Merkez Yönetim Kurulu

Merkez Yönetim Kurulu

Son dakika Merkez Yönetim Kurulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Merkez Yönetim Kurulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Merkez Yönetim Kurulu haber sayfamızda...

Merkez Yönetim Kurulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.171 merkez yönetim kurulu haberi bulunmuştur.
CHP'li Yücel: Emeklilerimiz üvey evlat muamelesi görmekten bıktı
CHP'li Yücel: Emeklilerimiz üvey evlat muamelesi görmekten bıktı CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Her şeye para var, emekliye gelince para yok. Emeklilerimiz bu ülkede üvey evlat muamelesi görmekten bıktı usandı, sandıkta da tepkisini gösterdi, anlamak istemeyen, mesajı almayan AKP iktidarıdır. AKP iktidarı yerel seçimlerde halktan sarı kart gördü ama yetmemiş; illa kırmızı kart gösterin diye bekliyorlar" dedi.
19.04.2024 Gündem
Bahçeli yeni A takımını belirledi
Bahçeli yeni A takımını belirledi MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin 17 Mart’ta gerçekleştirilen Olağan Büyük Kurultayı’nda seçilen yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ile dün ilk toplantısını yaptı.
16.04.2024 Gündem
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste...
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste... Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
MHP'de yeni MYK pazartesi günü toplanacak
MHP'de yeni MYK pazartesi günü toplanacak Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ilk toplantısını pazartesi günü yapacak.
12.04.2024 Gündem
MHP’de kapsamlı değişiklik
MHP’de kapsamlı değişiklik Tek aday olarak katıldığı 14. Olağan Büyük Kurultay’da 11. kez Genel Başkanlığa seçilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 75 kişilik Merkez Yönetim Kurulu (MYK)ile dokuz kişilik Merkez Disiplin Kurulu’nda (MDK) kapsamlı değişikliğe gitti.
19.03.2024 Gündem
Türk milletini yalnız bırakamazsın
Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçim benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” diye seslendi.
18.03.2024 Gündem
MHP’de kurultay günü
MHP’de kurultay günü MHP, yerel seçimlere 14 gün kala 14. Olağan Büyük Kurultayını bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.
17.03.2024 Gündem
‘Kent uzlaşması PKK ittifakıdır’
‘Kent uzlaşması PKK ittifakıdır’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
1.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Ferhat Çakıroğlu için taziye mesajı
Bahçeli'den Ferhat Çakıroğlu için taziye mesajı MHP lideri Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Ferhat Çakıroğlu için taziyelerini iletti.
20.02.2024 Gündem
'Efsane Başkan' olarak anılıyordu! CHP'de istifa haberleri peş peşe geldi
'Efsane Başkan' olarak anılıyordu! CHP'de istifa haberleri peş peşe geldi CHP'de istifa haberleri peş peşe gelirken Genş Başkan Yardımcısı da partiden ayrıldığını duyurdu. CHP'den istifa eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, parti yönetimine zehir zemberek sözlerde bulunurken İzmir'de de 'Efsane Başkan" olarak anılan Osman Özgüven CHP'den istifa ettiğini duyurdu.
15.02.2024 Gündem
Özgür Özel partisinin 'Dijital Demokratik Katılım' uygulamasını tanıttı
Özgür Özel partisinin 'Dijital Demokratik Katılım' uygulamasını tanıttı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partililerin görüş ve önerilerini üst birimlere iletebilecekleri 'Dijital Demokratik Katılım' uygulamasını tanıttı.
9.02.2024 Gündem
Çankaya için güçler savaşı yaşanıyor
Çankaya için güçler savaşı yaşanıyor CHP’de Antalya ve Muğla adaylarının bu hafta PM toplantısında netleştirilmesi bekleniyor. İzmir ve Ankara’nın Çankaya ilçesinin adayları şubatta açıklanacak. Çankaya’da parti içinde tam bir güçler savaşı yaşanıyor.
23.01.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Mitingimizi iptal ettik, şehitlerimizin yasını tutacağız
CHP Genel Başkanı Özel: Mitingimizi iptal ettik, şehitlerimizin yasını tutacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tandoğan Meydanı'nda yarın yapılması planlanan 'Anayasa Mitingi'ne ilişkin, "Katılım göstereceğini söyleyen siyasi partilere, arkadaşlarımız ayrı ayrı ulaştı. Bu konudaki düşüncemizi aktardık. Kendilerinin uygun görüşlerini alarak mitingimizi iptal ettik. Şehitlerimizin yasını tutacağız" dedi.
13.01.2024 Gündem
CHP'den bildiri: PKK terör örgütünü ve terörist saldırılarını lanetliyoruz
