Mehmet Ali Ağca

Mehmet Ali Ağca

Son dakika Mehmet Ali Ağca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Ağca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Ali Ağca haber sayfamızda...

Mehmet Ali Ağca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 618 mehmet ali ağca haberi bulunmuştur.
Abdi İpekçi’yi özlemle anıyoruz
Abdi İpekçi’yi özlemle anıyoruz Karanlık bir suikast sonucu 1 Şubat 1979’da aramızdan ayrılan Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü ve Başyazarı Abdi İpekçi’yi 45’inci ölüm yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.
1.02.2024 Gündem
Hastaneye kaldırılmıştı! Papa'nın doktorundan ilk açıklama geldi
Hastaneye kaldırılmıştı! Papa'nın doktorundan ilk açıklama geldi Solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle dün hastaneye kaldırılan Katolik Kilisesi lideri Papa Francesco’nun sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.
30.03.2023 Dünya
‘Hâlâ 1979 yılındayım’
‘Hâlâ 1979 yılındayım’ Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdi İpekçi öldürülüşünün 44’üncü yıl dönümünde mezarı başında anıldı. İpekçi’nin kızı Nükhet İpekçi İzet, ‘Cinayet dosyalarının yeniden açılması, bir arkeolog titizliğiyle çalışılması, taş koyan, duvar ören, üstüne toprak örten, şaşırtmaca ve kandırmaca yayanların ortaya çıkarılması ne kadar iyi olurdu’ dedi.
2.02.2023 Gündem
Türkiye'de yaşadığı bile yazıldı! Vatikan'ın 'Kayıp kızı' yeniden dünya gündeminde
Türkiye'de yaşadığı bile yazıldı! Vatikan'ın 'Kayıp kızı' yeniden dünya gündeminde Papa'ya suikast girişiminde bulunan Ağca tarafından 'takas'ta kullanıldığı öne sürülen Emanuela Orlandi'nin üstündeki 'sır perdesi' 40 yıldır aralanamadı. Prenseslere ait mezarlar açıldı, mafya ve pedofili skandallarıyla ilişkilendirildi. Hatta, Alman Bild gazetesi tarafından bir dönem Denizli'de yaşadığı bile öne sürüldü.
10.01.2023 Dünya
Abdi İpekçi'yi anıyoruz
Abdi İpekçi'yi anıyoruz HABER ARAŞTIRMA Evinin önünde 1 Şubat 1979 günü uğradığı silahlı saldırı sonucu katledilen gazetemizin kurucu Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi'yi, bugün saat 11.00'da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenecek törenle anacağız.
1.02.2022 Haberler
Abdi İpekçi'yi anıyoruz
Abdi İpekçi'yi anıyoruz Evinin önünde 1 Şubat 1979 günü uğradığı silahlı saldırı sonucu katledilen gazetemizin kurucu Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi'yi, bugün saat 11.00'da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenecek törenle anacağız.
1.02.2022 Gündem
Abdi İpekçi kimdir, nereli? Gazeteci Abdi İpekçi ne zaman öldü? İşte Abdi İpekçi hayatı...
Abdi İpekçi kimdir, nereli? Gazeteci Abdi İpekçi ne zaman öldü? İşte Abdi İpekçi hayatı... Gazeteci Abdi İpekçi, 9 Ağustos 1929'da doğdu ve 1 Şubat 1979'da hayatını kaybetti. Aynı zamanda bir yazar olan Abdi İpekçi ölüm yıldönümünde anılıyor. Abdi İpekçi'nin hayatına dair merak edilen sorular ise yoğun ilgi görüyor. Peki Abdi İpekçi kimdir? İşte Abdi İpekçi'nin hayatına dair bilinenler...
31.01.2022 Gündem
Abdi İpekçi'yi yarın anıyoruz
Abdi İpekçi'yi yarın anıyoruz Şişli Nişantaşı'ndaki evinin önünde 1 Şubat 1979 tarihinde düzenlenen suikast sonucu öldürülen Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Başyazarı Abdi İpekçi, 43'üncü ölüm yıl dönümünde yarın düzenlenecek törenle anılacak.
