Menajer

Menajer

Son dakika menajer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan menajer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan menajer haber sayfamızda...

Menajer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.916 menajer haberi bulunmuştur.
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
Melisa Döngel'den Barış Alper Yılmaz ve 'aşk' cevabı!
Melisa Döngel'den Barış Alper Yılmaz ve 'aşk' cevabı! Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Melisa Döngel (24), Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'a karşı 4-0 kazandığı karşılaşmaya attığı iki golle damga vuran milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'la (23) adının aşk iddialarına karışması hakkında açıklama yaptı.
17.04.2024 Cadde
Hande Subaşı: İstanbul'u anlatan bir iş!
Hande Subaşı: İstanbul'u anlatan bir iş! 2005 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçildikten sonra oyunculuğa başlayan, şarkıcı kimliğiyle de bilinen Hande Subaşı, yeni projesi hakkında konuştu.
16.04.2024 Cadde
Stefan Savic'in Beşiktaş'tan talep ettiği rakam belli oldu!
Stefan Savic'in Beşiktaş'tan talep ettiği rakam belli oldu! Beşiktaş'ın sezon başında ve ara transferde gündemine aldığı Stefan Savic, gelecek sezon için bir kez daha gündeme geldi. Karadağlı stoperin daha önceki görüşmelerinde görev alan menajer konuştu.
9.04.2024 Beşiktaş
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı Fırtına'nın kaptanı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir ismi Avrupa ekipleriyle anılan ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen Uğurcan Çakır'ın yazın Trabzonspor'dan ayrılabileceği öne sürüldü. Olası adresi ise çok şaşırttı!
9.04.2024 Trabzonspor
Türkiye'yi kahreden 29 can kaybı! Gece kulübünün sabıkası kabarık çıktı
Türkiye'yi kahreden 29 can kaybı! Gece kulübünün sabıkası kabarık çıktı Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübünde yaşanan yangın faciasının ardından mekanda, geçmişte yaşanan cinayetler ve silahlı saldırılar da ortaya çıktı.
3.04.2024 Haberler
Türkiye'yi kahreden 29 can kaybı! Gece kulübünün sabıkası kabarık çıktı
Türkiye'yi kahreden 29 can kaybı! Gece kulübünün sabıkası kabarık çıktı Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübünde yaşanan yangın faciasının ardından mekanda, geçmişte yaşanan cinayetler ve silahlı saldırılar da ortaya çıktı.
3.04.2024 Gündem
Nicolo Zaniolo'nun menajerinden transfer açıklaması
Nicolo Zaniolo'nun menajerinden transfer açıklaması Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun menajeri Claudio Vigorelli, İtalyan basınına flaş açıklamalarda bulundu.
2.04.2024 Galatasaray
Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçti! Dev bonservis
Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçti! Dev bonservis Mikel Arteta'nın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan İngiltere Premier Lig devi Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu için harekete geçti.
1.04.2024 Fenerbahçe
'Disiplini Seda Sayan'dan öğrendim!'
'Disiplini Seda Sayan'dan öğrendim!' Şarkıcı Yonca Evcimik ile menajer Özgür Aras, oyuncu Gonca Vuslateri’nin YouTube programına katıldı. Çalıştığı ünlü isimler hakkında yorum yapan Aras'ın Seda Sayan ve Bülent Ersoy ile ilgili sözleri çok konuşuldu.
1.04.2024 Cadde
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin'
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin' A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Ağır yenilgi sonrası Yılmaz Vural Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik adam, Semih Kılıçsoy krizine de değindi.
27.03.2024 Milli Takım
Kenan Yıldız'a Premier Lig'den müjdeli haber!
Kenan Yıldız'a Premier Lig'den müjdeli haber! İngiltere Premier Lig'in iki devi Manchester ve Liverpool, Juventus'un yıldız futbolcusu için harekete geçerken Kenan Yıldız'a da müjdeli haber geldi.
26.03.2024 İtalya Serie A
Semih Kılıçsoy'un avukatı ve menajeri Murat Teber'den açıklama
Semih Kılıçsoy'un avukatı ve menajeri Murat Teber'den açıklama Beşiktaş'ın milli futbolcusu Semih Kılıçsoy'un avukatı ve menajeri Murat Teber, sosyal medyadaki yorumların ardından bir açıklama yaptı.
25.03.2024 Beşiktaş
VakıfBank başantrenörü Guidetti, 'Yarının Sultanları' için Kırklareli'ye gitti!
VakıfBank başantrenörü Guidetti, 'Yarının Sultanları' için Kırklareli'ye gitti! VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti’nin kız çocuklarının geleceğe umutla bakabilmeleri için hayata geçirdiği ve VakıfBank’ın sponsorluğunda yapılan Yarının Sultanları projesinin bu yılki ikinci ayağı Kırklareli’nde gerçekleşti.
