Mehmet Özer

Mehmet Özer

Millet Partisi Manisa 3 .sıra Adayı.

Mehmet Özer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.917 mehmet özer haberi bulunmuştur.
Burdur’da şeker pancarı hasadı sürüyor
Burdur’da şeker pancarı hasadı sürüyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde bölge ve çevresinin ana geçim kaynaklarından biri olan ve yaklaşık 60 yıldır ekimi yapılan şeker pancarında hasat sürüyor.
23.09.2023 Ekonomi
Fıstığı alacak katkı sunacak
Fıstığı alacak katkı sunacak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Osmaniye programı kapsamında Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar ve Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer’i ziyaret etti.
20.02.2023 Ege
Ünlü şef Mehmet Özer'in sağlık durumu
Ünlü şef Mehmet Özer'in sağlık durumu Mehmet Özer zor günleri geride bıraktı. Geçtiğimiz ağustos ayında beyninde kitle tespit edilen ve yapılan kontrollerin ardından hemen ameliyata alınan 51 yaşındaki şef, son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
30.12.2022 Cadde
Mersin'de "beyaz altın" hasadı
Mersin'de "beyaz altın" hasadı Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından çiftçiyi desteklemek amacıyla üreticilere tohumlarının verildiği Çukurova’nın “beyaz altını”, meyvelerini verdi. Tarsus Belediyesi ve Doğu Akdeniz Araştırma Enstitüsü ile yapılan protokol çerçevesinde Nisan ayında Ballıca Mahallesi’nde 10 dekarlık alana ekilen yerli pamuğun hasadı gerçekleştirildi.
11.10.2022 Ekonomi
Fırat Kalkanı şehidi son yolculuğuna uğurlandı
Fırat Kalkanı şehidi son yolculuğuna uğurlandı Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtçu (25) için Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde cenaze namazı kılındı.
27.07.2022 Haberler
Pençe-Kilit şehitlerine veda
Pençe-Kilit şehitlerine veda Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen 4 asker son yolculuklarına uğurlandı.
12.06.2022 Gündem
4 aracın karıştığı zincirleme kazada 15 yaralı
4 aracın karıştığı zincirleme kazada 15 yaralı Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde TEM Otoyolunda TIR, kamyon, minibüs ve kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.
6.06.2022 Gündem
Geçen hafta cep yakan sebze fiyatları geriledi
Geçen hafta cep yakan sebze fiyatları geriledi Geçen hafta cep yakan sebzelerin fiyatları düştü. 35 liraya kadar çıkan salatalık 13 liradan, 40 liraya satılan patlıcan da 15 liradan satılıyor.
17.02.2022 Ekonomi
İstanbul'da can pazarı! Pencereden atladılar, şaka yapıyorlar sandık
İstanbul'da can pazarı! Pencereden atladılar, şaka yapıyorlar sandık İstanbul Fatih’te bir ganyan bayiinde çıkan yangın, bitişiğindeki dairelere sıçradı. Dairelerde mahsur kalan 10 kişiden bazıları camdan atlarken, bazıları demir korkuluklar kırılarak kurtarıldı. Mahsur kalanların 3'ü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
15.12.2021 Haberler
İstanbul'da can pazarı! Pencereden atladılar, şaka yapıyorlar sandık
İstanbul'da can pazarı! Pencereden atladılar, şaka yapıyorlar sandık İstanbul Fatih’te bir ganyan bayiinde çıkan yangın, bitişiğindeki dairelere sıçradı. Dairelerde mahsur kalan 10 kişiden bazıları camdan atlarken, bazıları demir korkuluklar kırılarak kurtarıldı. Mahsur kalanların 3'ü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
15.12.2021 Gündem
Son dakika haberi: İstanbul Park'ta yağmur değil, rekor yağdı
Son dakika haberi: İstanbul Park'ta yağmur değil, rekor yağdı Formula 1 Rolex Türkiye Grand Prix’si, antrenman turlarından itibaren hızlı başladı, yağmur olmazsa rekor olur öngörüsü gerçeğe dönüştü. Mercedes pilotu Lewis Hamilton sabah seansında, 2005’te Montoya’ya ait pist rekorunu kırdı, öğleden sonra bu rekoru bir kez daha geliştirildi
9.10.2021 Motor Sporları
‘Formula 1 sadece spor değil, büyük bir ekonomi’
‘Formula 1 sadece spor değil, büyük bir ekonomi’ Borsa İstanbul’da gong ‘Formula 1 Rolex Turkish Grand Prix 2021’ için çaldı. Turnuva, 8-9-10 Ekim tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek.
9.10.2021 Ekonomi
Formula 1 Türkiye GP için Borsa İstanbul'da Gong töreni düzenlendi
Formula 1 Türkiye GP için Borsa İstanbul'da Gong töreni düzenlendi Formula 1 Rolex Türkiye Grand Prix'si için Borsa İstanbul'da gong töreni gerçekleştirildi.
8.10.2021 Motor Sporları
Bahram Rajabzadeh, Türk rakibi ile oynayacağı maç öncesi dostluk mesajı verdi
Bahram Rajabzadeh, Türk rakibi ile oynayacağı maç öncesi dostluk mesajı verdi Dünyanın en iyi kick boks sporcularından biri olan Azerbaycan milli takım sporcusu Bahram Rajabzadeh, rakibi olan bir diğer başarılı sporcu Mehmet Özer ile karşılaşacağı maç öncesi dostluk mesajları verdi.
23.06.2021 Diğer
Renkli veda!
Renkli veda! Tunçmatik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özer ve eşi Tuba Özer, evlerinde düzenledikleri ‘İyi Elektrik İle Yaza Veda Partisi’nde iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimleri ağırladı.
3.10.2020 Cadde
Kütahya'da iki otomobil çarpıştı
Kütahya'da iki otomobil çarpıştı Kütahya'nın Gediz ilçesinde, iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
23.07.2020 Gündem
Resimli - Yazılı 15 Temmuz mesajları kısa - uzun anlamlı, duygu dolu 15 Temmuz mesajları
Resimli - Yazılı 15 Temmuz mesajları kısa - uzun anlamlı, duygu dolu 15 Temmuz mesajları 15 Temmuz mesajları sabahın ilk ışıklarından bu yana büyük ilgi görüyor. Türk halkının her yıl gururla anacağı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bugün yaşanıyor. FETÖ'nün hain saldırısına karşı direndiğimiz 15 Temmuz'u en güzel anlatan, ifade eden mesajlar haberimizde...
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz Şehitleri - Gazileri kimler? 15 Temmuz şehit ve gazi sayısı kaç kişi, isimleri neler?
15 Temmuz Şehitleri - Gazileri kimler? 15 Temmuz şehit ve gazi sayısı kaç kişi, isimleri neler? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bugün anılıyor. 15 Temmuz 2016 yılında hain FETÖ tarafından darbe girişimine uğrayan Türkiye'de vatandaşlar, vatanı için sokaklara döküldü, tankların üzerine çıkarak, silahlara karşı gardını açtı. Ne yazık ki o gece birçok şehit ve gazi vatandaşımız oldu. Peki 15 Temmuz şehitleri, gazileri kimler? 15 Temmuz gecesi kaç şehit, kaç gazi oldu?
15.07.2020 Gündem
Hedefi 12’den vuran aile
Hedefi 12’den vuran aile Aydın’ın Koçarlı ilçesinde, sigortacı Nuri Özer (46) ile eşi Rabia (36), oğulları Mehmet (19) ve Selahattin (18) atıcılık sporunda attığını vuruyor. Şampiyon aile, her madalya için 250 fişek atarak, şu ana kadar toplam 300 madalya ve 30 kupa alma başarısı gösterdi
19.03.2020 Ege
Liseli genç, annesiyle tartışan babasını öldürdü!
Liseli genç, annesiyle tartışan babasını öldürdü! Adıyaman’ın Kahta ilçesinde lise öğrencisi Ş.Ö. (16) annesi ile tartışan babası Mehmet Özer'i (37) tabancayla ateş ederek öldürdü.
28.02.2020 Gündem
Kemalpaşa için birlik sözü
Kemalpaşa için birlik sözü Kemalpaşa’da son günlerde çeşitli konularda sık sık karşı karşıya gelen parti ilçe başkanları, Kemalpaşa Aktüel Dergisi’nin sahibi Gazeteci Filiz Eroğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
25.01.2020 Ege
Adıyaman'da faciadan dönüldü! Yaralılar var
Adıyaman'da faciadan dönüldü! Yaralılar var Adıyaman’ın Kahta ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.
3.12.2019 Gündem
Tülin Şahin kimdir? Tülin Şahin kiminle evli?
Tülin Şahin kimdir? Tülin Şahin kiminle evli? Tülin Şahin kimdir? Moda tasarımcısı ve süpermodel olan Tülin Şahin, Cindy Crawford'a olan benzerliği ile Türkiye'de Sivaslı Cindy olarak anılmaktadır. Şu anda 6 aylık hamile olan Tülin Şahin kız bebek beklemektedir. Peki, Tülin Şahin kiminle evli?
1.08.2019 Gündem
Eşim hamileliğin beni daha da güzelleştirdiğini söylüyor
Eşim hamileliğin beni daha da güzelleştirdiğini söylüyor Tülin Şahin, Amerika’da ortak dostları vasıtası ile tanıştığı Portekizli Pedro de Noronha ile nisanda nikah masasına oturmuştu. 38 yaşındaki manken 4 aylık hamile. Bir kızı olacak.
25.06.2019 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan sigara paketini görünce hemen uyardı
Cumhurbaşkanı Erdoğan sigara paketini görünce hemen uyardı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Belediyesi'ni ziyaret etti.
15.06.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Özer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.