilingir’in ölümünün ardından, Manukyan’ın mirasına ortak olmak isteyen 36 kişinin açtığı tereke davasının görülmesine devam edildi.
24.09.2020 Gündem
Son dakika... Herkesi şoke etti! Cenazeden çıkarıldı...
Son dakika... Herkesi şoke etti! Cenazeden çıkarıldı... Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın oğlu Kerope Çilingir, Feriköy’deki Surp Vartanans Ermeni Kilisesi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Miras davasında taraf olan Kerope’nin son eşi Neslihan ile ilk eşinden olan kızları Dora törende yan yana gelmedi. Miras davasında taraf olan İsmail Bahcivan törenden dışarı çıkarıldı.
11.08.2020 Gündem
Son dakika! Manukyan’ın olağanüstü mirası! Şimdi kimin olacak?
Son dakika! Manukyan’ın olağanüstü mirası! Şimdi kimin olacak? Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık servetinin tek mirasçısı 80 yaşındaki Kerope Çilingir’in ölümünün ardından şimdi gözler müthiş mirasın kime kalacağında. Mahkeme dava konusu olan mal varlığına tedbir koymuştu.
10.08.2020 Gündem
Son dakika! Manukyan’ın tek oğlu hayatını kaybetti
Son dakika! Manukyan’ın tek oğlu hayatını kaybetti Gelen bir son dakika haberine göre; Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın oğlu Kerope Çilingir hayatını kaybetti. Kızı Dora ile mahkemelik olan Çilingir, güvenlik endişesiyle bir hastane odasında yaşıyordu
7.08.2020 Gündem
Son dakika... Manukyan’ın tek varisi şaşırttı! Milyonların sahibine 9 binlik icra takibi
Son dakika... Manukyan’ın tek varisi şaşırttı! Milyonların sahibine 9 binlik icra takibi Gelen son dakika haberine göre, annesi Matild Manukyan’dan kendisine kalan 200 milyon liralık mal varlığının sahibi Kerope Çilingir ilginç bir şekilde icralık oldu. Kendisine ait binlerce daireden 5’inin aidatını ödemediği belirlenen Çilingir hakkında 9 bin liralık icra takibi başlatıldı.
4.08.2020 Gündem
Manukyan'ın miras kavgası bitmiyor!
Manukyan'ın miras kavgası bitmiyor! Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın dev mirasına ortak olmak için Kerope Çilingir’e dava açan 36 kişi, bu defa nüfus kayıtlarının düzeltilmesi için mahkemeye başvurdu. Kerope Çilingir’in Manukyan’ın oğlu olmadığını iddia eden 36 kişi, nüfus kayıtlarının sahte olduğunu öne sürdü. Mahkeme ise Manukyan’ın yıllarca işlettiği geneleve ilişkin tüm kayıtların valilik ve İçişleri Bakanlığı’ndan istenmesine karar verdi.
17.07.2020 Gündem
Son dakika... Genelev patroniçesi Manukyan'ın mirası paylaşılamıyor! 40 yaş küçük sevgilisiyle evlenince...
Son dakika... Genelev patroniçesi Manukyan'ın mirası paylaşılamıyor! 40 yaş küçük sevgilisiyle evlenince... Gelen son dakika haberine göre, genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın tek mirasçısı olan Kerope Çilingir’in (80) kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Kahraman’la evlenmesi üzerine, kızı Dora Çilingir arasındaki Miras davasında sular durulmuyor.
15.06.2020 Gündem
Genelev patronu vergi rekortmeni
Genelev patronu vergi rekortmeni Genelev patroniçesi Matild Manukyan, 19 Nisan 1993 günü üçüncü kez vergi rekortmeni oldu. Toplam 6 kez vergi şampiyonu olan Manukyan yöneltilen eleştirilere “Çalmıyorum, çırpmıyorum, sattığım kadınların vergisini son kuruşuna kadar ödüyorum. Demek ki namuslu vatandaşım” yanıtını veriyordu...
19.04.2020 Gündem
Ünlü genelev patroniçesi Manukyan’ın dev mirasında flaş gelişme: Babam zorla evlendirildi!
Ünlü genelev patroniçesi Manukyan’ın dev mirasında flaş gelişme: Babam zorla evlendirildi! Ünlü genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın ölümünün ardından başlayan miras kavgasında sular durulmuyor. Manukyan’ın tek mirasçısı Kerope Çilingir’in kızı Dora Çilingir, babasının zorla evlendirildiğine yönelik iddiasına takipsizlik kararı veren savcıyı HSK’ya şikâyet etti.
27.01.2020 Gündem
Milyonluk mirasa zaman aşımı
Milyonluk mirasa zaman aşımı Eski genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın mirasçı Kerope Çilingir’in nüfus kayıtlarında oynama yaptığı iddiasıyla yapılan suç duyurusuna ‘zaman aşımı süresi’ gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.
