Meral Kaplan

Meral Kaplan

Son dakika Meral Kaplan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Meral Kaplan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Meral Kaplan haber sayfamızda...

Meral Kaplan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 264 meral kaplan haberi bulunmuştur.
Meral Kaplan: Bir daha Türk erkeğiyle aşk yaşamam!
Meral Kaplan: Bir daha Türk erkeğiyle aşk yaşamam! Oyuncu ve eski manken Meral Kaplan ile iş insanı eşi Erhan Kanioğlu, 2021'de olaylı bir şekilde boşanmıştı. Kızının velayetini kaybeden ve eski eşine tazminat ödemesine hükmedilen Kaplan, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekanın açılışına katıldı. Ünlü isim, Türk erkekleri ile bir daha birliktelik yaşamak istemediğini dile getirdi.
6.02.2024 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Şarkıcı olacak Şebnem Bozoklu, ‘Prestij Meselesi’ filmine dahil oldu...
13.09.2022 Cadde
Meral Kaplan: Kızımı bir daha göremezsem hayatıma son veririm
Meral Kaplan: Kızımı bir daha göremezsem hayatıma son veririm Altı yaşındaki kızının velayetini kaybeden Meral Kaplan, evliliği boyunca eski eşi Erhan Kanioğlu tarafından şiddet gördüğünü iddia etti: Erhan ilk başlarda çok kibardı. Maddi olarak güçlendikçe zalimleşti. Oyuncu ve eski manken , "Kızımı alıp bana en büyük zararı vermek istiyordu, bunu başardı. Kızım olmadan yaşamanın anlamı yok, ölmek istiyorum" dedi.
26.04.2021 Cadde
Seçkin Piriler, Meral Kaplan'a dava açacak
Seçkin Piriler, Meral Kaplan'a dava açacak Meral Kaplan, hem kızının velayetini kaybetti, hem de eski eşine hakaret ve tehditten 200 bin lira maddi ve manevi tazminat ödemeye mahkum edildi. Duruşma sonrası bir zamanlar en iyi arkadaşı olan Seçkin Piriler’in evini basan Kaplan, “Senin yüzünden kızımı kaybettim. Şimdi mutlu musun?” diye bağırdı. Piriler, “Kızının velayetini kaybedince kapıma dayandı. Birinin bu kadını tedavi ettirmesi lazım” dedi.
23.04.2021 Cadde
Meral Kaplan, davayı kaybedince Seçkin Piriler'in evini mi bastı?
Meral Kaplan, davayı kaybedince Seçkin Piriler'in evini mi bastı? Oyuncu ve eski manken Meral Kaplan ile iş insanı Erhan Kanioğlu arasındaki boşanma davası bitti. Mahkeme, çifti boşayıp 6 yaşındaki kızları Ela’nın velayetini babaya verdi. Meral Kaplan 200 bin lira tazminata da mahkum edildi. İddiaya göre; duruşma sonrası bir zamanlar en iyi arkadaşı olan Seçkin Piriler’in evini basan Kaplan, “Senin yüzünden kızımı kaybettim. Şimdi mutlu musun?” diye bağırdı.
22.04.2021 Cadde
Velayeti kaybetti!
Velayeti kaybetti! Meral Kaplan ve Erhan Kanioğlu, üç yıl süren davanın ardından boşandı. Mahkeme, çiftin altı yaşındaki kızlarının velayetini babaya verdi
22.04.2021 Cadde
Meral Kaplan 6 yaşındaki kızının velayetini kaybetti
Meral Kaplan 6 yaşındaki kızının velayetini kaybetti Oyuncu ve eski manken Meral Kaplan ile iş insanı eşi Erhan Kanioğlu boşandı. Çiftin altı yaşındaki kızlarının velayetini babaya veren mahkeme; Meral Kaplan'ın, Erhan Kanioğlu'na 200 bin TL tazminat ödemesine hükmetti. Duruşma çıkışı gözyaşlarını tutamayan Kaplan, "Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsem de ispatlayamadım" dedi.
