Meltem

Meltem

Son dakika meltem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meltem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meltem haber sayfamızda...

Meltem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.265 meltem haberi bulunmuştur.
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı ‘Boya katkı maddesi ve kozmetikte kullanılacak’ beyanıyla Çin’den ithal edilen ancak şişelenerek bitki koruma ürünü haline getirilen 20 ton yasaklı maddeyi Tarım ve Orman Bakanlığı yakaladı.
24.04.2024 Ekonomi
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart
DSİ: Suda uzun dönemli plan şart Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün, 2024-2028 Stratejik Planı’nda, iklim değişikliğinin Türkiye’nin su kaynakları üzerindeki etkilerine işaret edilerek, “uzun dönemli eylem planları” hazırlanması gerektiği vurgulandı.
23.04.2024 Ekonomi
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
100 milyon liralık ‘Red’ fırsatı yolda
100 milyon liralık ‘Red’ fırsatı yolda Opet, İspark, Havaist gibi markalarla sözleşmelerini yenileyen, marka ayrıcalıklarına Migros, BigChefs, SushiCo ve Les Benjamins gibi iş ortaklarını ekleyen Vodafone Red’in, müşterilerine toplamda 100 milyon TL’nin üzerinde değer yaratmayı hedeflediği duyuruldu.
20.04.2024 Ekonomi
Eşini ve babasını öldürüp, annesini yaraladı! Katil damadın ifadesi ortaya çıktı
Eşini ve babasını öldürüp, annesini yaraladı! Katil damadın ifadesi ortaya çıktı Bolu’da Meltem Zengin (35), çalıştığı fabrikadaki mesaisinin ardından gittiği babasının evinde sorunlar yaşadığı eşi Serkan Zengin’in (36) saldırısına uğradı. Damat Zengin, eşi ile kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i (63) öldürüp, kayınvalidesi Emine Doğanyiğit’i ise yaraladı. Gzöaltına alınan i Serkan Zengin’in ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Kafkas arısı için yeni yol haritası! Ölçümler tamamlandı
Kafkas arısı için yeni yol haritası! Ölçümler tamamlandı Tarım ve Orman Bakanlığı dünyadaki en verimli dört arı ırkından birisi olarak tanımlanan ve Ardahan, Artvin izole bölge içerisinde bulunan Kafkas arısına yönelik çalışmalar yürütüyor.
19.04.2024 Gündem
Dehşet evi! Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
Dehşet evi! Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü Bolu’nun Sağlık Mahallesi’nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Gündem
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu!
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol deplasmanından 80-56 galip ayrıldı ve şampiyon oldu.
17.04.2024 Basketbol
Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de! 174 Gıda Hattı’na ilginç başvurular...
Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de! 174 Gıda Hattı’na ilginç başvurular... Bugüne kadar 3 milyondan fazla müracaatın yapıldığı Alo 174 Gıda Hattı gıda güvenilirliği ile ilgili şikâyetlere çözüm üretiyor. Hatta birbirinden ilginç başvurular da geliyor...
15.04.2024 Ekonomi
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm İstanbul’da kentsel dönüşümde 110 milyon ton inşaat malzemesi atığının ortaya çıkacağı öngörülüyor. Bu atığın ekonomik değeri ise 66 milyar TL olarak hesaplanıyor.
15.04.2024 Ekonomi
7.27 milyon hektar arazi toplulaştı
7.27 milyon hektar arazi toplulaştı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarım arazilerinin verimli kullanılması için 2023 sonu itibarıyla 7.27 milyon hektar arazinin toplulaştırıldığını, kazanımın yıllık yaklaşık 41 milyar lira olduğunu söyledi.
14.04.2024 Ekonomi
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı!
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı! Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ ile meslektaşı Yağmur Atacan, 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı. İkilinin aşk dolu paylaşımlarına, takipçilerinden yorum yağdı.
14.04.2024 Cadde
İklim krizi çocuklara nasıl anlatılır?
İklim krizi çocuklara nasıl anlatılır? İklim krizinden en çok etkilenecek grup çocuklar. UNICEF Türkiye de ebeveynler için, çocuklarının iklim değişikliğini keşfedip farkındalıklarının artmasına ve bu alanda mücadele etmenin yollarını bulmalarına yardımcı olacak ipuçlarını derledi.
11.04.2024 Gündem
Meltem Cumbul hakareti affetmedi! İşte mahkeme kararı
Meltem Cumbul hakareti affetmedi! İşte mahkeme kararı Oyuncu Meltem Cumbul’a sosyal medya üzerinden hakaret ederek kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan iki şüpheli hakkında karar çıktı.
8.04.2024 Cadde
Son 20 yılda 12 bin tarihi eser Türkiye’ye getirildi: 8659 eser de yolda
Son 20 yılda 12 bin tarihi eser Türkiye’ye getirildi: 8659 eser de yolda Farklı dönemlerde yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılan tarihi eserlerin 12 bin 135’i 2002-2024 yılları arasında ülke topraklarına geri getirildi. Türkiye yakın zamanda 8000 tarihi eserine daha kavuşacak.
8.04.2024 Gündem
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor Türkiye’den 100’ün üzerinde ülkeye tohum ihraç ediliyor. 2023’te 249.6 milyon dolar ithalata karşı, 326.8 milyon dolar ihracat yapıldı. Dünya tohumcuları 2025’te Türkiye’de toplanacak.
6.04.2024 Ekonomi
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na veda! 'Onunla beraber bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na veda! 'Onunla beraber bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Türker İnanoğlu için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi.
4.04.2024 Magazin
Voleybola 5G’li ‘şahin gözü’
Voleybola 5G’li ‘şahin gözü’ Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru ve Sultanlar Ligi İsim Sponsoru Vodafone, FIVB ve CEV’in uluslararası voleybol maçlarında kullandığı Şahin Gözü sistemine 5G teknolojisinin entegrasyonu üzerine çalışmalar yürütüyor.
4.04.2024 Ekonomi
‘Mucize Aynalar’ görücüye çıktı
‘Mucize Aynalar’ görücüye çıktı Başrollerinde Şebnem Bozoklu, Cengiz Bozkurt ve Boran Kuzum’un yer aldığı ‘Mucize Aynalar’ filminin galası, önceki akşam Levent Kanyon’da gerçekleşti.
3.04.2024 Cadde
Turizm mevzuatı ‘iklim’e uyacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 5 yıllık yol haritası
Turizm mevzuatı ‘iklim’e uyacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 5 yıllık yol haritası İklime uyumlu turizm gelişim mevzuatı için harekete geçen Kültür ve Turizm Bakanlığı bu çerçevede “Türkiye” üst markası altında yerel markalar oluşturulacak, her ile özel hesap oluşturulacak. 77 milyon ziyaretçi hedefi için tanıtımlarda yapay zeka kullanılacak.
2.04.2024 Ekonomi
Kars MHP’ye geçti
Kars MHP’ye geçti Doğu Anadolu’daki 14 ilin 5’ini AK Parti,6’sını DEM Parti, 2’sini MHP, 1’ini de CHP kazandı. MHP, 2019 seçimlerinde HDP’li belediye olup kayyum atanan Kars’ı da aldı.
1.04.2024 Gündem
7 yıllık iklim uyum politikası belirlendi
7 yıllık iklim uyum politikası belirlendi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye’nin 7 yıllık iklim değişikliğine uyum stratejisini belirledi.
31.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Alagöz Holding, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i farklı geçti!
Fenerbahçe Alagöz Holding, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i farklı geçti! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Fenerbahçe Alagöz Holding, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 83-66 mağlup etti.
29.03.2024 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Meltem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.