Matt Damon

Matt Damon

Son dakika Matt Damon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Matt Damon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Matt Damon haber sayfamızda...

Matt Damon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 364 matt damon haberi bulunmuştur.
Bu yıl en çok onlar kazandı
Bu yıl en çok onlar kazandı Forbes dergisi 2023’ün en çok kazanan oyuncularını açıkladı.
8.03.2024 Kültür Sanat
'Oppenheimer'ın senaryosunu vermek için İrlanda'ya uçmuş! 'Kopyalanamayan kağıtlar kullanıyor'
'Oppenheimer'ın senaryosunu vermek için İrlanda'ya uçmuş! 'Kopyalanamayan kağıtlar kullanıyor' Hiroşima ve Nagasaki'ye atılan atom bombalarının mucidi J. Robert Oppenheimer'ın hayatını anlatan 'Oppenheimer' filmi, geçtiğimiz temmuz ayında vizyona girdi. Altın Küre'den beş ödülle dönen ve 13 dalda Oscar adayı olan yapımın başrol oyuncularından Cillian Murphy, yönetmen Christopher Nolan'ın film senaryolarını dağıtma konusundaki kişisel yaklaşımını anlattı.
15.02.2024 Cadde
13 dalda Oscar adayı olan filmin setinde 'teknik' sorun! 'Kamera bozuldu, ikimiz de çıplaktık'
13 dalda Oscar adayı olan filmin setinde 'teknik' sorun! 'Kamera bozuldu, ikimiz de çıplaktık' Hiroşima ve Nagasaki'ye atılan atom bombalarının mucidi J. Robert Oppenheimer'ın hayatını anlatan 'Oppenheimer' filmi, geçtiğimiz temmuz ayında vizyona girdi. Altın Küre'den beş ödülle dönen ve 13 dalda Oscar adayı olan yapımın başrol oyuncularından Florence Pugh, Cillian Murphy ile cinsellik içeren sahnelerinin çekimlerinde yaşadığı 'teknik' problemi anlattı.
30.01.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Altın Küre’de sürpriz yok
Altın Küre’de sürpriz yok Altın Küre adayları açıklandı. Usta isim Martin Scorsese imzalı “Killers of the Flower Moon” öne çıkarken yeni kategori Gişe Başarısı’nda “Barbie” ile “Oppenheimer” yarışıyor.
12.12.2023 Kültür Sanat
George Clooney, 'Ocean's' serisinden servet kazandı!
George Clooney, 'Ocean's' serisinden servet kazandı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (62), Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ocean's' serisinin üç filminde de rol aldı. Soygunu planlayan eski mahkum 'Danny Ocean' rolüyle hafızalara kazınan Clooney'nin, üçlemede diğer Hollywood yıldızlarından daha fazla maaş alıp, servet kazandığı ortaya çıktı.
12.09.2023 Cadde
‘Barbenheimer’ Kovid’i patlattı!
‘Barbenheimer’ Kovid’i patlattı! İngiltere’de Kovid-19’un yeni varyantı “EG.5.1” (Eris) ortaya çıktı. Bu varyantın yayılmasında, “Barbie” ve “Oppenheimer” filmlerinin kalabalık sinemalarda izlenmesinin etkili olduğu açıklandı.
7.08.2023 Dünya
Kötü saçlarından sen suçlusun
Kötü saçlarından sen suçlusun İmajın her şey olduğu günümüzde beyaz perde saç modellerindeki trendlere de yön veriyor. Ama her zaman iyi anlamda değil!  “Medusa Deluxe” filmi üzerinden sinemanın en kötü saç modellerine ve peruklarına göz gezdirelim.
30.07.2023 Kültür Sanat
Dünyanın en güzel kadınlarından birini öpmüştü: O öpücük cehennem gibiydi!
Dünyanın en güzel kadınlarından birini öpmüştü: O öpücük cehennem gibiydi! Son olarak 'Oppenheimer' filminde yer alan Hollywood yıldızı Matt Damon, dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Scarlett Johansson ile 'Düşler Bahçesi' adlı yapımda çektikleri öpüşme sahnesiyle ilgili bir itirafta bulundu.