2.08.2019 Gündem
Manukyan'ın dev mirasıyla ilgili yeni gelişme!
Manukyan'ın dev mirasıyla ilgili yeni gelişme! Ünlü genelev işletmecisi Matild Manukyan'ın tek mirasçısı olduğu iddia edilen Kerope Çilingir'in mal varlığı paylaşılamıyor.
1.07.2019 Gündem
Son dakika: Manukyan'ın oğlu için mahkemeden flaş karar
Son dakika: Manukyan'ın oğlu için mahkemeden flaş karar Genelev patroniçesi olarak tanınan Manukyan’ın mirasından pay alabilmek için 20 kişi daha başvuru yaptı. Tek mirasçı Kerope Çilingir’in Manukyan’ın oğlu olup olmadığının tespiti istendi.
15.12.2018 Gündem
Matild Manukyan kimdir?
Matild Manukyan kimdir? Bir döneme damga vuran Matild Manukyan'ın adını birçoğumuz duymuşuzdur. Peki Manukyan hakkında ne biliyoruz? Matild Manukyan kimdir? İşte Manukyan hakkında bilmeniz gerekenler...
13.06.2019 Hayat
Genelev patroniçesi Manukyan'ın mirası paylaşılamadı
Genelev patroniçesi Manukyan'ın mirası paylaşılamadı 2001 yılında vefat eden Matild Manukyan'ın mirasçısı olduklarını iddia eden 15 aile, kendilerine miras kaldığını söyledikleri apartmandan Yalova Valiliği kararıyla çıkarıldı. İşgalci olduğu ileri sürülerek binadan atılan vatandaşlar Matild Manukya’nın gerçek mirasçıları olduklarını iddia etti. 2001 yılında vefat eden eski vergi rekortmeni, genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın ölümünden sonra Yalova’da atıl şekilde duran apartmanına yerleşen 15 aile, Yalova Valiliği kararıyla dairelerden çıkarıldı. Evlerden çıkarılmalarına tepki gösteren ve Matild Manukyan’ın gerçek mirasçıları olduklarını iddia eden vatandaşlardan bazıları, evlerin boşaltılma işlemi sırasında yaşanan gerilim sonrasında polis tarafından gözaltına alındı. Matild Manukya’nın oğlu denilen Kerope Çilingir’in avukatı vasıtasıyla sürdürülen işlemler sırasında polis güvenlik tedbiri aldı. Manukya’nın mirasçısı olduklarını ve 4. kuşaktan torunu olduğunu iddia eden Adem Bahçevan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Gerçek ismi Matild Muradyan’dır. Armenak Chah Muradyan’ın kızıdır kendisi. Fakat elimizdeki belgelerle 2001 yılından beri açtığımız mahkemelerle bu işin bir türlü üstesinden gelemedik. Devlet büyüklerimizin de yanına gittik, onlardan da haber çıkmadı” dedi. Haksızlığa uğradıklarını ileri süren Bahçevan, şunları kaydetti: “Bizim murisimiz Matild Muradyan 1914 doğumludur. Buradaki Matild Manukyan dedikleri de 1914 doğumludur. Bizim murisimiz 2001 ölümlü Matild Maradyan, Matild Manukyan da 2001 ölümlüdür. İkisi de Ermeni asılı. Bu evraklar bize Fransa’dan geldi. Hiçbir şekilde yasa dışı bir şey yapmadık. Yasayı takip ederek bütün işlemlerin hepsini yaptık, lakin gelinen noktada bize hiç kimse yardımcı olmadı" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Genelev patroniçesi Manukyan'ın mirası paylaşılamıyor
Genelev patroniçesi Manukyan'ın mirası paylaşılamıyor Yalova'da 15 aile, İstanbul'da 2001 yılında vefat eden genelev patroniçesi Matild Manukyan'dan kendilerine miras kaldığını öne sürdükleri apartmandaki dairelerden, Yalova Valiliği kararıyla çıkarıldı.
18.04.2018 Gündem
Genelev patroniçesi Manukyan'ın mirası paylaşılamıyor
Genelev patroniçesi Manukyan'ın mirası paylaşılamıyor Yalova'da 15 aile, İstanbul'da 2001 yılında vefat eden genelev patroniçesi Matild Manukyan'dan kendilerine miras kaldığını öne sürdükleri apartmandaki dairelerden, Yalova Valiliği kararıyla çıkarıldı.
18.04.2018 Gündem
‘Klasik tutkum aşk gibi'
‘Klasik tutkum aşk gibi' Tıbbi estetik sektörünün ünlü ismi Aydın Harezi, hayattaki önceliğinin ailesi, en büyük tutkusunun ise klasik otomobiller olduğunu söyledi
25.10.2015 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Matild Manukyan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.