Matrix 4

Matrix 4

Son dakika matrix 4 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan matrix 4 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan matrix 4 haber sayfamızda...

Matrix 4

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 375 matrix 4 haberi bulunmuştur.
'Keanu Reeves, Matrix gelirinin yüzde 70'ini bağışladı' iddiası asılsız çıktı
'Keanu Reeves, Matrix gelirinin yüzde 70'ini bağışladı' iddiası asılsız çıktı 'Matrix' serisinde canlandırdığı 'Neo' karakteriyle gönüllere taht kuran dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, 'Matrix' gelirini kanser araştırmalarına bağışladığı haberlerini yalanlandı.
12.01.2022 Cadde
Beklenen gün geldi! Matrix gerçek olursa 10 yıl sonra...
Beklenen gün geldi! Matrix gerçek olursa 10 yıl sonra... 18 yıldır merakla beklenen 'Matrix' serisinin 4'üncü filmi seyirci ile buluştu. ABD'li izleyicileri ikiye bölen film bazıları tarafından zekice bulunurken, bazıları ise kusurlara odaklandı. Bugün Türkiye'de de vizyona giren yeni Matrix aslında neyi anlatıyor? Metaverse çağında 'Matrix' gerçeğe dönüşüyor olabilir mi? Bizi 10 yıl içinde neler bekliyor? İşte Matrix evreni hakkında bilmeniz gerekenler...
25.02.2022 Gündem
'John Wick' bir dahaki bahara kaldı
'John Wick' bir dahaki bahara kaldı Keanu Reeves’in başrolünü oynadığı ‘John Wick’ serisinin son filminin vizyon tarihi Mart 2023 oldu.
24.12.2021 Cadde
Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücretler ortaya çıktı
Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücretler ortaya çıktı 'Matrix' serisinin dördüncü filmi 'The Matrix Resurrections (Matrix 4)' büyük bir heyecanla bekleniyor. Cuma günü vizyona girecek olan filmin başrol oyuncusu Keanu Reeves'in kazancı gündem oldu. HBO Max platformu, ünlü aktörün bugüne dek oynadığı dört filmden ne kadar kazandığını açıkladı. İşte Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücretler...
22.12.2021 Cadde
Keanu Reeves'ten 'Matrix 4' tepkisi
Keanu Reeves'ten 'Matrix 4' tepkisi Kanadalı ünlü aktör Kenau Reeves, Matrix serisinin son filmi için kendisine teklif geldiğinde verdiği ilk tepkiyi anlatarak; Matrix'in bu ay beyazperdeye dönüşüne dair konuştu.
13.12.2021 Cadde
The Matrix: Resurrections filminin ilk fragmanı yayınlandı! İşte o tanıtım videosu...
The Matrix: Resurrections filminin ilk fragmanı yayınlandı! İşte o tanıtım videosu... Ünlü bilim kurgu serisi The Matrix'in dördüncü filmi "The Matrix: Resurrections"ın fragmanı paylaşıldı.
9.09.2021 Yaşam
'The Matrix Resurrections' beklentileri karşılayacak mı?
'The Matrix Resurrections' beklentileri karşılayacak mı? Sinema tarihinde çığır açan 'Matrix'in üç filminden sonra yıllaaaar sonra dördüncü filmi çıkıyor. Haliyle bizler de merakla ‘The Matrix Resurrections’ı merakla bekliyoruz. Peki, ‘The Matrix Resurrections’ beklediğimiz gibi mi olacak yoksa bir hayal kırıklığı mı yaşayacağız?
9.09.2021 Sanat
Matrix 4 vizyon tarihi belli oldu! Matrix 4 (Matrix Resurrections) fragmanı ne zaman, saat kaçta yayımlanacak?
