Melo

Melo

Son dakika melo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan melo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan melo haber sayfamızda...

Melo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.613 melo haberi bulunmuştur.
Galatasaray-Pendikspor maçının VAR hakemi Daniele Paterna oldu
Galatasaray-Pendikspor maçının VAR hakemi Daniele Paterna oldu Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Siltaş Yapı Pendikspor, RAMS Park'ta karşılaşacak. Karşılaşmanın VAR hakemi İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Paterna oldu.
21.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiakos'a normal süresini 1-0 galip tamamladığı maç sonucunda penaltılarla elendi. Avrupa'da temsilcimizin kalmaması sonrası takımlarımızın UEFA ülke puanına yaptığı katkılar netleşti. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Galatasaray
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı!
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı! Konfreans Ligi'de Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarla kaybettiv- ve turnuvaya veda etti. Mücadele sonrası Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan paylaşım geldi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Alanyaspor - Galatasaray maçının yabancı VAR hakemi belli oldu
Alanyaspor - Galatasaray maçının yabancı VAR hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bugün oynanacak Corendon Alanyaspor - Galatasaray maçının Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Portekizli Fabio Melo oldu.
15.04.2024 Galatasaray
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
15.04.2024 Diğer
TFF'den VAR'da yabancı hakem kararı!
TFF'den VAR'da yabancı hakem kararı! Trendyol Süper Lig’de yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) dönemi başlıyor. TFF bu hafta oynanacak Ankaragücü-Gaziantep FK, Karagümrük-Fenerbahçe ve Alanyaspor-Galatasaray maçlarında yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağını resmen açıkladı.
13.04.2024 Süper Lig
Süper Lig tarihinde bir ilk! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının yabancı VAR hakemleri belli oldu
Süper Lig tarihinde bir ilk! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının yabancı VAR hakemleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu'nun kritik maçlarda yabancı VAR hakemlerinin görev alacağını açıklamasının ardından Portekiz'den çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev alacak yabancı VAR hakemleri belli oldu.
12.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı İspanyol gazetesi, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası sarı-lacivertlilerin ligden çekilme ihtimaline ve başka ligde yarışma ihtimalini değerlendirdi.
28.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi...
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi... Galatasaray'daki kariyerinde şampiyonluklar yaşayan ve ve kariyerini Brezilya temsilcisi Fluminense'de sürdüren Felipe Melo, geçtiğimiz günlerde cezaevinden çıkan Dani Alves'i hedef aldı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi Ümit Milli Takım’ın İtalya ile 1-1 berabere kaldığı maçta çok sayıda scoutun tribünde yer aldığı ve Semih Kılıçsoy’u izlediği belirlendi. Napoli, Juventus, Milan, Inter ve Roma’ya bağlı yetenek avcılarının 18 yaşındaki Beşiktaşlı golcünün performansından etkilendikleri öğrenildi.
28.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ekonomik sıkıntılara vurgu yaptı, “Artık deniz bitti! Kulüplerin gelirleri yarı yarıya düşerken borçlar kat be kat arttı” ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda Fenerbahçe’nin yıldızı Edin Dzeko, Türkiye’de olduğu gibi milli takımda da farkını kanıtladı, en skorerler listesinde ilk 10’a girmeyi başardı.
28.03.2024 Fenerbahçe
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda'
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda' Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, taciz cezasından dolayı tutuklanan ve kefaletle serbest bırakılan Dani Alves ile ilgili konuştu.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta Aboubakar kararını duyurdu | 'Quaresma'dan rica ediyorum futbolu bıraksın'
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta Aboubakar kararını duyurdu | 'Quaresma'dan rica ediyorum futbolu bıraksın' Beşiktaş Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında Konyaspor'u konuk edecek. Gazeteci Serdar Sarıdağ karşılaşma öncesi Skorer'in canlı yayınında siyah-beyazlı takımdaki son gelişmeleri aktardı.
19.02.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de sezon sonu ayrılık! Haziran'da sözleşmesi bitecek yıldıza şimdiden talip oldular
Fenerbahçe'de sezon sonu ayrılık! Haziran'da sözleşmesi bitecek yıldıza şimdiden talip oldular Fenerbahçe'de süre aldığında önemli işlere imza atan yıldız oyuncunun mukavelesi sezon sonu bitiyor. Fransız ekibinin sarı-lacivertli oyuncuyu yaz transfer döneminde renklerine katmak menajeriyle görüşme yaptığı öğrenildi.
19.02.2024 Fenerbahçe
Ancelotti'den Arda Güler'e: Ben delirmedim! Senin görevin bu
Ancelotti'den Arda Güler'e: Ben delirmedim! Senin görevin bu Real Madrid'in Rayo Vallecano ile oynadığı karşılaşmada 87. dakikada oyuna giren Arda Güler uzatma dakikaları da dahil olmak üzere toplamda 9 dakika sahada kaldı. Carlo Ancelotti, Arda Güler'in pozisyonunu değiştirdi ve yapması gerekenleri anlattı.
19.02.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'dan Muslera'ya yeni teklif! Kararını verdi
Galatasaray'dan Muslera'ya yeni teklif! Kararını verdi Galatasaray'da Fernando Muslera'nın geleceği belirsizliğini koruyor. Muslera, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifi konusunda karar verdi.
19.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto!
Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto! Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Galatasaray'dan maç esnasında İlber Ortaylı paylaşımı geldi.
19.02.2024 Galatasaray
Osman Şenher'den Ankaragücü - Galatasaray maçı sonrası tepki: Hiç yakışmadı
Osman Şenher'den Ankaragücü - Galatasaray maçı sonrası tepki: Hiç yakışmadı Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Ankaragücü karşısında rahat bir skorla maçı 3-0 kazanmasını bildi. Spor yazarları sarı-kırmızılı takımın yeni transferine tam not verdi. Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'nun oyunu eleştirildi.
19.02.2024 Galatasaray
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu için olay paylaşım!
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu için olay paylaşım! Galatasaray, deplasmanda MKE Ankaragücü'nü mağlup etti. Müsabaka sonrasında Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu ile ilgili paylaşım geldi.
19.02.2024 Galatasaray
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi Dünya üzerinde en çok sahiplenen hayvanların başında kedi köpek gelse de muhabbet kuşu, hamster ve balık bakanlar da bulunuyor. Sevimli halleri, dostane yaklaşımları ile aile bireyi haline gelen bu hayvanlara ne isim vereceği konusunda sahipler kararsız kalıyor. Hayvanın türüne, rengine ve karakteristik özelliğine göre verilebilecek birbirinden güzel hayvan isimleri bulunuyor. En güzel, karizmatik, komik ve eğlenceli havan isimleri listesine sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
İngiltere'den basketbolda vize ayıbı!
İngiltere'den basketbolda vize ayıbı! İngiltere oyuncularına vize vermeyince, Bursa Uludağ takımı Londra deplasmanına beş basketbolcuyla gitti. Antrenörü, yedek oyuncusu olmadan London Lions karşısına çıkan yeşil-beyazlılar, fark yiyerek elendi.
23.12.2023 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Melo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.