Mesajları

Mesajları

Son dakika mesajları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mesajları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mesajları haber sayfamızda...

Mesajları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.781 mesajları haberi bulunmuştur.
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez'
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez' Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçları üzerinden AK Parti teşkilatlarının moralini bozmaya yönelik bir kampanya yürütüldüğünü belirterek “Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez” dedi. Erdoğan, “milletin talebi doğrultusunda gerekli değişimin gerçekleştirileceği” mesajını da verdi
18.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi 'Sultan-ı Yegâh' başta olmak üzere, 'Mihrimah', 'Saki', 'Nagehan Bustan Faslı', 'Nedir Yarabbi Derdim' gibi şarkılarıyla bir döneme damga vuran Nur Yoldaş, yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isimden son durumu hakkında açıklama geldi.
17.04.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
İstanbul'da başka mekanda işe başlayan DJ'ye yeni saldırı!
İstanbul'da başka mekanda işe başlayan DJ'ye yeni saldırı! Esenyurt’taki evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan DJ’nin, bu kez de Bağcılar’daki yeni çalıştığı iş yerine ateş açıldı. Saldırı anı kameralara yansırken, mekandakiler panikle dışarıya çıktı.
17.04.2024 Gündem
‘Yerelde iktidar olduk’ diyenler hayâl aleminde
‘Yerelde iktidar olduk’ diyenler hayâl aleminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda, iç ve dış gündemi değerlendirdi.
17.04.2024 Gündem
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı.
16.04.2024 Haberler
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası aldı.
16.04.2024 Gündem
Sürdürülebilir mavi palet
Sürdürülebilir mavi palet Yerli tedarikçiler tarafından yerli hammadde kullanılarak üretilen CHEP’in mavi paletleri, paylaşılması ve yeniden kullanılmasıyla kaynak tasarrufu sağlıyor.
16.04.2024 Kobi
Kabine 1,5 aylık aranın ardından toplanıyor! Masada emekli maaşı, asgari ücret, İran-İsrail gerilimi var
Kabine 1,5 aylık aranın ardından toplanıyor! Masada emekli maaşı, asgari ücret, İran-İsrail gerilimi var Seçimler ve ardından Ramazan Bayramı’nın da sona ermesiyle 1,5 aylık aranın ardından bugün toplanacak kabinede, İsrail ile İran arasındaki gerilim en sıcak başlığı oluştururken enflasyon ve emekli maaşlarının da masada olacak
16.04.2024 Gündem
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı Rusya - Ukrayna Savaşı’nda gelinen aşama, Gazze sorunu ve İsrail ile İran arasındaki gerilim; Türkiye’nin bölgesel konumunu ABD’nin gözünde daha önemli hale getirdi.
16.04.2024 Gündem
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu?
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu? İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füze saldırısının ardından 'Ankara ilk başta sessiz kaldı' yorumlarına ilişkin diplomatik kaynaklardan açıklama geldi. CNN TÜRK Ankara Temcsilcisi Dicle Canova diplomatik kaynaklardan edindiği bilgileri paylaştı.
15.04.2024 Haberler
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu?
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu? İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füze saldırısının ardından 'Ankara ilk başta sessiz kaldı' yorumlarına ilişkin diplomatik kaynaklardan açıklama geldi. CNN TÜRK Ankara Temcsilcisi Dicle Canova diplomatik kaynaklardan edindiği bilgileri paylaştı.
15.04.2024 Dünya
Savaşta son dakika... İsrail ve İran'dan peş peşe tehdit mesajları: Saldırı için hazırız!
