Merkezi Hekim Randevu Sistemi

Merkezi Hekim Randevu Sistemi

Son dakika merkezi hekim randevu sistemi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan merkezi hekim randevu sistemi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan merkezi hekim randevu sistemi haber sayfamızda...

Merkezi Hekim Randevu Sistemi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 407 merkezi hekim randevu sistemi haberi bulunmuştur.
Hastane Çalışma Saatleri 2024: Devlet Hastaneleri Saat Kaçta Açılıyor? Poliklinikler Kaçta Kapanıyor?
Hastane Çalışma Saatleri 2024: Devlet Hastaneleri Saat Kaçta Açılıyor? Poliklinikler Kaçta Kapanıyor? Yurt genelindeki milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren devlet hastaneleri ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri olan çalışma saatlerini derledik. Peki Devlet Hastaneleri saat kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? İşte 2024 Devlet Hastaneleri çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Haberler
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Bakan Koca'dan MHRS randevularıyla ilgili açıklama
Bakan Koca'dan MHRS randevularıyla ilgili açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden alınan randevu sayısının pandemi öncesi döneme göre yüzde 72,8 arttığını duyurdu.
21.01.2023 Gündem
Bakan Koca'dan MHRS açıklaması! 'Randevuyu iptal et butonuna basın'
Bakan Koca'dan MHRS açıklaması! 'Randevuyu iptal et butonuna basın' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu sorunuyla ilgili yeni bir botun açıklığını duyurdu. Bakan Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden gelmeyeceğiniz randevu için iptal butonuna basın. Bir hastaya yer açtığınız için teşekkür ederiz” dedi.
3.01.2023 Gündem
Bakan Koca: Gelmeyeceği randevusunu iptal etmeyenler 15 gün randevu alamayacak
Bakan Koca: Gelmeyeceği randevusunu iptal etmeyenler 15 gün randevu alamayacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nden (MHRS) randevu alıp da gelmeyeceği halde randevusunu iptal etmeyenler, randevusundan önce aynı branşta muayene olanlar, artık aradan 15 gün geçmeden yeni bir randevu alamayacak. Uygulama başladı" dedi.
23.12.2022 Gündem
Randevuyu iptal etmemeye yaptırım! İşte hastanelerde son durum
Randevuyu iptal etmemeye yaptırım! İşte hastanelerde son durum Randevu alıp muayeneye gitmeyen hastalara yönelik yaptırımlar ilk günden meyvesini vermeye başladı. Randevusuna gitmeyenlerin oranı düşmeye başladı.
23.12.2022 Gündem
Gitmeyeceği muayenenin randevusunu iptal etmeyenler hastane işleyişini de bozuyor
Gitmeyeceği muayenenin randevusunu iptal etmeyenler hastane işleyişini de bozuyor Randevu aldığı halde muayeneye gitmeyenler, randevusunu da iptal etmediği için poliklinikte hizmet alması gereken diğer hastaların mağduriyetine sebep oluyor. Poliklinikte görülmesi gereken hastalar, soluğu acillerde alıyor; bu kez aciller aşırı hasta yükü ile boğuşuyor.
30.11.2022 Haberler
Gitmeyeceği muayenenin randevusunu iptal etmeyenler hastane işleyişini de bozuyor
Gitmeyeceği muayenenin randevusunu iptal etmeyenler hastane işleyişini de bozuyor Randevu aldığı halde muayeneye gitmeyenler, randevusunu da iptal etmediği için poliklinikte hizmet alması gereken diğer hastaların mağduriyetine sebep oluyor. Poliklinikte görülmesi gereken hastalar, soluğu acillerde alıyor; bu kez aciller aşırı hasta yükü ile boğuşuyor.
30.11.2022 Gündem
MHRS RANDEVU İPTAL etme nasıl yapılır? MHRS doktor randevusu alma e-Devlet, yeni üye kaydı oluşturma
MHRS RANDEVU İPTAL etme nasıl yapılır? MHRS doktor randevusu alma e-Devlet, yeni üye kaydı oluşturma Merkezi Hekim Randevu Sistemi üzerinden doktor randevusu alma ve alınan randevuyu iptal etme süreçleri Bakanlık tarafından detaylandırılmıştı. Online olarak www.mhrs.gov.tr adresinden randevu alındığı gibi, mobil uygulama ve ALO 182 üzerinden de doktor randevusu oluşturuluyor. Peki, MHRS alınan doktor randevusu nasıl iptal edilir, yeni üye kaydı nasıl oluşturulur?
29.11.2022 Bilgi Rehberi
Bakan Koca'dan atama ve yeni personel müjdesi! Tarih verdi
Bakan Koca'dan atama ve yeni personel müjdesi! Tarih verdi Bakan Koca "En geç 15 Ocak'a kadar 27 bin hekimin açıktan atamalarını yapacağız. Hekimlerimizin verimliliğini artırmaya çalışıyor, bunun için de 32 bin tıbbi sekreter alıyoruz." dedi.
24.11.2022 Gündem
Koca’dan mesai sonrası randevu açıklaması: İsteğe bağlı muayene başladı
Koca’dan mesai sonrası randevu açıklaması: İsteğe bağlı muayene başladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, doktorların mesai sonrasında ‘isteğe bağlı’ hasta kabul etmelerini mümkün kılabilecek sistemin uygulamaya geçtiğini duyurdu. Koca, randevu alan 100 kişiden 30’unun da muayeneye gelmediğini söyledi.
