Memduh Ün

Memduh Ün

Son dakika memduh ün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan memduh ün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan memduh ün haber sayfamızda...

Memduh Ün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 743 memduh ün haberi bulunmuştur.
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Cadde
Fatma Girik'siz iki yıl! Usta sanatçı mezarı başında anıldı
Fatma Girik'siz iki yıl! Usta sanatçı mezarı başında anıldı Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Fatma Girik, 24 Ocak 2022'de tedavi gördüğü hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirmişti. 79 yaşında aramızdan ayrılan Yeşilçam efsanesi, ölümünün ikinci yıl dönümünde Muğla'nın Bodrum ilçesindeki mezarı başında anıldı.
25.01.2024 Cadde
Selda Alkor'dan 'Dört Yapraklı Yonca' açıklaması: Bana hep itici geldi!
Selda Alkor'dan 'Dört Yapraklı Yonca' açıklaması: Bana hep itici geldi! Yeşilçam'ın usta oyuncularından Selda Alkor, katıldığı bir programda tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Yeşilçam'ın 'Dört Yapraklı Yonca'sını hedef alan Selda Alkor, ağır sözleriyle gündem oldu.
12.12.2023 Cadde
Ağrı Dağı Efsanesi - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Ağrı Dağı Efsanesi - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı Ağrı Dağı Efsanesi, Fransa Şeref Nişanı ve Alman Yayıncılar Birliği Barış ödüllerinin sahibi olan Yaşar Kemal tarafından kaleme alınmıştır. Sözlü Türk edebiyatından günümüze kadar gelen roman, 1970 yılında basıldı. Ağrı Dağı Efsanesi kitabının konusu nedir? Karakterlerinin nitelikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
13.04.2023 Eğitim
Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Fatma Girik'in annesi yaşamını yitirdi
Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Fatma Girik'in annesi yaşamını yitirdi Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik'in annesi 99 yaşındaki Münevver Ukav'dan bugün üzen haber geldi. Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ukav, Kovid-19'a bağlı çoklu organ yetmezliğinden dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Acı haberi alan yakınları ve komşuları büyük üzüntü yaşadı.
29.03.2023 Cadde
Fatma Girik’in evi müzeye dönüşecek
Fatma Girik’in evi müzeye dönüşecek Türk sinemasının büyük yıldızı, usta oyuncu Fatma Girik, vefatının birinci yıl dönümünde yapılan törenle mezarı başında anıldı.
29.01.2023 Ege
Fatma Girik ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı
Fatma Girik ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı Türk sinemasının efsane isimlerinden Fatma Girik, geçtiğimiz yıl tedavi gördüğü İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki özel hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetmişti. Usta sanatçı, ölümünün birinci yıl dönümünde Muğla'nın Bodrum ilçesindeki mezarı başında anıldı.
29.01.2023 Cadde
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten 'vefasızlık' tepkisi!
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten 'vefasızlık' tepkisi! Günay Girik, ablası Fatma Girik'in Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mezarını usta sanatçının ölüm yıl dönümünde ziyaret etti. Vefasızlık nedeniyle üzgün olduğunu belirten Girik, "Bodrum ve Torba, Zeki Müren'den sonra Fatma Girik ile anılır. Keşke mezarının başında anılsaydı" dedi.
24.01.2023 Magazin
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten 'vefasızlık' tepkisi!
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten 'vefasızlık' tepkisi! Günay Girik, ablası Fatma Girik'in Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mezarını usta sanatçının ölüm yıl dönümünde ziyaret etti. Vefasızlık nedeniyle üzgün olduğunu belirten Girik, "Bodrum ve Torba, Zeki Müren'den sonra Fatma Girik ile anılır. Keşke mezarının başında anılsaydı" dedi.
25.01.2023 Cadde
‘Altın Çocuk’  yeniden perdede
‘Altın Çocuk’ yeniden perdede Kundura Sinema’nın James Bond’un sinemadaki 60. yılını kutlayan seçkisi 60 Yaşında: Bond, James Bond, “Yerli James Bond” Altın Çocuk’un maceralarıyla devam ediyor.