Savaşta son dakika... İsrail ve İran'dan peş peşe tehdit mesajları: Saldırı için hazırız! ABD ordusu İsrail'e doğru gelen kamikaze drone'ların yarıdan fazlasını düşürdüğünü resmen açıkladı, NBC'den 'İsrail her an İran'ı vurabilir' haberi geldi. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve kapsamlı olacaktır” açıklamasında bulundu.
16.04.2024 Dünya
Ankara istikrar için devrede
Ankara istikrar için devrede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İsrail-İran gerilimine ilişkin yoğun telefon diplomasisi yürüttü.
15.04.2024 Gündem
Dışişleri'nden İran ve İsrail açıklaması! 'Tırmanmaya son verin'
Dışişleri'nden İran ve İsrail açıklaması! 'Tırmanmaya son verin' İran'ın İsrail'e yönelik İHA ve balistik füze saldırısının ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
14.04.2024 Dünya
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran - İsrail gerilimi sonrası peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Fidan; İran, İngiltere ve ABD'li mevkidaşlarıyla görüştü. ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan, Türkiye’nin Gazze’deki krizin başlangıcından bu yana bunun bir bölgesel çatışmaya dönüşme riski taşıdığını defalarca belirtmiş olduğuna dikkati çekti.
14.04.2024 Dünya
'Atatürk en büyük zaafım' dedi, hakaret edenle uzlaşmadı
'Atatürk en büyük zaafım' dedi, hakaret edenle uzlaşmadı Tartıştığı veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i darbedip, ona ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakarette bulunmaktan tutuklanan Bülent Yılmaz hakkındaki dosya uzlaştırmaya gitti. Şahin uzlaşmayı reddederek açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Gündem
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti İtalyan tasarımcı/modacı Roberto Cavalli'nin 83 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Ünlü modacının ölüm haberi ülkesi İtalya'da moda severleri yasa boğdu. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
CUMA MESAJLARI RESİMLİ, KISA, YAZILI, AYETLİ: 2024 Ramazan Bayramı'na özel en güzel cuma mesajları sözleri
CUMA MESAJLARI RESİMLİ, KISA, YAZILI, AYETLİ: 2024 Ramazan Bayramı'na özel en güzel cuma mesajları sözleri Cuma mesajlarını sizler için derledik. 2024 yılı Ramazan Bayramı'nın üçüncü ve son günü cuma gününe denk geldi. Cuma günü İslam alemi ve Müslümanlar için mübarek ve önemli bir gündür. Cuma gününde öğle vakti cemaatle birlikte camilerde cuma namazı kılınır. Ramazan Bayramı ve Cuma gününün anlam ve önemine uygun olarak sevdiklerinize ve tüm dostlarınıza cuma mesajı gönderebilirsiniz. İşte en güzel, yeni, farklı, resimli, yazılı cuma mesajları 2024.
12.04.2024 Bilgi Rehberi
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
EN GÜZEL BAYRAM MESAJLARI 2024: 💐 Ramazan (Şeker) bayramına özel Resimli, Kısa, Uzun, Dualı, En farklı bayram mesajları
EN GÜZEL BAYRAM MESAJLARI 2024: 💐 Ramazan (Şeker) bayramına özel Resimli, Kısa, Uzun, Dualı, En farklı bayram mesajları İslam alemi için büyük öneme sahip olan 11 ayın sultanı sona erdi. Sevinçle karşılanan mübarek Ramazan ayı hüzünle sona ererken bayram sevinci başladı. Bayramı sevenleri ile geçirecekler sevinç yaşarken ailesinden, dostlarından ve sevdiklerinden uzak olanlar Ramazan Bayramını kutlamak için bayram mesajları araştırıyor. Sevdiklerinize gönderebileceğiniz birbirinden güzel, farklı, kısa, uzun dualı ve ayetli en güzel bayram mesajlarını sizin için derledik…
11.04.2024 Bilgi Rehberi
Ünlülerden Ramazan Bayramı mesajları
Ünlülerden Ramazan Bayramı mesajları Ramazan Bayramı’nda ünlü simalardan, sosyal medya üzerinden kutlama mesajları yağdı. Kimisi yaşamını yitiren yakınlarını anarken, kimisi ise aile fotoğraflarıyla sevenlerine iyi dileklerini iletti.
11.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mesajları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.