Memura

Memura

Son dakika Memura haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Memura gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Memura haber sayfamızda...

Memura

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.907 memura haberi bulunmuştur.
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' beşinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
'Projelerimi taklit etmeye başladılar'
'Projelerimi taklit etmeye başladılar' Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Hem 'projeleri yok' dediler, araştırma yapıp Mansur Yavaş'ın niye sevildiğini anlayınca da Mansur Yavaş'ın projelerini taklit etmeye başladılar" açıklamasında bulundu.
25.03.2024 Gündem
'Bekçi tarafından vurulan sokak köpeği Bobi bizi kurtardı'
'Bekçi tarafından vurulan sokak köpeği Bobi bizi kurtardı' Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.  
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da partisinin 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki mitinginde konuşma yapıyor.
20.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Isparta'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız. Bunun dışındaki palavralara sakın ha kanmayın.' dedi.
20.03.2024 Gündem
3600 EK GÖSTERGEDE SON DURUMU 💢 Birinci derece memura 3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman verilecek? İşte son dakika gelişmeleri
3600 EK GÖSTERGEDE SON DURUMU 💢 Birinci derece memura 3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman verilecek? İşte son dakika gelişmeleri 3600 ek göstergede son durum takip ediliyor. Kamu görevlileri arasında birinci dereceye yükselenlere ek gösterge düzenlemesi için gözler Bakanlıkta! Bakan Vedat Işıkhan, ek gösterge çalışmasını hayata geçireceklerini belirtmişti. Peki, birinci dereceye 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
9 milyon TL'lik arsayı 110 bine aldı! Akılalmaz oyun
9 milyon TL'lik arsayı 110 bine aldı! Akılalmaz oyun F.Ç. isimli kadın Çatalca'da arsasını 9 milyon lira karşılığında satışa çıkardı. Anlaştığı kişilerle tapu dairesine giden F.Ç. devir işlemleri sırasında kendisine 'Paranızı aldınız mı?' diye soran görevli memura da 'Evet aldım' yanıtını verdi. Satış sonrası acı gerçekle yüzleşen kadın soluğu poliste aldı.  
15.03.2024 Gündem
Yer: İstanbul! Bekçilere şişeli saldırı: 7 gözaltı
Yer: İstanbul! Bekçilere şişeli saldırı: 7 gözaltı İstanbul Kağıthane’de mühürlü bir mekana çok sayıda şahsın giriş ve çıkış yaptığını gören bekçiler, iş yerine baskın yaptı. Çıkan arbedede şahsın alkol şişesiyle saldırdığı bekçi kulağından yaralandı.
10.03.2024 Gündem
Suç örgütlerine 'Mahzen-3' operasyonu! 55 kişi yakalandı
Suç örgütlerine 'Mahzen-3' operasyonu! 55 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Murat Özdemir ve Cengiz Arslan’ın yaptığı 2 ayrı suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Yerlikaya, düzenlenen 'Mahzen-3' operasyonlarının detaylarını da paylaştı.
4.03.2024 Haberler
Suç örgütlerine 'Mahzen-3' operasyonu! 55 kişi yakalandı
Suç örgütlerine 'Mahzen-3' operasyonu! 55 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Murat Özdemir ve Cengiz Arslan’ın yaptığı 2 ayrı suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Yerlikaya, düzenlenen 'Mahzen-3' operasyonlarının detaylarını da paylaştı.
4.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan: 6 ayda yüzde 80 büyüdük
Fatih Erbakan: 6 ayda yüzde 80 büyüdük Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, 265 bin parti üyesi sayısının 6 ay içerisinde 455 bine çıktığını belirterek, 6 ayda yüzde 80 büyüdüklerini söyledi.
3.03.2024 Gündem
Hayır yemeğindekilere silahlı saldırı! Şüpheli adliyeye sevk edildi
Hayır yemeğindekilere silahlı saldırı! Şüpheli adliyeye sevk edildi Sultangazi'de sokakta hayır yemeği yapanlara motosikletle gelerek silahlı saldırı gerçekleştiren iki kişiden Muhammed Salih B., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
3.03.2024 Gündem
Türkleri suçlayıp, katili kaçırdılar! 19 yıl sonra kanıtlandı, Avrupa ülkesinde rezalet
Türkleri suçlayıp, katili kaçırdılar! 19 yıl sonra kanıtlandı, Avrupa ülkesinde rezalet BBC, İskoçya'da polisin seks işçisi Emma Caldwell'in öldürülmesinden sonraki aylarda yanlışlıkla 4 Türk'ü suçlayarak, asıl katili ortaya çıkarma şansını kaçırdığını ortaya koydu.
29.02.2024 Dünya
Kağıthane'de bekçilere silahlı saldırı
Kağıthane'de bekçilere silahlı saldırı Kağıthane'de, devriye gezen bekçilere 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı.
24.02.2024 Haberler