31.01.2022 Gündem
Eski Genelkurmay Başkanı Üruğ hayatını kaybetti
Eski Genelkurmay Başkanı Üruğ hayatını kaybetti 19. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Üruğ (100), yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü İstanbul Sultan 2. Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Üruğ’un cenazesi yarın Ortaköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Kovid-19 tedbirleri nedeniyle cenazeye sınırlı sayıda katılım olacağı belirtildi.
19.04.2021 Gündem
Abdi İpekçi’yi andık! ‘Artık oyuna gelmeyelim’
Abdi İpekçi’yi andık! ‘Artık oyuna gelmeyelim’ Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdi İpekçi öldürülüşünün 42’nci yıl dönümünde mezarı başında anıldı. İpekçi’nin kızı Nükhet İpekçi İzet, “Artık bu kadar çok oyuna gelmeyelim, hep birlikte ‘bir dakika’ diyebilelim” dedi.
2.02.2021 Gündem
Abdi İpekçi’yi anıyoruz
Abdi İpekçi’yi anıyoruz Mehmet Ali Ağca tarafından 1 Şubat 1979’da katledilen Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdi İpekçi’yi, 42’nci ölüm yıl dönümünde bugün Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıyoruz.
1.02.2021 Gündem
Ağca’ya uzanan ‘kayıp’ hikâyesi
Ağca’ya uzanan ‘kayıp’ hikâyesi Abdi İpekçi’nin katili Mehmet Ali Ağca’nın ismi, yalnızca Papa’ya yönelik suikast ile birlikte anılmıyor. Ağca, bir Vatikan çalışanının kızının 1983’te kaybolmasına ilişkin iddialarla da hatırlanıyor. Kayıp kız Emanuela Orlandi ile ilgili olarak 2019’da Vatikan’da iki mezar açıldığında kızın, Ağca’nın serbest kalmasını sağlamak için kaçırıldığı iddiaları yeniden gündeme geldi
1.02.2021 Gündem
Abdi İpekçi’yi yarın anıyoruz
Abdi İpekçi’yi yarın anıyoruz 1 Şubat 1979’da katledilen Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü ve Başyazarı Abdi İpekçi, 42’nci ölüm yıl dönümünde yarın kabri başında anılacak.
31.01.2021 Gündem
Uğur Mumcu karanlık yılların aydınlık yüzüydü
Uğur Mumcu karanlık yılların aydınlık yüzüydü Bugün 24 Ocak; cenaze töreninde tüm halkı birleştiren gazeteci - yazar Uğur Mumcu’nun caniler tarafından katledilişinin 28. yıl dönümü. Atatürk ilkelerini ve Türkiye’nin bağımsızlığını tutkuyla savunan korkusuz gazeteci, teröre karşı kaleminin gücüyle mücadele etmişti. Aradan 28 yıl geçmesine rağmen Uğur Mumcu kadar Türkiye’yi de hedef alan bu cinayetin üzerindeki sis perdesi hâlâ devam ediyor
24.01.2021 Gündem
Türkiye’nin kanını donduran cinayetlerin son zanlısı da yakalandı
Türkiye’nin kanını donduran cinayetlerin son zanlısı da yakalandı Kuşadası’nda 12 yıl önce meydana gelen sadece Kuşadası ve Ege Bölgesi değil, tüm Türkiye’nin kanını donduran cinayetleri işleyen ve liderliğini eski hava korsanının yaptığı vahşet çetenin aranan son üyesi de Kuşadası’nda yakalandı.
