Melis İşiten

Melis İşiten

Son dakika Melis İşiten haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Melis İşiten gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Melis İşiten haber sayfamızda...

Melis İşiten

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 156 melis işiten haberi bulunmuştur.
Paylaşımlarıyla tepki toplamıştı! Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk pozları
Paylaşımlarıyla tepki toplamıştı! Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk pozları Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyanın diline düşmüştü. Ünlü oyuncu gelen tepkiler sonrası özür dilemişti. Kaygılaroğlu, son olarak sevgilisiyle verdiği romantik pozlarını paylaştı.
18.04.2024 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu'na tepki yağdı! Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay oldu
Uraz Kaygılaroğlu'na tepki yağdı! Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay oldu Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Sergide yer alan eserlerde başı kesik bir kadının yer alması tartışma konusu oldu. Tepkilerin odağındaki Kaygılaroğlu, "Herkesten özür diliyorum" dedi.
18.04.2024 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu aşkını ilan etti: Evet, 'hayırlı olsun' diyelim!
Uraz Kaygılaroğlu aşkını ilan etti: Evet, 'hayırlı olsun' diyelim! Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu (36), son dönemde fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour'la (28) yeni bir aşka yelken açtığı iddiasıyla magazin gündeminde yer alıyor. Melis İşiten'den beş yıl önce boşanan bir çocuk babası oyuncudan, özel hayatıyla ilgili açıklama geldi.
28.03.2024 Cadde
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ortalığı birbirine kattılar
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ortalığı birbirine kattılar Nesrin Cavadzade, önceki gün Etiler göbeğinde yeni sevgilisiyle görüntülendi. Bir mekanın cam kenarında birbirine romantik bakışlarla kimseyi aldırış etmeyen sevgililer görüntülenince ortalığı birbirine kattı.
26.02.2024 Cadde
“Kızımdan her gün çok şey öğreniyorum”
“Kızımdan her gün çok şey öğreniyorum” Bugünlerde “Zaten” ile herkesi sohbete çağırıyor Melis İşiten. Martta da yeniden sahnelere dönmek için gün sayıyor. İşiten, kızı Ada ile olan ilişkisi içinse ”Ebeveyn egosu ile ben ona öğretiyorum diyemem asıl ben ondan her gün çok şey öğreniyorum,” diyor.
10.02.2024 Pazar
'İki böbreğimi birden veririm duygusunun aşk olduğunu Barış'la anladım'
'İki böbreğimi birden veririm duygusunun aşk olduğunu Barış'la anladım' Oyuncu Gupse Özay, meslektaşı Melis İşiten'in YouTube programına konuk oldu. Aşk hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü isim, önceden bu duyguyu 'kimyasal problem' olarak tanımlarken; eşi Barış Arduç'la tanıştıktan sonra her şeyin değiştiğini anlattı.
3.02.2024 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu'nun dedesi hayatın kaybetti! 'Tanıdığım en kıyak insandın'
Uraz Kaygılaroğlu'nun dedesi hayatın kaybetti! 'Tanıdığım en kıyak insandın' Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından dedesi Hasan Kaygılaroğlu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı. Babasını çocukken kaybeden ve dedesinin yanında büyüyen Kaygılaroğlu, duygusal bir mesajla dedesine veda etti.
1.02.2024 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu ile Sayna Soleimanpour aşk mı yaşıyor? İddiaları güçlendiren paylaşımlar!
Uraz Kaygılaroğlu ile Sayna Soleimanpour aşk mı yaşıyor? İddiaları güçlendiren paylaşımlar! Şimdilerde 'Sakla Beni' adlı yapımla ekranlara gelen ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İkiliden bu söylentileri güçlendiren paylaşımlar geldi.
13.01.2024 Cadde
Gökhan Özoğuz ile kızı Ayşe aynı filmde
Gökhan Özoğuz ile kızı Ayşe aynı filmde Rock müzik grubu Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'un kızı oyuncu oldu. Müzisyen kimliğinin yanı sıra oyunculuk kariyeriyle de tanınan Özoğuz, 'Kardeş Takımı' adlı film için ilk kez kızı Ayşe ile kamera karşısına geçti.
6.01.2024 Cadde
Didem Soydan'dan takipçisine cevap! 'Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum'
Didem Soydan'dan takipçisine cevap! 'Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum' "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, kıyafetleriyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
16.12.2023 Cadde
Murat Boz teknede görüntülenmişti! 'Sütyen markasından teklif aldım'
Murat Boz teknede görüntülenmişti! 'Sütyen markasından teklif aldım' Spora olan düşkünlüğüyle bilinen ve fit vücuduyla dikkat çeken Murat Boz, şimdiki halinin aksine 2012 yazında tatil sırasında teknede çekilen fotoğrafları ile uzun süre magazin gündeminden düşmemişti. Ünlü popçu, kilo aldığı günlerde büyüyen göğüsleri nedeniyle yaşadıklarını anlattı ve çarpıcı bir itirafta bulundu.
16.12.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçilerini gülümseten yanıt! 'Bu renk pantolon yasaklansın'
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçilerini gülümseten yanıt! 'Bu renk pantolon yasaklansın' Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada gündem olan tulum oyunuyla ilgili takipçlerinin yorumlarına yanıt verdi. Kaygılaroğlu, 'Bu renk pantolon yasaklansın' dedi.
8.12.2023 Cadde
Melis İşiten'den Uraz Kaygılaroğlu açıklaması: Bu kadar aşık olup bu kadar yüksek gidemezdi!
Melis İşiten'den Uraz Kaygılaroğlu açıklaması: Bu kadar aşık olup bu kadar yüksek gidemezdi! Oyuncu Melis İşiten; tiyatro ekibiyle birlikte geçirdiği ölümlü trafik kazasının ardından değişen hayatını ve boşandığı eşi Uraz Kaygılaroğlu ile ilişkisini ilk kez anlattı. "Bir yerde patlayacağız diye bekliyorduk" diyen İşiten, itiraflarıyla dikkat çekti.
1.12.2023 Cadde
Köy inşa edildi
Köy inşa edildi Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu ve Melis İşiten’in başrolünü paylaştığı ‘Arap Kadri ve Tarzan’, 15 Aralık’ta vizyona girecek.
1.12.2023 Cadde
Didem Soydan: 52 bin kişiyi engelledim, gitsinler diye üstüne para vereceğim neredeyse!
Didem Soydan: 52 bin kişiyi engelledim, gitsinler diye üstüne para vereceğim neredeyse! "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, Instagram sayfasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Cadde
Didem Soydan'dan takipçisine cevap: İnsanlar yeteri kadar kötü oyunculuğa maruz kalıyor!
Didem Soydan'dan takipçisine cevap: İnsanlar yeteri kadar kötü oyunculuğa maruz kalıyor! "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaştı. Bir takipçisinden gelen 'oyunculuk' yorumuna kayıtsız kalamayan model, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
4.11.2023 Cadde
İddialı pozlarıyla çok konuşulan Didem Soydan: Yorumlara alıştım!
İddialı pozlarıyla çok konuşulan Didem Soydan: Yorumlara alıştım! "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, geçtiğimiz gün Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum günü partisine katıldı. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü manken, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğrafları hakkında konuştu.
29.10.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu: İlk oyundan sonra gece uyuyamadım!
Uraz Kaygılaroğlu: İlk oyundan sonra gece uyuyamadım! 'Aşık Shakespeare'in başrol oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ile Nezaket Erden, önceki gün basının karşısına çıktı. İlk kez tiyatro oyununda yer alan Kaygılaroğlu, "Sahne alkışı almak şahane" diyerek heyecanını paylaştı.
20.10.2023 Cadde
Didem Soydan'dan iddialı poz! 'Türkiye'nin tek top modeli'
Didem Soydan'dan iddialı poz! 'Türkiye'nin tek top modeli' Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Ayna karşısında çektiği fotoğrafını paylaşan ünlü isme, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
16.10.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yeniden mi? Melis İşiten açıkladı
Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yeniden mi? Melis İşiten açıkladı Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten, önceki gün kızı Ada'yla birlikte galada görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Melis İşiten, sürekli haklarında çıkan tekrar barıştıklarına dair iddialara yanıt verdi.
6.10.2023 Cadde
Didem Soydan estetiksiz okul yılları halini paylaştı
Didem Soydan estetiksiz okul yılları halini paylaştı Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan' sosyal medya hesabından okul yıllığında yer alan fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Soydan'ın estetiksiz hali dikkat çekti.
5.10.2023 Cadde
'Arap Kadri ve Tarzan' filmi sete çıktı
'Arap Kadri ve Tarzan' filmi sete çıktı 70 ve 80’li yıllarda Fırt dergisinde yayınlanan, Tekin Aral ve Latif Demirci'nin unutulmaz karikatürleri 'Arap Kadri' ve 'Tarzan' sinema filmi oluyor.
4.10.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi
Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı videoyla birlikte aşk iddialarını gündeme getirmişti. Hakkında sürekli Cavadzade ile aşk haberi çıkan ve eski eşi Melis İşiten ile tekrardan barışacağıyla gündeme gelen Kaygılaroğlu, iddialara son noktayı koydu.
28.09.2023 Cadde
Didem Soydan sarılar içinde! 'Papatya kadar güzel'
Didem Soydan sarılar içinde! 'Papatya kadar güzel' Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Vücudunu saran, sarı elbisesiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
22.09.2023 Cadde
Ecem Karavus: Ailemden 50 gündür psikolojik ve ekonomik şiddet görüyorum
Ecem Karavus: Ailemden 50 gündür psikolojik ve ekonomik şiddet görüyorum Yıllar önce rol aldığı Pis Yedili dizisiyle tanınan genç oyuncu Ecem Karavus, bir video çekerek ailesinden psikolojik şiddet gördüğünü itiraf etti. "Aile içi psikolojik ve ekonomik şiddetin çok kötü bir örneğini yaşıyorum. 50 gündür kişisel eşyalarıma ve engelli kedilerime ulaşamıyorum" diyen oyuncuya, ünlü isimlerden destek yorumları yağdı.
10.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Melis İşiten ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.