Meb Ekys

Meb Ekys

Son dakika meb ekys haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meb ekys gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meb ekys haber sayfamızda...

Meb Ekys

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45 meb ekys haberi bulunmuştur.
MEB EKYS SONUÇLARI SORGULA ÖSYM GİRİŞ | 2024 EKYS sonuç sorgulama nasıl yapılır?
MEB EKYS SONUÇLARI SORGULA ÖSYM GİRİŞ | 2024 EKYS sonuç sorgulama nasıl yapılır? Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı ÖSYM tarafından uygulandı. 2024 MEB EKYS sınavı ile adaylar arasından müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılısı belirleniyor. EKYS 2024 sınav sonuçları erişime açıldı.
8.03.2024 Bilgi Rehberi
EKYS SONUÇ SORGULAMA EKRANI ÖSYM: 2024 EKYS sonuçları ne zaman açıklanır?
EKYS SONUÇ SORGULAMA EKRANI ÖSYM: 2024 EKYS sonuçları ne zaman açıklanır? 2024 EKYS sonuçlarını ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024-MEB-EKYS) 18 Şubat Pazar günü gerçekleşmişti. Sınava katılım sağlayan adaylar, sonuç tarihini sorguluyor. Peki, EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM 2024 EKYS sonuç tarihi…
6.03.2024 Bilgi Rehberi
EKYS sonuçları ne zaman açıklanır? ÖSYM 2024 EKYS sonuç tarihi!
EKYS sonuçları ne zaman açıklanır? ÖSYM 2024 EKYS sonuç tarihi! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024-MEB-EKYS) 18 Şubat Pazar günü gerçekleştirildi. Sınava katılım sağlayan adaylar, sonuç tarihini merak ediyor. Peki, EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM 2024 EKYS sonuç tarihi…
19.02.2024 Bilgi Rehberi
Okullarda yönetici seçme sınavı 18 Şubat Pazar günü yapılacak
Okullarda yönetici seçme sınavı 18 Şubat Pazar günü yapılacak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024-MEB-EKYS) 18 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek.
16.02.2024 Eğitim
MEB EKYS NE ZAMAN 2024? Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı saat kaçta, kaç dakika sürecek?
MEB EKYS NE ZAMAN 2024? Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı saat kaçta, kaç dakika sürecek? Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı, ÖSYM tarafından düzenleniyor. 2024 EKYS başvuruları alındı ve hemen ardından sınav giriş belgeleri erişime açıldı. EKYS sınavı ne zaman, saat kaçta?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
2024 EKYS NE ZAMAN? MEB-EKYS kaç dakika olacak, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
2024 EKYS NE ZAMAN? MEB-EKYS kaç dakika olacak, sonuçlar ne zaman açıklanacak? 2024 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024 MEB-EKYS) başvuruları 11 Ocak günü son buldu. Adaylara 80 soru sorulacak ve sınav kılavuzda belirtilen illerde düzenlenecek. MEB EKYS ne zaman, kaç saat sürecek? İşte, EKYS tarihi...
9.02.2024 Bilgi Rehberi
EKYS sınav tarihi belli oldu! 2024 EKYS sınavı ne zaman ve başvurular hangi tarihte yapılacak?
EKYS sınav tarihi belli oldu! 2024 EKYS sınavı ne zaman ve başvurular hangi tarihte yapılacak? ÖSYM'nin sınav takviminin açıklanmasıyla birlikte 2024 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS) sınav tarihi belli oldu. 2024 yılı içerisinde 1 kere gerçekleştirilecek olan EKYS sınavı şubat ayında gerçekleştirilecek. Peki, 2024 EKYS sınavı ne zaman ve başvurular hangi tarihte yapılacak? İşte EKYS sınav ve başvuru tarihleri…
21.11.2023 Bilgi Rehberi
MEB DUYURDU! EKYS sınavı ertelendi mi ne zaman yapılacak? MEB EKYS yeni sınav tarihi belli oldu mu?
MEB DUYURDU! EKYS sınavı ertelendi mi ne zaman yapılacak? MEB EKYS yeni sınav tarihi belli oldu mu? MEB EKYS sınavı ertelendi mi sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı ile ilgili olarak MEB'den açıklama geldi. Peki MEB EKYS sınavı ertelendi mi, ne zaman yapılacak?