23.12.2020 Gündem
Hakkında hep beraat kararı verilen kilit isim
Hakkında hep beraat kararı verilen kilit isim Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi ve Papa II. John Paul suikastlarının kilit isimlerinden Oral Çelik’in 7 Mayıs 1988’de Fransa’da yakalandığı duyuruldu. Fakat haber resmiyet kazanmadı... Aslında Oral Çelik, bu haberden iki yıl önce, 1986’da Fransa’da uyuşturucu suçundan yakalanmıştı. Olayın aslı ise 1990 yılında ortaya çıkacaktı. Oral Çelik, cezaevinde Bedri Ateş ismiyle kalıyordu...
7.05.2020 Gündem
Pazar duası ilk kez video ile yapıldı
Pazar duası ilk kez video ile yapıldı Avrupa'nın en ağır koronavirüs salgınıyla karşı karşıya olan İtalya'nın sınırları içinde yer alan Vatikan'da virüse karşı alınan tedbirler nedeniyle geleneksel Pazar duası ilk kez canlı video bağlantısı ile yapıldı.
8.03.2020 Dünya
‘Sorumlu gazeteciliğin sembolü’
‘Sorumlu gazeteciliğin sembolü’ Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdi İpekçi, katledilişinin 41’inci yıl dönümünde bugün kabri başında anılacak. TGC’den yapılan açıklamada cinayetin hâlâ karanlıkta kaldığı belirtilerek İpekçi’nin dürüst ve ilkeli gazeteciliğine vurgu yapıldı...
1.02.2020 Gündem
Abdi İpekçi’yi  yarın anıyoruz
Abdi İpekçi’yi yarın anıyoruz Mehmet Ali Ağca tarafından 1 Şubat 1979’da katledilen Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdi İpekçi, 41’inci ölüm yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anılacak.
31.01.2020 Gündem
Kredi yolsuzluğuna bile adı karışmış
Kredi yolsuzluğuna bile adı karışmış Eski MİT’çi Altaylı hakkında düzenlenen iddianamede yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Bir Türk bankasının Almanya şubesinden kredi alan Altaylı’nın, sahte adresle çektiği krediyi ödemediği ortaya çıktı.
26.01.2020 Gündem
Orlandi'nin 36 yıllık sırrı
Orlandi'nin 36 yıllık sırrı Bir Vatikan çalışanının kızı olan Emanuela Orlandi 36 yıl önce kayboldu. Orlandi’nin o dönem hapiste olan Ağca’nın bırakılması için kaçırıldığı öne sürüldü. O zamandan *beri aranan Orlandi için en son mezarlıkta yapılan incelemeden de sonuç çıkmadı.
30.07.2019 Dünya
Vatikan'da kayıp Orlandi için açılan iki mezar boş çıktı
Vatikan'da kayıp Orlandi için açılan iki mezar boş çıktı İtalya'da 36 yıl önce kaybolan ve o dönem İtalya'da hapiste olan Papa 2. Jean Paul suikastı zanlısı Mehmet Ali Ağca'nın serbest bırakılmasını sağlamak amacıyla kaçırılarak rehin tutulduğu öne sürülen Emanuela Orlandi'nin bulunması için Vatikan'da açılan iki mezar boş çıktı.
11.07.2019 Dünya
Abdi İpekçi ölüm yıldönümünde anılıyor! Abdi İpekçi'nin hayatı...
Abdi İpekçi ölüm yıldönümünde anılıyor! Abdi İpekçi'nin hayatı... 9 Ağustos 1929'da doğan Abdi İpekçi, 1 Şubat 1979'da hayatını kaybetti. Türk gazeteci ve yazar olan Abdi İpekçi, ölümünün 40. yıldönümünde anılıyor. İşte Abdi İpekçi'nin yaşamına dair bilinenler...
1.02.2019 Gündem
Abdi İpekçi’yi anıyoruz
Abdi İpekçi’yi anıyoruz 1 Şubat 1979’da Mehmet Ali Ağca tarafından katledilen Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdi İpekçi, ölümünün 40’ıncı yıl dönümünde törenlerle anılacak.
1.02.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Ağca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.