Matrix 4 vizyon tarihi belli oldu! Matrix 4 (Matrix Resurrections) fragmanı ne zaman, saat kaçta yayımlanacak? Keanu Reeves'in Neo'yu canlandırdığı ve ilki 1999 yılında vizyona giren Matrix filminin devam filmi fragmanı için nefesle tutuldu. Matrix 4 (Matrix Resurrections) vizyon tarihi de açıklandı. Peki, Matrix 4 oyuncuları kim, fragmanı ne zaman yayımlanacak?
8.09.2021 Cadde
Laurence Fishburne açıkladı! 'Matrix 4'te neden yok?
Laurence Fishburne açıkladı! 'Matrix 4'te neden yok? Dünyaca ünlü bilim kurgu serisi 'Matrix'in sevilen karakteri 'Morpheus'u canlandıran Laurence Fishburne, çekimleri devam eden 'Matrix 4' filminde neden rol almadığını açıkladı.
30.06.2021 Cadde
4 Nisan 2021 Magazin Haberleri Bülteni
4 Nisan 2021 Magazin Haberleri Bülteni 4 Nisan 2021 Magazin Haberleri Bülteni
4.04.2021 Magazin
Koronavirüs korkusu
Koronavirüs korkusu ‘Matrix 4’ filminin İngiltere’deki setinde çalışmalarını sürdüren Priyanka Chopra, eşi Nick Jonas ile koronavirüs kaygılarını anlattı.
4.04.2021 Cadde
Matrix'in 4. filmi 'The Matrix: Resurrections' ne zaman çıkacak?
Matrix'in 4. filmi 'The Matrix: Resurrections' ne zaman çıkacak? Matrix serisinin 4. filmi hakkında epeydir büyük bir heyecan içerisindeyiz. 2003'ten beri yeni bir Matrix filmi bekleyenler için sabır süreci sona eriyor. Adının 'The Matrix: Resurrections' olacağı konuşulan 4. Matrix filmi ne zaman çıkacak peki?
4.02.2021 Sanat
Warner Bros'un HBO Max kararı sinema kültürünü bitirir mi?
Warner Bros'un HBO Max kararı sinema kültürünü bitirir mi? Koronavirüs'ün en çok vurduğu sektörlerden biri elbette sinema sektörü... Sinema salonları kapatıldı, vizyona çıkması planlanan pek çok film ertelendi, çekimleri devam eden filmlere ise uzun bir mola verildi... Warner Bros'un HBO Max kararı ise "Sinema kültürünü bitirecek hareket mi?" tartışması başlattı...
8.12.2020 Sanat
Warner Bros.’un 2021 filmleri hem sinemada hem de online’da
Warner Bros.’un 2021 filmleri hem sinemada hem de online’da Warner Bros. geçen haftalarda “Wonder Woman 1984”un sinemalarda ve yayın platformu HBO Max’te aynı zamanda çıkacağını duyurdu. Stüdyo, gelecek 12 ay için de benzer bir yayın stratejisi uygulayacağını açıkladı.
7.12.2020 Kültür Sanat
Warner Bros'un bütün filmleri o platformda
Warner Bros'un bütün filmleri o platformda Warner Bros, geçtiğimiz ay içinde yeni filmleri Wonder Woman 1984 hem ABD’deki sinema salonlarında hem de HBO Max platformunda aynı anda vizyona sokacağını duyurmuştu.
4.12.2020 Teknoloji
Keanu Reeves'in 'Matrix 4' imajı
Keanu Reeves'in 'Matrix 4' imajı 'Matrix 4' filminin çekimleri için Almanya'nın başkenti Berlin'de olan Keanu Reeves (56), önceki gün sete giderken görüntülendi.
28.10.2020 Cadde
'Matrix 4' sinema sektörünü değiştirebilir mi?
'Matrix 4' sinema sektörünü değiştirebilir mi? Pandemi sürecinin en elle tutulur heyecanlarından biri tabii ki 'Matrix 4'e dair şahane gelişmeler... Filmin oyuncularından Jessica Henwick "Yok böyle bir şey, sinema sektörünü değiştirecek" moduna girmiş bile. Peki 'Matrix 4' gerçekten Henwick'in dediği gibi sinema sektörünü değiştirebilir mi?
