Mesir

Mesir

Son dakika mesir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mesir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mesir haber sayfamızda...

Mesir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 410 mesir haberi bulunmuştur.
Gönüllerde ittifak çağrısı
Gönüllerde ittifak çağrısı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da geçen yerel seçimde ittifak yaptıkları İYİ Parti’ye oy verdiğini belirterek bu kez İYİ Partililerden destek istedi: “Ben İYİ Partililerden, hiçbir yerde yapmadığım bir şeyi, burada kendime memleketimde, sizin evladınız için istiyorum.”
24.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği Bir nektarinin tadını Bayramiç'in doğası nasıl etkileyebilir? Maraş'ın yöresel kültürü tarhananın işlenmesine neler kazandırabilir? Aromasını, tadını, kokusunu, hatta şeklini... Gelin birlikte AB'den coğrafi işaretli ürünlerle bu yolculuğun izini sürelim...
11.03.2024 Milliyet Executive
CHP Genel Başkanı Özel: Saadet Partisi her gün 60 dakikalık söz hakkını kullanacak
CHP Genel Başkanı Özel: Saadet Partisi her gün 60 dakikalık söz hakkını kullanacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi TBMM Grubu'nun sayı şartını Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatının ardından kaybetmesi üzerine, bütçe görüşmeleri boyunca kürsü haklarını kaybetmemeleri için Kütahya Milletvekilleri Ali Fazıl Kasap'ı Saadet Partisi'nde görevlendirdiklerini belirtip, "Kütahya Milletvekilimiz Ali Fazıl Kasap grubumuz adına bir fedakarlık yaparak bütçe görüşmeleri boyunca Saadet Partisi'ne katılıyor ve Saadet Partisi her gün 60 dakikalık söz hakkını kullanacak" dedi.
16.12.2023 Gündem
Şifa şehri Manisa
Şifa şehri Manisa Manisa’nın, Yunanistan’ın Teselya Bölgesi’ndeki Pelion Dağı civarından göç eden Magnetler tarafından kurulduğu tahmin edilmektedir. Bölge; M.Ö. 546 yılından M.Ö. 334 yılına kadar Pers egemenliğinde kalmıştır.
29.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde altın kemer Ali Gürbüz'ün
Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde altın kemer Ali Gürbüz'ün Manisa'da düzenlenen Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde İsmail Koç'u finalde mağlup eden Ali Gürbüz, altın kemerin sahibi oldu.
20.08.2023 Güreş
Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali başladı
Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali başladı Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği 24. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali açılış töreniyle başladı. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Aslında kendi kültürümüzden, kendi tarihimizden ve sanatımızdan uzaklaşmak gibi bir yanlışa düşmeseydik; tarih boyunca, asırlar boyunca bizim ne kadar büyük insanlar yetiştirdiğimizi daha iyi anlardık" dedi.
10.06.2023 Haberler
Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali başladı
Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali başladı Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği 24. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali açılış töreniyle başladı. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Aslında kendi kültürümüzden, kendi tarihimizden ve sanatımızdan uzaklaşmak gibi bir yanlışa düşmeseydik; tarih boyunca, asırlar boyunca bizim ne kadar büyük insanlar yetiştirdiğimizi daha iyi anlardık" dedi.
10.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bayrak ve vatan bizim kırmızı çizgimizdir
Kılıçdaroğlu: Bayrak ve vatan bizim kırmızı çizgimizdir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim milliyetçiliğimizi de sorguluyorlar. Bütün dünya bilsin. Bizim iki kırmızı çizgimiz var. Bayrak ve vatan. Bayrak ve vatan bizim için vazgeçilmezdir" dedi.
1.05.2023 Gündem
Defne Samyeli ile aşk mı yaşıyor? Sinan Akçıl'dan açıklama
Defne Samyeli ile aşk mı yaşıyor? Sinan Akçıl'dan açıklama Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı son olarak şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli ile anılmıştı. Kıbrıs'ta konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl, aşk iddialarına ilişkin sessizliğini bozdu.
4.01.2023 Cadde
Konserde 'Yoruldum' diyen Sinan Akçıl'a mesir macunu attılar!
Konserde 'Yoruldum' diyen Sinan Akçıl'a mesir macunu attılar! Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organizasyonuyla Manisalılarla buluştu. Binlerce üniversite öğrencisiyle bir araya gelen şarkıcı, konserin ilerleyen dakikalarında yorulduğunu söyleyip, "Resmen enerjim kalmadı" dedi. Öğrenciler, Akçıl'ın bu sözlerinin ardından sahneyi adeta macun yağmuruna tuttu.
25.11.2022 Cadde
Yunusemre'de altın kemerin sahibi Hüseyin Gümüşalan oldu
