Mayıs Ayı

Mayıs Ayı

Son dakika Mayıs ayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mayıs ayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mayıs ayı haber sayfamızda...

Mayıs Ayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.097 mayıs ayı haberi bulunmuştur.
İşte petrol fiyatlarında son durum
İşte petrol fiyatlarında son durum İsrail ile İran arasındaki gerilimin tırmanmayacağı yönünde gelen mesajlar petrol fiyatlarını %1'den fazla geriletti.
22.04.2024 Uzmanpara
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz!
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
'Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor'
'Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor' Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Cari açıktaki azalma döviz rezervi birikimine destek olurken, makro finansal istikrar kanalıyla da dezenflasyona destek olacak" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı  Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği "kuzugöbeği mantarı" toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen kuzugöbeği mantarı, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor.
15.04.2024 Ekonomi
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını açıkladı.
14.04.2024 Gündem
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı...
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı... Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Vatandaş konut yatırımını mı yoksa araç yatırımını mı seçiyor? İşte detaylar...
10.04.2024 Ekonomi
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor'
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor' Turizm kenti Antalya'da bir süredir sahil ve Antalya Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden oldu.
9.04.2024 Gündem
'Fed haziranda faiz indirme yolunda'
'Fed haziranda faiz indirme yolunda' Morgan Stanley'in Baş ABD Ekonomisti Ellen Zentner'e göre ABD Merkez Bankası (Fed) haziran ayında faiz oranlarını düşürme yolunda ilerliyor.
5.04.2024 Uzmanpara
Antalya'da Ramazan Bayramı bereketi!
Antalya'da Ramazan Bayramı bereketi! Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Saatçioğlu, Ramazan Bayramı'nda Antalya'da erken rezervasyon oranlarında doluluk oranının yüzde 95'e ulaşacağını bildirdi.
4.04.2024 Ekonomi
Erdoğan: Şehrin kaynaklarını bavul bavul paralarla yağmaladılar
Erdoğan: Şehrin kaynaklarını bavul bavul paralarla yağmaladılar Güngören'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor." ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum!
Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum! 'Konuşanlar' programıyla büyük çıkış yakalayan, şimdilerde dijital platformda sevenlerinin karşısına çıkan Hasan Can Kaya, "Özel hayatımı sizden kaçarak yaşamaya çalışıyorum" diyerek, basın mensuplarına esprili bir sitemde bulundu. Ünlü komedyen, 'hayran' sorusuna ise dikkat çeken bir cevap verdi.
29.03.2024 Cadde
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Haberler
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Gündem
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Sürpriz faiz kararının ardından bankalar harekete geçti: Mevduatta faiz oranları değişti
Sürpriz faiz kararının ardından bankalar harekete geçti: Mevduatta faiz oranları değişti Mevduatta faiz oranları değişti. Bazı özel bankalar faiz kararının ardından mevduat faizlerini yüzde 57 seviyesine çıkardı. Peki 1 milyon TL parası olan aylık ne kadar kazanç sağlamış olacak? İşte detaylar...
22.03.2024 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizleri için flaş tahmin
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizleri için flaş tahmin Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50 seviyesine yükseltti. Peki bu durumdan mevduat faizleri nasıl etkilenecek?
21.03.2024 Ekonomi
Üreticisinin yüzünü güldüren meyve "karadut"
Üreticisinin yüzünü güldüren meyve "karadut" Mersin'de örtü altında yetiştirilen üreticisinin de yüzünü güldüren turfanda 'karadut' hasadı devam ederken hem ülke içinden hem de yurtdışından talep görüyor.
20.03.2024 Ekonomi
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane Türkiye'nin 2’nci büyük gölü olan Tuz Gölü, bahar ve yaz aylarında yaklaşık binlerce flamingoya ev sahipliği yapıyor.
19.03.2024 Gündem
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti adayı Turgut Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili açıklama yaptı.
16.03.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Haberler
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar Ağrı mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler" dedi.
14.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Mayıs Ayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.