21.04.2021 Cadde
Meral Kaplan, iş yerini bastığı kocasına tırnaklarıyla saldırdı iddiası
Meral Kaplan, iş yerini bastığı kocasına tırnaklarıyla saldırdı iddiası Erhan Kanioğlu ile çekişmeli bir boşanma sürecinde olan Meral Kaplan, eşinin şirketinde olay çıkardı. Sinirlerine hakim olamayan Kaplan, iddiaya göre tırnaklarıyla eşine saldırdı. Kanioğlu ise yaşadıklarını polise bildirerek darp raporu aldı. Oyuncu hakkında hakaret, tehdit, eşi basit yaralama suçlarından dava açıldı.
17.03.2021 Cadde
Meral Kaplan-Erhan Kanioğlu'nun velayet davasında yeni gelişme
Meral Kaplan-Erhan Kanioğlu'nun velayet davasında yeni gelişme Oyuncu ve eski manken Meral Kaplan 2018 yılında eşi Erhan Kanioğlu'na kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açmıştı Kaplan, boşanmak için Erhan Kanioğlu'dan 2 milyon TL tazminat ile çocuğunun velayetini istemişti. Buna karşılık iş insanı karşı boşanma davası açmış ve Meral Kaplan'dan 1 milyon TL manevi tazminat ve 50 bin TL maddi tazminat istemişti.
10.02.2021 Cadde
Meral Kaplan aleyhinde tanıklık yapılınca sinir krizi geçirdi
Meral Kaplan aleyhinde tanıklık yapılınca sinir krizi geçirdi Kıbrıslı iş adamı Erhan Kiani ile karşılıklı boşanma davaları 3 yıldır süren oyuncu ve eski manken Meral Kaplan, aleyhinde tanıklık yapan iki muhabirin ifadeleri üzerine duruşma salonunda sinir krizi geçirdi. Reddi hakim talebinde bulunan Kaplan, duruşma salonu önünde de uzun süre gözyaşı döktü.
24.09.2020 Cadde
Seçkin Piriler ve Meral Kaplan pişti oldu
Seçkin Piriler ve Meral Kaplan pişti oldu Geçtiğimiz yıl birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde kavga eden ve dostlukları biten Meral Kaplan ile Seçkin Piriler, bir kozmetik markasının tanıtım gecesinde karşılaştılar.
14.11.2019 Cadde
Boşanamadı, sıkıntıdan 4 kilo aldı!
Boşanamadı, sıkıntıdan 4 kilo aldı! Meral Kaplan, 2011'de evlendiği Erhan Kanioğlu'na 2011'de boşanma davası açmıştı, kızları Ela'nın dadısı tarafından darp edildiğini söylemişti.
25.09.2019 Cadde
Eliyle yüzünü kapattı! Trafik çevirmesinde…
Eliyle yüzünü kapattı! Trafik çevirmesinde… Meral Kaplan önceki gece bir kadın arkadaşıyla Etiler’deki rutin trafik çevirmesinde görüntülendi.
26.08.2019 Cadde
Patenci Meral
Patenci Meral Meral Kaplan, marka danışmanı Selim Akar’ın objektifine poz verdi.
16.08.2019 Cadde
Yerli Cameron Diaz geri döndü!
Yerli Cameron Diaz geri döndü! Oyuncu Meral Kaplan, 'değişim' adını verdiği yeni imajı için Selim Akar ve Alper Deniz’in objektifine poz verdi.
12.07.2019 Cadde
Meral Kaplan'ın eşine 5 gün zorlama hapsi
Meral Kaplan'ın eşine 5 gün zorlama hapsi Dizi oyuncusu ve eski manken Meral Kaplan'ın aldırdığı uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal eden boşanma aşamasındaki eşi iş adamı Erhan Kiani, 5 gün zorlama hapsine çarptırıldı. Meral Kaplan'ın avukatı Zeynep Hatemi, Kiani'nin cezasını çekmek üzere 29 Mart'ta Çorlu Cezaevi'ne girdiğini belirtti.
2.04.2019 Cadde
Oyuncu Meral Kaplan, ev basma ve çocuk kaçırma iddialarıyla ilgili şikayetçi oldu
