Meclis Üyesi

Meclis Üyesi

Son dakika meclis üyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meclis üyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meclis üyesi haber sayfamızda...

Meclis Üyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.172 meclis üyesi haberi bulunmuştur.
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin CHP Genel Başkanı Özel, il ve ilçe başkanlarına, birinci ve ikinci derecede yakınları için belediyeler-den iş ya da benzeri bir talepte bulunmamalarını söyledi. Özel, her düzeyde partiye katılmak iste-yenler olduğunu ancak bunu zamana yayacaklarını ifade etti.
22.04.2024 Gündem
Kepez Spor Futbol A.Ş. şampiyonluk kupasını aldı!
Kepez Spor Futbol A.Ş. şampiyonluk kupasını aldı! TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak TFF 2. Lig'e yükselme başarısı gösteren Kepez Spor Futbol A.Ş., düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.
21.04.2024 3.Lig
Sürpriz karşılaşma
Sürpriz karşılaşma Yoğun geçen konser turnesinden fırsat bularak Bodrum’a tatile giden Bülent Ersoy, Bodrum Meclis Üyesi Candan Topdemir’i restoranı Cano’da ziyaret ederek yeni görevinden ötürü tebriklerini iletti
20.04.2024 Cadde
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon”
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon” Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği “Enflasyon Düzeltmesi, Enflasyon Muhasebesi Midir?” adlı panelde enflasyon düzeltmesi uygulamasının avantajları, dezavantajları ve hukuki boyutları ele alındı.
18.04.2024 Ekonomi
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi Antalya’da 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında yaralananların tedavileri devam ediyor. Hayatını kaybeden Memiş Gümüş'ün (54) büyük oğlu Lütfüllah Gümüş (17) taburcu edilirken, eşi Keziban Çapar Gümüş ise küçük oğlu Fatih Gümüş'ün (10) isteği üzerine onunla aynı odaya alındı. Fatih Gümüş'ün, babasının öldüğünden henüz haberinin olmadığı belirtildi.
17.04.2024 Gündem
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
16.04.2024 Gündem
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuru yaptı.
15.04.2024 Gündem
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi.
15.04.2024 Gündem
Belediye meclis üyesi kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
Belediye meclis üyesi kalp krizi sonucu hayatını kaybetti Manisa'nın Selendi ilçesinde Cumhur İttifakından seçilerek meclise giren Selendi Belediye Meclis Üyesi Mehmet Terzi geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
12.04.2024 Gündem
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı Ankara'nın Keçiören Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mesut Özarslan, mazbatasını alarak görevine başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan'ın talimatıyla Keçiören Belediyesi binasına 'T.C'. tabelası asıldı.
4.04.2024 Gündem
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde seçimler iptal edildi
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde seçimler iptal edildi Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Deniz Yağan'ın seçimleri 324 oy farkla kazanması sonrası MHP'nin itirazı üzerine İlçe Seçim Kurulu, seçimin iptal edilmesine karar verdi.
3.04.2024 Gündem
Bakan Bolat açıkladı! E-Birliktelik kampanyası başlıyor
Bakan Bolat açıkladı! E-Birliktelik kampanyası başlıyor Ticaret Bakanı Ömer Bolat, deprem bölgesinin kalkındırılmasına katkı sunmak amacıyla E-Birliktelik kampanyası başlattıklarını söyledi.
3.04.2024 Ekonomi
Oy pusulasında isminin yazılış şeklini görünce, itiraz etti: Daha yüksek oy bekliyordum
Oy pusulasında isminin yazılış şeklini görünce, itiraz etti: Daha yüksek oy bekliyordum Manisa'nın Yunusemre Belediyesi için bağımsız meclis üyesi adayı olan Tunay Solhan (46), oy pusulasında ismi küçük harfle yazıldığı için oy kaybettiği iddiasıyla ilçe seçim kuruluna itirazda bulundu.
2.04.2024 Haberler
Oy pusulasında isminin yazılış şeklini görünce, itiraz etti: Daha yüksek oy bekliyordum
Oy pusulasında isminin yazılış şeklini görünce, itiraz etti: Daha yüksek oy bekliyordum Manisa'nın Yunusemre Belediyesi için bağımsız meclis üyesi adayı olan Tunay Solhan (46), oy pusulasında ismi küçük harfle yazıldığı için oy kaybettiği iddiasıyla ilçe seçim kuruluna itirazda bulundu.
2.04.2024 Gündem
Antalya’da Büyükşehir meclisinde 111 üyeden 74'ü CHP'li
Antalya’da Büyükşehir meclisinde 111 üyeden 74'ü CHP'li Antalya’da Büyükşehir Belediyesi ile 19 ilçenin 16'sında belediye başkanlıklarını kazanan CHP'nin, kesin olmayan sonuçlara göre yeni dönemdeki meclis üye sayısı 74 olarak açıklandı.
2.04.2024 Gündem
Belediye Meclis Üyesi kaç oyla seçilir? Yerel seçimlerde belediye meclis üyesi dağılımı nasıl hesaplanır?
Belediye Meclis Üyesi kaç oyla seçilir? Yerel seçimlerde belediye meclis üyesi dağılımı nasıl hesaplanır? Belediye meclis üye seçimi, 31 Mart yerel seçimlerinde gerçekleşti. İl ve ilçelerde hizmet birimlerinin kurulması ve kolaylaştırılması adına önemli bir noktada bulunan il ve ilçe belediye meclis üyeliği kaç oyla seçilir, dağılımı nasıl hesaplanır?
2.04.2024 Bilgi Rehberi
Vatandaşın sözü demokrasinin özü
Vatandaşın sözü demokrasinin özü 31 Mart 2024 yerel seçimleri, birbirinden renkli görüntülerle de siyasi tarihimizdeki yerini aldı. Demokrasi neferleri birer sanatçı gibi farklı tablolar yaratarak gözleri şenlendirdi.
1.04.2024 Gündem
Edirne'de bir ilk! CHP'li Filiz Akın ilk kadın başkan oldu
Edirne'de bir ilk! CHP'li Filiz Akın ilk kadın başkan oldu 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Edirne'de bir ilk yaşandı. CHP'li Filiz Gencan Akın resmi olmayan sonuçlara göre Edirne'nin ilk belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Çankırı'da MHP'li İsmail Hakkı Esen belediye başkanı seçildi
Çankırı'da MHP'li İsmail Hakkı Esen belediye başkanı seçildi Çankırı'da resmi olmayan sonuçlara göre; MHP'li İsmail Hakkı Esen belediye başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek Çanakkale'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı oldu. İlçe belediye başkanlıklarında CHP 7, AK Parti 3 ve İYİ Parti ise 1 belediye başkanlığı kazandı.
1.04.2024 Gündem
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemşehrileri oy kullanmak için sandığa koştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemşehrileri oy kullanmak için sandığa koştu 2024 yılı Türkiye Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hemşehrileri Rize’de belediye başkanı, meclis üyesi ve muhtarlarını belirlemek için oylarını kullanıyor.
31.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemşehrileri oy kullanmak için sandığa koştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemşehrileri oy kullanmak için sandığa koştu 2024 yılı Türkiye Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hemşehrileri Rize’de belediye başkanı, meclis üyesi ve muhtarlarını belirlemek için oylarını kullanıyor.
31.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Yalan ve iftira kampanyası yaptılar
Turgut Altınok: Yalan ve iftira kampanyası yaptılar AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Çubuk ilçesini ziyaret etti.
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meclis Üyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.