Melek

Melek

Son dakika melek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan melek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan melek haber sayfamızda...

Melek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.079 melek haberi bulunmuştur.
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toprak kaymasının yaşandığı alanda tahliye edilen bina sayısı 24'e yükselmiştir. Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir" ifadelerine yer verildi.
19.04.2024 Gündem
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı Büyükçekmece'de yağışlı hava nedeniyle yoldan çıkan İETT otobüsü, bariyerlere çarptı. Kazada, 1 kişi hafif yaralanırken trafiğe kapatılan yol otobüsün kaldırılmasının ardından normale döndü.
19.04.2024 Gündem
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu Samsun'da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında 'alacak-verecek' anlaşmazlığı yaşandı. İş ortağı Harun Sipahi (27) ile en son beraber olduğu ve akabinde kaybolduğu tespit edilen Muhammet Tuncel ölü bulundu.
19.04.2024 Gündem
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda Yalova’da 12 nisan tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrasında 5 günlük yaşam savaşını kaybeden 22 yaşındaki Melek Karakaş, organlarını bağışlayarak 4 cana umut olmuştu. Organları Ankara, Bursa ve Çanakkale’de hastalara ulaştırılan Melek, sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Gündem
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı!
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı! Daha sonra 'Dünya Güzeli' ünvanını elde eden Azra Akın'ın birinci, Seçkin Piriler'in ikinci seçildiği 1998 Elite Model Look'a katılan isimlerden biri de Tuba Ünsal olmuştu. Şimdilerde ünlü bir oyuncu olan Ünsal, adından ilk kez söz ettirmeyi başardığı yarışmaya dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.
18.04.2024 Cadde
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak Yalova-Bursa karayolunda otomobille çarpışan motosiklette bulunan ve kazada ağır yaralanan üniversite öğrencisi Melek Karakaş (21), tedavi gördüğü hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kazadan 3 gün önce organ bağışında bulunduğu ortaya çıkan Melek Karakuş’un organları birçok hastaya umut olacak.
18.04.2024 Gündem
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, dört yıl önce hayatını kaybetmişti. Şallı, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla minik oğlunu andı.
17.04.2024 Cadde
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
Şırnak'ta korkunç kaza! Kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı
Şırnak'ta korkunç kaza! Kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı Şırnak’ın Uludere ilçesinde kontrolden çıkıp dereye düşen araçtaki 5 kişiden 4’ü hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
16.04.2024 Gündem
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay Sakarya’nın Hendek ilçesinde babası ile üvey annesini silahla öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yaşındaki kardeşinin ise kan donduran katliamla ilgili sözleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
'Atatürk en büyük zaafım' dedi, hakaret edenle uzlaşmadı
'Atatürk en büyük zaafım' dedi, hakaret edenle uzlaşmadı Tartıştığı veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i darbedip, ona ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakarette bulunmaktan tutuklanan Bülent Yılmaz hakkındaki dosya uzlaştırmaya gitti. Şahin uzlaşmayı reddederek açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Gündem
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu!
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu! U16 Kız Milli Futbol Takımı, UEFA WU16 Dostluk Turnuvası'nın açılış maçında ABD'ye 2-0 mağlup oldu.
12.04.2024 Futbol
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finalde avantajı kullanamadı!
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finalde avantajı kullanamadı! EuroCup Women'da final serisi 2'nci maçında London Lions, Beşiktaş BOA'yı 81-70 mağlup etti. Bu sonucun ardından EuroCup Women'da şampiyon London Lions oldu.
10.04.2024 Basketbol
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü!
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! Sakarya’nın Hendek ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de yaralandığı aile katliamına ilişkin yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan aynı ailenin kızlarının da 12 sene önce hamileyken eski eşi tarafından silahla öldürüldüğü belirtildi.
10.04.2024 Haberler
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! İşte katliamın nedeni
Bir kardeş üvey anne ve babasını, diğer kardeş ise ağabeyini öldürdü! İşte katliamın nedeni Sakarya’nın Hendek ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de yaralandığı aile katliamına ilişkin yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan aynı ailenin kızlarının da 12 sene önce hamileyken eski eşi tarafından silahla öldürüldüğü belirtildi.
10.04.2024 Gündem
Dehşet evi! Aile içindeki kavgada 3 kişi hayatını kaybetti yakınları sinir krizi geçirdi
Dehşet evi! Aile içindeki kavgada 3 kişi hayatını kaybetti yakınları sinir krizi geçirdi Sakarya’nın Hendek ilçesinde bayram öncesi aile içinde çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Yaşanan dehşet olayla ilgili detaylar ortaya çıktı.
9.04.2024 Gündem
Sanat dünyasına bahar geldi
Sanat dünyasına bahar geldi Bahar sanat dünyasına sergilerle geldi… Nisan ayı özel ve karma sergiler ile sanat fuarlarına sahne olacak.
7.04.2024 Kültür Sanat
9 günlük tatil göçü!
9 günlük tatil göçü! Ramazan Bayramı tatilinin dokuz güne çıkmasının ardından dün otogarlar, havalimanları ve yollarda yoğunluk arttı. Yollarda trafik denetimleri de üst seviyeye çıkarılırken, yoğunluğun bayramın ilk güne kadar süreceği tahmin ediliyor.
7.04.2024 Gündem
Mini dizilik bir girişim macerası
Mini dizilik bir girişim macerası Paylaşımlı bir ofis alanı yaratma hayaliyle başlayan, değeri milyarlarca dolara yükselen WeWork sonra inişe geçerek nasıl mini dizi ve kitap konusu oldu, birlikte inceleyelim...
5.04.2024 Milliyet Executive
En dijital bavul ticareti
En dijital bavul ticareti Bavullardaki boş yerlere kargo yerleştiren yerli startup Pabbler 20 bin yolcuyu kurye yaptı. Kurucusu Ceren Süngü 1.2 milyon yolcuya ulaşarak yıllık 100 milyon dolar ciro hedefi olduğunu söylüyor.
5.04.2024 Milliyet Executive
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
2024 Kadir Gecesi Tarihi: Kadir Gecesi Hangi Güne Denk Geliyor? Kadir Gecesi Namazı, Duası, Tesbihleri ve Zikirleri
2024 Kadir Gecesi Tarihi: Kadir Gecesi Hangi Güne Denk Geliyor? Kadir Gecesi Namazı, Duası, Tesbihleri ve Zikirleri İslam dünyası için en kutsal gece olarak kabul edilen Kadir Gecesi Ramazan ayı içerisinde idrak edilecek. Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gece olarak bilinen Kadir Gecesinin hangi güne denk geldiği ise merak konusu. Peki Kadir Gecesi hangi güne denk geliyor? Kadir Gecesi namazı, duası, tesbihleri ve zikirleri nelerdir? 2024 Kadir Gecesi tarihine dair detaylar.
4.04.2024 Bilgi Rehberi
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Furkan suresi, Kur’an-ı Kerim’in 25.suresidir. Sure toplam 77 ayetten oluşmaktadır.
4.04.2024 Sureler
Cin Suresi Okunuşu ve Anlamı: Cin Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Cin Suresi Okunuşu ve Anlamı: Cin Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Cin Suresi, içeriği bakımından Kur’an-ı Kerim’de yer alan diğer surelerden oldukça farklılık göstermektedir. Bu bağlamda sure içerisinde genellikle cin kabilesinden bahsedilmektedir. Surenin ismi de bu içeriğinden gelmektedir. Cin Suresi, Mekke devrinde; Araf Suresi ile Yasin Suresi’nin arasında tebliğ olunmuştur. Kur’an-ı Kerim’de 72. sırada bulunan Cin Suresi toplamda 28 ayet-i kerimeden meydana gelmektedir. Her türlü manevi rahatsızlığa ve düşmanlığa karşı, nazar ve şeytanın şerrinden korunmak için Cin Suresi’nin okunması tavsiye edilmektedir. Bu bağlamda Cin Suresi oldukça faziletli bir kelam olarak bilinmektedir. Cin Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, tefsiri, diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Popstar Mehtap Yılmaz'ın acı günü! 'Oğlum melek oldu'
Popstar Mehtap Yılmaz'ın acı günü! 'Oğlum melek oldu' 2006 - 2009 yılları arasında ekranlarda yayınlanan, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda oturduğu Popstar Alaturka programı ile hafızalara kazınan ve şimdilerde de geniş bir kitlesi olan Mehtap Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yürekleri burktu.
5.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Melek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.