Futbol tarihinin en şanssız futbolcusu!
Futbol tarihinin en şanssız futbolcusu! Avustralya ekiplerinden Central Coast Mariners forması giyen defans oyuncusu Storm Roux, Melbourne Heart ile oynanan maçta 1 pozisyonda 3 yerinden birden sakatlandı. Melbourne atağında topun önüne atlayan Roux'un ayağı kırılırken, aynı zamanda bileği burkuldu ve omzu çıktı.
23.02.2016 Futbol
Müthiş gole çok özel kutlama!
Müthiş gole çok özel kutlama! Avustralya A-Lig'in 20. haftasında sahasında Melbourne Heart'ı konuk eden Central Coast Mariners sahadan Fabio Ferrera'nın golü ile 1-0 galip ayrıldı.
10.03.2015 Futbol
Harika frikik organizasyonu galibi belirledi
Harika frikik organizasyonu galibi belirledi Avustralya A-Lig'in 20. haftasında sahasında Melbourne Heart'ı konuk eden Central Coast Mariners sahadan Fabio Ferrera'nın golü ile 1-0 galip ayrıldı.
8.03.2015 Futbol
Melbourne derbisinde Berisha şov!
Melbourne derbisinde Berisha şov! Avustralya A Lig'te Melbourne derbisinde Melbourne Victory sahasında Melbourne Heart'ı 5-2 mağlup etti. Ev sahibi ekipte Arnavut oyuncu Besart Berisha'nın hat-trick ile yıldızlaştığı maçta Archie Thompson'da attığı 2 golle galibiyette önemli pay sahibi oldu. Heart'ta David Villa'nın 90 dakika forma giydiği maçta Rob Wielaert ve Jason Hoffman'ın golleri mağlubiyeti engelleyemedi.
25.10.2014 Futbol
Kewell son maçından mağlup ayrıldı
Kewell son maçından mağlup ayrıldı Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Avustralyalı yıldız Harry Kewell son maçında Melbourne Heart forması ile Wester Sydney Wanderers karşısına çıktı. Futbola veda eden Kewell son maçından 3-2 mağlup ayrıldı.
12.04.2014 Futbol
Ve Kewell son maçına çıktı
Ve Kewell son maçına çıktı Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Avustralyalı Harry Kewell profesyonel futbolculuk kariyerine bugün son noktayı koydu.   Oyunculuğunun son yıllarını ülkesinde Melbourne Heart formasıyla geçiren Harry Kewell kariyerinin son maçında 3-2'lik bir yenilgi aldı. Taraftarın büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Kewell duygusal dakikalar geçirdi.
12.04.2014 Futbol
Kewell Galatasaray'da sakat sakat oynamış
Kewell Galatasaray'da sakat sakat oynamış Galatasaray’a İngiltere’den gelen Harry Kewell, “Sakatlıklardan dolayı Liverpool’dayken futbolu bırakmayı düşünmüştüm” dedi
30.06.2020 Galatasaray
Katliam gibi faul!
Katliam gibi faul! Avustralya A-Lig'inde Brisbane Roar ve Melbourne Heart arasında oynanan maçta Besart Berisha'nın kaleciye yaptığı hareket izleyenlerinin bile canını yaktı...
28.03.2014 Futbol
Kewell'dan inanılmaz kötü bir penaltı!
Kewell'dan inanılmaz kötü bir penaltı! Eski Galatasaraylı Harry Kewell ükesinde formasını giydiği Melbourne Heart ile Sydney karşısında kullandığı penaltı ile gündeme oturdu.
23.05.2014 Futbol
Kewell'ın yeni takımı Melbourne Heart
Kewell'ın yeni takımı Melbourne Heart G.Saray'da forma giydiği dönemde taraftarın sevgilisi olan Avusturalyalı oyuncu Harry Kewell'ın yeni takımı belli oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol