Mert Kılıç

Mert Kılıç

Son dakika Mert Kılıç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mert Kılıç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mert Kılıç haber sayfamızda...

Mert Kılıç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 660 mert kılıç haberi bulunmuştur.
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Mehmet Topal, down sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenledi.
21.03.2024 Skorer
Aslıhan Güner'den aşk tavsiyesi! 'En yakın arkadaşınızla evlenin'
Aslıhan Güner'den aşk tavsiyesi! 'En yakın arkadaşınızla evlenin' Kendisi gibi oyuncu Mert Kılıç'la (45) 2013 yılında nikâh masasına oturan Aslıhan Güner (36), "Bunu artık duvarlara sticker olarak yazıp, altına imzamı atacağım" diyerek, evliliğe bakış açısını anlattı.
2.03.2024 Cadde
‘Coğrafyaya uygun değil’
‘Coğrafyaya uygun değil’ Türk isimler, Amerikalı oyuncu Cameron Diaz’ın mutlu evlilik için ayrı yataklarda uyuma fikrinin coğrafyaya uygun olmadığını dile getirdi.
26.12.2023 Cadde
Sergiye akın
Sergiye akın Almeda Abazi, Aslıhan Güner-Mert Kılıç, Ayşe Kucuroğlu, Simge Ünal ve Şılan Makal gibi birçok isim, Metropol İstanbul’daki Hupalupa Expo’da açılan ‘Body Worlds: Animal Inside Out-Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi’ni ziyaret etti.
4.12.2023 Cadde
Aslıhan Güner: Sanki iki yıllık evli gibiyim, Mert'e doyamıyorum
Aslıhan Güner: Sanki iki yıllık evli gibiyim, Mert'e doyamıyorum Son olarak 'Zübeyde, Analar ve Oğullar' filminde 'Zübeyde Hanım'a hayat veren ünlü oyuncu Aslıhan Güner, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Güner, eşi Mert Kılıç'tan aşkla bahsederek; "Mert'e olan aşkım hiç eskimiyor, ona doyamıyorum" şeklinde konuştu.
4.11.2023 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Aslıhan Güner: Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim!
Aslıhan Güner: Eğer benimle evlenmeyeceksen bu ilişkiye devam etmeyelim! Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, meslektaşı Mert Kılıç ile birlikte 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüyor. Yeni vizyona giren Zübeyde adlı filmde, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı canlandıran Aslıhan Güner, model eşi Mert Kılıç'la nasıl evlendiğini, ekranlarda ilk kez anlattı.
25.10.2023 Cadde
KISMETSE OLUR MERT kimdir, kaç yaşında? Kısmet Olur 2.sezon yarışmacısı Mert Kılıç ne iş yapıyor?
KISMETSE OLUR MERT kimdir, kaç yaşında? Kısmet Olur 2.sezon yarışmacısı Mert Kılıç ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2.sezonu ile yayınlanmaya devam ediyor. Kısmet Olur yarışmacılarından biri ise Mert Kılıç oldu. Kısmet Olur Mert'in yaşamı ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Kısmetse Olur Mert kimdir, kaç yaşında?
28.09.2023 Cadde
'Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum'
'Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum' Aslıhan Güner-Mert Kılıç çifti, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Baş başa keyifli bir yemek yiyen çift, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.06.2023 Cadde
‘Yüzlerce defa izledim’
‘Yüzlerce defa izledim’ Başrolünde Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinin yer aldığı ‘Komutan’ filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de gerçekleşti.
6.10.2022 Cadde
Aslıhan Güner'in gözyaşları! 'Acımı yüreğime gömerek oynadım'
Aslıhan Güner'in gözyaşları! 'Acımı yüreğime gömerek oynadım' 7 Ekim'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Komutan' filminin basın toplantısı önceki gün Watergarden İstanbul'da gerçekleşti. Başrolde yer alan Aslıhan Güner-Mert Kılıç çifti, basın mesnuplarının sorularına cevap verdi. Babası Ağustos 2020'de yaşamını yitiren ve filmde evladını kaybetmiş anneyi canlandıran 34 yaşındaki güzel, açıklama yaptığı sırada gözyaşlarına boğuldu.
1.10.2022 Cadde
‘Komutan’ heyecanı
‘Komutan’ heyecanı ‘Komutan’ filminde birlikte rol alan Aslıhan Güner ve Mert Kılıç, “Projenin hazırlık süreci neredeyse evlendiğimiz yıla dayanıyor. O yüzden çok heyecanlıyız” dedi.
