MEMURA EK ZAM MÜJDESİ! Memur maaşına Temmuz'da zam var mı? En düşük memur maaşı ne kadar olacak?
MEMURA EK ZAM MÜJDESİ! Memur maaşına Temmuz'da zam var mı? En düşük memur maaşı ne kadar olacak? Memur maaşlarına ek zam ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu çalışanları tarafından yakından takip ediliyor. En düşük emekli maaşına zam, asgari ücrete Temmuz ayında zam çalışması derken binlerce kamu çalışanı ise 'Memura zam var mı?' sorusunu yöneltmeye başladı. Memur maaşına ek zam olacak mı, en düşük memur maaşı ne kadar olacak?
10.05.2023 Bilgi Rehberi
2023 MEMURA EK ZAM VAR MI, memur enflasyon farkı yüzde kaç oldu? Temmuz memur zammı ne kadar olacak, en düşük maaş kaç TL?
2023 MEMURA EK ZAM VAR MI, memur enflasyon farkı yüzde kaç oldu? Temmuz memur zammı ne kadar olacak, en düşük maaş kaç TL? Memur zammı ve memura ek zam konusu gelişmeleri merak ediliyor. Memur zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasına kısa bir süre kala 3 aylık memur enflasyon farkına gözler çevrildi. En düşük emekli maaşının yükseltilmesinden sonra memur maaşına ara zam gelip gelmeyeceği merak konusu. Peki memur ek zam var mı, 3 aylık memur enflasyon farkı kaç oldu? Temmuz memur zammı ne kadar olacak?
4.04.2023 Bilgi Rehberi
2023 MEMUR ZAMMI HABERLERİ: Memura ek zam var mı, memur temmuz zam oranı ne olacak? Memur en düşük maaşı kaç TL, ek zam gelecek mi?
2023 MEMUR ZAMMI HABERLERİ: Memura ek zam var mı, memur temmuz zam oranı ne olacak? Memur en düşük maaşı kaç TL, ek zam gelecek mi? Memura ek zam gelip gelmeyeceği konusu son günlerde memurların gündeminde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde en düşük emekli maaşının 7500 TL'ye çıkarılacağı açıklandı. En düşük emekli maaşının artırılacağının açıklanmasından sonrasında gözler memur maaşlarına çevrildi. Peki memura ek zam var mı, memur maaşı artacak mı? 2023 en düşük memur maaşı ne kadar, temmuz memur zam ne kadar olacak?
31.03.2023 Bilgi Rehberi
Başbakan memura ek zammı açıkladı
Başbakan memura ek zammı açıkladı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ağustostan itibaren geçerli olmak üzere en düşük memur maaşına 103 YTL, memur, din görevlisi, öğretmen  maaşına 112’şer YTL, astsubay çavuş maaşına 127 YTL, teğmen maaşına 132  YTL, polis mumuru maaşını 161 YTL, araştırma görevlisi maaşına 171 YTL,  mühendis maaşına 164 YTL ilave ek ödeme getirildiğini bildirdi...
16.08.2008 Siyaset
Memura ek zam oranı artırılıyor
Memura ek zam oranı artırılıyor Memur maaşlarında denge düzen-lemesiyle ilgili yeni talimatla ek zam oranları artırılacak. İşte ek ücretler
14.08.2008 Ekonomi