11.10.2022 Gündem
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Vaka sayısında azalma bekliyoruz
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Vaka sayısında azalma bekliyoruz Sağlık Bakanı Koca, son aylarda yeniden artışa geçen Kovid-19 vakalarına ilişkin, “Günlük 60 bini geçen rakamları gördük, şu an 10 binli rakamlara indi. Önümüzdeki iki üç hafta içinde vakalarda belirgin azalma bekliyoruz” dedi.
24.08.2022 Gündem
Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması! Kasım ve aralık aylarını işaret etti!
Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması! Kasım ve aralık aylarını işaret etti! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine toplantısı sonrası dikkat çeken mesajlar verdi. Kasım ve aralık ayına dikkat çeken Koca, vaka sayılarıyla ilgili de konuştu.
23.08.2022 Gündem
Hatırlatma dozu yoğunluğu
Hatırlatma dozu yoğunluğu Sağlık bakanlığı tarafından koronavirüs aşılarına yeni hatırlatma dozu randevularının tanımlanmasının ardından Ankara Şehir Hastanesi’nde hatırlatma dozu aşıları için bir yoğunluk oluştu.
13.07.2022 Sağlık
Ölüm ve ağır hastalığı önlüyor! Hatırlatma dozu kimler olmalı?
Ölüm ve ağır hastalığı önlüyor! Hatırlatma dozu kimler olmalı? Koronavirüs salgınında 2.5 yıl geride kaldı. Son haftalarda dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Kovid-19 vaka sayısı artışa geçti.
13.07.2022 Gündem
Hastanelerde 'hatırlatma dozu' kuyruğu
Hastanelerde 'hatırlatma dozu' kuyruğu Eskişehir'de 'hatırlatma' dozu sisteminin açılması ile randevu alıp gelenler, hastane önlerinde kuyruk oluşturdu. Bugün 1000 kişinin randevu alıp, aşı olduğu belirtildi.
12.07.2022 Sağlık
Yeni hatırlatma dozu Kovid aşı randevuları açıldı
Yeni hatırlatma dozu Kovid aşı randevuları açıldı Kovid-19 vaka sayılarında haziran ayı başından bu yana yaşanan büyük artışın, bayram tatilinin de etkisiyle katlanacağı endişesi karşısında Sağlık Bakanlığı’ndan “hatırlatma dozu” adımı geldi.
11.07.2022 Gündem
Korona Aşı Randevusu Alma 2022: Covid hatırlatma dozu kimlere, ne zaman yapılacak?
Korona Aşı Randevusu Alma 2022: Covid hatırlatma dozu kimlere, ne zaman yapılacak? Koronavirüs salgını kapsamında hatırlatma dozu aşı radevu sistemi açıldı. Fahrettin Koca, omicron'a bağlı koronavirüs vakalarının Türkiye'de de artış gösterdiğini belirtmesi ardından hatırlatma dozu için randevuların açıldığını duyurdu. Peki, koronavirüs hatırlatma dozu aşı randevusu nasıl ve nereden alınır? MHRS aşı randevu ekranı...
10.07.2022 Bilgi Rehberi
Sağlık Bakanlığı koronavirüs aşısında hatırlatma dozu randevularını açtı
Sağlık Bakanlığı koronavirüs aşısında hatırlatma dozu randevularını açtı Sağlık Bakanlığı koronavirüs aşısında yeni hatırlatma dozu randevularını açtı. Aşı uygulaması için Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS), e-Nabız hesabı veya Alo 182 üzerinden randevu alınabilecek.
10.07.2022 Gündem
Mhrs Uygun Slot Bekleniyor Ne Demek?
Mhrs Uygun Slot Bekleniyor Ne Demek? MHRS, teknoloji ile birlikte sağlık konusunda önemli adımların atıldığı bir hizmet olarak karşımıza çıkmaktadır. MHRS sağlık açısından bir devrim niteliğinde, çoğu kişinin sağlık ile ilgili işlemlerinin hızlı ve güvenli yapılmasını sağlamaktadır. MHRS nedir? MHRS uygun slot bekleniyor ne demek detayları ile derledik.
12.04.2022 Eğitim
Salgında yeni normal umut veriyor
Salgında yeni normal umut veriyor Geçen ay başlatılan maske, HES kodu serbestisi ve değişen test algoritması ilk ayını doldurdu. Günlük vakalar 15 binin altına indi. Günlük vefat sayısı 1 Nisan itibarıyla 45'e düştü.
3.04.2022 Gündem
Turkovac ile ilgili yeni gelişme! Başlıyor
Turkovac ile ilgili yeni gelişme! Başlıyor Türkiye'nin yerli ve milli Covid-19 aşısı Turkovac, 7 Şubat tarihinden itibaren Başkent'te Ankara Şehir Hastanesine ek olarak 4 hastanede daha uygulanmaya başlıyor.
6.02.2022 Gündem
Ankara Şehir Hastanesi'nde Turkovac uygulaması başladı
Ankara Şehir Hastanesi'nde Turkovac uygulaması başladı Yerli Covid-19 aşısı Turkovac'ın özellikle hatılatma dozu olarak Ankara Şehir Hastanesi'nde uygulanmasına başlandı.
30.12.2021 Gündem
Son dakika... Sağlık Bakanlığı'ndan randevu genelgesi! Saat ve 5 dakika detayı
Son dakika... Sağlık Bakanlığı'ndan randevu genelgesi! Saat ve 5 dakika detayı Gelen son dakika haberine göre; Sağlık Bakanlığı, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nin (MHRS) hasta memnuniyeti öncelenerek etkin bir şekilde kullanılmasına yönelik bir genelge yayımladı.
9.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Merkezi Hekim Randevu Sistemi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.