Memoji

Memoji

Son dakika memoji haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan memoji gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan memoji haber sayfamızda...

Memoji

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27 memoji haberi bulunmuştur.
Babalar Günü'ne alternatif hediye: Babanızla keşfedin!
Babalar Günü'ne alternatif hediye: Babanızla keşfedin! Apple'ın Babalar Günü tavsiyesi, babanızla birlikte telefonunu keşfetmek! Babalar Günü’nde alternatif hediye önerileri arasında iPhone’unda yapabileceği yeni ya da varlığının farkında bile olmadığı bir şeyler öğretmek var.
17.06.2022 Apple
Twitter’dan Apple’ın Memoji’sine rakip yolda olabilir
Twitter’dan Apple’ın Memoji’sine rakip yolda olabilir Twitter, yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Ortaya çıktığı kadarıyla uzun yıllardır pek çok platformun bünyesine dahil ettiği avatar oluşturulması, özellikle Apple’ın Memojisi ve Bitmoji ile daha da popüler olmuştu. Twitter da Facemoji ile bu alana dahil olmaya başlayacak.
10.10.2021 Teknoloji
17 Temmuz Dünya Emoji Günü'ne özel sürprizler
17 Temmuz Dünya Emoji Günü'ne özel sürprizler 17 Temmuz Cumartesi günü Dünya Emoji Günü’nü kutlamak isteyen iPhone kullanıcıları, Memoji’lerini iOS 15’in genel beta önizlemesinde bulunan yepyeni özelleştirmelerle süsleyebilirler.
17.07.2021 Teknoloji
Apple WWDC 2021 etkinliği için tarih duyurdu!
Apple WWDC 2021 etkinliği için tarih duyurdu! Apple'ın yeni yazılımlarını tanıtacağı WWDC 2021 etkinliği için tarih verildi. Greg Joswiak Twitter üzerinden Memoji ile yaptığı bir paylaşımla etkinlik tarihini bildirmiş oldu.
30.03.2021 Teknoloji
İOS 14 beta - apple indir (download) | İOS 14 özellikleri neler?
İOS 14 beta - apple indir (download) | İOS 14 özellikleri neler? İOS 14 güncellemesi ile ilgili müjdeli haber geldi. Apple kullanıcılarını yakından ilgilendiren İOS 14 özellikleri neler, hangi iphonelarda olacak? Ana Ekran sayfalarında bugüne kadarki en büyük güncellemeye yer veren sürümde, göz alıcı bir şekilde yeniden tasarlanan araç takımları ve Uygulama Arşivi, App Clips ile App Store’dan yararlanmanın yeni bir yolu, Mesajlar uygulamasında güçlü güncellemeler ve daha fazlası yer alıyor.
23.06.2020 Gündem
Apple MacOS Big Sur'u tanıttı! İşte yeni gelen özellikler...
Apple MacOS Big Sur'u tanıttı! İşte yeni gelen özellikler... Apple düzenlediği WWDC20 yani geliştiriciler konferansında MacOS Big Sur'u tanıttı! İşte MacOS Big Sur ile Mac'lere gelen yeni özellikler...
22.06.2020 Apple
Apple iPadOS 14'ü tanıttı! İşte özellikleri...
Apple iPadOS 14'ü tanıttı! İşte özellikleri... Apple düzenlediği WWDC20 geliştiriciler konferansında iPad'ler için iPadOS 14'ü tanıttı. İşte yeni iPadOS'un getirdiği yeni özellikler...
22.06.2020 Apple
Apple iOS 14'ü tanıttı! İşte özellikleri...
Apple iOS 14'ü tanıttı! İşte özellikleri... Apple düzenlediği WWDC20 yani Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda iOS 14'ü tanıttı! İşte iOS 14 ile iPhone'lara gelecek yeni özellikler...
23.06.2020 Apple
Harika Sevgililer Günü önerileri için App Store’a göz atın!
Harika Sevgililer Günü önerileri için App Store’a göz atın! Sevgiliniz için en özel Sevgililer Günü hazırlığını yapmak istiyorsanız, sizler için hem faydalı hem de eğlenceli önerilerimiz var!
