Meryem

Meryem

Son dakika meryem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meryem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meryem haber sayfamızda...

Meryem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.464 meryem haberi bulunmuştur.
Selçuk’ta çalışmalar hızlandı
Selçuk’ta çalışmalar hızlandı Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi, Artemis Tapınağı, Şirince, İsabey Cami gibi tarihi yapılarıyla ünlü Selçuk ilçesi, havaların ısınmasıyla yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlamaya hazırlanıyor.
22.04.2024 Ege
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te ayrılıklar peş peşe geldi. Birçok isim veda ederken Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas gelişmeleri yaşandı.
22.04.2024 Voleybol
Cansu Çetin: Hedef kupamız Avrupa’ydı ama maalesef olmadı!
Cansu Çetin: Hedef kupamız Avrupa’ydı ama maalesef olmadı! Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te Cansu Çetin açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Meryem Boz: Takım arkadaşlarım inanılmaz oynadılar!
Meryem Boz: Takım arkadaşlarım inanılmaz oynadılar! Fenerbahçe Opet'in tecrübeli isimlerinden Meryem Boz, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluğu değerlendirdi.
21.04.2024 Voleybol
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı sevindirdi
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı sevindirdi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Her yerde aranıyordu! Tarihi yerleri gezerken bulundu
Her yerde aranıyordu! Tarihi yerleri gezerken bulundu Mardin'in Kızıltepe ilçesinde okuldan çıktıktan sonra ailesinin kendisinden haber alamadığı 7’nci sınıf öğrencisi Meryem Ç. (16), arkadaşlarıyla kent merkezindeki tarihi yerleri gezdiği sırada bulunarak, ailesine teslim edildi.
20.04.2024 Gündem
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi? Deliha filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yerli sinema filmlerimiz arasında yerini alan Deliha filmi bu akşam TV ekranında izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Deliha filmi 2014 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Deliha filminin başrollerinde Barış Arduç ve Gupse Özay yer alıyor. Peki, Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Her yıl binlerce kişi ziyaret ediyordu! Kayadan oyma kilisede şoke eden manzara
Her yıl binlerce kişi ziyaret ediyordu! Kayadan oyma kilisede şoke eden manzara Kapadokya’nın giriş kapısı olarak bilinen Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi'nde, 14'üncü yüzyılda inşa edilen kayadan oyma kubbeli kilise, defineciler tarafından tahrip edildi.
17.04.2024 Gündem
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk Deniz ressamlığının öncülerinden Diyarbakırlı Tahsin Bey’in Galeri Selvin’in aile koleksiyonunda kalan ve çoğu poşad niteliğinde 30 eserinden oluşan sergi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
16.04.2024 Kültür Sanat
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var Kayseri'de iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Tam bin 200 yıllık! Önceden kiliseydi sonra cami olarak kullanıldı
Tam bin 200 yıllık! Önceden kiliseydi sonra cami olarak kullanıldı Elazığ'da bin 200 yıllık kilise, adeta zamana direniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda restorasyon için projesi hazırlanarak onaylanan yapı, ayağa kaldırılmayı bekliyor.
14.04.2024 Gündem
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu Bağcılar’da kripto para dolandırıcılarına 700 bin lirasını kaptıran kadın ortadan kayboldu. Ekrem Tank ve ailesi günlerdir ablasından gelecek olan iyi haberi bekliyor.
13.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor! Milli yıldız için ayrılık kararı
Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor! Milli yıldız için ayrılık kararı Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı ile final serisinde kozlarını paylaşan Fenerbahçe'de sezon sonu milli yıldız ile ayrılık yaşanacak.
10.04.2024 Voleybol
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynadığı maçta Macaristan'ı 2-1 mağlup etti.
9.04.2024 Futbol
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu.
5.04.2024 Futbol
Meryem Uzerli aile yemeğine katıldı! Aldığı ücret dudak uçuklattı
Meryem Uzerli aile yemeğine katıldı! Aldığı ücret dudak uçuklattı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle hafızalara kazınan fakat uzun süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz akşam Riyadlı bir ailenin yemeğine katıldı. Ünlü ismin, iddialara göre aldığı ücret ağızları açık bıraktı.
5.04.2024 Cadde
Cinsel istismar şüphelisi hayatını kaybetmişti! Tutuklu yargılanan bekçi ve polisler hakkında yeni gelişme
Cinsel istismar şüphelisi hayatını kaybetmişti! Tutuklu yargılanan bekçi ve polisler hakkında yeni gelişme Zonguldak'ta 2 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden birinin, Kocaeli'de polis otosunda fenalaşarak hayatını kaybetmesine ilişkin 2 polis ve bekçinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Saff Suresi, Hz. Muhammed’in uyumadan önce okuduğu dualar arasında yer almaktadır. Bu sebeple de Müslümanlar tarafından sık sık okunmaktadır. Saff Suresi Medine devrinde indirilmiştir ve Kur’an’ın 61. sırasında yer almaktadır.
4.04.2024 Sureler
Onur konuğu oldu
Onur konuğu oldu Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde özellikle kadınları güçlendirmek, öğrencileri desteklemek ve eğitimi eğlenceli hale getirmek amacıyla Central Asian University’de düzenlenen etkinliğin onur konuğu olarak Taşkent’e gitti.
4.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' altıncı bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Cadde
Tanıtımı gündem oldu!
Tanıtımı gündem oldu! Kanal D’de bu akşam ekrana gelecek ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinin yeni bölümündeki sahneler, yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un kaçış hikâyesine benzetildi.
3.04.2024 Cadde
Eylem Tok ve oğlunu akıllara getiren sahne! 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımı gündem oldu
Eylem Tok ve oğlunu akıllara getiren sahne! 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımı gündem oldu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Tanıtım kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Televizyon
Eylem Tok ve oğlunu akıllara getiren sahne! 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımı gündem oldu
Eylem Tok ve oğlunu akıllara getiren sahne! 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımı gündem oldu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Tanıtım kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Cadde
Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç duymadım'
Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç duymadım' Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, İkimizin Sırrı gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Bestemsu Özdemir, yıllar içerisindeki değişimiyle adından söz ettiriyor. 31 yaşındaki oyuncu, estetik yaptırmadığına dair açıklamalar yapınca, eski hali sosyal medyada gündem oldu.
2.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Meryem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.