Merve Oflaz

Merve Oflaz

Son dakika Merve Oflaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Merve Oflaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Merve Oflaz haber sayfamızda...

Merve Oflaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 380 merve oflaz haberi bulunmuştur.
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Merve Oflaz dans videosuna gelen yoruma ateş püskürdü!
Merve Oflaz dans videosuna gelen yoruma ateş püskürdü! Ünlü oyuncu Merve Oflaz, 729 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından haftalar önce paylaştığı bir dans videosuna gelen yorum karşısında çılgına döndü. Kendisine beddua eden sosyal medya kullanıcısına ateş püsküren Oflaz, ardından açıklama yaparak "Mutlu insan görmeye tahammülünüz kalmamış!" dedi.
20.10.2023 Cadde
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak ilk ismi duyurdu!
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak ilk ismi duyurdu! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun ilk yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sürpriz duyuruyu sosyal medya hesabından yaptı.
7.09.2023 Cadde
Merve Oflaz yeni sevgilisiyle tatilde!
Merve Oflaz yeni sevgilisiyle tatilde! Allan Hakko ile iki yıllık ilişkisini noktalayan Merve Oflaz, San Francisco'da yaşayan bir iş insanına gönlünü kaptırmıştı. Oflaz, geçtiğimiz gün yeni sevgilisiyle tatilde görüntülendi.
27.07.2023 Cadde
Allan Hakko ve sevgisi Selin Yağcıoğlu'nun Çeşme'de romantik anları
Allan Hakko ve sevgisi Selin Yağcıoğlu'nun Çeşme'de romantik anları Merve Oflaz ile ayrıldıktan sonra birçok kez çapkınlık gecelerinde görüntülenen Allan Hakko, geçtiğimiz aylarda sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, önceki gün bir beach’te görüntülendi.
25.07.2023 Cadde
Allan Hakko ile Selin Yağcıoğlu'nun aşk tatili!
Allan Hakko ile Selin Yağcıoğlu'nun aşk tatili! Merve Oflaz ile ayrıldıktan sonra birçok kez çapkınlık gecelerinde görüntülenen Allan Hakko, geçtiğimiz aylarda sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri hız kesmeden devam eden ikili, soluğu Çeşme'de aldı.
15.07.2023 Cadde
Merve Oflaz'ın zor anları! Ne yaptıysa başarılı olamadı
Merve Oflaz'ın zor anları! Ne yaptıysa başarılı olamadı Eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz, Allan Hakko ile yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitirme kararı almıştı. Bu yaz döneminin büyük bir kısmını Çeşme’de geçirmeyi planlayan Merve Oflaz, tatilini köpeği Kızım ile birlikte yapıyor. Oflaz, denizde köpeğiyle birlikte serinlemek istedi ancak bunu bir türlü başaramadı.
4.07.2023 Cadde
İnatçı Kızım
İnatçı Kızım Merve Oflaz, köpeği Kızım’la Çeşme tatiline devam ediyor.
4.07.2023 Cadde
Merve Oflaz sezonu açtı! Fit görüntüsü dikkat çekti
Merve Oflaz sezonu açtı! Fit görüntüsü dikkat çekti Eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz, Allan Hakko ile yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitirme kararı almıştı. Oflaz, önceki gün köpeği Kızım ile birlikte Çeşme'de görüntülendi. Ünlü isim, köpeğiyle oynayıp tek başına yüzdükten sonra duş alarak locasına geçti.
16.06.2023 Cadde
Allan Hakko'nun çapkınlık gecesi! 'Ben evliyim, bu durumu açıklayamam'
Allan Hakko'nun çapkınlık gecesi! 'Ben evliyim, bu durumu açıklayamam' Eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz ile yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitiren iş insanı Allan Hakko, geçtiğimiz gece gizemli kadın arkadaşlarıyla birlikte Etiler'de görüntülendi. Gazetecileri görünce eli ayağına dolaşan Hakko'nun arkadaşlarından biri, "Ben evliyim!" diye muhabirlere bağırarak; ortalığı karıştırdı.
15.05.2023 Cadde
Berrak Tüzünataç'tan bikinili tatil pozları
Berrak Tüzünataç'tan bikinili tatil pozları Bir süredir uzakta olduğu ekranlara geri dönmeye hazırlanan Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu, son olarak Instagram sayfasının hikaye bölümünden paylaştığı bikinili pozlarıyla gündeme geldi. Ünlü isim, düzgün fiziğiyle takipçilerinden tam not aldı.
2.05.2023 Cadde
Merve Oflaz gizemli arkadaşıyla görüntülenince jet hızıyla kaçtı!
