Mehtap Yılmaz

Mehtap Yılmaz

Saadet Partisi Niğde 2 .sıra Adayı.

Mehtap Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 314 mehtap yılmaz haberi bulunmuştur.
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme! 2003 yılında düzenlenen 'Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan, yarışmanın jüri üyelerinden Armağam Çağlayan hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
18.04.2024 Cadde
Ünlü şarkıcı Popstar Mehtap mütevazı evinin kapılarını açtı
Ünlü şarkıcı Popstar Mehtap mütevazı evinin kapılarını açtı Kanal D'de yayınlanan "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Popstar Mehtap idi. Popstar Mehtap olarak bilinen Mehtap Yılmaz’ın mütevazı evi böyle görüldü.
15.04.2024 Cadde
Popstar Mehtap’la pazar keyfi
Popstar Mehtap’la pazar keyfi Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ programı bu hafta Popstar Mehtap olarak tanınan Mehtap Yılmaz’a konuk oldu.
14.04.2024 Cadde
Popstar Mehtap Yılmaz'ın acı günü! 'Oğlum melek oldu'
Popstar Mehtap Yılmaz'ın acı günü! 'Oğlum melek oldu' 2006 - 2009 yılları arasında ekranlarda yayınlanan, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda oturduğu Popstar Alaturka programı ile hafızalara kazınan ve şimdilerde de geniş bir kitlesi olan Mehtap Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yürekleri burktu.
5.04.2024 Cadde
Seda Sayan'dan Çağlar Ökten'e: Hemşiresi güzel!
Seda Sayan'dan Çağlar Ökten'e: Hemşiresi güzel! Nisan 2022'de nikâh masasına oturan şarkıcı Seda Sayan ile 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten'in mutlu ilişkisi devam ediyor. Sosyal medyada romantik paylaşımlar yapan ikili, her fırsatta kameralar önünde de aşklarını dile getiriyor. Kartal'da sahne alan Çağlar Ökten ve eşi, bir kez daha birbirine övgüler yağdırdı.
24.02.2024 Cadde
Çağlar Ökten'den Seda Sayan'a: İyi ki almışım seni!
Çağlar Ökten'den Seda Sayan'a: İyi ki almışım seni! Şarkıcı Çağlar Ökten, Bahçeşehir'de bir mekanın açılış gecesinde konser verdi. Seda Sayan, Nisan 2022'de nikâh masasına oturduğu kendisinden 25 yaş küçük eşini en önden dinledi. Sahnede birlikte pasta kesen ikiliden Çağlar Ökten'in sözleri dikkat çekti.
27.01.2024 Cadde
Popstar Mehtap Yılmaz: Seda Sayan'ı makyajsız görünce tanıyamadım!
Popstar Mehtap Yılmaz: Seda Sayan'ı makyajsız görünce tanıyamadım! Müzik kariyerindeki çıkışını Popstar yarışması ile yakalayan, farklı yorumu ve tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Popstar Mehtap'ın Seda Sayan açıklamaları gündem olmuştu. Bugün 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Mehtap, Seda Sayan'ı makyajsız tanıyamadığını belirtti.
16.01.2024 Cadde
Popstar Mehtap Yılmaz gözyaşları içinde anlattı: Yüzde 80 felç kalma ihtimalim vardı, kabul ettim!
Popstar Mehtap Yılmaz gözyaşları içinde anlattı: Yüzde 80 felç kalma ihtimalim vardı, kabul ettim! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirmişti. Acil olarak hastaneye kaldıran Yılmaz geçtiğimiz günlerde normal odaya alındı. Popstar Mehtap yaşadığı zorlu süreci gözyaşları içinde anlattı.
20.11.2023 Magazin
Popstar Mehtap Yılmaz gözyaşları içinde anlattı: Yüzde 80 felç kalma ihtimalim vardı, kabul ettim!
Popstar Mehtap Yılmaz gözyaşları içinde anlattı: Yüzde 80 felç kalma ihtimalim vardı, kabul ettim! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirmişti. Acil olarak hastaneye kaldıran Yılmaz geçtiğimiz günlerde normal odaya alındı. Popstar Mehtap yaşadığı zorlu süreci gözyaşları içinde anlattı.
21.11.2023 Cadde
Kısmi felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı! Popstar Mehtap'tan haber var
Kısmi felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı! Popstar Mehtap'tan haber var 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirmişti. Acil olarak hastaneye kaldıran Yılmaz'dan haber geldi. Ünlü isim, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
18.11.2023 Cadde
POPSTAR MEHTAP KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Popstar Mehtap Yılmaz'ın son sağlık durumu nedir? İşte Mehtap Yılmaz hakkında bilgiler...
POPSTAR MEHTAP KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Popstar Mehtap Yılmaz'ın son sağlık durumu nedir? İşte Mehtap Yılmaz hakkında bilgiler... Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı. Mehtap, Popstar Alaturka yarışmasının dikkat çeken isimleri arasında yer almıştı. Şarkıcı Mehtap'ın sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Peki Popstar Mehtap kimdir, son durumu nedir?
15.11.2023 Bilgi Rehberi
Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi
Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi. Hastanede tedavisi süren Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili şarkıcının sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.
15.11.2023 Magazin
Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi
Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi. Hastanede tedavisi süren Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili şarkıcının sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.
16.11.2023 Cadde
'Kurtlar Vadisi’nin Meral'i Müge Ulusoy setlere döndü!
'Kurtlar Vadisi’nin Meral'i Müge Ulusoy setlere döndü! Bir döneme damga vuran 'Kurtlar Vadisi'nde 'Laz Ziya'nın (İstemi Betil) kızı 'Meral Yılmaz' karakterine hayat veren Müge Ulusoy, "Çok özlemişim" dediği setlere uzun süre sonra dönüş kararı aldı. Gözlerden uzak bir hayat süren 51 yaşındaki oyuncu, yıllara meydan okuyan son haliyle dikkat çekti.
2.06.2023 Cadde
Önce sandığa sonra pikniğe
Önce sandığa sonra pikniğe Egeliler, cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimine büyük ilgi gösterdi. Sabah erken saatlerde kuyruğa giren seçmenler, oyunu kullandıktan sonra sahillere ve piknik yerlerine akın etti. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması yüreklere su serpti.
15.05.2023 Gündem
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku!
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı, ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Magazin
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku!
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı; ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Cadde
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz?
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz? YouTube'da yayınlanan yapımcısı ve sunucusu olduğu programlarla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. Ünlü isim, üç hafta önce 4.5 saat süren ameliyat geçirmiş, kitle ciğerinden alınmıştı. Çağlayan, son olarak kendisi hakkında canlı yayında açıklama yapan Popstar Mehtap Yılmaz'a sitem dolu sözler söyledi.
16.01.2023 Cadde
Mehtap’tan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem
Mehtap’tan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa'ya konuk oldu. Dobra açıklamalarıyla dikkat çeken Yılmaz'ın hedefinde şarkıcı Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan vardı. Mehtap Yılmaz, kendisiyle ilgili iddialarda bulunan bir kişiyi programına çıkartan Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu için "Beni sırtımdan hançerlediler" dedi.
10.01.2023 Cadde
'Popstar' yarışmasıyla tanınan Aydan Kaya ikinci kez anne oldu
'Popstar' yarışmasıyla tanınan Aydan Kaya ikinci kez anne oldu Kanal D'de 2003-2004 yıllarında yayınlayan ve izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Popstar Türkiye'nin iddialı yarışmacılarından Aydan Kaya, ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı.
8.10.2022 Cadde
Çilek hırsızı ayılar kameralara yakalandı
Çilek hırsızı ayılar kameralara yakalandı Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Zigana köyünde iki ayı bir evin bahçesine girerek bahçedeki bütün çilekleri yedi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
4.07.2022 Haberler
Gümüşhane’de köye inen ve birbiriyle oynayan yavru ayılar kameralarda
Gümüşhane’de köye inen ve birbiriyle oynayan yavru ayılar kameralarda Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Zigana köyünde kış uykusundan uyanan ve köyde bulunan bir evin kapısına kadar gelen ayı güvenlik kamerasına, doğada anneleriyle gezen 3 yavru ayının renkli görüntüleri de DKMP ekiplerinin kameralarına takıldı.
25.05.2022 Yaşam
Ceylan'dan Gülşen'e destek: Sazanlar hemen ortaya atladı!
Ceylan'dan Gülşen'e destek: Sazanlar hemen ortaya atladı! Şarkıcı Ceylan, meslektaşı Gülşen'in merhum sanatçı Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını yorumlamasının ardından yapılan eleştirilerle ilgili konuştu. Ünlü sanatçı, "Gülşen'in yorumculuğuna laf söylemek kimsenin haddi değil" diyerek, meslektaşına destek verdi.
7.03.2022 Cadde
Mehtap Yılmaz gözyaşlarıyla isyan etti! 'Korktukları için şarkıyı söylememi yasakladılar'
Mehtap Yılmaz gözyaşlarıyla isyan etti! 'Korktukları için şarkıyı söylememi yasakladılar' 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını okuyacağını duyurmuştu. Bugün tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan şarkıcı, klibi yayınlamayacağını kendisine geçici bir yasak geldiğini gözyaşlarıyla anlattı.
3.03.2022 Cadde
Mehtap Yılmaz kimdir kaç yaşında? Popstar Mehtap Yılmaz hayatı ve kariyeri...
Mehtap Yılmaz kimdir kaç yaşında? Popstar Mehtap Yılmaz hayatı ve kariyeri... Mehtap Yılmaz kimdir kaç yaşında sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. TV8 ekranında yayımlanan 2. Sayfa programına konuk olan Mehtap Yılmaz ilk olarak Popstar yarışması ile tanınmıştı. İşte Mehtap Yılmaz hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
2.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mehtap Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.