Melbourne

Melbourne

Son dakika Melbourne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Melbourne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Melbourne haber sayfamızda...

Melbourne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.982 melbourne haberi bulunmuştur.
Avustralya'da Tolgay Arslan kasırgası! Gol şov yaptı
Avustralya'da Tolgay Arslan kasırgası! Gol şov yaptı Avustralya Ligi ekiplerinden Melbourne City'de forma giyen deneyimli oyuncu, Perth Glory karşısında göz kamaştıran bir performans sergiledi.
14.04.2024 Dünyadan Futbol
Ne dinlesek
Ne dinlesek Nashville çıkışlı ikili yeni albümlerinde Beck ve Noel Gallagher’dan da destek alarak popüler rock şarkılarına imza atıyor. Fabiana Palladino’nun ‘80’ler etkisindeki ilk albümüne dikkat.
7.04.2024 Kültür Sanat
Zeynep Sönmez: En büyük hedefim Grand Slam kazanmak!
Zeynep Sönmez: En büyük hedefim Grand Slam kazanmak! Antalya’daki WTA turnuvasında çeyrek final oynayan son dönemin yükselen raketi Zeynep Sönmez, gözünü grad slamlere çevirdi. 21 yaşındaki tenisçi "En büyük hedefim Grand Slam kazanmak. En çok kazanmak istediğim ise Wimbledon" diye konuşuyor.
31.03.2024 Tenis
Luis Nani'den Volkan Demirel'e: Seni görmek güzel
Luis Nani'den Volkan Demirel'e: Seni görmek güzel Adana Demirsporlu Luis Nani, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Volkan Demirel ile ilgili paylaşımda bulundu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti Verstappen’in yarış dışı kaldığı sürprizlerle dolu Avustralya Grand Prix’sini Ferrari’den Carlos Sainz kazandı. İspanyol pilot apandisit ameliyatının ardından çıktığı pistte rüzgar gibi esti.
25.03.2024 Motor Sporları
Max Verstappen, Avustralya'da pole pozisyonunda!
Max Verstappen, Avustralya'da pole pozisyonunda! Max Verstappen, Formula 1'de sezonun ilk üç yarışında kazandığı 'pole' pozisyonunu Avustralya Grand Prix'sine de taşıdı.
23.03.2024 Motor Sporları
Formula 1'de Avustralya Grand Prix'si heyecanı
Formula 1'de Avustralya Grand Prix'si heyecanı Formula 1’de hafta sonu Avustralya Grand Prix'si koşulacak. Sıralama turları yarın TSİ 08.00, yarış ise 24 Mart Pazar günü TSİ 07.00'de başlayacak.
22.03.2024 Motor Sporları
İstatistik paylaşıldı! THY Avrupa ortalamasının iki katı güvenli
İstatistik paylaşıldı! THY Avrupa ortalamasının iki katı güvenli Yabancı sivil havacılık kuruluşları tarafından Türk Hava Yolları’nın 62 uçağına emniyet (SAFA) denetimi yapıldı.
14.03.2024 Gündem
Hasan Can Kaya'dan Avustralya çıkarması!
Hasan Can Kaya'dan Avustralya çıkarması! Dünya turnesi kapsamında Sidney ve Melbourne'de hayranlarının karşısına çıkan komedyen Hasan Can Kaya, ekibiyle birlikte Avustralya’nın turistik yerlerini de ziyaret etti.
7.03.2024 Cadde
THY, Avustralya’ya açıldı
THY, Avustralya’ya açıldı Türk Hava Yolları, 2024-25 sezonundan itibaren Melbourne Victory futbol kulübünün üç yıl boyunca ana sponsoru oldu. Anlaşma ile ilgili konuşan Bolat, “Birçok branşta spor kulübü desteklemek bizim için geleneksel hale geldi” dedi.
5.03.2024 Diğer
THY, Asya-Pasifik bölgesinde güçleniyor
THY, Asya-Pasifik bölgesinde güçleniyor Türk Hava Yolları (THY), dünyanın 6’ncı kıtası Avustralya’ya uçuşlara başladı.
3.03.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı Türk Hava Yolları, Melbourne seferleri başladı. Melbourne yapılan ilk uçuşa katılan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Sidney uçuşları için görüşmelerin sürdürdüğünü ve yıl sonuna kadar buraya da seferlere başlayabileceklerini söyledi.
1.03.2024 Gündem
Dr. Marwa Al-Sabouni: Mimarinin davranışlarımızı yönlendirme gücü vardır; inşa ettiğimiz şey kimliğimizi dönüştürür...
Dr. Marwa Al-Sabouni: Mimarinin davranışlarımızı yönlendirme gücü vardır; inşa ettiğimiz şey kimliğimizi dönüştürür... İstanbulSMD’nin düzenlediği “Mimarlık Ne İşe Yarar” konferansı için İstanbul’a gelen Suriyeli mimar, yazar ve yayıncı Dr. Marwa AlSabouni ile dünya çapında ses getiren kitaplarını, mimarlığın ve şehirlerin savaş ve çatışmalardaki rolünü, yıkımına tanıklık ettiği kadim şehir Humus’taki gözlemlerini ve kentlerin yeniden inşasındaki olası riskleri konuştuk.
