Yaraları iyileştiren mucize! Zeytinyağıyla karıştırınca hızla kapatıyor, leke kalmıyor
Yaraları iyileştiren mucize! Zeytinyağıyla karıştırınca hızla kapatıyor, leke kalmıyor Cilt problemlerini gidermek için birçok farklı alternatif bulunuyor. Ancak doğal ürünlerin kullanımı daha etkili bir çözüm olabilir. Doğal besinler, çeşitli problemlerden kurtulmanızı sağlayabilir. İşte kılıç otunun doğal merhem gücü taşıyan etkileri.
8.01.2024 Cilt Bakımı
İnternette peynir ekmek gibi satılıyor! Resmen zehir
İnternette peynir ekmek gibi satılıyor! Resmen zehir Dünya çapında yapılan bir araştırma, güzel ve genç görünmek için internet sitelerinden alınan cilt beyazlatıcı ve yaşlanma karşıtı kremlerin içinde yüksek oranda cıva olduğunu ortaya koydu. Uzmanlar bu durumun vücutta çok yıkıcı etkilere neden olduğunu belirterek önemli uyarılarda bulundu.
26.03.2022 Haberler
'Nasır': Melike Şahin'in sesi, Mabel Matiz'in dokunuşu
'Nasır': Melike Şahin'in sesi, Mabel Matiz'in dokunuşu 'Tutuşmuş Beraber', 'Deli Kan' gibi şarkılarıyla tanıdığımı, sesiyle bizi büyüleyen Melike Şahin, ilk solo albümü 'Merhem'i 26 Şubat 2021'de yayınladı. Melike Şahin'in yeni albümünde yer alan 'Nasır' ise bir hayli ilgi odağı olmuş durumda. Peki nereden çıktı bu 'Nasır', gelin Molatik olalım...
1.03.2021 Müzik
Melike Şahin'nin ilk solo albümü Merhem çıkıyor
Melike Şahin'nin ilk solo albümü Merhem çıkıyor Tutuşmuş Beraber, Deli Kan, Geri Ver gibi parçalarıyla tanıdığımız Melike Şahin, uzun zamandır merakla beklenen ilk solo albümü Merhem'i 26 Şubat'ta yayınlanıyor. Son dönemin en güçlü yorumcularından biri olan Melike Şahin, prodüktörlüğünü ve sanat yönetmenliğini üstlendiği 10 şarkılık albümünde; Mabel Matiz, Sabi Saltiel, Uri Brauner Kinrot, Can Güngör, Emre Malikler, Elif Dikeç ve Dijf Sanders gibi başarılı müzisyenlerle çalıştı.
24.02.2021 Kültür Sanat
Sivrisinek ısırığı için ev yapımı merhemler
Sivrisinek ısırığı için ev yapımı merhemler Sivrisinek ısırığı nedeniyle ortaya çıkan kaşıntı hissini azaltmak ve yatıştırmak için ev yapımı merhem tariflerini paylaştık. Paylaştığımız malzemeler ile kolayca bu merhemlerini hazırlayabilirsiniz.
19.07.2019 Cilt Bakımı
Sürdüğü merhem yüzünde delik açtı
Sürdüğü merhem yüzünde delik açtı Avustralya’nın Brisbane kentinde yüzündeki kanserli dokuyu tedavi etmek için bitkisel tedavi uygulayan ve dokunun bulunduğu yere “kara merhem” süren bir kişinin şakağında tam iki buçuk santimetre genişliğinde simsiyah bir delik meydana geldi.
10.04.2014 Dünya
Deri kanserine etkili merhem
Deri kanserine etkili merhem Çok küçük maddelerden (nanomateryaller) yapılan ve kırmızı ışıkla etkin hale gelen bir merhem, deri kanserinin başlangıç ve orta seviyesinde yüzde 95 etkili oldu.
28.08.2008 Yaşam