Mehmet

Mehmet

Son dakika Mehmet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet haber sayfamızda...

Mehmet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 213.471 mehmet haberi bulunmuştur.
MSB paylaştı! Irak'ın kuzeyinde hava harekatı
MSB paylaştı! Irak'ın kuzeyinde hava harekatı Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen hava harekatının detaylarını paylaştı.
24.04.2024 Gündem
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı "Kazayı araştırıp ihmalleri ortaya çıkaracağız." diyen TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Atay Uslu, "Konunun adil ve şeffaf bir şekilde soruşturulması, ihmallerin ve kusurların ortaya çıkarılması için komisyon üzerine düşeni yapacaktır" şeklinde konuştu
24.04.2024 Gündem
Valilik duyurdu! Gabar Dağı 15 gün ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi
Valilik duyurdu! Gabar Dağı 15 gün ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi Şırnak Valiliği, Gabar Dağı bölgesinin 15 gün süreyle “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildiğini, duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Son Dakika |Mehmet Ali Yılmaz kimdir, öldü mü? Eski bakan ve Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz neden öldü, kaç yaşındaydı?
Son Dakika |Mehmet Ali Yılmaz kimdir, öldü mü? Eski bakan ve Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz neden öldü, kaç yaşındaydı? Mehmet Ali Yılmaz ile ilgili aramalar arttı. Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni merak edilirken, hayatı ve kariyeri ile ilgili ayrıntılar da araştırılıyor.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Haberler
Son dakika... Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu
Son dakika... Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Yeliz Yeşilmen, Hadise'ye övgüler yağdırdı: Üstüne tanımıyorum!
Yeliz Yeşilmen, Hadise'ye övgüler yağdırdı: Üstüne tanımıyorum! Oyuncu, sunucu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, dekolteli sahne kostümleri giymesi nedeniyle eleştirel yorumlar alan Hadise'ye destek oldu. "Amaç soyunmak değil, amaç şov" diyen Yeşilmen, dikkat çeken ifadeler kullandı.
24.04.2024 Cadde
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı İnternetten alınan saatlerin replika ürün olabileceğini ve kısa sürede bozulabileceğini belirten saatçi Mehmet Ercan, “Saat gibi uzun yıllar kullanılacak ürünlerin yüzyüze yapılan ticaretle alınması daha sağlıklıdır” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun'
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun' Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, yakın arkadaşlarının söz yüzüklerini kesti. Sevilen isim o anları sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
24.04.2024 Cadde
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Gündem
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı Erasmus+ değişim programı çerçevesinde Japonya, Polonya, Portekiz ve Yunanistan’dan Türkiye’ye gelen 9 öğretmen ve 12 ortaokul öğrencisi, ebru çalışması yaptı.
24.04.2024 Eğitim
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı? Konuyla ilgili altın piyasaları uzmanından dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
24.04.2024 Haberler
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi
109 yıl sonra tarihi fotoğrafın bulunduğu yerde! Tek tek tespit edildi Çanakkale Savaşları’nda Gelibolu’da düşman askerini durdurarak Anafartalar Kahramanı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün, Binbaşı Haydar Mehmet Alganer tarafından 17 Haziran 1915 tarihinde 18’nci Alay’ın siperlerinin bulunduğu bölgede çekilen o tarihi fotoğrafın bulunduğu noktaya 109 yıl sonra Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Mustafa Kemal Yolu projesi kapsamında Atatürk Anıtı yapıldı.
24.04.2024 Gündem
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı
Kuyumcuda çeyrek altın bulunamayınca talep arttı! Vatandaşa ‘kesme altın’ uyarısı Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı? Konuyla ilgili altın piyasaları uzmanından dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi Popüler Doğu Ekspresi treninin yaz versiyonu ilk seferini önceki gün tamamladı. Ankara Garı’ndan hareket eden tren Malatya, Diyarbakır, Elazığ ve Kayseri rotasını 4 günde tamamlandı. Yolcular kültürel yolculuğun yanı sıra uğradıkları kentlere özel lezzetleri tatma imkanı buldu.
24.04.2024 Ekonomi
‘Ülkemize güçlü bir güven var’
‘Ülkemize güçlü bir güven var’ ABD’deki temaslarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, G20 ile Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası’nın Bahar Toplantılarına katıldığını hatırlatarak diğer ülke bakanları, uluslararası kuruluşların ve şirketlerin yetkilileri, yatırımcılar, iş dünyası temsilcileri ve düşünce kuruluşlarıyla oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.
24.04.2024 Ekonomi
FSM Köprüsü'nde feci kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı
FSM Köprüsü'nde feci kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde korkunç bir kaza meydana geldi. Otomobil ile çarpışan kamyon köprü üzerinde devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.
24.04.2024 Gündem
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi!
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi! Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı.
23.04.2024 Ankaragücü
Bakan Ersoy'dan şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisine ziyaret
Bakan Ersoy'dan şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisine ziyaret Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 23 Nisan çerçevesinde gerçekleştirilen konser ve sergi açılışına katıldı. Bakan Ersoy şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün 12 yaşındaki oğlu Talha'nın yağlı boya resim sergisine ziyaret gerçekleştirdi.
23.04.2024 Gündem
Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolculardan anlamlı ziyaret!
Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolculardan anlamlı ziyaret! Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Sivas Numune Hastanesi'ni ziyaret etti.
23.04.2024 Sivasspor
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Akif filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Mehmet Akif'in, İstanbul'un işgalinden İstiklal Marşı'nın kabul edildiği tarihe kadarki dönemini anlatan "Akif" filmi beyazperdenin ardından televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Peki, Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? İşte Akif filmi konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Uzmanpara
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı. Yük ve eşya taşıma dışında teleferiğin kullanılmaması konusunda komşularını uyaran Hüseyin Kazdal, Malum kazanın korkusu yetti; Antalya'daki kazayı görenler bunu kullanmazlar dedi.
23.04.2024 Haberler
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.