Mekanın Sahibi

Mekanın Sahibi

Son dakika Mekanın Sahibi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mekanın Sahibi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mekanın Sahibi haber sayfamızda...

Mekanın Sahibi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.454 mekanın sahibi haberi bulunmuştur.
Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne katıldı. Açılışı yapılan millet bahçesinin merhum Necmettin Erbakan ve 200 arkadaşının hatıralarıyla dolu olduğunu belirten Kurum, ‘’Buradan ilk kez açıklıyorum. Muhteşem millet bahçemizin ismi Necmettin Erbakan Millet Bahçesi olmuştur. Hocamızın ismini sonsuza kadar yaşatacaktır." dedi
24.02.2024 Gündem
Hülya Avşar'dan Yalçın Dümer'e: Eşek herif beni mi dikizliyordun?
Hülya Avşar'dan Yalçın Dümer'e: Eşek herif beni mi dikizliyordun? 1990 yapımı 'Hasan Boğuldu' filminde Hülya Avşar ile başrol oynayan Yalçın Dümer, "Hülya sokak ortasında soyunurdu, ben de perde tutardım. Arada gözüm kayardı" itirafında bulunmuştu. Kızı Zehra Çilingiroğlu ile Sarıyer'de görüntülenen Avşar, rol arkadaşının çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
20.01.2024 Cadde
RAPÇİ NORM ENDER KİMDİR, GERÇEK ADI NE? Parla (100. Yıl Marşı) ile gündemde olan Norm Ender hayatı ve kariyeri...
RAPÇİ NORM ENDER KİMDİR, GERÇEK ADI NE? Parla (100. Yıl Marşı) ile gündemde olan Norm Ender hayatı ve kariyeri... Norm Ender, rapçi ve müzisyen kimliği ile tanınıyor. İlk profesyonel rap şarkısını 2001 yılında çıkaran Norm Ender. 2019 yılında çıkardığı Mekanın Sahibi adlı diss albümü ile geniş kitlelere adını duyurdu. Son olarak Türkiye'nin 100. yılına özel yazdığı Parla adlı beste ile geniş yankı uyandırdı. İşte Norm Ender kimdir, gerçek adı nedir sorularının yanıtları...
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
17.11.2023 Beşiktaş
İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın denizde voleybol keyfi!
İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın denizde voleybol keyfi! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu İrem Sak ile basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz, Çeşme’de görüntülendi. Sak ve sevgilisi Korkmaz, denizde birbirlerine sarılarak öptü. İkilinin suyun içinde voleybol oynadığı anlar objektiflere yansıdı.
30.08.2023 Cadde
Özcan Deniz, Orhan Gencebay'ın doğum gününü sahnede kutladı
Özcan Deniz, Orhan Gencebay'ın doğum gününü sahnede kutladı Bodrum Yalıkavak'ta bir mekanda sahne alan Özcan Deniz, kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti sundu. Gecenin dikkat çeken konuğu arabesk müziğinin efsane ismi Orhan Gencebay’dı.
5.08.2023 Cadde
İrem Sak ile Furkan Korkmaz el ele
İrem Sak ile Furkan Korkmaz el ele Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu İrem Sak ile basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz, önceki akşam Nişantaşı Maçka'da el ele yürürken objektiflere yansıdı.
22.07.2023 Cadde
'MasterChef All Star'da ana kadroya giren isim belli oldu! İbrahim ceza aldı
'MasterChef All Star'da ana kadroya giren isim belli oldu! İbrahim ceza aldı 'MasterChef All Star 2023' tüm hızıyla sürüyor. Programın yeni bölümünde, ana kadro için 2021 grubu kıran kırana bir yarış sergiliyor. Son bölümde ana kadroya dahil olan yeni isim belli olurken, İbrahim yaptığı bir hata yüzünden ceza aldı. İşte detaylar...
27.06.2023 Cadde
'Mekanın sahibi geri geldi!' İşte 'MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı...
'Mekanın sahibi geri geldi!' İşte 'MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı... Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte Somer Sivrioğlu'nun yokluğunda konuk şef Ömür Akkor'un jüri olarak görev yaptığı 'MasterChef Türkiye All Star'da heyecan sürüyor. Fenomen yarışmanın 23 Haziran Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ana kadroya giren bir isim daha belli oldu.
24.06.2023 Cadde
Fatih Terim'den Ali Koç paylaşımı! Kısa süre içinde sildi
Fatih Terim'den Ali Koç paylaşımı! Kısa süre içinde sildi Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından Ali Koç ile birlikte Galatasaray-Fenerbahçe maçını izledikleri görüntüyü paylaştı. Terim paylaşımına 'Mekanın sahibi biziz' ifadelerini kullandığı sesi de ekledi. Fatih Terim yaptığı paylaşımı kısa süre içinde kaldırırken konu hakkında bir açıklama yayınladı.