27.07.2023 Cadde
'Oppenheimer'daki cinsellik içeren sahneler eleştirilmişti! Başrol oyuncusundan cevap geldi
'Oppenheimer'daki cinsellik içeren sahneler eleştirilmişti! Başrol oyuncusundan cevap geldi Hiroşima ve Nagasaki'ye atılan atom bombalarının mucidi J. Robert Oppenheimer'ın hayatını anlatan 'Oppenheimer' filmi, cuma günü vizyona girdi. Filmin başrol oyuncusu Cillian Murphy, cinsellik içeren sahnelerin 'gereksiz' olduğu yönündeki eleştirilere yanıt verdi.
25.07.2023 Cadde
Oppenheimer ne zaman vizyona giriyor? Oppenheimer filmi oyuncuları ve konusu...
Oppenheimer ne zaman vizyona giriyor? Oppenheimer filmi oyuncuları ve konusu... Oppenheimer filmi, büyük heyecanla bekleniyor. Filmin senarist ve yönetmenliğini Christopher Nolan üstlendi. Filmde, fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatı anlatılıyor. Biyografik bir film olan Oppenheimer oyuncu kadrosu da belli oldu. Peki, Oppenheimer ne zaman vizyona giriyor?
25.06.2023 Bilgi Rehberi
Matt Damon'ın büyük pişmanlığı! 'Bir aktörün yaptığı en aptalca şey'
Matt Damon'ın büyük pişmanlığı! 'Bir aktörün yaptığı en aptalca şey' Oscar ödüllü dünyaca ünlü ABD'li aktör Matt Damon, 35 yıllık oyunculuk kariyerindeki en büyük pişmanlığını açıkladı. 2009'da vizyona giren ve hasılat rekoru kıran James Cameron imzalı 'Avatar' filmi için başrol teklifini geri çeviren 52 yaşındaki Hollywood yıldızı, 2022'de bir de devam filmi çekilen yapımın üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ verdiği yanlış kararın üzüntüsünü yaşıyor.
25.05.2023 Cadde
Ünlü oyuncunun evi çöp yığınına dönmüş! 'Kurtçuklar bile vardı'
Ünlü oyuncunun evi çöp yığınına dönmüş! 'Kurtçuklar bile vardı' Son dönemde ayrı geçirdiği 18 yılın ardından evlendiği Jennifer Lopez ile olan ilişkisiyle gündeme gelen oyuncu Ben Affleck, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda ünlü olmadan önce beraber yaşadığı yakın arkadaşı Matt Damon hakkında konuştu. Arkadaşı evi temizlesin diye yaptığı planı ve bu planın nasıl ters teptiğini anlatan Affleck, bir gün eve geldiğinde Damon'ı içinde bulduğu 'korkunç' durumu da paylaştı.
15.04.2023 Cadde
Bütün yıldızlar toplandık
Bütün yıldızlar toplandık Bir filmin başrollerini yıldız isimlerin paylaşması gayet normal ama bazı yapımlar var ki neredeyse tüm kadrosu starlardan oluşuyor.
2.04.2023 Kültür Sanat
Nolan’sa süresi uzundur
Nolan’sa süresi uzundur Christopher Nolan’ın yeni filmi “Oppenheimer”ın süresinin üç saati bulduğu netleşti.
31.03.2023 Kültür Sanat
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler 2023’te salonları coşturacak, sinemaseverlerin dört gözle beklediği filmler vizyona giriyor. Vizyon programından en merak edilen yapımlara göz atalım…
1.01.2023 Kültür Sanat
Adil paylaşım için şirket kuruyorlar
Adil paylaşım için şirket kuruyorlar Dostlukları ve ortaklıkları eskiye dayanan, “Good Will Hunting/Can Dostum” ile ‘90’ları En İyi Orijinal Senaryo Oscarı ile kapatan Ben Affleck ve Matt Damon, yapım şirketi kurmaya hazırlanıyor.