29.09.2022 Cadde
Mert Kılıç: Tatil planı yaparken tekrar askere çağırıldım!
Mert Kılıç: Tatil planı yaparken tekrar askere çağırıldım! 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', 'Asi' ve 'Şefkat Tepe' gibi yapımlarda yer alan oyucu Aslıhan Güner, meslektaşı Mert Kılıç ile birlikte 9 yıldır mutlu bir evlilik sürdüyor. Önceki günlerde bir AVM'de kameralara yansıyan çift, ayaküstü gazetecilerle konuşarak kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı. Birlikte rol aldıkları 'Komutan' projesinden bahseden ikiliden Mert Kılıç, askerlik hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.
14.09.2022 Cadde
‘Teklif geldi ama...’
‘Teklif geldi ama...’ Aslıhan Güner ve Mert Kılıç, Watergarden İstanbul’da objektiflere takıldı.
14.09.2022 Cadde
‘Duygulandıracak’
‘Duygulandıracak’ Aslıhan Güner, eşi Mert Kılıç ile Watergarden İstanbul’daydı.
4.08.2022 Cadde
Bebek'te asırlık ağaç yola devrildi: 2 kişi yaralandı
Bebek'te asırlık ağaç yola devrildi: 2 kişi yaralandı Beşiktaş Bebek'te asırlık meşe ağacı yola devrildi, ağacın dallarının çarpması sonucu 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
25.07.2022 Haberler
Ebru Şahin ile Cedi Osman, Çeşme'de yeniden 'Evet dedi! Gelin arabası Amerika'dan geldi
Ebru Şahin ile Cedi Osman, Çeşme'de yeniden 'Evet dedi! Gelin arabası Amerika'dan geldi Oyuncu Ebru Şahin (28) ile basketbolcu Cedi Osman (27), geçtiğimiz hafta Makedonya’da kıyılan nikâhın ardından önceki gün Çeşme'de düğün eğlencesi düzenledi. Temsili nikâhı TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı kıydı. Davette bir milyon dolar değerindeki gelin arabası ilgi odağı oldu. İşte muhteşem düğünle ilgili detaylar...
9.07.2022 Cadde
Bodrum ve Çeşme'ye giden ünlü isimlerin tatil keyfi!
Bodrum ve Çeşme'ye giden ünlü isimlerin tatil keyfi! Havaların günden güne ısınmasının ardından magazin dünyasının tanınmış simaları, soluğu Bodrum ve Çeşme'de aldı. Kimi deniz ve güneşin tadını çıkarırken kimileri de bol bol dinlenerek yorgunluk attı. İşte ünlülerin tatillerinden objektiflere yansıyan renkli görüntüler...
8.07.2022 Cadde
Cedi Osman ve Ebru Şahin dünyaevine girdi! Rüya gibi düğün
Cedi Osman ve Ebru Şahin dünyaevine girdi! Rüya gibi düğün Güzelliği ve oyunculuk performansıyla hem dünyanın hem Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden Ebru Şahin ve NBA’deki gururumuz Cedi Osman Makedonya’ da kıyılan nikahın ardından Alaçatı Fly-In Beach’ta gerçekleştirilen rüya gibi düğünle dünya evine girdi.
7.07.2022 Cadde
Serin sularda
Serin sularda Tuba Ünsal Bodrum’da aralarında Beyza Şekerci ve Esra Rüşan’ın olduğu arkadaş grubuyla eğlenceli vakit geçirdi.
13.06.2022 Cadde
Salihli'de trafik kazası; 1 ölü, 3'ü ağır 6 yaralı
Salihli'de trafik kazası; 1 ölü, 3'ü ağır 6 yaralı Manisa'nın Salihli ilçesinde, 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
5.06.2022 Gündem
Mert Kılıç yeni film için gün sayıyor
Mert Kılıç yeni film için gün sayıyor Kendisi gibi oyuncu olan Aslıhan Güner'le mutlu bir evlilik sürdüren Mert Kılıç önceki gün Watergarden İstanbul’da objektiflere yansıdı. Yalnız başına alışverişe çıktığını belirten oyuncu, yeni filmi için gün saydığını söyledi.
9.04.2022 Cadde
Gün sayıyor
Gün sayıyor Mert Kılıç önceki gün Watergarden İstanbul’daydı.
9.04.2022 Cadde
Mert Kılıç: Eşimin oyunculuğuna hayranım
Mert Kılıç: Eşimin oyunculuğuna hayranım Oyuncu Aslıhan Güner, geçtiğimiz günlerde eşi Mert Kılıç ile birlikte Metropol İstanbul’da görüntülendi. Birlikte kahve molası veren çift, daha sonra alışveriş yaptı.
11.01.2022 Cadde
Mert Kılıç: Eşimin oyunculuğuna hayranım
Mert Kılıç: Eşimin oyunculuğuna hayranım Oyuncu Aslıhan Güner geçtiğimiz günlerde eşi Mert Kılıç ile birlikte Metropol İstanbul’da görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden çiftten yakışıklı oyuncu, eşine övgüler yağdırdı.
10.01.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mert Kılıç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.