CHP'den bildiri: PKK terör örgütünü ve terörist saldırılarını lanetliyoruz CHP'de Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından bildiri yayımlandı. Bildiride, "PKK terör örgütünü ve terörist saldırılarını lanetliyoruz. Terör örgütleri asla amaçlarına ulaşamayacaktır" ifadelerine yer verildi.
13.01.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aday tanıtım toplantısı ertelendi
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aday tanıtım toplantısı ertelendi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla ertelenmiştir” dedi. Öte yandan CHP ve İYİ Parti de aday tanıtım toplantılarını erteledi.
13.01.2024 Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aday tanıtım toplantısı ertelendi
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aday tanıtım toplantısı ertelendi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla ertelenmiştir” dedi. Öte yandan CHP ve İYİ Parti de aday tanıtım toplantılarını erteledi.
13.01.2024 Gündem
Muharrem İnce'den, Özgür Özel'e ziyaret! Görüşmede ne konuşuldu?
Muharrem İnce'den, Özgür Özel'e ziyaret! Görüşmede ne konuşuldu? Memleket Partisi Genel Başkanı Genel Başkanı Muharrem İnce, Parti Sözcüsü İpek Özkal Sayan ve beraberindeki heyet ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.
4.01.2024 Haberler
Muharrem İnce'den, Özgür Özel'e ziyaret! Görüşmede ne konuşuldu?
Muharrem İnce'den, Özgür Özel'e ziyaret! Görüşmede ne konuşuldu? Memleket Partisi Genel Başkanı Genel Başkanı Muharrem İnce, Parti Sözcüsü İpek Özkal Sayan ve beraberindeki heyet ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti. 
4.01.2024 Gündem
Mermer tozu ölüm saçıyor! Geri dönüşü yok
Mermer tozu ölüm saçıyor! Geri dönüşü yok Avusturalya’da silikozis vakaları nedeniyle yasaklanan suni mermer Türkiye’de yaygın olarak kullanılıyor. Milliyet, akciğerleri bitiren bu mermerin etkisini uzmanlarına sordu…
25.12.2023 Gündem
CHP MYK sonrası açıklama: Yerel Seçim Stratejimizi değerlendirdiğimiz bir dizi toplantı yaptık
CHP MYK sonrası açıklama: Yerel Seçim Stratejimizi değerlendirdiğimiz bir dizi toplantı yaptık CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi toplantılarının ardından basın toplantısı düzenledi.
4.12.2023 Gündem
100. yıl affında prensip kararı
100. yıl affında prensip kararı CHP Parti Sözcüsü Yücel, CHP’den ayrılmış ya da atılmış olanlarla ilgili tartışılan 100. yıl affı konusunda prensip kararı alındığını, belediye başkan aday adaylığı için başvuru sürecini de 21-28 Kasım tarihleri arası olarak belirlediklerini açıkladı.
21.11.2023 Gündem
Tüzük kurultayının tarihi belirlenecek
Tüzük kurultayının tarihi belirlenecek Özel, yerel seçim hazırlıkları ve tüzük kurultay tarihini netleştirmek için il başkanları ile bugün Ankara’da görüşecek. Kurultayın seçim sonrasına bırakılmasını savunanların yanı sıra bu görüşe karşı çıkanlar da var.
14.11.2023 Gündem
İYİ Parti ile ittifak olacak mı? CHP'li Yücel'den yerel seçim açıklaması
İYİ Parti ile ittifak olacak mı? CHP'li Yücel'den yerel seçim açıklaması CHP Sözcüsü Deniz Yücel, yerel seçimde ittifakın devam edip etmeyeceğine ilişkin, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Hanımefendinin bu konuda birtakım keskin açıklamaları oldu; olabilir. Daha yerel seçim takvimi açıklanmış değil. Neticede biz hem kazanmak için hem de ittifak yapacağımız partilerin kazanması için, daha da ötesi ülkemiz demokrasisinin kazanması için gereken her türlü adımı atarız." ifadelerini kullandı.
13.11.2023 Gündem
Hatay benim şahsi meselem
Hatay benim şahsi meselem Kurultayın ardından ilk ziyaretini baba ocağı Manisa’ya yapan Özel, ikinci ziyaretini depremde yerle bir olan Hatay’a yaptı. Hatay’ın unutulduğunu belirten Özel, “Hatay’ı gündemden düşürmelerine izin vermeyeceğim” dedi.
13.11.2023 Gündem
CHP'nin yeni MYK'sı belli oldu! Özgür Özel'den 3 belediye başkanı ile ilgili açıklama
CHP'nin yeni MYK'sı belli oldu! Özgür Özel'den 3 belediye başkanı ile ilgili açıklama CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı'nda seçilen Parti Meclisi (PM) üyeleri, ilk toplantısını genel başkan Özgür Özel başkanlığında yaptı. Özel, toplantı devam ederken basın mensuplarına açıklama yaparak partisinin yeni Merkez Yönetim Kurulu’nu açıkladı. Özgür Özel, yerel seçimlerle ilgili açıklama yaptı.
11.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Merkez Yönetim Kurulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.