Mehmet Acar

Mehmet Acar

Son dakika mehmet acar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mehmet acar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mehmet acar haber sayfamızda...

Mehmet Acar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.029 mehmet acar haberi bulunmuştur.
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan Konya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeniden başkan seçildi. İlçelerde ise AK Parti 16, CHP 5, YPR 5, BBP 2, MHP 1 belediye kazanırken, 1 ilçeyi de bağımsız aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
Bu şoför yolcularını dualarla karşılayıp dualarla uğurluyor
Bu şoför yolcularını dualarla karşılayıp dualarla uğurluyor Tokat Özel Halk Otobüsünde yıllardır güler yüzüyle hizmet veren Hacı Mehmet Acar, dualarıyla adeta yolculuğa bereket katan bir şoför olarak tanınıyor. Bütün yolcularını dualarla karşılayan Acar, güzel insanlar diyerek müşterilerini uğurluyor.
22.03.2024 Yaşam
Karadere Barajı kafesler yırtıldı, binlerce balık göle dağıldı
Karadere Barajı kafesler yırtıldı, binlerce balık göle dağıldı Karadere Barajı’nda yer alan balık kafeslerinden 8 tanesinin yırtılması neticesinde binlerce balık göle dağıldı. Haberi alan vatandaşlar ise oltasını alıp barajın yolunu tuttu.
27.09.2023 Gündem
Süs havuzunda boğulma tehlikesi geçiren 2 kardeş, yoğun bakımda
Süs havuzunda boğulma tehlikesi geçiren 2 kardeş, yoğun bakımda Karaman’da serinlemek için girdikleri süs havuzunda boğulma tehlikesi geçiren Mehmet Acar (12) ile kardeşi Ömer Acar (10), bölgede bulunan Ali Yıldız tarafından sudan çıkarıldı. Kardeşler, yoğun bakıma alındı.
15.08.2023 Gündem
Sinema yazarı Sungu Çapan son yolculuğuna uğurlandı
Sinema yazarı Sungu Çapan son yolculuğuna uğurlandı Önceki gün vefat eden sinema yazarı ve eleştirmeni 79 yaşındaki Sungu Çapan son yolculuğuna uğurlandı. Çapan'ı son yolculuğunda yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Çapan cenazesi, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
3.04.2023 Kültür Sanat
Konakladığı otelde enkaz altında kalan uzman er, hayatını kaybetti
Konakladığı otelde enkaz altında kalan uzman er, hayatını kaybetti Hatay'da Uzman Er Abdullah Acar (25), depremde yıkılan konakladığı otelin enkazında yaşamını yitirdi. Acar'ın cenazesi yarın Antalya'da toprağa verilecek.
10.02.2023 Gündem
Otomobil, kamyona arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil, kamyona arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin domates yüklü kamyona arkadan çarptığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.
8.09.2022 Gündem
Antalya’da 10 film yarışacak
Antalya’da 10 film yarışacak Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alacak 10 film açıklandı.
2.09.2022 Kültür Sanat
Eren Abluka-26 operasyonu başlatıldı
Eren Abluka-26 operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanlığı, Mardin’de 544 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka-26 Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Acar Operasyonu’nun başlatıldığını duyurdu. Operasyonun ilk gününde 3 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
28.07.2022 Gündem
TSYD Ankara Şubesi Koşusu'nu 'Unchained' kazandı
TSYD Ankara Şubesi Koşusu'nu 'Unchained' kazandı Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi adına düzenlenen koşu, 75'inci Yıl Ankara Hipodromu'nda gerçekleşti.
21.07.2022 Diğer
Murat Özer son yolculuğuna uğurlandı
Murat Özer son yolculuğuna uğurlandı Bir süredir kanser tedavisi gören sinema yazarı Murat Özer, önceki gün rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bir çocuk babası Özer'in cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Emirsultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.
10.03.2022 Cadde
Antalya yarışmada yer alacak 10 film
Antalya yarışmada yer alacak 10 film Bu yıl 2-9 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Antalya Film Festivali’nde ulusal yarışmada yer alacak filmler açıklandı.
8.09.2021 Kültür Sanat
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Yarışma Filmleri belli oldu
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Yarışma Filmleri belli oldu T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 2-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışma heyecanı başlıyor. Merakla beklenen Ulusal Yarışma Filmleri belli oldu.
7.09.2021 Kültür Sanat
Oscar Ödülleri Töreni canlı yayınla TRT 2'de