23.11.2022 Kültür Sanat
Eski eşten dost olur mu?
Eski eşten dost olur mu? “Ticket to Paradise/Cennete Bilet”te başrolleri paylaşan ve sinemada beşinci kez bir araya gelen Julia Roberts ile George Clooney, kızlarının evlilik kararını değiştirmek için güç birliği yapan eski karı-kocaya hayat veriyor.
18.09.2022 Kültür Sanat
Yeni Ocean's filmi için efsaneler geri dönüyor
Yeni Ocean's filmi için efsaneler geri dönüyor Yönetmen koltuğunda Steven Soderbergh'in oturduğu, soygun hikayesini konu alan Ocean's serisinin dördüncü filmi için Holloywood'un sevilen aktörleri George Clooney, Brad Pitt ve Matt Damon, Ocean's Foutenn'i çekmek için 15 yıl sonra yeniden bir araya geliyor. Yıldızlar topluluğu oyuncu kadrosundan Bernie Mac 2008'de, Carl Reiner ise 2020'de hayatını kaybetmişti.
18.09.2022 Cadde
Soygun için  yeniden bir aradalar
Soygun için yeniden bir aradalar “Ocean’s” serisinin yeni filminde George Clooney, Brad Pitt ve Matt Damon yeniden birlikte kamera karşısına geçecek. “Ocean’s 13”ün serinin son halkası olacağının söylenmesine rağmen yeni bir film haberinin ortaya çıkmasının ardından George Clooney, Brad Pitt ve Matt Damon 15 yıl sonra geri dönüyor.
17.09.2022 Kültür Sanat
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in düğününün ilk gününde talihsiz kaza!
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in düğününün ilk gününde talihsiz kaza! Uzun yıllar sonra tekrar bir araya gelerek geçtiğimiz ay sonunda dünyaevine giren Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in, sessiz sedasız nikahlarından sonra bu hafta sonu büyük bir düğün yapacakları ortaya çıkmıştı. Ancak Affleck'in malikanesinde başlayan düğün hazırlıkları, talihsiz bir olayla gölgelendi. Düğün yerine gelen ambulans telaşa neden olurken, neler yaşandığıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Öte yandan Affleck'in eski eşi Jennifer Garner'ın da düğüne davet edildiği iddia edildi. İşte detaylar...
20.08.2022 Cadde
Jennifer Lopez ve Ben Affleck, üç gün sürecek bir düğün yapacak!
Jennifer Lopez ve Ben Affleck, üç gün sürecek bir düğün yapacak! Uzun yıllar sonra tekrar bir araya gelerek geçtiğimiz ay sonunda dünyaevine giren Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in, sessiz sedasız nikahlarından sonra bu hafta sonu büyük bir düğün yapacakları ortaya çıktı. Ünlü çiftin prova yemeği, düğün ve piknikten oluşacak üç günlük bir program hazırladığı öğrenilirken; kutlamayla ilgili başka detaylar da ortaya çıktı.
17.08.2022 Cadde
Marslı nerede çekildi? Marslı filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu ve karakterler
Marslı nerede çekildi? Marslı filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu ve karakterler Marslı filmi, Andy Weir'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlandı. Filmin başrolünde ise Matt Daon yer alıyor. Film, 2015 yılında vizyona girdi ve birçok dalda ödüllere aday gödteridi ve kazandı. Mars'ta hayatta kalmaya çalışan bir astronotun hikayesinin anlatıldığı Marslı filmi oyuncuları kim?
1.08.2022 Bilgi Rehberi
Serhan Acar yazdı: Formula 1'in Miami şovu
Serhan Acar yazdı: Formula 1'in Miami şovu F1’in yeni durağı Miami bir otomobil yarışı olmanın ötesine geçerek, adeta Superbowl etkisi yaratan bir pazarlama ve parti aktivitesine dönüştü.
15.05.2022 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Matt Damon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.