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor 2018 yılında piyasaya sürülen üç yeni iPhone'dan iPhone XR, en etkileyici olanı. Teknik özellikleri nedeniyle değil - iPhone XS ondan  pek çok alanda biraz ileride - size 'tasarruf' ettirmesi açısından! Çok sayıda renk, iyi pil ömrü ve daha düşük fiyat? Yeni bir iPhone istiyorsanız, önce iPhone XR'a bakmalısınız.
3.01.2019 Teknoloji
iPhone XS Max inceleme: Piyasadaki en büyük iPhone
iPhone XS Max inceleme: Piyasadaki en büyük iPhone iPhone XS Max, XS'in daha büyük versiyonudur. Güncellenmiş kamera, 6.5 inç büyük ekran, yeni A12 Bionic işlemci ve iOS 12 ile birlikte geliyor. Peki bir sonraki telefonunuz olmalı mı?
3.01.2019 Teknoloji
Apple, ses efektli Animoji'ler sunmaya hazırlanıyor
Apple, ses efektli Animoji'ler sunmaya hazırlanıyor Apple, kendi kişisel avatarınızı oluşturabildiğiniz Memoji'leri, iOS 12 ile kullanıcılarına sunmuştu. Şirketin yeni patent başvurusuna göre ses efektli Animojiler için çalışmalar başladı.
26.11.2018 Apple
Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek hediye fikirleri
Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek hediye fikirleri Yeni yılda iPhone/iPad’de hazırlayacağınız birbirinden eğlenceği yılbaşı kartlarıyla sevdiklerinizi şaşırtın. Aileniz için son dakikada bir yılbaşı kartı hazırlamak sevdiğiniz tüm Apple ürünleriyle çok kolay.
iOS 12 ile gelen Memoji nasıl kullanılır? Kendi Memoji'nizi nasıl oluşturabilirsiniz?
iOS 12 ile gelen Memoji nasıl kullanılır? Kendi Memoji'nizi nasıl oluşturabilirsiniz? Apple, iOS 12 ile kullanıcılara Memoji adlı özeliğini sundu. Memojii ile kendi emojinizi yaratabiliyorsunuz. Bu da iletişim kurmayı daha etkili ve eğlenceli hale getiriyor. Peki kendi Memoji'nizi nasıl oluşturabilirsiniz?
21.09.2018 Apple
iOS 12, iPhone rehberinden 'H' harfini sildi
iOS 12, iPhone rehberinden 'H' harfini sildi Apple'ın en yeni mobil işletim sistemi olan iOS 12'nin yayınlanmasıyla mevcut pek çok iPhone modeli ve iPad'ler yenilendi. Ancak telefon rehberine girip sağ kısımdaki harflere baktığınızda H harfinin eksik olduğunu göreceksiniz.
20.09.2018 Apple
Grup FaceTime özelliği iOS 12.1 güncellemesinde göründü
Grup FaceTime özelliği iOS 12.1 güncellemesinde göründü Kısa bir süre önce iOS 12 güncellemesini kullanıcılara sunan Apple, şimdi de iOS 12.1 güncellemesini geliştiriciler için yayınladı. Grup FaceTime özelliği iOS 12.1’in geliştirici betasında yerini aldı.
19.09.2018 Apple
iOS 12 güncellemesi yayınlandı! Peki iOS 12 hangi cihazları destekliyor?
iOS 12 güncellemesi yayınlandı! Peki iOS 12 hangi cihazları destekliyor? iOS 12 sonunda yayınlandı. Apple'ın en yeni mobil işletim sistemi olan iOS 12'nin yayınlanmasıyla mevcut pek çok iPhone modeli ve iPad'ler yenilendi. iOS 12 ile neler değişecek? Peki hangi Apple ürünleri iOS 12 güncellemesini alacak?
18.09.2018 Apple
iOS 12 ne zaman yayınlanıyor? iOS 12 güncellemesini hangi cihazlar alacak?
iOS 12 ne zaman yayınlanıyor? iOS 12 güncellemesini hangi cihazlar alacak? Apple, iOS 12 güncellemesini bugün itibarı ile yayınlayacak. Apple’ın açıklamasına göre iOS 12, uygulama açılışlarında %40 daha iyi performans sağlıyor. Peki hangi Apple ürünleri iOS 12 güncellemesi alacak?
17.09.2018 Apple
iOS 12 güncellemesi ne gibi yenilikler getiriyor?
iOS 12 güncellemesi ne gibi yenilikler getiriyor? Apple'ın iPhone ve iPad'ler için bugün yayınlayacağı iOS 12 güncellemesi ne gibi özellikler getiriyor? iOS 12 güncellemesi hangi cihazlarla uyumlu olacak? İşte iOS 12 güncellemesi özellikleri hakkında bilinmesi gerekenler...
24.10.2018 Teknoloji
Son Dakika... iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone Xr tanıtıldı! İşte yeni iPhone fiyatları...
Son Dakika... iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone Xr tanıtıldı! İşte yeni iPhone fiyatları... Yeni iPhone'lar bu akşam görücüye çıktı. Bu akşam gerçekleştirilecek etkinlikte Apple'ın 3 farklı iPhone'u dünyaya duyuruldu. Steve Jobs Theatre'da 3 yeni iPhone ile meraklılarının karşısına geçen firma, tanıtımı yapıldı. Apple’ın CEO’su Tim Cook ilk açıklamasında, daha etkileyici bir dünya yaratmak istediklerini söyledi. Apple'ın yeni iPhone'ları tanıtmasının hemen ardından Türkiye'deki telefon fiyatlarına rekor zam yaptı. iPhone X ise satış listesinden çıktı.
13.09.2018 Teknoloji
Son Dakika... iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone Xr tanıtıldı! İşte yeni iPhone fiyatları...
Son Dakika... iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone Xr tanıtıldı! İşte yeni iPhone fiyatları... Yeni iPhone'lar bu akşam görücüye çıktı. Bu akşam gerçekleştirilecek etkinlikte Apple'ın 3 farklı iPhone'u dünyaya duyuruldu. Steve Jobs Theatre'da 3 yeni iPhone ile meraklılarının karşısına geçen firma, tanıtımı yapıldı. Apple’ın CEO’su Tim Cook ilk açıklamasında, daha etkileyici bir dünya yaratmak istediklerini söyledi. Apple'ın yeni iPhone'ları tanıtmasının hemen ardından Türkiye'deki telefon fiyatlarına rekor zam yaptı. iPhone X ise satış listesinden çıktı.
13.09.2018 Teknoloji
Gboard'a gelen Minis özelliğiyle selfielerinizi emojilere dönüştürebileceksiniz
Gboard'a gelen Minis özelliğiyle selfielerinizi emojilere dönüştürebileceksiniz Gboard'a Minis adlı yeni bir özellik eklendi. iOS’daki Memoji ve Snapchat’teki Bitmoji ile aynı olan Mimis, selfielerinizi emojilere dönüştürebilmenize olanak tanıyor.
29.08.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 9 inceleme: Parasının karşılığını veren telefon
Samsung Galaxy Note 9 inceleme: Parasının karşılığını veren telefon Samsung’un 6,4 inç büyüklüğünde ekran, 4,000 mAh kapasiteli batarya ve yüksek depolama seçeneğine Galaxy Note 9 modelini sizler için inceliyoruz. Note 9’un fotoğraf makinesi selefine göre daha iyi ve Bluetooth bağlantılı S Pen, uzaktan eğlence özellikli kısayolları uzaktan etkinleştirebilir. Tabii tüm bunlar iPhone X için ödeyeceğiniz fiyatla neredeyse aynı. Peki Samsung Galaxy Note 9 alınmaya değer mi gelin hep birlikte görelim…
28.08.2018 Teknoloji
Apple, Dünya Emoji Günü'nü yeni emojilerle kutladı
Apple, Dünya Emoji Günü'nü yeni emojilerle kutladı Apple, Dünya Emoji Günü dolayısıyla iPhone, iPad, Apple Watch ve Mac'e yönelik 70'in üzerinde yeni emojiyi duyurdu. Kullanıcılar önümüzdeki günlerde yeni emojilerine kavuşacak. Peki kullanıcıları hangi emojiler bekliyor?
17.07.2018 Apple
iOS 12'nin halka açık beta sürümü yayınlandı
iOS 12'nin halka açık beta sürümü yayınlandı Apple'ın Haziran ayı başlarında gerçekleştirdiği WWDC etkinliğinde ilk kez dünyayla paylaşılan yeni sürüm iOS 12'nin halka açık sürümü bugün yayınlandı.
26.06.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Memoji ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.