16.02.2023 Bilgi Rehberi
2023 MEB-EKYS ertelendi
2023 MEB-EKYS ertelendi Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS), Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle ertelendi.
15.02.2023 Gündem
5 Mart’ta uygulanması planlanan MEB-EKYS ileri bir tarihe ertelendi
5 Mart’ta uygulanması planlanan MEB-EKYS ileri bir tarihe ertelendi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 5 Mart tarihinde yapılacağı açıklanan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavını (MEB-EKYS) Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.
15.02.2023 Gündem
MEB EKYS BAŞVURU EKRANI: 2023 ÖSYM giriş EKYS başvuru sınav ücreti ne kadar?
MEB EKYS BAŞVURU EKRANI: 2023 ÖSYM giriş EKYS başvuru sınav ücreti ne kadar? Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı başvuruları başladı. ÖSYM tarafından alınacak başvurular için sınav başvuru ücretinin yatırılması ile birlikte başvurular elektronik ortamda alınacak. İşte EKYS başvuruları ile ilgili merak edilenler.
18.01.2023 Bilgi Rehberi
MEB EKYS sınav sonuçları açıklandı! MEB EKYS sınav sonucu sorgulama
MEB EKYS sınav sonuçları açıklandı! MEB EKYS sınav sonucu sorgulama MEB EKYS sınav sonuçları açıklandı. 20 Mart tarihinde gerçekleştirilen MEB EKYS sınavının ardından sınav sonuçları az önce ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden açıklandı. Adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden sınav sonuçlarını görüntüleyebilecek
8.04.2022 Gündem
MEB EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 EKYS sonuçları için kritik tarih
MEB EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 EKYS sonuçları için kritik tarih Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Mart ayında gerçekleşmişti. Adayların gözü sınav sonuçlarında. ÖSYM sınav takvimine göre EKYS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, 2022 EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?
7.04.2022 Gündem
MEB EKYS başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? 2022 MEB EKYS başvuru ekranı
MEB EKYS başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? 2022 MEB EKYS başvuru ekranı ÖSYM Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (EKYS) için başvuru alımına başladı. 3 Şubat itibariyle başlayan başvurular 10 Şubat'a kadar sürecek. Peki, MEB EKYS başvurusu nasıl yapılır?
3.02.2022 Gündem
ÖSYM EKYS sonuçları açıkladı! MEB-EKYS sonuçları nereden sorgulanır?
ÖSYM EKYS sonuçları açıkladı! MEB-EKYS sonuçları nereden sorgulanır? MEB-EKYS sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından 14 Mart tarihinde uygulanan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonuçları ÖSYM resmi internet sitesinde erişime açıldı. Sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar ÖSYM AİS'e giriş yaparak sonuçlarını sorgulayabilecek.
2.04.2021 Gündem
Son dakika! İç çamaşırına gizlemiş ve sesi açık unutmuş! Müdür yakayı ele verdi
Son dakika! İç çamaşırına gizlemiş ve sesi açık unutmuş! Müdür yakayı ele verdi Gelen bir son dakika haberine göre; Ankara’da bir ilkokulda müdür yardımcısı olarak görev yapan A.B. girdiği müdürlük sınavında kopya çekerken yakalandı. İç çamaşırına sakladığı telefonla sınava giren A.B. soruların fotoğrafını çekip, kopya için kurduğu ‘Ahde Vefa’ isimli WhatsApp grubuna gönderdi. Fakat telefonun sesini kapamayı unutunca yakayı ele verdi.
20.03.2021 Gündem
EKYS sınav yerleri belli oldu! EKYS sınav giriş belgesi nasıl alınır: ÖSYM giriş
EKYS sınav yerleri belli oldu! EKYS sınav giriş belgesi nasıl alınır: ÖSYM giriş EKYS sınav giriş yerleri belli oldu. Bugün ÖSYM tarafından açıklanan EKYS sınav giriş belgesi haberi adayların ilgisine uğradı. Peki EKYS ne zaman uygulanacak, EKYS sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır?