19.03.2024 Voleybol
Giocondo Martorelli, Nicolo Zaniolo'ya talip olan takımı açıkladı!
Giocondo Martorelli, Nicolo Zaniolo'ya talip olan takımı açıkladı! İtalyan menajer Giocondo Martorelli, Lazio'nun sezon sonunda Nicolo Zaniolo için harekete geçeceğini dile getirdi.
15.03.2024 Galatasaray
Türkücü Maral: Tektaşımı kendim aldım
Türkücü Maral: Tektaşımı kendim aldım Türkücü Maral, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Tarzıyla dikkat çeken şarkıcı, "Sevenlerimin karşısına böyle çıkınca şaşırıyorlar" dedi. Türkücü, parmağındaki tektaş yüzükle dikkat çekti.
13.03.2024 Cadde
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak'
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak' Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, kadro dışı kalan futbolcular, Muçi, Semih Kılıçsoy hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tesislere girmesini yasakladığı kişiyi açıklayan Arat, kulübe bir sporcunun ihtar çektiğini ifade etti. Öte yandan Galatasaray'a Onur Göçmez yanıtı geldi.
9.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'ın Gardi'ye ödeyeceği rakam dudak uçuklattı!
Galatasaray'ın Gardi'ye ödeyeceği rakam dudak uçuklattı! Trendyol Süper Lig'de sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray, 75 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı-kırmızılı takımın son dönemlerdeki transferlerinde aracılık eden menajer George Gardi için ödenecek rakam dudak uçuklattı.
7.03.2024 Galatasaray
Bahçeşehir Koleji'nde Pınar Çiler Çağlayan'a yeni görev!
Bahçeşehir Koleji'nde Pınar Çiler Çağlayan'a yeni görev! Bahçeşehir Koleji'nde genel menajerlik görevine Pınar Çiler Çağlayan getirildi.
Kylian Mbappe'den 5 yıllık imza! Yeni takımı belli oldu
Kylian Mbappe'den 5 yıllık imza! Yeni takımı belli oldu PSG ile Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan KYlian Mbappe, sözleşmesini yenilemeyeceğini kulübe bildirmişti. İngiltere ve İspanya'dan ciddi talipleri olan Fransız yıldız kararını verdi ve imzayı attı. Kylian Mbappe'nin yeni takımı belli oldu.
19.02.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'dan Muslera'ya yeni teklif! Kararını verdi
Galatasaray'dan Muslera'ya yeni teklif! Kararını verdi Galatasaray'da Fernando Muslera'nın geleceği belirsizliğini koruyor. Muslera, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifi konusunda karar verdi.
19.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Muslera alarmı! İşte görüşmenin detayları
Galatasaray'da Muslera alarmı! İşte görüşmenin detayları Galatasaray'da 13 yıldır forma giyen ve Sparta Prag maçında yaptığı kurtarışla değerini bir kez daha kanıtlayan Muslera ile yeni sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Talepler arasında ciddi bir fark var.
18.02.2024 Galatasaray
VakıfBank'ta Guidetti, Yarının Sultanları için Zonguldak'a gitti!
VakıfBank'ta Guidetti, Yarının Sultanları için Zonguldak'a gitti! Yarının Sultanları projesinin 2024’teki ilk durağı Zonguldak oldu. VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, kız çocuklarının geleceğe umutla bakabilmeleri için hayata geçirdiği proje kapsamında yardımcıları Saim Pakkan ve Fikret Ceylan ile beraber kız çocuklarına teorik ve pratik voleybol eğitimi verdi.
16.02.2024 Voleybol
Zeynep Bastık'tan İstanbul'u terk ettiği iddialarına yanıt!
Zeynep Bastık'tan İstanbul'u terk ettiği iddialarına yanıt! Zeynep Bastık, geçtiğimiz şubat ayında yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul'u terk edip İzmir'in Urla ilçesine yerleştiği iddialarıyla gündeme geliyordu. Urla'da lüks bir eve yatırım yapan Bastık, İstanbul'u terk ettiği iddialarına noktayı koydu.
13.02.2024 Cadde
Avanak Abdi oyuncuları kimler, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
Avanak Abdi oyuncuları kimler, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi? Avanak Abdi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Başrolünde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı yerli komedi filmi olan filmde, Apdi isimli afiş asan bir gencin, ses sanatçısı Nevin'e olan aşkı ele alınıyor. Avanak Apdi, 1978 yapımıdır. Peki, Avanak Abdi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
12.02.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Menajer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.