20.10.2020 Sanat
Salonda hasretle beklenen filmler
Salonda hasretle beklenen filmler Amerika’daki stüdyolar, devam eden koronavirüs salgınından dolayı hazır olan ve yapım aşamasında olan birçok yüksek bütçeli filmini gelecek yıllara erteliyor.
13.10.2020 Kültür Sanat
Matrix serisindeki 'telefon' sırrı nasıl çözüldü?
Matrix serisindeki 'telefon' sırrı nasıl çözüldü? Dünyada çekilmiş en efsane serilerden olan Matrix'in yeni filminin çekimleri devam ediyor. Serinin hayranları ise merak ettikleri sorulara her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Fakat geçtiğimiz günlerde çok merak edilen bir soru cevabını buldu. Peki Matrix'le ilgili büyük sır nasıl çözüldü? Gelin Molatik olalım...
29.09.2020 Sanat
'Matrix 4'te nasıl bir hikâye anlatılacak?
'Matrix 4'te nasıl bir hikâye anlatılacak? Yeni 'Matrix' serisinde Morpheus karakterini göremeyeceğiz belki ama Neil Patrick Harris var. Keanu Reeves ise merakla beklenen filmle ilgili enteresan ipuçları vermiş. Peki 'Matrix 4'te nasıl bir hikâye anlatılacak?
18.09.2020 Sanat
Matrix'in 4'üncü filminde Laurence Fishburne neden yok?
Matrix'in 4'üncü filminde Laurence Fishburne neden yok? İlk filmi 1999'da yayınlanan 'Matrix' serisi hakkında bir yeni haber daha gündemde. 'Matrix'in 4'üncüsünde, filmin olmazsa olmazlarından Morpheus yani Laurence Fishburne rol almayacakmış. İyi de neden?
21.08.2020 Sanat
Neil Patrick Harris 'Matrix 4'e yakışır mı?
Neil Patrick Harris 'Matrix 4'e yakışır mı? 9 sezon boyunca 'How I Met Your Mother'da Barney Stinson karakterini canlandıran Neil Patrick Harris, bir süredir merakla beklenen 'Matrix 4'ün oyuncu kadrosunda yer alacakmış. Peki Neil Patrick Harris gibi daha çok komedilerde karşımıza çıkan bir isim 'Matrix 4'e yakışır mı sizce?
1.07.2020 Sanat
Keanu Reeves neden koca yürekli bir adam?
Keanu Reeves neden koca yürekli bir adam? Keanu Reeves'e dair enteresan bir haber var. Winona Ryder, yıllar önce sette yaşadığı bir olayı anlatıp Keanu Reeves'in hakkını teslim etmiş. Son yıllarda özellikle biz Türkler, Reeves'in starlığını sorguluyoruz. Yanlış yapıyoruz. Reeves 'koca yürekli bir adam'mış da haberimiz yokmuş...
24.06.2020 Geyik
“The Matrix 4”e yeni vizyon tarihi
“The Matrix 4”e yeni vizyon tarihi Koronavirüs salgını nedeniyle prodüksiyonuna ara verilen “The Matrix 4”in yeni vizyon tarihi açıklandı.
15.06.2020 Kültür Sanat
'Wonder Woman 1984' ve 'Tenet' ne zaman vizyona girecek?
'Wonder Woman 1984' ve 'Tenet' ne zaman vizyona girecek? Dünyayı etkisi altına alan Corona salgını, sinema dünyasında da dengeleri bozuyor. Tedbir nedeniyle kapanan sinema salonları, ertelenen vizyon tarihleri derken, izleyici sinemada yeni filmler izlemeyi sabırsızlıkla bekliyor. Fakat salgının devam etmesi ve ikinci dalga korkusu nedeniyle yapım şirketleri vizyon tarihlerini yenilemeye devam ediyor...
15.06.2020 Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Matrix 4 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.