Mekan

Mekan

Son dakika mekan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mekan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mekan haber sayfamızda...

Mekan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.426 mekan haberi bulunmuştur.
Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen CHP'de para sayma görüntüleri ile ilgili CNN Türk'te konuştu
Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen CHP'de para sayma görüntüleri ile ilgili CNN Türk'te konuştu Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu. Sevigen "Seçim bittikten sonra bu iş bitmeyecek" dedi.
27.03.2024 Gündem
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz'
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 'KALBİMİZMİR: Tarihi Konak Atatürk Meydanı ve Kemeraltı Cazibe Merkezi Projesi' adını verdikleri Kemeraltı Projesi'ni anlattı.
27.03.2024 Gündem
Şakayla başladı, evlilikle bitti! Damat 22 gelin 39 yaşında: Ailesi şiddetle karşı çıktı, ta ki gelinin 'mesleğini' duyana kadar
Şakayla başladı, evlilikle bitti! Damat 22 gelin 39 yaşında: Ailesi şiddetle karşı çıktı, ta ki gelinin 'mesleğini' duyana kadar Koşuya çıktığı sırada, aklını başından alan bir kadınla tanıştı. Hızla dolu dizgin bir aşka yelken açan ikili aralarındaki 17 yıllık yaş farkını hiç umursamadı. Ancak genç damadın ailesinin bir itirazı vardı.
26.03.2024 Dünya
Çağatay Ulusoy'dan kafa karıştıran hamle! Gizemli kadın merak uyandırdı
Çağatay Ulusoy'dan kafa karıştıran hamle! Gizemli kadın merak uyandırdı İlk projesinde canlandırdığı 'Emir Sarrafoğlu' karakteriyle hafızalarda yer eden Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz akşam Bebek'te arkadaşlarıyla eğlendi. Mekan çıkışında basın mensuplarını fark eden ünlü oyuncu, yaptığı hareketle kafaları karıştırdı.
26.03.2024 Cadde
Korna krizi! Mustafa Mert Koç'un  gergin anları
Korna krizi! Mustafa Mert Koç'un gergin anları Yeni şarkısı 'Sessizim' ile gündemde olan Mustafa Mert Koç, önceki gece Armutlu'daydı. Koç, aracının yanında boş alan olmasına rağmen bir sürücü oradan geçmek yerine üst üste kornaya basınca gerildi.
25.03.2024 Cadde
Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü!
Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü! Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu; sözü ve bestesi Serdar Ortaç’a ait 'Çıkartacaksın' adlı yeni single'ını müzikseverlerle buluşturdu. Toplaoğlu, müzik sektörünün içinde bulunduğu durumdan bir hayli dertli olduğunu açıkladı.
23.03.2024 Cadde
Yasmin Erbil'den babası Mehmet Ali Erbil'e tepki! 'Beni gıcık etmeye çalışıyor'
Yasmin Erbil'den babası Mehmet Ali Erbil'e tepki! 'Beni gıcık etmeye çalışıyor' Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Ünlü şovmen, 'Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında olay sözler sarfetmişti. Uzun süredir aşk yaşadığı Yiğit Poyraz'a özlemini dile getiren Yasmin Erbil'den ise babasına da cevap gecikmedi.
23.03.2024 Cadde
Ebru Ojen’e anlamlı ödül
Ebru Ojen’e anlamlı ödül Ebru Ojen, “Lojman” adlı kitabıyla edebiyat dünyasının önemli ödüllerinden, bağımsız basının olağanüstü edebi değerlere sahip kurgulara olan bağlılığını kutlamak için verilen, ABD ve Kanada ortaklığındaki ikinci Republic of Consciousness Prize 2023’ü kazandı.