Kağıthane'de bekçilere silahlı saldırı
Kağıthane'de bekçilere silahlı saldırı Kağıthane'de, devriye gezen bekçilere 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı.
24.02.2024 Gündem
İzmir'de operasyon: Beldekler Suç Örgütü çökertildi
İzmir'de operasyon: Beldekler Suç Örgütü çökertildi İzmir'de ekipler, Çiğli bölgesinde yasa dışı faaliyet yürüten ve silahla yaralama, hırsızlık, uyuşturucu, dolandırıcılık, memura mukavemet gibi birçok suça karışan liderliğini B.B.'nin yaptığı suç örgütünü çökertmeye yönelik çalışma yürüttü.
24.01.2024 Gündem
SSK-Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25 oldu! 'Bu başlangıç oldu, yeni adımlar gelecek'
SSK-Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25 oldu! 'Bu başlangıç oldu, yeni adımlar gelecek' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağkur emeklilerini yakından ilgilendiren maaş zammıyla ilgili orandaki değişikliği açıkladı. Bakan Işıkhan, "SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışlarını yüzde 49,25'e yükseltiyoruz." dedi. Uzman isimler yüzde 49,25'lik zam oranını değerlendirdi.
23.01.2024 Ekonomi
SSK-Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25 oldu!'Bu başlangıç oldu, yeni adımlar gelecek'
SSK-Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25 oldu!'Bu başlangıç oldu, yeni adımlar gelecek' CNN Türk'te Hande Fırat ile Gece Görüşü programında Ekonomist Muhammet Bayram açıklamalarda bulundu.
23.01.2024 Haberler
22 yıl hapsi istenen Berivan tahliye oldu!
22 yıl hapsi istenen Berivan tahliye oldu! İstanbul Esenler’de emniyet şeridinde trafik kazasına ilişkin işlem yapan polis aracına arkadan çarparak 43 yaşındaki polis memuru Ferdi Ağdaş’ın ölümüne, polis memuru Muhammet Bektaş'ın yaralanmasına sebep olan 23 yaşındaki sürücü Berivan Yıldırım’ın tutuklu yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
Emekliye ek zamda heyecanlı bekleyiş! İlave zam ocak maaşlarına yetişecek mi? İşte detaylar...
Emekliye ek zamda heyecanlı bekleyiş! İlave zam ocak maaşlarına yetişecek mi? İşte detaylar... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam düzenlemesi için çalışmalar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın koordinasyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarında iyileştirmeye yönelik çalışma önümüzdeki hafta Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. İlave zam ocak maaşlarına yetişecek mi? İşte cevabı...
13.01.2024 Ekonomi
Ruhsat karşılığında 45 bin lira almışlar
Ruhsat karşılığında 45 bin lira almışlar Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul İtfaiyesi’nde görevli kişilere yönelik rüşvet soruşturması başlattı.
13.01.2024 Gündem
Emekli maaşlarına ‘temmuz’ dengesi
Emekli maaşlarına ‘temmuz’ dengesi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekliler arasındaki maaş farkının memura seyyanen artıştan kaynaklandığını, ancak temmuzda SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışının daha yüksek olacağını ve dengelenmenin sağlanacağını söyledi.
13.01.2024 Ekonomi
Alkolmetreye üflemeyip polise saldıran sürücü tutuklandı
Alkolmetreye üflemeyip polise saldıran sürücü tutuklandı Bursa’nın İnegöl ilçesinde trafik uygulaması sırasında durdurulan otomobilin alkollü sürücüsü Soner D. (28), alkolmetreye üflemeyi reddedip, polislere hakaret etti. Gözaltına alınan sürücü tutuklandı.
4.01.2024 Gündem
Muhtar Maaşı 2024: En Yüksek ve En Düşük Muhtarlık Maaşları Ne Kadar?
Muhtar Maaşı 2024: En Yüksek ve En Düşük Muhtarlık Maaşları Ne Kadar? Temmuz ayında asgari ücret ve memura gelen zamlarla birlikte muhtar maaşlarına da ücret artışına gidildi. Köy veya mahallelerin yönetimini üstlenen muhtar maaşlarına yapılan zamlar sonrası ücret artışı merak konusu oldu. Muhtar Yasası’ndaki değişiklik ile de muhtarların mali hakları koruma altına alınmış oldu. En yüksek ve en düşük muhtarlık maaşları ne kadar? 2024 muhtar maaşı ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Yer: Sabiha Gökçen Havalimanı! Yanlış perona giren yolcu ortalığı birbirine kattı
Yer: Sabiha Gökçen Havalimanı! Yanlış perona giren yolcu ortalığı birbirine kattı İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda aldığı uçak bileti ile yanlış perona giren yolcu ile güvenlikçi arasında çıkan sözlü tartışmada havalimanında gerilimi artırdı. Görevli memura “Sen benim kim olduğumu biliyor musun” ve “Senin sülaleni bitireceğim” sözleri ile tehditler savurup ortalığı bir birine kattı.
4.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Memura ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.