Meryem dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
Meryem dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Meryem dizisi ilk bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana geldi. Kanal D'nin yeni dizisi Meryem sevdiği adam için her şeyi göze alan, işlemediği suçu üstlenen bir kadının hikayesini anlatıyor. Meryem'in 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte dizinin yeni bölümde yaşanacaklar...
4.08.2017 Gündem
Meryem'in 1. bölümü bu akşam Kanal D' de
Meryem'in 1. bölümü bu akşam Kanal D' de Kanal D'nin yeni projesi Meryem dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam saat 20.00'de ekranlara gelecek olan ve sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen Meryem'in hikayesinin anlatılacağı bu dizide aşk, adaleti getirecek mi?
2.08.2017 Gündem
Kanal D Meryem dizisini heyecanla bekliyor
Kanal D Meryem dizisini heyecanla bekliyor Kanal D yakın zamanda yeni bir dizi projesi içerisinde olduğunu duyurdu ve çok geçmeden de bu dizinin Meryem olduğunu öğrendik. Şimdilerde ise ilk bölümden fragman yayınlayan dizi herkesi ekran karşısına almaya hazır. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın paylaştığı dizinin hikayesi ise tam bir kırılma noktası niteliğinde..
27.07.2017 Gündem
Meryem dizisi ilk bölüm fragmanıyla damga vuracak
Meryem dizisi ilk bölüm fragmanıyla damga vuracak Kanal D'nin yeni dizisi Meryem'in fragmanı ekranlara bomba gibi düştü. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunun yanı sıra ilginç hikayesiyle de izleyiciyi ekrana kilitleyecek nitelikte.
24.07.2017 Gündem