Yunusemre'de altın kemerin sahibi Hüseyin Gümüşalan oldu Yunusemre Belediyesi'nin organizasyonunda bu yıl 7'ncisi düzenlenen Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 14 boyda 67’si başpehlivan olmak üzere yaklaşık 500 pehlivan Yunusemre ilçesinde kispet kuşandı. Kıyasıya gerçekleşen müsabakalar sonunda altın kemerin sahibi Hüseyin Gümüşalan oldu.
25.09.2022 Güreş
Manisalılarla söyledi
Manisalılarla söyledi Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği kurtuluş konserleri kapsamında Koray Avcı, Cumhuriyet Meydanı’nda sahne aldı.
7.09.2022 Ege
Nar Elçileri, Manisalı kadınlarla buluştu
Nar Elçileri, Manisalı kadınlarla buluştu İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), ‘Şiddete Karşı Medya İletişim Projesi-NAR’ mahalle buluşmalarının Manisa ayağı, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Yunusemre İlçesi’ndeki Mesir ve Fatih mahallelerindeki toplantılarla son buldu. Kadınlarla bir araya gelen İGC)Nar proje ekibi, şiddete karşı yapılması gerekenleri anlatarak, dayanışmanın önemine dikkat çekti.
2.06.2022 Ege
Camdaki Kız Sema İpekoğlu kimdir, hikayesi nedir? Nalan'ın annesi Sema'yı oynayan Dilara Aras kaç yaşında, nereli?
Camdaki Kız Sema İpekoğlu kimdir, hikayesi nedir? Nalan'ın annesi Sema'yı oynayan Dilara Aras kaç yaşında, nereli? Camdaki Kız dizisinde Sema karakteri öne çıkıyor. Feride'nin en büyük sırrı olarak bilinen Sema, Nalan'ın karşısına çıkıyor. Peki, Camdaki Kız'ın Sema'sı Dilara Aras kimdir, Sema'nın hikayesi nedir?
23.12.2021 Cadde
Hüsn-i hat UNESCO listesinde
Hüsn-i hat UNESCO listesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı, "hüsn-i hat" sanatının Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından insanlığın ortak mirası ilan edildiğini duyurdu.
16.12.2021 Kültür Sanat
İzmirli konuk gazeteciler Şehzadeler’e hayran kaldı
İzmirli konuk gazeteciler Şehzadeler’e hayran kaldı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in konuğu olan İzmir’in usta kalemlerinin yer aldığı İzmir Medya Platformu üyeleri, Şehzadeler’e hayran kaldı.
8.11.2021 Ege
Şehzadelerpark’ı çok beğendi
Şehzadelerpark’ı çok beğendi Bir dizi ziyaret için Manisa’ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Şehzadelerpark’ı da gezdi.
4.10.2021 Ege
Ampute Milli Futbol Takımı'ndan Başkan Ergün'e ziyaret
Ampute Milli Futbol Takımı'ndan Başkan Ergün'e ziyaret Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda üst üste ikinci kez şampiyon olarak göğsümüzü kabartan Ampute Milli Futbol Takımı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.
29.09.2021 Futbol
Son dakika haberi: Ampute Milli Futbol Takımı'ndan Başkan Ergün'e ziyaret
Son dakika haberi: Ampute Milli Futbol Takımı'ndan Başkan Ergün'e ziyaret Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda üst üste ikinci kez şampiyon olarak göğsümüzü kabartan Ampute Milli Futbol Takımı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Teknik direktör Osman Çakmak ve sporcuları tek tek kutlayan Başkan Ergün, "Bu şampiyonluğu bizlere hediye ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi. Ampute Milli Futbol Takımı, Polonya'da 12-19 Eylül tarihleri arasında yapılan şampiyona öncesi kamp yaptıkları otelde kendilerini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Dünya Şampiyonası'nda şampiyonluk sözü verdi.
29.09.2021 Futbol
Gazimağusa’dan misafir
Gazimağusa’dan misafir Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu.
13.07.2021 Ege
Camdaki Kız Sema kimdir, Nalan'ın annesinin hikayesi nedir? Dilara Aras kaç yaşında, kim?
Camdaki Kız Sema kimdir, Nalan'ın annesinin hikayesi nedir? Dilara Aras kaç yaşında, kim? Nalan'ın annesi Sema kim? Camdaki Kız dizisinde ekrana gelen Sema karakteri izleyende merak uyandırdı. Feride'nin sık sık karşısına çıkan genç kadına ne olduğu ve kim olduğu araştırılıyor. Camdaki Kız'da Sema karakterine hayat veren Dilara Aras da merak konusu.
10.06.2021 Cadde
Adagöl’de bahar coşkusu
Adagöl’de bahar coşkusu Kuşadası Belediyesi’nin bütünüyle yenilediği Adagöl Mesir Alanı, ilkbahar renklerine büründü.
17.04.2021 Ege
Manisa Gezilecek Yerler (2021) - Manisa Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi
Manisa Gezilecek Yerler (2021) - Manisa Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerlerin Listesi Manisa ili Ege Bölgesindeki iller arasında İzmir ilinden sonra en büyük olan ikinci şehirdir. Manisa şehri Sultaniye üzümü ve şifalı olan mesir macunu ile meşhurdur. İzmir şehrine yakın olması ile çok hızla gelişen bir şehirdir. Manisa’da düzenlenen Cirit Festivali ve Mesir Festivali ünlü festivallerdir. Sıcak havası ile sonbahar ve ilkbahar aylarında festivaller yapılır. Manisa şehri çok sayıda turisti kendine çekmektedir. Manisa’da gezilecek yerler nerelerdir? İşte Manisa’da mutlaka görülmesi gereken yerlerin listesi.
19.06.2020 Gezilecek Yerler

Benzer Haber Etiketleri

Mesir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.