23.03.2024 Kültür Sanat
Emekli polis memurunu öldürdü, 2 kişiyi yaraladı! 'Hatırnaz' katilin cezası belli oldu
Emekli polis memurunu öldürdü, 2 kişiyi yaraladı! 'Hatırnaz' katilin cezası belli oldu Bursa’da ‘Hatırını kıramadım’ dediği arkadaşı Ayhan Aydın'ın (29) sevgilisi G.K.'ye (29) şiddet uyguladığı öne sürülen eski eşi Bülent K.'nin gece kulübüne ateş açıp, burada görevli emekli polis memuru Murat Kayalı’yı (51) öldürerek 2 kişiyi de yaralayan Şükrü Karakaya (24), hakkında karar çıktı.
22.03.2024 Gündem
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler'
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler' 19 yaşında polis okulunu kazanıp 21 yaşında meslek hayatına başlayan Zonguldak doğumlu Melih Bektaş, 10 yıl polis olarak görev yaptıktan sonra istifa edip dünya turuna çıktı. Ancak seyahatinin 6. ayında gittiği Malezya’da saldırıya uğradı. "Başımda bıçak bilediler, Samuray kılıcıyla beklediler" diyen Melih, 13 saatlik alıkonulma sürecini anlattı.
22.03.2024 Yaşam
AKM’ye en iyi mekân ödülü
AKM’ye en iyi mekân ödülü Atatürk Kültür Merkezi, uluslararası prestije sahip Rusya BraVo Ödülleri’nde “En İyi Konser/Tiyatro Mekânı” ödülüne layık görüldü.
22.03.2024 Kültür Sanat
Reşat Nuri Sahnesi yenileniyor
Reşat Nuri Sahnesi yenileniyor Muhsin Ertuğrul’un tiyatroyu geniş kitlelere ulaştırmak için Fatih’te 1961’de Fatih Tiyatrosu adıyla açtığı ve daha sonra Reşat Nuri Sahnesi olarak adlandırılan tiyatro geçen yaz yıkılmıştı.
22.03.2024 Kültür Sanat
Best Model of Türkiye birincisi Yağmur Karlı: Bir günde hayatım değişti
Best Model of Türkiye birincisi Yağmur Karlı: Bir günde hayatım değişti Kasım 2023'te 36'ıncısı düzenlenen Best Model Türkiye yarışmasına Hatay'dan katılan Yağmur Karlı, 'En İyi Model' olarak birinci seçilmişti. Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Karlı, 1988 yılında bu yana Erkan Özerman tarafından düzenlenen güzellik yarışması ve geçtiğimiz ay yaşamını yitiren ünlü organizatör hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Cadde
Kaan Urgancıoğlu'ndan 'Yargı' ve Pınar Deniz açıklaması! 'Tabii ki içimde hüzün olacak'
Kaan Urgancıoğlu'ndan 'Yargı' ve Pınar Deniz açıklaması! 'Tabii ki içimde hüzün olacak' Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'da 'Savcı Ilgaz' karakteri ile gönüllere taht kuran Kaan Urgancıoğlu, reyting rekortmeni dizi ve partneri Pınar Deniz'le uyumu hakkında konuştu. 9 Aralık'ta ilk kez baba olma mutluluğu yaşayan ünlü oyuncu, "Ardıç kime benziyor?" sorusunu da cevapladı.
21.03.2024 Cadde
Teknik liselerin eğitim- öğretim desteği ödemelerine ilişkin değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı
Teknik liselerin eğitim- öğretim desteği ödemelerine ilişkin değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Organize Sanayi Bölgeleri içinde veya dışında açılan Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde öğrenim gören öğrenciler için verilecek olan eğitim- öğretim desteğinde değişiklik yapıldı.
19.03.2024 Eğitim
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hamza Dağ taksi durakları başkanlarıyla yaptığı toplantıda "Ortak akıl ve istişare kültürünü sonuna kadar benimseyip ona göre hareket edeceğiz. Yıkan değil bugüne kadar yapan olduk. Bundan sonra da yapan olacağız. Engelleyen değil ön açan olacağız. Dinlenen değil sürekli çalışan, koşturan terleyen bir büyükşehir belediye başkanı olacağız. Sadece yol, köprü yapan değil aynı zamanda da gönül yapan bir belediye başkanı olacağız. Günün sonunda şehrimizin kronik sorunlarını el birliğiyle bertaraf edeceğiz" dedi.
19.03.2024 Gündem
'Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın okuma provası yapıldı
'Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın okuma provası yapıldı Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin okuma provası; Salih Bademci, Ertan Saban, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür ve Okan Yalabık gibi oyuncuların katılımı ile gerçekleşti.
19.03.2024 Cadde
Saçları kaşıntıdan kurtarıyor! 10 dakika bekletin, eskisinden daha temiz oluyor
Saçları kaşıntıdan kurtarıyor! 10 dakika bekletin, eskisinden daha temiz oluyor Saç deriniz aslında diğer mevsimlerle karşılaştırıldığında kışın daha çok kaşınır. Soğuk aylarda saç derinizin çok kaşınmasının birkaç nedeni olsa da asıl sebep kuruluktur. Havadaki nem eksikliği ve iç mekan ısıtması kafa derisinde aşırı kuruluğa neden olabilir. Neyse ki, bu kaşıntılardan kurtulmanın basit yolları var.
18.03.2024 Saç Bakımı
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor'
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir dizi ziyaret için Bursa'ya geldi. İlk olarak Bal-Göç'ü ziyaret eden Fidan, ardından Mudanya'ya giderek sahilde vatandaşlarla sohbet etti.
17.03.2024 Gündem
Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un eğlencesi gecesi! Komşuyu fırsat bilip kaçtılar
Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un eğlencesi gecesi! Komşuyu fırsat bilip kaçtılar Başak Dizer, önceki gece Etiler'deki bir mekana eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yanına eğlenmeye geldi. Dizer'in mekana girmesinin ardından mekanın karşı apartmanında oturan bir komşu, mekanın yüksek sesinden şikayetçi oldu. Tatlıtuğ, konşuyu fırsat bilerek eşini de alıp arka kapıdan kaçtı.
18.03.2024 Cadde
Rekabet değil huzur lazım
Rekabet değil huzur lazım Reha Erdem’in yeni filmi “Neandria” yarışmak yerine hayatla barışık yaşama ve doğaya, tarihi koruma vurgusuyla dikkat çekiyor.
17.03.2024 Kültür Sanat
Bakan Bak’tan Bolu’ya stadyum sözü: Hayırlı olsun!
Bakan Bak’tan Bolu’ya stadyum sözü: Hayırlı olsun! Bolu Atatürk Stadyumu'nda sporculara seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kentte yaşayanlara güzel haberi verdi.
16.03.2024 Gündem
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘‘Terminal İstanbul Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının bir üst lige taşındığı bir merkez olacak. Yeni girişimlerin yetişeceği bir girişimci fabrikası inşa ediyoruz. 400 bin metrekarelik Atatürk Havalimanı Terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Hatay’ımızda tüm ilçelerimize doğalgazı kazandıracağız
Bakan Bayraktar: Hatay’ımızda tüm ilçelerimize doğalgazı kazandıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hatay'ın Erzin ilçesindeki Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretinde AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Öntürk'e oy isteyerek, "Hatay’ımızda da tüm ilçelerimize doğal gazı kazandıracağız. Burada en büyük görev de siz değerli halkımıza düşmektedir. Sizlere hizmet etmeye talip olan Mehmet Öntürk’e yetkiyi vererek, 15 ilçemizde hizmetlerin önünü açarak Hatay’ımızın kalkınmasını sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Bilet fiyatlarında uçurum
Bilet fiyatlarında uçurum Sanatın büyülü dünyası tiyatro, her zaman cezbedici. Peki ya bilet fiyatları arasındaki uçurum astronomik rakamlara ulaştığında? Büyük ve küçük sahneler arasındaki ayrıma baktık.
14.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Mekan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.