Son dakika haberleri - David Beckham'a şok eden haber! Soruşturma...
Son dakika haberleri - David Beckham'a şok eden haber! Soruşturma... Eski ünlü futbolcu David Backham'ın ortağı ve başkanı olduğu MLS ekibi Inter Miami'ye şoke eden bir haber geldi.
6.03.2021 Dünyadan Futbol
Inter Miami, Matuidi transferini işte böyle açıkladı...
Inter Miami, Matuidi transferini işte böyle açıkladı... Bir dönem az da olsa Fenerbahçe'nin gündemine gelen Blaise Matuidi, Juventus'tan ayrıldıktan sonra Inter Miami'ye imza attı.
13.08.2020 Futbol
Dybala'nın corona virüs testi 5. kez pozitif çıktı!
Dybala'nın corona virüs testi 5. kez pozitif çıktı! Juventus’un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala, koronavirüsten kurtulamıyor. İlk olarak 21 Mart’ta kendisinin ve kız arkadaşı Oriana Sabatini’nin koronaya yakalandığını açıklayan 26 yaşındaki oyuncunun 5. testi de pozitif çıktı.
1.07.2020 İtalya Serie A
Geçmişe Yolculuk | Matuidi'nin Paris Saint Germain forması ile attığı en iyi goller!
Geçmişe Yolculuk | Matuidi'nin Paris Saint Germain forması ile attığı en iyi goller! Corona virüs testi pozitif çıkan Juventus'un yıldızı, yaptığı açıklamada "Pozitifim, güçlüyüm ve moralim yerinde, moralim çok iyi" dedi. 2011 ve 2017 yılları arasında Paris Saint-Germain'de oynayan Blaise Matuidi, takımın önemli bir parçasıydı. İşte Paris Saint-Germain formasıyla attığı en iyi golleri izleyelim.
7.04.2020 Futbol
Matuidi: Pozitifim, güçlüyüm ve moralim yerinde
Matuidi: Pozitifim, güçlüyüm ve moralim yerinde Corona virüs testi pozitif çıkan Juventus'un yıldızı, yaptığı açıklamada "Pozitifim, güçlüyüm ve moralim yerinde, moralim çok iyi" dedi.
1.07.2020 İtalya Serie A
Corona virüs testi pozitif çıkan Matuidi'nin Juventus'taki en özel anları...
Corona virüs testi pozitif çıkan Matuidi'nin Juventus'taki en özel anları... Juventus'tan yapılan açıklamada Daniel Rugani'den sonra Blaise Matuidi'nin de corona virüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Fransız futbolcunun İtalyan devindeki en özel anlarını hep birlikte izliyoruz.
18.03.2020 Futbol
Blaise Matuidi'nin corona virüs testi pozitif çıktı
Blaise Matuidi'nin corona virüs testi pozitif çıktı Juventus'un yıldızı Blaise Matuidi'nin corona virüs testi pozitif çıktı. İtalyan devinde daha önce Rugani corona virüse yakalanmıştı.
1.07.2020 İtalya Serie A
Fenerbahçe büyük oynuyor! Juve'nin dinamosu...
Fenerbahçe büyük oynuyor! Juve'nin dinamosu... İtalyan basını, Juventus'la kontratın süresi konusunda anlaşamayan Blaise Matuidi için Fenerbahçe'nin devreye girdiği ileri sürdü...
30.06.2020 Fenerbahçe
Juventus yeni sezona hazırlanıyor!
Juventus yeni sezona hazırlanıyor! Yeni sezona Rabiot, Ramsey, de Ligt gibi flaş transferler yaparak başlayan Juventus'ta çalışmalar tempoyu düşürmeden devam ediyor. Torino ekibi, Matuidi ve Bernardeschi'nin görüntülerini böyle paylaştı.
17.07.2019 Futbol
Matuidi'den Pogba ve Varane'a baskın!
Matuidi'den Pogba ve Varane'a baskın! Blaise Matuidi, Fransa Milli Takımı'ndan arkadaşları Pogba ve Varane'ı uyurken çekip sosyal medyadan paylaştı.
25.06.2018 Futbol
Gomis'ten Matuidi'ye mesaj!
Gomis'ten Matuidi'ye mesaj! Galatasaray'ın süper yıldızı Bafetimbi Gomis, takım arkadaşı Cedric Carrosso ile birlikte Juvestus'lu Blaise Matuidi'ye seslendi.
8.03.2018 Futbol
Fransa, Hollanda'yı devirdi: 3-2
Fransa, Hollanda'yı devirdi: 3-2 EURO 2016 hazırlıkları kapsamında oynanan hazırlık maçında, şampiyonanın ev sahipliğini yapacak olan Fransa, Hollanda'yı Amsterdam Arena'da 3-2 mağlup etti.
5.04.2016 Futbol
Matuidi'den müthiş iki gol!
Matuidi'den müthiş iki gol! Fransa ile Sırbistan arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında ev sahibi Fransa sahadan 2-1 galip ayrıldı. PSG'nin yıldızı Matuidi, 9. dakikada ve 24. dakikada attığı müthiş iki golle takımının kazanmasını sağladı. Sırbistan'ın tek golünü de Fenerbahçeli Markovic attı...
5.04.2016 Futbol
PSG gol oldu yağdı...
PSG gol oldu yağdı... Uluslararası Şampiyonlar Kupası'ndan PSG ve Fiorentina arasındaki maçı PSG 4 -2 kazandı. PSG'nin gollerini Blaise Matuidi, Jean-Kevin Augustin,Zlatan Ibrahimovic ve Jean-Kevin Augustin attı. Fiorentina'nın golleri Joaquin Rodriguez Giuseppe Rossi'den geldi...
22.07.2015 Futbol
Fransa Jamaika'yı futboldan soğuttu!
Fransa Jamaika'yı futboldan soğuttu! Dünya Kupası'na katılmak üzere Brezilya'ya gitmeden önce seyircisinin önünde son hazırlık maçına çıkan Fransa milli takımı adeta gol olup yağdı. Goller Yohan Cabaye,Matuidi(2),Benzema(2),Giroud,Griezmann(2) geldi...
9.06.2014 Futbol
Matuidi'den PSG'ye 4 yıllık imza!
Matuidi'den PSG'ye 4 yıllık imza! Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint Germain'in (PSG) Fransız orta sahası Blaise Matuidi, sözleşmesini 2017-2018 sezonunun sonuna kadar uzattı.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Real Madrid'in hedefindeki 4 yıldız
Real Madrid'in hedefindeki 4 yıldız İspanyol devi Real Madrid, yeni sezon için çalışmalara şimdiden başladı. İşte hedefteki 4 yıldız...
1.07.2020 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri