Kuşadası'nda kruvaziyer yoğunluğu
Kuşadası'nda kruvaziyer yoğunluğu Kruvaziyer turizminin önemli merkezlerinden Kuşadası'na 3 gemiyle, 2 bin 850 yolcu geldi. Ege Port Limanı'na Bahama bayraklı "Venndam" ve "Wind Star" ile Malta bayraklı "Celestyal Olympia" gemileri yanaştı.
14.08.2019 Tatil
Mavi yolculuk hakkında her şey bir kitapta
Mavi yolculuk hakkında her şey bir kitapta Ali Boratav’ın 3 yıllık bir çalışmayla hazırladığı kitap, Gökova, Hisarönü, Yeşilova, Marmaris, Göcek-Fethiye Körfezleri ve Kalkan-Kaş-Kekova mavi yolculuk kıyıları ile Ege Adaları’nda mavi gezginler için yeni ve renkli bir rehber niteliği taşıyor.
29.04.2019 Tatil
Mavi yolculukta dünyaya rakip
Mavi yolculukta dünyaya rakip “Yeryüzü cenneti” diye nitelendirilen, her yıl 3 milyondan fazla turisti ağırlayan Muğla’nın, büyüklü küçüklü koyları, dünyanın dört bir yanından gelen mavi yolculuk tutkunlarına ev sahipliği yapıyor.
1.08.2018 Ege
Jeremy Meeks, Bodrum'da mavi yolculuğa çıktı
Jeremy Meeks, Bodrum'da mavi yolculuğa çıktı ABD'de sabıka fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldıktan sonra ünlenip modellik ve DJ'lik yapmaya başlayan evli ve üç çocuk babası Jeremy Meeks, Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıktığı mavi yolculukta deniz ve güneşin keyfini çıkardı. Yatın önünden 7 metre yüksekten denize atlayan Meeks, menajeri ve kadın arkadaşının yüreklerini ağzına getirdi.
29.06.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri