Mehmet Şanlı

Mehmet Şanlı

Son dakika Mehmet Şanlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Şanlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Şanlı haber sayfamızda...

Mehmet Şanlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.717 mehmet şanlı haberi bulunmuştur.
Eve giren ekipler buldu! İnşaat müteahhidi evinde öldürülmüş olarak bulundu
Eve giren ekipler buldu! İnşaat müteahhidi evinde öldürülmüş olarak bulundu Kilis’te, inşaat müteahhidi Rıdvan Kaplan (56), evinde 6 yerinden bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu.
13.05.2023 Gündem
Sınırda şehit edilen uzman çavuşun katil zanlısına müebbet hapis cezası
Sınırda şehit edilen uzman çavuşun katil zanlısına müebbet hapis cezası Kilis'te, Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollarla geçiş yapmaya çalışan kişilere müdahale eden sınır birliğinde görevli Piyade Uzman Çavuş Savaş Dinç'in şehit edilmesiyle ilgili davada yargılanan sanık Mehmet Sanlı müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
6.10.2022 Gündem
Kabotaj Bayramı’nda yağlı direk heyecanı
Kabotaj Bayramı’nda yağlı direk heyecanı Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen ve Türkiye’nin en geleneksel mücadelelerinden biri olarak kabul edilen Yağlı Direk, şehrin kahramanlarını arıyor. Yarışmacıların 40 derecelik bir açıyla yerleştirilmiş 12 metrelik gres yağıyla yağlanmış kütüğün ucundaki Türk Bayrağı’nı almaya çalıştığı Yağlı Direk, 1 Temmuz gününde Trabzon (Faroz Limanı), Alanya (İskele Meydanı) ve Çanakkale’de (Eski Gümrük İskelesi) aynı anda gerçekleştirilecek.
29.06.2022 Su Sporları
Gaziemir’de parklara modern dokunuşlar...
Gaziemir’de parklara modern dokunuşlar... Gaziemir Belediyesi, eskiyen parklarda yenileme yaptı. Kullanılamaz durumda olan oyun ve spor grupları onarıldı, zemini kauçuk kaplandı.
28.12.2021 Ege
Yağlı Direk’te birinciler belli oldu
Yağlı Direk’te birinciler belli oldu Türkiye’nin en geleneksel ve eğlenceli mücadelelerinden biri olan Yağlı Direk bir kez daha Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı renklendirdi. Bu sene Red Bull Yağlı Direk olarak gerçekleştirilen mücadele 2 ayrı noktada düzenlendi. Yağlanmış bir direğin ucundaki bayrağı kaparak birinci olmak ve en havalı düşüşü gerçekleştirerek jüriyi etkilemek üzerine kurulu yarışta Trabzon’da Yunus Emre Kul, Alanya’da ise Mehmet Şanlı birinci olarak sürpriz ödüllerin de sahibi oldu.
2.07.2021 Diğer
Zonguldak’ta vakalarda düşme başladı, denetimler sürüyor
Zonguldak’ta vakalarda düşme başladı, denetimler sürüyor Zonguldak, koronavirüs vaka artış hızında Türkiye'de 3'üncü olmasının ardından sıklaştırılan denetimler devam ediyor. Kentte 21 Nisan'da 568 olarak tespit edilen günlük vaka sayısı 22 Nisan'da 443 olurken, pazar günü itibariyle 283'e düştü.
26.04.2021 Gündem
Kedinin fareyle oyunu kamerada
Kedinin fareyle oyunu kamerada Kilis’te bir kedi, yakaladığı fareyle 30 dakika boyunca oynadı. Zaman zaman ölü taklidi yapan fare, kedinin pençelerinden kurtulmayı başaramadı.
8.09.2020 Yaşam
Elektrik ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik nerelerde, neden kesildi? Ne zaman gelecek? 21 Ocak İstanbul elektrik kesintisi
Elektrik ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik nerelerde, neden kesildi? Ne zaman gelecek? 21 Ocak İstanbul elektrik kesintisi 21 Ocak 2020 Salı günü İstanbul'da bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanıyor. Vatandaşlar ise elektrik kesintisinin nedenini ve elektriğin ne zaman geleceğini merak ediyor. Peki İstanbul'da elektrik neden kesildi? Elektrik ne zaman gelecek? İşte istanbul elektrik kesintisi hakkınsa son dakika durum...
21.01.2020 Gündem
Son dakika... Süngü Tepe yüreğimizi yaktı!
Son dakika... Süngü Tepe yüreğimizi yaktı! Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesindeki Ortaklar Süngü Tepe üs bölgesinde mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan topçu erler İbrahim Özkur ve Memduh Çelik memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Topçu Uzman Çavuş Halil Daş’ın cenazesi memleketi Konya’nın Ereğli ilçesine gönderilirken, cenazeyi bekleyen nişanlısı Ayşe Kızıl (25) ağıtlar yaktı.
11.11.2018 Gündem
Son dakika... Süngü Tepe yüreğimizi yaktı!
Son dakika... Süngü Tepe yüreğimizi yaktı! Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesindeki Ortaklar Süngü Tepe üs bölgesinde mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan topçu erler İbrahim Özkur ve Memduh Çelik memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Topçu Uzman Çavuş Halil Daş’ın cenazesi memleketi Konya’nın Ereğli ilçesine gönderilirken, cenazeyi bekleyen nişanlısı Ayşe Kızıl (25) ağıtlar yaktı.
11.11.2018 Gündem
Mehmet Şanlı'nın tedavisi tamamlandı
Mehmet Şanlı'nın tedavisi tamamlandı Mehmet Şanlı’dan iyi haber geldi. Tedavisi tamamlanan Şanlı'ya maaş bağlanıp özel sağlık sigortası yapıldı.Geçtiğimiz aylarda psikolojik sorunları nedeniyle, Amerika’ya gidebilmek için Atatürk Havalimanı’nda yaşayan ve tedaviyi reddeden Mehmet Şanlı’dan iyi haber geldi.Mehmet’in Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki tedavisi tamamlandı.Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırılan eski milli basketbolcu Mehmet Şanlı’dan iyi haber geldi. Basketbol spikeri İsmail Şenol, twitter hesabından paylaştığı mesajlarla bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarda forma giyen Mehmet Şanlı'nın son durumu hakkında bilgi verdi.Nisan ayında hastaneye yatırılan eski basketbolcunun tedavisi başarıyla tamamlandı.Bu süreçte Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri Şanlı'yla yakından ilgilendi.Mehmet Şanlı, şu andan itibaren iyi koşullarda bakım görmeye devam edilmesi ve rehabilitasyonu için, İzmir Seferihisar'daki Kumrular Konakları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleştirildi. TBF’nin Mehmet Şanlı’ya maaş bağlayıp özel sağlık sigortası da yaptırdığı öğrenildi.
11.09.2019 Televizyon
Hastaneye yatırıldı
Hastaneye yatırıldı Amerikan basketbol ligi NBA’de oynama hayalini saplantı haline getirdiği için Atatürk Havalimanı’nda yaşayan basketbolcu Mehmet Şanlı (23) dün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedaviye alındı.
2.04.2018 Gündem
Atatürk Havalimanı'nda yaşayan Mehmet Şanlı hastaneye kaldırıldı
Atatürk Havalimanı'nda yaşayan Mehmet Şanlı hastaneye kaldırıldı Atatürk Havalimanı'nda kalmasıyla gündeme gelen 23 yaşındaki Mehmet Şanlı tedavisi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırıldı.
1.07.2020 Basketbol
Genç basketbolcu Mehmet Şanlı'nın dramı!
Genç basketbolcu Mehmet Şanlı'nın dramı! Genç basketbolcu Mehmet Şanlı'nın Atatürk Havalimanı'ndan önce İstanbul sokaklarında yaşadığı ortaya çıktı. Elinde çantasıyla sokaklarda dolaşan Şanlı'ya 4 kişinin sopalarla saldırma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.07.2020 Basketbol
Mehmet Şanlı İstanbul sokaklarında saldırıya uğramış! O görüntüler...
Mehmet Şanlı İstanbul sokaklarında saldırıya uğramış! O görüntüler... Genç basketbolcu Mehmet Şanlı'nın Atatürk Havalimanı'ndan önce İstanbul sokaklarında yaşadığı ortaya çıktı
1.07.2020 Basketbol
Genç basketbolcunun uğradığı sopalı saldırı kamerada
Genç basketbolcunun uğradığı sopalı saldırı kamerada Atatürk Havalimanı'nda kalmasıyla gündeme gelen 23 yaşındaki Mehmet Şanlı'nın daha önce İstanbul'da sokaklarda yaşadığı ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişilerin saldırısına uğradığı ortaya çıktı.Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta bir dönem basketbol oynayan ve geleceğin basketbolcularından biri olarak gösterilen Mehmet Şanlı geçirdiği ağır psikolojik sorun ve ailesinin kendisini istememesi üzerine İzmir'den İstanbul'a gelmişti. NBA'de basketbol oynama hayali ile Amerika'ya gitmek isteyen genç basketbolcu, Atatürk Havalimanı'na gelmeden önce İstanbul'da sokaklarda kaldığı ortaya çıktı. SOPALARLA SALDIRDILAR Elinde bir çantayla İstanbul sokaklarında dolaşan genç basketbolcu, yaklaşık 4 ay önce gece saatlerinde gezerken madde bağımlılarının saldırısına uğradığı belirlendi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülere göre Mehmet Şanlı, sokakta yürürken bir kişi tarafından durdurulmaya çalışılıyor. Bu kişiye umursamadan ilerleyen Mehmet Şanlı'nın yanına 3 kişi daha geliyor. 4 kişi, Şanlı'ya saldırıyor. Kaçmaya çalışan genç basketbolcu dengesini kaybedip yere düşerken, 4 kişi sopalarla saldırmaya devam ediyor. Cadde ortasında dövülen Şanlı, bir süre sonra kaçarak saldırganların elinden kurtuluyor.
11.09.2019 Yaşam
Genç basketbolcunun başına gelmeyen kalmamış!
Genç basketbolcunun başına gelmeyen kalmamış! Atatürk Havalimanı'nda kalmasıyla gündeme gelen 23 yaşındaki Mehmet Şanlı'nın daha önce İstanbul'da sokaklarda yaşadığı ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişilerin saldırısına uğradığı ortaya çıktı.
2.04.2018 Gündem
Genç basketbolcunun başına gelmeyen kalmamış!
Genç basketbolcunun başına gelmeyen kalmamış! Atatürk Havalimanı'nda kalmasıyla gündeme gelen 23 yaşındaki Mehmet Şanlı'nın daha önce İstanbul'da sokaklarda yaşadığı ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişilerin saldırısına uğradığı ortaya çıktı.
2.04.2018 Gündem
Havalimanındaki bekleyişi süren Mehmet Şanlı için TBF harekete geçti!
Havalimanındaki bekleyişi süren Mehmet Şanlı için TBF harekete geçti! Basketbolcu Mehmet Şanlı’nın ABD'ye gitmek için Atatürk Havalimanı'ndaki uçak şirketlerinin ofisleri önündeki bekleyişi devam ediyor. Şanlı için yurdun dört bir yanından yardımlar gelmeye başladığı öğrenildi.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Şanlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.