Mesrur Barzani

Mesrur Barzani

Son dakika Mesrur Barzani haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mesrur Barzani gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mesrur Barzani haber sayfamızda...

Mesrur Barzani

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 129 mesrur barzani haberi bulunmuştur.
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum BAE ve Mısır ziyareti dönüşü konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM ve Danıştay kararları, Irak'a yapılan ziyaretler, Erzincan'daki toprak kayması, F-16 alım süreci, yerel seçim ve gündemdeki diğer konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
15.02.2024 Haberler
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum BAE ve Mısır ziyareti dönüşü konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM ve Danıştay kararları, Irak'a yapılan ziyaretler, Erzincan'daki toprak kayması, F-16 alım süreci, yerel seçim ve gündemdeki diğer konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
15.02.2024 Gündem
‘Barışın anahtarı bağımsız Filistin’dir’
‘Barışın anahtarı bağımsız Filistin’dir’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Hükümetler Zirvesi’nde yaptığı konuşmada “Bölgemizde barış, huzur ve ekonomik kalkınmaya giden yol, Filistin devletinin kuruluşundan geçiyor” dedi.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dubai’de önemli temaslar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dubai’de önemli temaslar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai’de temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, son olarak IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti.
13.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dubai’de önemli temaslar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dubai’de önemli temaslar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai’de temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, son olarak IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti.
13.02.2024 Gündem
Erbil’e Süleymaniye uyarısı
Erbil’e Süleymaniye uyarısı Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile birlikte çıktığı Irak ziyaretini dün de sürdürdü.
8.02.2024 Gündem
MİT Başkanı Kalın'dan Erbil'de kritik temaslar! Peş peşe önemli görüşmeler...
MİT Başkanı Kalın'dan Erbil'de kritik temaslar! Peş peşe önemli görüşmeler... Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın Bağdat ziyaretinden sonra Erbil’de de önemli temaslarda bulundu. alın, Mesut Barzani, Mesrur Barzani ve Erşat Salih ile görüştü.
28.01.2024 Gündem
Ateş çemberi!
Ateş çemberi! Ortadoğu’da Gazze’deki savaş sonrası başlayan kriz büyüyerek devam ediyor. Son olarak İran’ın Kuzey Irak ve Suriye’de gerçekleştirdiği saldırılar büyük ses getirdi. Saldırılar, İran’ın ABD ile doğrudan karşı karşıya gelmeyeceği bir güç gösterisi olarak yorumlandı.
17.01.2024 Dünya
‘PKK virüsünü Irak’tan beraber temizleyeceğiz’
‘PKK virüsünü Irak’tan beraber temizleyeceğiz’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, üç günlük Irak gezisinin son gününde Erbil’de temaslarını sürdürdü. Fidan, Erbil’de IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ve IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ile ayrı ayrı görüştü.
25.08.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Bu virüsü inşallah Irak'tan da hep beraber temizleyeceğiz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Bu virüsü inşallah Irak'tan da hep beraber temizleyeceğiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ile gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında PKK'yı işaret ederek 'Bu virüsü inşallah Irak'tan da hep beraber temizleyeceğiz' değerlendirmesinde bulundu.
24.08.2023 Dünya
Irak'ta bulunan Bakan Fidan'dan resmi temaslar
Irak'ta bulunan Bakan Fidan'dan resmi temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak ziyareti kapsamında resmi temaslarını sürdürüyor.
24.08.2023 Gündem
‘Terör dosyası’ ile Bağdat’a gidiyor
‘Terör dosyası’ ile Bağdat’a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretini bekleyen Irak, öncesinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ı ağırlayacak. Fidan’ın önce Bağdat, ardından da Erbil’de üst düzey temaslarda bulunacağı bildirildi.
22.08.2023 Gündem
PKK-KDP arasında gerginlik tırmanıyor
PKK-KDP arasında gerginlik tırmanıyor Geçtiğimiz günlerde emekli Bölgesel Güvenlik Konseyi üyesi Sofi’ye düzenlenen bombalı saldırının arkasında da terör örgütünün olduğu ortaya çıktı.
30.07.2023 Dünya
Güler’den Kuzey Irak’ta iş birliği mesajı
Güler’den Kuzey Irak’ta iş birliği mesajı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, “Terörle mücadelemizde herhangi bir değişiklik olmayacak” dedi.
22.06.2023 Gündem
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı  Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terörle mücadelemizde herhangi bir değişiklik olmayacak, aynı şekilde artan bir şiddetle devam edecek" dedi.
21.06.2023 Gündem
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Peru, Polonya ve Irak büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
20.06.2023 Gündem
TBMM'de '3 dakika' tartışması
TBMM'de '3 dakika' tartışması TBMM Genel Kurulu'nda konuşma süresinin 3 dakika olarak sınırlandırılması tartışmaya neden oldu. CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal ile Yeşil Sol Parti Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, karara tepki gösterdi.
20.06.2023 Gündem
Erdoğan, Malezya eski Başbakanı Muhammed'i kabul etti
Erdoğan, Malezya eski Başbakanı Muhammed'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed'i kabul etti.
20.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mesrur Barzani'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mesrur Barzani'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de IKBY Başbakanı Barzani'yi kabul etti.
20.06.2023 Gündem
‘Düşen helikopter KYB’li grubun’
‘Düşen helikopter KYB’li grubun’ Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani, 15 Mart’ta Duhok kentinde düşen ve içerisinde terör örgütü PKK/YPG üyelerinin bulunduğu helikopterin, Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) üyesi bir grup tarafından satın alındığını ifade etti.
20.03.2023 Dünya
PKK'lı teröristlerin öldüğü helikopterin kimin tarafından satın alındığı ortaya çıktı
PKK'lı teröristlerin öldüğü helikopterin kimin tarafından satın alındığı ortaya çıktı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Duhok kenti yakınlarında düşen helikopterde halen 'bazı gizemli olaylar'ın olduğunu söylüyor.
19.03.2023 Dünya
Dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı
Dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı İstanbul Taksim'de bulunan İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 81 kişi de yaralandı. Patlamanın ardından dünya liderleri Türkiye'ye taziyelerini iletti.
14.11.2022 Dünya
Terör hedefleri havadan ve karadan vuruldu! İşte Pençe-Kilit Operasyonu'nun şifreleri
Terör hedefleri havadan ve karadan vuruldu! İşte Pençe-Kilit Operasyonu'nun şifreleri Terör örgütüne yönelik Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu başlatıldı. Peki harekatın şifreleri neler? Bu operasyonun diğerlerinden farkı ne? TSK'nın bölgedeki etkinliği ne durumda? Terör ve Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar ve Savunma Politikası Analisti Turan Oğuz milliyet.com.tr'ye dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mesrur Barzani ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.