Merve Oflaz gizemli arkadaşıyla görüntülenince jet hızıyla kaçtı! Allan Hakko ve eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz, yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitirmeye karar vermişti. Ayrılığın ardından Hakko'nun adı Elisabeth Mas ile anılmıştı. Hakko ile yaşadığı aşkı son bulan oyuncu Merve Oflaz, önceki akşam Bebek Otel'den erkek arkadaşıyla çıktığı sırada patlayan flaşlar karşısında şok yaşadı.
17.04.2023 Cadde
Allan Hakko gizemli arkadaşını bıraktı, mekana koştu!
Allan Hakko gizemli arkadaşını bıraktı, mekana koştu! Allan Hakko ve eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz, yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitirmeye karar vermişti. Ayrılığın ardından Hakko'nun adı Elisabeth Mas ile anılmıştı. Önceki gece sarışın bir güzelle Etiler'de bir mekana girerken görüntülenen Hakko, genç kadını bırakıp, koşar adımlarla mekana kaçtı. 
14.03.2023 Cadde
MasterChef Merve Oflaz kimdir, kaç yaşında? Merve Oflaz hayatı ve kariyeri...
MasterChef Merve Oflaz kimdir, kaç yaşında? Merve Oflaz hayatı ve kariyeri... Masterchef Türkiye'de ünlüler yarışıyor. Ünlülerin yer aldığı takımlar mavi ve kırmızı takım olarak ayrılıyor. Masterchef Türkiye'de yarışan isimlerden birisi de Merve Oflaz. Survivor şampiyonluğu bulunan Merve Oflaz kimdir? İşte Merve Oflaz'ın hayatı...
14.01.2023 Bilgi Rehberi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Milyon beğeni Barbara Palvin, dünyaca ünlü iki iç çamaşırı markasının iş birliği için kamera karşısına geçti...
14.01.2023 Cadde
Allan Hakko gecelerde
Allan Hakko gecelerde Geçtiğimiz eylül ayında oyuncu Merve Oflaz ile yaklaşık iki yıllık ilişkisi sona eren sosyetik çapkın Allan Hakko, önceki akşam Etiler'de bir mekandan iki güzelle çıkarken objektiflere yansıdı.
30.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İllüstrasyon hediyesi 32’nci yaşına dün giren Edis’e, fan grupları birbirinden ilginç kutlamalar yaptı...
29.11.2022 Cadde
‘Umrumda değiller’
‘Umrumda değiller’ Merve Oflaz, köpeğiyle önceki akşam Etiler’deki bir mekan çıkışında görüntülendi.
15.11.2022 Cadde
Merve Oflaz ve Allan Hakko pişti oldu! Köşe kapmaca oynadılar
Merve Oflaz ve Allan Hakko pişti oldu! Köşe kapmaca oynadılar Allan Hakko ve eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz, yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitirmeye karar verdi. Ayrılığın ardından Hakko'nun adı Elisabeth Mas ile anıldı. Tüm bunların ardından Merve Oflaz, Bebek'te bulunan bir otelde yapılan partiye katıldı. Oflaz, aynı mekana 20 dakika sonra eski aşkı Allan Hakko gelince karşılaşmamak için köşe kapmaca oynadı.
2.11.2022 Cadde
Pişti oldular
Pişti oldular Merve Oflaz, Bebek’teki bir otelde düzenlenen Cadılar Bayramı partisine katıldı.
2.11.2022 Cadde
Sarnıç’ta görsel şov
Sarnıç’ta görsel şov adL, tasarımcı Raisa ve Vanessa’nın hazırladığı ‘adL x Raisa Vanessa Sonbahar-Kış 22-23’ koleksiyonunu Yerebatan Sarnıcı’ndaki defileyle tanıttı.
30.09.2022 Cadde
Merve Oflaz sörf tahtasında hünerlerini sergiledi! 'Bravo aşkım'
Merve Oflaz sörf tahtasında hünerlerini sergiledi! 'Bravo aşkım' Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'dan ayrıldıktan sonra ekranlara ara veren Merve Oflaz, iş insanı sevgilisi Allan Hakko ile Bodrum'da tatillerine devam ediyor. Oflaz, elektrikli sörf tahtasını alarak hünerlerini sergiledi. Allan Hakko ise tekneden Oflaz’ı izleyerek, "Bravo aşkım" sözleriyle destek verdi.
21.08.2022 Cadde
Takipçilerden ekran isteği
Takipçilerden ekran isteği Merve Oflaz, yaz tatiline devam ediyor...
18.08.2022 Cadde
Merve Oflaz ve sevgilisi Allen Hakko'nun romantik tatili
Merve Oflaz ve sevgilisi Allen Hakko'nun romantik tatili Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'dan ayrıldıktan sonra ekranlara ara veren Merve Oflaz, iş insanı sevgilisi Allan Hakko ile Çeşme'de görüntülendi. Hakko ile el ele tutuşarak denize giren Oflaz, sevgilisine sarılarak zaman geçirdi. İkili daha sonra duş alıp arkadaşlarının yanına geçerek güneşlendi. Çiftin keyifli anları objektiflere takıldı.
3.08.2022 Cadde
Merve Oflaz tatil öncesi alışverişte!
Merve Oflaz tatil öncesi alışverişte! Eski Survivor şampiyonu Merve Oflaz, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ünlü isim, tatil öncesi alışverişe geldiğini söyledi.
31.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Merve Oflaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.