Oyuncu Meral Kaplan, ev basma ve çocuk kaçırma iddialarıyla ilgili şikayetçi oldu Dizi oyuncusu ve eski manken Meral Kaplan, avukatı Zeynep Hatemi aracılığıyla basın açıklaması yaparak boşanmak üzere olduğu iş adamı eşi Erhan Kanioğlu hakkında savcılığa, "Kendisi ve annesine kötü muamele ve şiddet uyguladığı" gerekçesiyle şikayetçi olduğunu açıkladı.
4.03.2019 Cadde
'Eski eşim annemi darp etti, çocuğumu kaçırmak üzere'
'Eski eşim annemi darp etti, çocuğumu kaçırmak üzere' Dizi oyuncusu ve eski manken Meral Kaplan, sosyal medya hesabından "Şu anda Bodrum'dayım eski eşim çocuğumu kaçırmak üzere" mesajını yayınlayarak polisten yardım istedi.
1.03.2019 Cadde
'Eski eşim annemi darp etti, çocuğumu kaçırmak üzere'
'Eski eşim annemi darp etti, çocuğumu kaçırmak üzere' Dizi oyuncusu ve eski manken Meral Kaplan, sosyal medya hesabından "Şu anda Bodrum'dayım eski eşim çocuğumu kaçırmak üzere" mesajını yayınlayarak polisten yardım istedi.
1.03.2019 Cadde
Meral Kaplan: Annemi ve kardeşimi dövdüğüm…
Meral Kaplan: Annemi ve kardeşimi dövdüğüm… Oyuncu Meral Kaplan, yardımcısını ve annesini darp ettiği iddialarını Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programında yanıtladı. "Psikolojim bozuktu kimseye vurmuyorum, itiyorum" dedi. Programa katılan abla Yıldız Kaplan da kardeşinden şiddet görmediğini söyleyerek, görüntüler üzerinden yardımcıyı suçladı.
6.12.2018 Cadde
Meral Kaplan: Annemi ve kardeşimi dövdüğüm…
Meral Kaplan: Annemi ve kardeşimi dövdüğüm… Oyuncu Meral Kaplan, yardımcısını ve annesini darp ettiği iddialarını Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programında yanıtladı. "Psikolojim bozuktu kimseye vurmuyorum, itiyorum" dedi. Programa katılan abla Yıldız Kaplan da kardeşinden şiddet görmediğini söyleyerek, görüntüler üzerinden yardımcıyı suçladı.
6.12.2018 Cadde
‘Demet’le buluşacağız’
‘Demet’le buluşacağız’ Meral Kaplan, mahkemelik olduğu Seçkin Piriler’in gönderdiği 25 bin TL’lik haczi Demet Akalın’ın ödemesiyle ilgili, “Kendisiyle sık görüşemesek de tanışıyorduk...
6.12.2018 Cadde
20 yıllık arkadaşı için koruma kararı
20 yıllık arkadaşı için koruma kararı Seçkin Piriler kendisini tehdit eden Kaplan’dan korunmak için mahkemeye başvurdu. Kaplan’ın 2 ay tehdit içeren sözler söylememesine karar verildi.
3.12.2018 Cadde
Demet Akalın, Meral Kaplan'ın Seçkin Piriler'e olan borcunu ödedi
Demet Akalın, Meral Kaplan'ın Seçkin Piriler'e olan borcunu ödedi 20 yıllık arkadaşı olan Seçkin Piriler'in Meral Kaplan'a gönderdiği haciz olayından sonra Kaplan'a Demet Akalın'dan destek geldi. Demet Akalın'ın Meral Kaplan'ın borcunu ödediği ortaya çıktı.
30.11.2018 Cadde
Seçkin Piriler ve Meral Kaplan'la kim dost olmak ister?
Seçkin Piriler ve Meral Kaplan'la kim dost olmak ister? Model, futbolcu, şarkıcı, oyuncu fark etmez... Meslektaşlar arasında uzun vadeli bir dostluktan bahsetmek zordur. Kaideyi bozmayan istisnalar da var tabii. Bu istisnalara örnek olarak, yakın zamana kadar Seçkin Piriler ve Meral Kaplan'ı gösterebilirdik. Ama artık gösteremiyoruz.
30.11.2018 Geyik

Benzer Haber Etiketleri

Meral Kaplan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.