Merkezi

Merkezi

Son dakika Merkezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Merkezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Merkezi haber sayfamızda...

Merkezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 186.639 merkezi haberi bulunmuştur.
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın Mısır’dan Bulgaristan’a seyir halindeki kuru yük gemisinin makine dairesinde Çanakkale Boğazı Akbaş önlerinde yangın çıktı.
25.04.2024 Haberler
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın söndürüldü
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın söndürüldü Çanakkale Boğazı’nda AK DISCOVERY isimli kuru yük gemisinde çıkan yangın, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Olayda yaralanan 1 gemi personeli hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
25.04.2024 Gündem
Muğla'da sevgili dehşeti! Bıçaklayarak öldürdü
Muğla'da sevgili dehşeti! Bıçaklayarak öldürdü Muğla'nın Marmaris ilçesinde Ali İhsan Kaya (38), sokakta tartıştığı kız arkadaşı İlknur Çetin'i (35) bıçaklayarak öldürdü.
25.04.2024 Gündem
Eşiyle boşanma aşamasındaydı! Doğalgaz borusuna asılı halde bulundu
Eşiyle boşanma aşamasındaydı! Doğalgaz borusuna asılı halde bulundu Bolu’da eşiyle boşanma aşamasındaki 2 çocuk babası şahsın cansız bedeni, doğalgaz borusuna asılı halde bulundu. Konuya ilişkin inceleme başlatıldı.
25.04.2024 Gündem
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli) Müfredat değişikliği nasıl olacak?
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli) Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen tarih geldi! Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklanıyor! Bana Yusuf Tekin yeni müfredatın paylaşılacağı tarihi duyurdu...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana’nın yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında olduğunu belirterek, “Sürdürülebilir olması için iş birliği içinde, stratejik planlarla gelecek vizyonu oluşturulmalıdır” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Sahra çölünden gelen toz bulutu Yunanistan'ı turuncuya boyadı; Türkiye'nin hava kalitesini bozdu
Sahra çölünden gelen toz bulutu Yunanistan'ı turuncuya boyadı; Türkiye'nin hava kalitesini bozdu Kuzey Afrika'dan gelen toz bulutları güney Yunanistan'ın üzerindeki gökyüzünün turuncu renk almasına neden oldu. Türkiye'de ise birçok kentte toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme ve hava kalitesinde azalma yaşanıyor.
25.04.2024 Dünya
Kadıköy'de sopalı dehşet! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
Kadıköy'de sopalı dehşet! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Kadıköy Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı sopayla döverek öldüren güvenlik amiri Erdal Çaycı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Erdal Çaycı hakimlikteki ifadesinde, " İki aydır nöbet listeleri yüzünden tartışıyorduk. Birkaç kez kendisini bu sebeple uyardım. Beni dinlemedi. Üstüne küfür etti. Önce o yanında duran sopaya yöneldi. Bende sağ tarafımda duran sopayı elime aldım. Savurduğumda omzuna vurmayı amaçladım ama başına geldi. Birkaç kez vurdum" dedi
25.04.2024 Haberler
Güvenlik amiri yardımcısını sopayla döverek öldürmüştü: İfadesi ortaya çıktı
Güvenlik amiri yardımcısını sopayla döverek öldürmüştü: İfadesi ortaya çıktı Kadıköy Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı sopayla döverek öldüren güvenlik amiri Erdal Çaycı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan Erdal Çaycı'nın hakimlikte verdiği ifades ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
Karabük'te şok görüntü: 7 aylık bebeğini yolun kenarına bıraktı
Karabük'te şok görüntü: 7 aylık bebeğini yolun kenarına bıraktı Karabük'te 7 aylık bebeğini yola bırakan anne ile ilgili soruşturma başlatıldı.
25.04.2024 Gündem
'Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız'
'Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız' "Unutulmamalıdır ki toplumsal yaşamı, insan onurunu, iyi bir yaşamı tehdit eden bir sorun karşısında en büyük tehlike, onu normalleştirmektir. Bu soruna alışmaktır." diyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "İşte biz bu bakış açısını reddediyoruz. Kadına şiddeti asla normalleştirmeyeceğiz ve buna alışmayacağız" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde!
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde! Yapı Dergisi’nin içerik yönetimiyle yayınlanan Milliyet Mimarlık dergisinin 39. sayısı 28 Mart Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerde!
25.04.2024 Mimarlık
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
'Uyku apnesi tanısı konanlar ehliyet alamayacak' iddiası yalanlandı
'Uyku apnesi tanısı konanlar ehliyet alamayacak' iddiası yalanlandı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Kara Yolları Trafik Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldığı iddialarını yalanlayarak, uyku apnesi tanısı konan kişilerin ehliyet alamayacağı ve ehliyetini yenileyemeyeceği iddiasının manipülasyon içerdiğini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin yeni bilgiler aktarıldı.
25.04.2024 Gündem
BİLSEM TAKVİMİ 2024: BİLSEM sınav giriş belgesi bekleniyor! 2024 BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman?
BİLSEM TAKVİMİ 2024: BİLSEM sınav giriş belgesi bekleniyor! 2024 BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman? Bilim ve Sanat Merkezi öğrenci alım süreci devam ediyor. 2024 yılı BİLSEM ön değerlendirme uygulaması sonrası sonuçlar açıklandı. Adaylar bireysel değerlendirme uygulamaları için giriş belgelerinin yayımlanacağı tarihi bekliyor. 2024 BİLSEM takvimi...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
23 Nisan gösterisi karıştı! Esenler'de öğretmene saldırı
23 Nisan gösterisi karıştı! Esenler'de öğretmene saldırı 23 Nisan gösterileri sırasında öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darbedildi.
25.04.2024 Gündem
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Haberler
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek
Bakan Koca'dan aşı üretimi paylaşımı! Yüzde 86'sı Türkiye'de üretilecek Devam eden inşaat çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezin hizmete girmesiyle, 2028'den itibaren bağışıklama programındaki aşıların yüzde 86'sının ülkemizde üretilmesi sağlanacak" dedi.
25.04.2024 Gündem
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti!
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti! Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında yargılanan Engin- Dilan Polat çifti için mahkeme ara kararını açıkladı. Kararı duyan Dilan Polat sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıkıyor.
25.04.2024 Gündem
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu.
25.04.2024 Haberler
'İstilacı tür' endişesi
'İstilacı tür' endişesi Antalya'da amatör balıkçılığı geliştirmek ve balık popülasyonunu artırmak için gündeme gelen yapay resif yapımında ilk adım atıldı.
25.04.2024 Gündem
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Merkezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.