26.02.2024 Mimarlık
City Football Group ile Başakcity hamlesi!
City Football Group ile Başakcity hamlesi! İstanbul Başakşehir ile City Football Group futbol odaklı iş birliği anlaşması imzaladı. Manchester City’nin de sahibi olan CFG, Başakşehir’e uzun dönemli futbol stratejisi, oyuncu tarama, akademi ve transferde destek verecek.
19.02.2024 Basaksehir
6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü anısına! Antiokheia’dan Antakya’ya depremler
6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü anısına! Antiokheia’dan Antakya’ya depremler 6 Şubat depremleri, Hatay’ın tarih boyunca yaşadığı onlarca yıkıcı depremden yalnızca biri. Tarihteki bu depremlerin ardından bölgede her defasında yerleşimlerin kurulması ise felaketlerin bu toprakların kaderinde bereket ve güzelliklerle birlikte var olmasından...
19.02.2024 Arkeoloji
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti City Football Group (CFG) ve İstanbul Başakşehir FK (IBFK) futbol odaklı iş birliği anlaşması imzaladılar.
18.02.2024 Basaksehir
Alp Ustaoğlu yazdı: Avustralya Açık’ın bize anlattıkları!
Alp Ustaoğlu yazdı: Avustralya Açık’ın bize anlattıkları! Bu seneki turnuva geleceğe yönelik pek çok göstergeyi içermesi açısından da ayrıca önemliydi. Örneğin erkeklerde de kadınlar tenisinde olduğu gibi daha sürprizli ve sonu tahmin edilemez turnuvalara hazır olmak gerekiyor. Kadınlar şampiyonu Sabalenka ise Melbourne’de Serena sonrası yeni bir tekli dominasyonu başlatmış olabilir.
4.02.2024 Diğer
Avustralya'da konut değer artışı sürdü
Avustralya'da konut değer artışı sürdü Avustralya'da konutların değeri artışı 2024 yılının ilk ayında da devam etti.
1.02.2024 Uzmanpara
Avustralya Açık'ta Djokovic'e büyük şok! Sinner finale yükseldi
Avustralya Açık'ta Djokovic'e büyük şok! Sinner finale yükseldi Avustralya Açık'ta 4 numaralı seribaşı Jannik Sinner, tek erkeklerin dünya 1 numarası Novak Djokovic'i 3-1 yenerek finale yükseldi.
26.01.2024 Tenis
Zeynep Sönmez WTA'da ana tabloya yükseldi
Zeynep Sönmez WTA'da ana tabloya yükseldi Milli raket, WTA'de ana tabloya yükselen ikinci Türk kadın sporcu oldu.
24.01.2024 Tenis
ÖZEL | Efsane tenisçi Boris Becker'den Galatasaray'a övgü! 'Bayern Münih kadar iyiydi'
ÖZEL | Efsane tenisçi Boris Becker'den Galatasaray'a övgü! 'Bayern Münih kadar iyiydi' Kariyerinde 6 Grand Slam, 1 olimpiyat şampiyonluğu bulunan, bir dönem dünya 1 numarası olan efsane raket Boris Becker, Galatasaray'ı Skorer'e değerlendirdi. Bayern Münih karşısında sarı-kırmızılıları izlediğini dile getiren tenis efsanesi, Cim Bom'un performansını ve tribünlerdeki atmosferi övdü.
23.01.2024 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Melbourne'de gençlik patlaması!
Alp Ustaoğlu yazdı: Melbourne'de gençlik patlaması! Avustralya Açık Tenis Turnuvası’na bu sezon genç raketler damga vurdu. Mirra Andreeva (16), Coco Gauff (19), Maria Timofeeva (20), Qinwen Zheng (21), Marta Kostyuk (21) yoluna devam ederken, dünya 1 numarası Swiatek’i eleyen Linda Noskova şu ana kadar ki en büyük sürprizi yaptı.
21.01.2024 Tenis
Martta Avustralya’ya uçacak
Martta Avustralya’ya uçacak Bugüne kadar yolcularını 5 kıtada 129 ülke ve 345 uçuş noktasına ulaştıran Türk Hava Yolları (THY), 15 Mart itibariyle 6’ncı kıtada Avustralya’nın Melbourne kentine uçuşlara başlıyor.
20.01.2024 Ekonomi
THY'nin Avustralya'nın Melbourne kentine uçuşları başlıyor
THY'nin Avustralya'nın Melbourne kentine uçuşları başlıyor Bugüne kadar yolcularını 5 kıtada 129 ülke ve 345 uçuş noktasına ulaştıran Türk Hava Yolları (THY), 15 Mart itibariyle 6'ncı kıtada Avustralya'nın Melbourne kentine uçuşlara başlıyor.
19.01.2024 Ekonomi
Avustralya'da tüketici güveni yıla kötü başladı
Avustralya'da tüketici güveni yıla kötü başladı Avustralya'da tüketici güveni 2024 yılına kötü bir başlangıç yaptı.
16.01.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Melbourne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.