6.06.2023 Galatasaray
İrem Sak: Mekanın sahibi geri geldi
İrem Sak: Mekanın sahibi geri geldi İrem Sak, önceki gün arkadaşı ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir kafede arkadaşı ile kahve içen ünlü oyuncu, mekan çıkışında basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
18.05.2023 Cadde
Mehmet Ali Erbil'in çapkınlık gecesi!
Mehmet Ali Erbil'in çapkınlık gecesi! Sağlığına kavuştuktan sonra adeta her adımı olay olan, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Cadde
Galatasaray'da galibiyetin gizli kahramanını açıkladı! 'En iyi performansı'
Galatasaray'da galibiyetin gizli kahramanını açıkladı! 'En iyi performansı' Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Galatasaray, Adana Demirspor'u 86 ve 90+8'de bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda Okan Buruk'un hamleleri 3 puanı getirirken, genç yetenek performansıyla galibiyetin gizli kahramanı oldu. Usta kalem, genç futbolcuyla ilgili 'En iyi performansı' ifadelerine yer verdi.
2.04.2023 Galatasaray
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Destek mesajları alıyorum’  ‘Bir Küçük Gün Işığı’nda avukat Zerrin Yalman karakterini oynayan Cansu Senem, “Avukatlık çok kutsal ve önemli bir meslek” dedi...
24.12.2022 Cadde
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... Sercan Kısmet - Manzara ve eşsiz lezzet Rumelihisarı’ndaki İstanbul Hisar Cafe, eşsiz manzarası ve birbirinden enfes lezzetleriyle öne çıkıyor...
21.11.2022 Cadde
Arda Kural'dan eski günlere dönüş sinyali: Ben hazırım!
Arda Kural'dan eski günlere dönüş sinyali: Ben hazırım! 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla bir döneme damga vuran Arda Kural, psikolojik sorunların etkisiyle uzun süre özel hayatıyla gündeme gelmişti. Sıkıntılı günleri geride bırakan oyuncunun değişimi şaşırttı. Saçlarını kestiren Arda Kural'ın verdiği kilolar da dikkatlerden kaçmadı. "Ben hazırım" notuyla son halini paylaşan Kural'a sevenlerinden yorum yağdı.
8.11.2022 Cadde
Kömürlük’te eğlence
Kömürlük’te eğlence Açıldığı günden itibaren İstanbul’un kültür ve sanat hayatına olduğu kadar leziz mutfağı ile buluşma noktası olan SG Kömürlük, önceki akşam İstinye’deki yerinde dostları buluşturdu.
3.11.2022 Cadde
Aşk üçgeni
Aşk üçgeni Burak Bulut, Kurtuluş Kuş ve İrem Derici, ‘Alev Alev’ parçasına düet yaptı.
8.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 25 Kasım’da vizyonda! Emin Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi ‘Kurak Günler’, 25 Kasım’da vizyona girecek...
29.09.2022 Cadde
Hafızalardan silinmeyecek
Hafızalardan silinmeyecek Rubato, Bodrum Türkbükü’ndeki Üzüm Kızı’nda sahne aldı.
3.09.2022 Cadde
Ailece bir arada
Ailece bir arada Kemer Country Köy Meydanı’nda yer alan Corner Cafe, günün her saatinde cemiyet hayatından pek çok tanıdık simayı bir araya getiriyor.
20.04.2022 Cadde
Açılışta buluştular
Açılışta buluştular Göktürk’te ilk Alman Türk fırını ve pastanesi olarak hizmet veren Die Backerei adlı mekanın sahibi Merve Kadıoğlu, önceki gün Bebek şubesi açılışı onuruna davet verdi.
1.02.2022 Cadde
Dilara Aksüyek yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi!
Dilara Aksüyek yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi! Onur Bay ile olan ilişkisini bitirdikten sonra aşka kapılarını kapatan Dilara Aksüyek, Cihangir'de bir mekanın sahibi olan Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açtı. Aksüyek, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince, "Neden benimle konuşmadan görüntü alıyorsunuz?" diyerek sitem etti.
30.11.2021 Cadde
Mekanın sahibi İzmir Büyükşehir
Mekanın sahibi İzmir Büyükşehir Avrupa Hentbol Federasyonu Avrupa Kupası (EHF European Cup)’ta ve Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde İzmir’i başarıyla temsil eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, aldığı iyi sonuçlarla kendinden söz ettiriyor.
8.11.2021 Ege
Boğaz’da teklif
Boğaz’da teklif Bomonti’deki Vibe adlı mekanın sahibi Tuna Abbasoğlu, borsacı sevgilisi Çiğdem Kuşçu’ya evlenme teklifi yaptı.
8.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mekanın Sahibi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.