Merve Şahin

Merve Şahin

Son dakika Merve Şahin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Merve Şahin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Merve Şahin haber sayfamızda...

Merve Şahin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 478 merve şahin haberi bulunmuştur.
Depremi böyle anlattı: 'Dolap kırıldı, nasıl tamir olacak?' Çocukların tek tedavisi oyun!
Depremi böyle anlattı: 'Dolap kırıldı, nasıl tamir olacak?' Çocukların tek tedavisi oyun! Başta merkez üssü Kahramanmaraş olmak 11 ili yıkan depremler tüm ülkeyi yasa boğdu. Yavaş yavaş yaraların sarılmaya başlandığı şu günlerde depremden etkilenen yüzlerce çocuğun eski yaşamlarına yeniden dönmeleri için pek çok gönüllü ise seferber olmuş durumda. Oyunların iyileştirici gücüyle depremzede çocukların yaralı ruhuna dokunan Merve Şahin de onlardan biri. İşte uzman yorumuyla çocukların felaket sonrası iç dünyasında yaşadıkları...
19.02.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Evlerin enerjisine doping yapıyor Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Lara Ceren Sakin, normalleşme süreciyle beraber insanların yaşadıkları yerin şifalanmasına daha da önem verdiklerini belirtti...
2.09.2022 Cadde
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’in kızı, dünyaevine girdi
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’in kızı, dünyaevine girdi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kızı Merve Şahin, Cihan Oklap ile Beykoz’da düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.
28.08.2022 Gündem
Şehit Burak Şahin son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Burak Şahin son yolculuğuna uğurlandı Adana'da jandarmaya ait minibüs ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Bir çocuk babası Şahin'in cenazesinde ailesi güçlükle ayakta durabildi.
11.04.2022 Gündem
Donan Beyşehir Gölü üzerinde yürüdüler
Donan Beyşehir Gölü üzerinde yürüdüler Konya'da, 1 haftadır süren kar yağışıyla hava sıcaklığı eksi 26 dereceye kadar düşünce Beyşehir Gölü'nün büyük bölümü dondu. Buz kütlesinin 40 santimetre olduğu değerlendirilirken, bazı kişiler, göl üzerinde yürüyüp, fotoğraflar çekti.
31.01.2022 Gündem
Kırıkkale’de iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır, 8 yaralı
Kırıkkale’de iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır, 8 yaralı Kırıkkale’de, düğünden dönen otomobil karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada 1'i ağır 8 kişi yaralandı.
11.10.2021 Haberler
Kırıkkale'de iki otomobil çarpıştı! 1'i ağır 8 yaralı
Kırıkkale'de iki otomobil çarpıştı! 1'i ağır 8 yaralı Gelen son dakika haberine göre; Kırıkkale'de düğünden dönen otomobil karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada 1'i ağır 8 kişi yaralandı.
11.10.2021 Gündem
Mustafa Topaloğlu Sorgu Sual’de
Mustafa Topaloğlu Sorgu Sual’de Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu Sorgu Sual programına konuk oldu. Yaptıkları ve söyledikleri her dönem olay olan Topaloğlu, programda Merve Şahin ve Melis Özcan’ın kendisine yönelttiği sorulara şaşırtıcı cevaplar verdi.
22.11.2020 Cadde
Oytun Erbaş: Altı dolu bir narsistim
Oytun Erbaş: Altı dolu bir narsistim Pandemi döneminde isminden sıkça söz ettiren ve açıklamalarıyla tartışma yaratan Doç. Dr. Oytun Erbaş, Sorgu Sual programına konuk oldu. Yaptığı bilimsel açıklamalar ile son dönemin tepki toplayan ismi Erbaş, programda Merve Şahin ve Melis Özcan’ın kendisine yönelttiği sorulara iddialı cevaplar verdi.
15.11.2020 Cadde
Şimdiki zamanın hikayesi
Şimdiki zamanın hikayesi Madagaskar Adası MERVE ŞAHİN Ülkeye adını veren ana ada Madagaskar, dünyanın en büyük dördüncü adası...
1.11.2020 Pazar
Banu Alkan’dan flaş açıklamalar: O gün ölmek istedim!
Banu Alkan’dan flaş açıklamalar: O gün ölmek istedim! Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Banu Alkan, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan 'Sorgu Sual' programına konuk oldu. Merve Şahin ve Melis Özcan'ın sorularına ilginç yanıtlar veren Alkan, ilk eşi Gürbüz Hanif'i kaybettiğinde ölmek istediğini söyledi.
18.10.2020 Cadde
Yasin Obuz: Bir buçuk yıl önce boşandım!
Yasin Obuz: Bir buçuk yıl önce boşandım! 'Yemekteyiz', 'MasterChef' ve son olarak 'Survivor'a katılarak şöhreti yakalayan Yasin Obuz, CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Sorgu Sual' programına konuk oldu. Programın sunucuları Merve Şahin ve Melis Özcan'ın sorularını yanıtlayan Obuz, daha önce hiçbir yerde bahsetmediği özel hayatıyla ilgili şaşırtıcı açıklamalar yaptı.
4.10.2020 Cadde
İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu: Siz her şeyi bilmiyorsunuz!
İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu: Siz her şeyi bilmiyorsunuz! İmparator lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Merve Şahin ve Melis Özcan'ın sunduğu Sorgu Sual'e konuk oldu. Çıtak, babası hakkında yaptığı açıklamalarla gündem olurken, İbrahim Tatlıses'ten yanıt geldi.
23.09.2020 Cadde
Hastane otoparkında eş cinayeti sanığına 'iyi hal' indirimi!
Hastane otoparkında eş cinayeti sanığına 'iyi hal' indirimi! Samsun’da boşanma davası açan eşi Merve Şahin'i (25), konuşmak için otomobille götürdüğü hastane otoparkında, 25 yerinden bıçaklayarak öldüren Enis Adem Şahin'e (31) verilen müebbet hapis cezası, Bölge Adliye Mahkemesi tarafından 'tahrik ve iyi hal' indirimi uygulanarak, 24 yıla indirildi.
14.07.2020 Gündem
Son dakika haberi: Fatma Şahin'in kızı karantinada!
Son dakika haberi: Fatma Şahin'in kızı karantinada! Son dakika haberlere göre, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ABD'den gelen kızı Merve Şahin'e de corona virüs tedbirleri kapsamında rutin karantina uygulandığını açıkladı.
18.03.2020 Gündem
Karısını öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Karısını öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Samsun'da karısını hastanenin otoparkın 25 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü için tutuklanan koca, yargılandığı mahkemece ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
2.10.2019 Haberler
Cani kocanın cezası belli oldu!
Cani kocanın cezası belli oldu! Samsun’da boşanma davası açan eşi Merve Şahin'i (25), konuşmak için otomobille götürdüğü hastane otoparkında 25 yerinden bıçaklayarak öldüren Enis Adem Şahin'e (31) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
2.10.2019 Gündem
Eşini 25 yerinden bıçaklayarak öldürdü! 'Gözüm döndü ve böyle oldu'
Eşini 25 yerinden bıçaklayarak öldürdü! 'Gözüm döndü ve böyle oldu' Samsun’da kendisine boşanma davası açan eşi Merve Şahin'i (25), konuşmak için otomobille götürdüğü hastane otoparkında 25 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Enis Adem Şahin'in (31), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Şahin, mahkemedeki savunmasında, "Dünya başıma yıkıldı. Üzgünüm" dedi.
2.10.2019 Gündem
Göz göre göre ölüme gitti
Göz göre göre ölüme gitti İngilizce öğretmeni Merve Gülşah Şahin’e 32 yaşında meme kanseri teşhisi kondu. Kemoterapi tedavisini reddetti ve Bursa’da alternatif tıp tedavisi gördü. Kanserin son evresinde kemoterapiye ikna oldu ancak 34 yaşında hayata veda etti. Aile doktordan şikâyetçi
29.07.2019 Gündem
Eşini 25 yerinden bıçaklayarak öldüren koca: 'Gözüm döndü'
Eşini 25 yerinden bıçaklayarak öldüren koca: 'Gözüm döndü' Samsun'da kendisine boşanma davası açan eşi Merve Şahin'i, konuşmak için otomobille götürdüğü hastane otoparkında 25 yerinden bıçaklayarak öldüren Enis Adem Şahin için 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
2.05.2019 Gündem
Eşini 25 yerinden bıçaklayarak öldüren koca: 'Gözüm döndü'
Eşini 25 yerinden bıçaklayarak öldüren koca: 'Gözüm döndü' Samsun'da kendisine boşanma davası açan eşi Merve Şahin'i, konuşmak için otomobille götürdüğü hastane otoparkında 25 yerinden bıçaklayarak öldüren Enis Adem Şahin için 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
2.05.2019 Gündem
Son dakika: Cani koca güvenlik kamerasına böyle yakalandı
Son dakika: Cani koca güvenlik kamerasına böyle yakalandı Samsun'da boşanma davaları devam eden karısını hastanenin otoparkında 25 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı, olay sonrası kaçıp aracının başka yere park edip aracının arkasında kıyafetlerini değiştirip yaya olarak kaçarken güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
3.12.2018 Gündem
Son dakika: Cani koca güvenlik kamerasına böyle yakalandı
Son dakika: Cani koca güvenlik kamerasına böyle yakalandı Samsun'da boşanma davaları devam eden karısını hastanenin otoparkında 25 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı, olay sonrası kaçıp aracının başka yere park edip aracının arkasında kıyafetlerini değiştirip yaya olarak kaçarken güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
3.12.2018 Gündem
‘Aranan markayız’
‘Aranan markayız’ Yücesoy Mühendislik, Alaçatı’da açtığı satış ofisiyle projelerini tanıtıyor. Kuzeyşehir Projesi Satış Yöneticisi Merve Şahin, özellikle İstanbul ve Ankara’dan gelen tatilcilerin ilgili olduğunu söyledi
17.07.2018 Ege
Kahve basan kadın, yeğeniyle birlikte iki kişiyi
Kahve basan kadın, yeğeniyle birlikte iki kişiyi MUĞLA'nın Yatağan İlçesi, Şahinler Köyü'nde, oturan 45 yaşındaki Gülhan Hasse, miras anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı ağabeyinin oğlu Ahmet Şahin ile kendisine engel olmaya çalışan 2 kişiyi köy kahvesinde bıçakla yaraladı.
11.09.2011 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Merve Şahin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.