Oscar Ödülleri Töreni canlı yayınla TRT 2'de Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından düzenlenen Oscar Ödülleri, bu yıl 93. kez sahiplerini bulacak.
25.04.2021 Kültür Sanat
Antalya’nın jüri başkanı Kesal
Antalya’nın jüri başkanı Kesal 3 Ekim’de başlayacak 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin jüri üyeleri belli oldu. Bu yıl Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’na senarist, oyuncu, yönetmen ve yazar Ercan Kesal başkanlık edecek. Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, senarist ve yönetmen Kıvanç Sezer, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Taner Birsel ile gazeteci Zeynep Oral jürinin diğer üyeleri olarak ödüllerin sahiplerini belirleyecek.
10.09.2020 Kültür Sanat
Altın Portakal'da yarışacak filmler belli oldu
Altın Portakal'da yarışacak filmler belli oldu 3 Ekim'de başlayacak 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alacak filmler belli oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in başkanlığını yaptığı festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'na 47 film başvurdu.
8.09.2020 Kültür Sanat
Vatandaşın tam teşekküllü Covid-19 önlemi dikkat çekiyor
Vatandaşın tam teşekküllü Covid-19 önlemi dikkat çekiyor Muğla'nın Yatağan ilçesinde artan korona virüs vakaları sonrası Mehmet Acar isimli vatandaşın tam teşekküllü koruyucu elbiselerle sokakta gezmesi görenleri şaşırtıyor.
2.09.2020 Haberler
Etkisiz hale getirilen teröristlerin silahları 4 olayı aydınlattı
Etkisiz hale getirilen teröristlerin silahları 4 olayı aydınlattı Kars İl Jandarma Komutanlığınca 3 Kasım 2019 ve 29 Nisan 2020 tarihlerinde Çemçe Madur alanında gerçekleştirilen operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerden ele geçen silahların balistik incelemesi 4 olayı aydınlattı.
14.07.2020 Gündem
Taksinin çarptığı kişi, 5 metreden düşerek hayatını kaybetti
Taksinin çarptığı kişi, 5 metreden düşerek hayatını kaybetti Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, freni boşalan taksi, yokuştan kayarak bir apartmanın bahçe duvarı önünde duran Mehmet Acar'a (65) çarptı. Yaklaşık 5 metre yükseklikten boşluğa düşen Acar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 
18.06.2020 Haberler
Freni boşalan taksi çarpınca... Feci ölüm
Freni boşalan taksi çarpınca... Feci ölüm Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, freni boşalan taksi, yokuştan kayarak bir apartmanın bahçe duvarı önünde duran Mehmet Acar'a (65) çarptı. Yaklaşık 5 metre yükseklikten boşluğa düşen Acar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 
18.06.2020 Gündem
Sanatın pandemi güncesi
Sanatın pandemi güncesi Milliyet Sanat’ın haziran sayısında plastik ve sahne sanatları, müzik ve sinemanın salgın döneminden nasıl etkilendiğine odaklanan birçok yazı okuyucuyla buluşuyor. Dergi kapağına 250. doğum yılında Ludwig van Beethoven’i taşırken yüzüne taktığı maskeyle koronavirüs dönemine tanıklık ediyor...
2.06.2020 Kültür Sanat
Son dakika haberleri: Yasak kalktı, göç başladı! Akın akın geliyorlar...
Son dakika haberleri: Yasak kalktı, göç başladı! Akın akın geliyorlar... Doğu Karadeniz Bölgesi’nde, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 'seyahat kısıtlaması' engeli kaldırılan çay üreticileri, sabah saatlerinden itibaren memleketlerine gelmeye başladı. 3 günde yaklaşık 50 bin kişinin gireceği bölgede, üst düzey güvenlik ve sağlık önlemleri uygulanıyor.
20.05.2020 Gündem
Son dakika haberi: Terör örgütüne peş peşe darbeler!
Son dakika haberi: Terör örgütüne peş peşe darbeler! Irak'ın kuzeyi Zap bölgesinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Barış Pınarı bölgesinde de 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sözde Ömeryan kırsalında yapılan operasyonda, Serinkanya bölgesinde gizlendiği tespit edilen terörist, el bombası atmak üzereyken etkisiz hale getirildi.
23.03.2020 Gündem
İçişleri Baklanlığı duyurdu! Mardin'de 1 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Baklanlığı duyurdu! Mardin'de 1 terörist etkisiz hale getirildi Gelen bir son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı, Mardin kırsalında bir teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
22.03.2020 Gündem
‘Yeşilçam yarı amatör yarı profesyonel’
‘Yeşilçam yarı amatör yarı profesyonel’ Altın Portakal Film Festivali’nde bu yıl Onur Ödülü alan Selma Güneri ve Ahmet Mekin önceki gün bir söyleşide bir araya gelerek eski Yeşilçam filmlerini konuştular
30.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Acar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.