19.10.2022 Kültür Sanat
‘Geçmişi terk etmeden ileri gitmeliyiz’
‘Geçmişi terk etmeden ileri gitmeliyiz’ Tankut Kılınç’a göre İstanbul ancak tarihi, kozmopolit kültürü, gelenekleri, olağanüstü doğası ile bir mutluluk vadedebilir ve bunlar en çok tahrip ettiğimiz unsurlar. İlk uzun metrajı “Dersaadet Apartmanı” bu çelişkiyi simgeliyor.
13.10.2022 Kültür Sanat
Yoncanın en gerçek yaprağı
Yoncanın en gerçek yaprağı “Fatma Girik” kitabı, yakın zaman önce kaybettiğimiz sanatçının bıraktığı derin izleri öğrenmek isteyenler için kaynak bir eser. Bir kez daha şahitlik ediyoruz ki Fatma Girik tüm yaşamı boyunca tabulara aldırış etmiyor, konforlu alanda kalmaktansa yeni denemelere kucak açıyor.
22.08.2022 Kültür Sanat
Postacı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Postacı filmi kaç yılında çekildi?
Postacı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Postacı filmi kaç yılında çekildi? Postacı filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Memduh Ün'ün yönetmenliğini gerçekleştirdiği filmin başrolünde ise Fatma Girik ve Kemal Sunal yer alıyor. Filmin oyuncuları ile ilgili bilgiler izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Postacı filmi oyuncuları kimler, kaç yılında çekildi?
20.08.2022 Bilgi Rehberi
Ortadirek Şaban oyuncuları ve konusu! Ortadirek Şaban filmi kaç yılında çekildi?
Ortadirek Şaban oyuncuları ve konusu! Ortadirek Şaban filmi kaç yılında çekildi? Ortadirek Şaban filmi bu akşam Fox TV ekranında izleyici ile buluşacak. Başrollerinde Kemal Sunal ve Bahar Öztan'ın yer aldığı film 1984 yılında ilk olarak gösterime girdi. Filmin yönetmen koltuğunda ise Kartal Tibet oturuyor. İşte Ortadirek Şaban filmi konusu oyuncuları ve karakterleri...
6.08.2022 Cadde
Türkan Şoray konuşmakta güçlük çekti: Bugün mazur görün!
Türkan Şoray konuşmakta güçlük çekti: Bugün mazur görün! Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, önceki gün Nişantaşı'ndaki diş doktoru çıkışı objektiflere yansıdı. Diş tedavisinin devam ettiğini söyleyen Şoray, "Ağzım şiş bu vaziyette konuşamayacağım" açıklamasında bulundu.
21.07.2022 Cadde
Yeniden çevrim modası geçmez
Yeniden çevrim modası geçmez Sinemanın orijinal fikirlerini yıllar yıllar önce izledik mi yoksa fikir kısırlığı hep vardı da o yüzden mi yeniden çevrimler sürekli karşımıza çıkıyor?
17.07.2022 Kültür Sanat
Garip filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Garip filmi kaç yılında çekildi?
Garip filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Garip filmi kaç yılında çekildi? Garip filmi, usta oyuncu Kemal Sunal'ın izleyenleri nadir de olsa duygulandırdığı filmleri arasında yer almaktadır. Sandal'da bulduğu kız çocuğuna bakmak için her şeyi yapan Kemal, yıllar sonra çıkıp gelen ve ona sahip çıkmaya çalışan ailesi ile verdiği mücadele filmde konu alınır. İşte Garip filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
16.07.2022 Bilgi Rehberi
Fatma Girik'in miras davasında avukattan açıklama: Günay Girik'i mirasından yoksun bırakmak istedi
Fatma Girik'in miras davasında avukattan açıklama: Günay Girik'i mirasından yoksun bırakmak istedi Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik'in vefatının ardından vasiyeti ile ilgili kardeşi Günay Girik'in iddialarına yeğeni Fatma Ahu Turanlı ve kardeşi Müesser Girik'in avukatından açıklama geldi. Ailenin avukatlarından Sabit Emekdar, Fatma Girik'in vasiyetini hazırladığı tarihte iddia edildiğinin aksine akıl sağlığının yerinde olduğunu belirterek, "Vasiyetin tanzimi usul ve esas açısından tümüyle yasal mevzuata uygun olarak en ince detaya kadar gözetilerek gerçekleştirilmiş olup Fatma Girik, 2018 yılında, 2 tanık eşliğinde, devlet hastanesinden sağlık raporu alarak noter kanalıyla bu vasiyetnameyi bırakmıştır." dedi.