4.03.2021 Gündem
EKYS geç başvuru ne zaman, geç başvuru ücreti ne kadar? 2021 EKYS sınav tarihi
EKYS geç başvuru ne zaman, geç başvuru ücreti ne kadar? 2021 EKYS sınav tarihi EKYS başvuru işlemler, 5 Şubat - 11 Şubat tarihleri arasında tamamlandı. Henüz başvuru yapmamış adaylar EKYS geç başvuru tarihini ve geç başvuru ücretini sorguluyor. İşte ÖSYM'nin 2021 sınav takviminde yer alan bilgiler...
15.02.2021 Gündem
2021 ÖSYM sınav takvimi açıklandı! ALES, KPSS, DGS, YDS, YKS başvuru ve sınav tarihleri...
2021 ÖSYM sınav takvimi açıklandı! ALES, KPSS, DGS, YDS, YKS başvuru ve sınav tarihleri... ÖSYM sınav takvimi yayımlandı. 2021 yılı içerisinde ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlara katılım sağlayacak olan adayları yakından ilgilendiren sınavlar için başvuruların alınacağı ve sınavların gerçekleştirileceği tarihler resmen açıklandı. Buna göre 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan ALES, YDS, YKS, KPSS ve DGS sınavları için başvuruların alınacağı ve sınavın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. İşte 2021 ÖSYM sınav takvimi...
27.01.2021 Gündem
2020 MEB-EKYS Sınav sonuçları açıklandı! Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonuç sorgulama
2020 MEB-EKYS Sınav sonuçları açıklandı! Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonuç sorgulama 2020 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonuçları açıklandı. 15 Mart 2020 tarihinde uygulanan EKYS Sınav sonuçları ÖSYM tarafından 14.50'de ilan edildi. Aşağıdaki linkten sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz...
9.04.2020 Gündem
EKYS sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM EKYS sonuç sorgulama ekranı
EKYS sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM EKYS sonuç sorgulama ekranı ÖSYM tarafından 15 Mart tarihinde gerçekleştirilen EKYS sınav sonuçları az önce açıklandı. Yapılan açıklamada 15 Mart tarihinde gerçekleştirilen EKYS sınav sonuçlarının erişime açıldığı bilgisi adaylar ile paylaşıldı. Adaylar EKYS sınav sonuçları sonuc.ösym.goc.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulayabilecek.
9.04.2020 Eğitim
EKYS başvuruları başladı! EKYS kılavuzu inceleme... Başvuru nasıl yapılır?
EKYS başvuruları başladı! EKYS kılavuzu inceleme... Başvuru nasıl yapılır? Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı olan (EKYS) için başvurular bugün başladı. Adaylara 9 gün süre verilirken şimdi başvuru kılavuzu inceleniyor ve "EKYS başvuruları nasıl yapılır?" sorusuna cevap aranıyor.
22.01.2020 Gündem
MEB - EKYS başvuru tarihleri - EKYS Başvurusu nasıl yapılır? ÖSYM giriş
MEB - EKYS başvuru tarihleri - EKYS Başvurusu nasıl yapılır? ÖSYM giriş Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2020-MEB-EKYS) başvuru tarihleri, ÖSYM'nin 2020 sınav takviminde yerini aldı. ÖSYM tarafından uygulanan EKYS sınavı için heyecan dorukta. EKYS sınavına katılacak adaylar, EKYS ne zaman? EKYS başvuru tarihleri ve EKYS başvurusu nasıl yapılır merakla araştırıyor. İşte MEB - EKYS sınavı hakkında bilinmesi gerekenler...
21.01.2020 Gündem
MEB EKYS sonuç sorgulama ekranı! MEB EKYS sonuçları erişime açıldı!
MEB EKYS sonuç sorgulama ekranı! MEB EKYS sonuçları erişime açıldı! 2019 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2019-MEB-EKYS) ile ilgili beklenen haber geldi ve MEB EKYS sınav sonuçları gün itibariyle adayların erişimine açıldı. İşte 2019 MEB EKYS sınav sonuç sorgulama ekranı ve sınav sonuçları ile ilgili ayrıntılar...
16.05.2019 Gündem
MEB-EKYS sonuçları açıklandı mı? ÖSYM giriş...
MEB-EKYS sonuçları açıklandı mı? ÖSYM giriş... Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS) sonuçları için bekleyiş devam ediyor. Adayların gözü ÖSYM'den gelecek açıklamada. Peki, MEB-EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?
14.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meb Ekys ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.