7.07.2022 Gündem
Postacı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Postacı gilmi kaç yılında çekildi?
Postacı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Postacı gilmi kaç yılında çekildi? Kemal Sunal ve Fatma Girik'in başrollerini paylaştığı Postacı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. 1984 yapımı olan Postacı filminde Postacı Adem ve Sevtap birbirine aşıktır. Bu evliliğin önünde en büyük engel ise abi Latif'tir. Latif Almanya'da ikamet eden gurbetçi zengin biridir. Adem bu durumun farkındadır hem Sevtap'ı alıp hem de Latif'e istediklerini yaptıracaktır. İşte Postacı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
4.06.2022 Cadde
Bir zamanlar bir Ayşecik vardı
Bir zamanlar bir Ayşecik vardı Bir zamanlar yazlık sinemalarda çekirdek çitlerken çocuk yıldızların filmlerini izler ve coşkun duygulara sürüklenirdik. Ama artık halkı filmleriyle böylesine derinden etkileyen çocuk yıldızlar yok. Nedenlerini araştırdık.
15.05.2022 Kültür Sanat
Doktor Civanım oyuncuları kim, konusu nedir? Doktor Civanım filmi nerede çekildi?
Doktor Civanım oyuncuları kim, konusu nedir? Doktor Civanım filmi nerede çekildi? Doktor Civanım filmi, 1982 yılında film severlerin karşısına çıktı. Filmin başrolünde Kemal Sunal yer aldı. Çekimler ise İstanbul'da yapıldı. Peki, Doktor Civanım filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
24.04.2022 Cadde
Yeşilçam'ın 'kötü adamı' Hikmet Taşdemir'den sitem: Vefasızlık yapılıyor!
Yeşilçam'ın 'kötü adamı' Hikmet Taşdemir'den sitem: Vefasızlık yapılıyor! Yeşilçam'ın 'kötü adam'ı Hikmet Taşdemir, son olarak 'Arka Sokaklae' dizisinde rol almış ve ardından oyunculuğu bırakmıştı. Emektar oyuncu, sinema sektöründe kendilerine saygı gösterilmediğini ifade etti.
10.04.2022 Cadde
Garip filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Garip filmi kaç yılında çekildi?
Garip filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Garip filmi kaç yılında çekildi? Garip filmi bu akşam Fox TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Merhum Kemal Sunal'ın sevilen filmleri arasında yer alan Garip filmi 19865 yılında vizyona girdi. Filmin yönetmenliğini Mehduh Ün üstlenirken filmde Kemal Sunal'a Ece Alton, Nilgün Saraylı, Reha Yurdakul gibi isimler eşlik etti. İşte Garip filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
2.04.2022 Cadde
Postacı oyuncuları kim? Postacı filmi kaç yılında, nerede çekildi, konusu nedir?
Postacı oyuncuları kim? Postacı filmi kaç yılında, nerede çekildi, konusu nedir? Postacı filminin başrollerinde Kemal Sunal ve Fatma Girik yer alıyor. Film 1984 yılında çekilmiştir. Yerli komedi yapımında postacı Adem ve Sevtap'ın aşkı anlatılıyor. Peki, Postacı filmi oyuncu kadrosunda kim var?
16.02.2022 Cadde
Hülya Koçyiğit'in bilinmeyen Fatma Girik anısı
Hülya Koçyiğit'in bilinmeyen Fatma Girik anısı TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar'a; sinema tarihçisi Burçak Evren, sinema yazarı Alin Taşçıyan, Fatma Girik'in menajeri Bircan Usallı Silan'ı konuk etti. Sunucu Hülya Koçyiğit, Girik’in hayatı, filmleri, sinema tarihimizdeki öneminin ve sanatçıyla anıların anlatıldığı programda, "Sinemamızın çınarı canım arkadaşım Fatma Girik'i kaybettik. Acımız çok taze, çok büyük. 'Türk sineması' deyince akla ilk gelen, mesleğine tutkuyla bağlı bir sanatçıyı, bir efsaneyi o cesur dev yürekli kadını anacağız. Aslında onu anlatmaya ne kelimeler ne de belki zamanımız yeter" dedi.
29.01.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Memduh Ün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.